Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

ass-pussy-licking

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειλικρινά αν δεν σταματήσετε θα τα σβήσω όλα τα off topic τώρα.

Παρακαλούμε να σβηστούν οι προσωπικές αντεκλήσεις....εδώ λέμε για τον ΠΑΟ....και να μείνουμε σε αυτόν...για όλα τα άλλα...υπάρχει και το τσατ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Παρακαλούμε να σβηστούν οι προσωπικές αντεκλήσεις....εδώ λέμε για τον ΠΑΟ....και να μείνουμε σε αυτόν...για όλα τα άλλα...υπάρχει και το τσατ...
Αν σου έβαζε και σένα κάποιος το άβατάρ σου να τσιμπουκώνεται, η το Σαλπιγγίδη π.χ, μάλλον δεν θα τα έλεγες αυτά.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πάρε όμως πρώτα θέση κοπέλι μου.
Εκτός αν προτιμάς να βάλω σαν άβαταρ κανένα δικέφαλο αετό να τσιμπουκώνεται.

Βάλε ότι θες αβατάρ, δεν με ενδιαφέρει ειλικρινά. Την άλλη φορά ένας είχε ξυρίσει τα @@ του και έγραφε ΟΣΦΠ πάνω......εσείς κρίνεστε για ότι βάζετε. Αλλά το θέμα έχει γαμηθεί πολύ ώρα τώρα και όχι για ποδοσφαιρική κόντρα αλλά προσωπική. Σβήνω ΟΛΑ τα οφ τόπικ και γυρίστε σε ποδοσφαιρική κουβέντα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εμένα μου αρκεί οτι ακόμα και ο Ποδολάγνος παραδέχτηκε οτι ο ψάχνω με βρίζει.
Αν δεν το βλέπουν οι Μοντς, δικό τους πρόβλημα.
Ανοίγουν όμως τους ασκούς του Αιόλου.
Και γυρίζουμε στα του ΠΑΟ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οπότε δεν θα σε πειράξει να κάνω κι εγώ το ίδιο χρησιμοποιώντας το δικό σου νικ και το δικό σου άβαταρ.
Η οποιουδήποτε άλλου.
Έτσι δεν είναι;
Και φυσικά, ΔΕΝ παραβαίνει το άρθρο 6 του κανονισμού του σάϊτ.
Αλλά εφόσον το επιτρέπετε εσείς οι Μοντ, θα το κάνω κι εγώ.
στειλε του εξωδικο ρε κουγια,αρχισες και τις δικηγοριστικες μαλακιες?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
στειλε του εξωδικο ρε κουγια,αρχισες και τις δικηγοριστικες μαλακιες?

Θα υπάρξουν κυρώσεις...
Ρε φίλε βάλε και εσύ μια τρανς να τσιμπουκώνει τον πσαχνωτρανς...
Άκου εδώ...έβαλε το άβατάρ μου λέει. Μπας και εσύ εκδίδεις τον Φέθρυ(εκεί με τις αγάπες του αναζητώταεγχειρισμένη? ). Ευχάριστα τα δώρα των τριτοδεύτερων για τα γενέθλιά μας, πσσστ παιδιά, γιορτάζουμε όλη την χρονιά, οπότε τώρα με Λάρσα και νιόνιο μην ξεχάσετε και τα γλυκά. Μάγκεsh δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά η Μίλαν παίζει σούπερ λιγκ, βαρέθηκε το καμπιονάτο ο σίλβιο και είπε να επενδύσει εδώ...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Την απάντησή του στην ΠΕΚ δίνει την Τρίτη ο Γ. Βαρδινογιάννης

Συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης θα παραχωρήσει την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 12.00 και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, αναμένεται να εκθέσει τις δικές του απόψεις σχετικά με το θέμα της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης.

Στο μεταξύ, σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς διεξήχθη η προπόνηση της Δευτέρας, καθώς όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία. Παράλληλα, έφυγαν και οι δέκα διεθνείς (Καραγκούνης, Γκούμας, Βύντρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Σπυρόπουλος, Δημούτσος, Νίνης, Νίλσον και Ίβανσιτς) που ενσωματώθηκαν στις εθνικές τους ομάδες. Ετσι, ο Ζοζέ Πεσέιρο δούλεψε με τους υπόλοιπους κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Σωτήρης Λεοντίου.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Sonyp900 μήπως είσαι σωφερικός πράκτορας?  :tickedoff:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Κακές απόψε ΙΜΟ.

"Δεν πουλάμε και δε δίνουμε φράγκα γιατί έτσι γουστάρουμε" θα πει ο ανεπάγγελτος....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Στο μεταξύ, σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς διεξήχθη η προπόνηση της Δευτέρας, καθώς όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Εργοτέλη .............

πότε παίξαμε ρε με τον Εργοτέλη?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν το περίμενες κάτι τέτοιο? Σιγά μην το άφηνε πρώτο, ειδικά τώρα που περάσατε πρώτοι!!!! Να δεις που θα τα εκμεταλλευτεί όλα στην συνέντευξη.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Δεν το περίμενες κάτι τέτοιο? Σιγά μην το άφηνε πρώτο, ειδικά τώρα που περάσατε πρώτοι!!!! Να δεις που θα τα εκμεταλλευτεί όλα στην συνέντευξη.

Ναι ρε συ, μόνο που δεν είμαστε πρόβατα. Βλέπουμε και καταλαβαίνουμε. Λίγα μπορούμε να κάνουμε, αλλά τα  gallop τα βλέπουν όλοι. Πάνω από 90% των φιλάθλων μας συχαίνονται την κωλοοικογένεια και ειδικά τον κλάδο Βαρδή.

Επισκέπτης
Απ' όσα έχεις ως τώρα δει στην Ελλάδα, οι φίλαθλοι είναι λιγότερο ή περισσότερο παθιασμένοι απ' όσο στην Πορτογαλία;
"[size=15pt]Αν μέτρο σύγκρισης είναι τα ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού [/size] -ήταν τα πρώτα ματς που έζησα στην Ελλάδα ως παίκτης του Παναθηναϊκού- θα έλεγα πως στην Ελλάδα είναι περισσότερο φανατισμένοι".
αααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..ηρθε στο καραισκακη & εκλασε μεντες..που να μας εβλεπε στην ριζουπολη.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στους κολλητους σου απο τα κερατσινι αυτα που ηταν στο ραντεβου..εγω δεν μετεχω σε τετοιες εκδηλωσεις..
δεν περίμενα να έχεις αρχίδια.... Στη Ριζούπολη ήμουν μέσα.... αλλά για την Παιανία δεν ξέρω δεν είδα δεν γνωρίζω...... 
Ου ρε....... Ανάρχιδε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στους κολλητους σου απο τα κερατσινι αυτα που ηταν στο ραντεβου..εγω δεν μετεχω σε τετοιες εκδηλωσεις..
όσο για τους κολλητούς μου απ το Κερατσίνι είναι παλλίκαροι γαύροι με ονοματεπώνυμο. Οχι κότες.

Επισκέπτης
δεν περίμενα να έχεις αρχίδια.... Στη Ριζούπολη ήμουν μέσα.... αλλά για την Παιανία δεν ξέρω δεν είδα δεν γνωρίζω...... 
Ου ρε....... Ανάρχιδε
στην ριζουπολη ειχε αγωνα ρε κακομοιρε..ακου κερατσινιωτης βαζελος..το ακρον αωτον της ξεφτιλας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom