Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
ο πανιωνιος ειναι σπαθενια ομαδα και αρχιδατη...και ο αρης...αυτες οι δυο ειναι οι μοναδικες απο ολες τις ομαδες που δεν κανουν συμμαχιες...
και ας λενε οι βαζελοι για σενα και μενα και ας λενε οι δικοι μου για την ζελα με τον αρη..
οτι ειναι γιουσουφακι ο κοντης ειναι αλλα η ομαδα παιζει σπαθενια ολα τα ματς...
τα αλλα ειναι αρχιδιες και να'χαμε να λεγαμε....
εχω κουραστεί να τα λέω.κάποτε ήμουν παράρτημα του βαζελου οταν επερναν σαραβακο μαραγκο μετά έγινα της αεκ επειδη πούλαγα παίχτες μετά ξανάγινα στο βαζελο για το σπυροπουλο και τωραειμαι δικο σας......αλλα πρόσεξε φετος παίχτη δανεικό δεν εχω πάρει.τωρα μαθαμε οτι παιζω και για τον ολυμπιακο στο κύπελο :headbang:άντε να δούμε τη άλλη μαλακία θα ακουσω :cheesy:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η πρωτη καρτα για διαμαρτυρια...οπως παντα γιατι εχει πεσει συρμα να εκνευριζεται μηπως κ δεν σας γλεντησει,την δευτερη που την ειδες :jerking: :jerking: :jerking: πανυγηρισε τωρα λες κ το σηκωσες κ ασε με μενα να κανω ταμειο στο τελος

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αυτα ειναι...ο ρουντολφ ειναι ο γεστε...
σιγουρα...στην ελληνικη ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα που οι μονες μεταγραφες που αξιζουν χλευασμο ειναι αυτες του ολυμπιακου ,ναι...εχεις καποιο δικιο...
οταν κραζονται απο οοοοοολες τις μεταγραφες και απο οοοολες τις ομαδες και μνημονευονται ακομα ο ντανι ο ουρταδο ο οσκαρ ο μαρεσκα ο κονσταντσο ο ,ο ,ο...ετσι ειναι...οταν ντιογο και ντουντου στηνονται στο αποσπασμα και εκτελουνται την ωρα που αλλοι μυρωδιαδες πρασινοι και κιτρινοι χαιρουν ασυλιας ,ε ναι...και χαρη μου κανεις που λες τον ρουντολφ για γεστε...
εδω ζουμε αυτην την πραγματικοτητα ασπαζομαστε!!!!
ε όχι, το γλέντι που έχουν φάει μπίσκαν (μπίστσαν κατά γκότζο) και κονσεϊσάο δε θυμάμαι να το έχει φάει άλλος παίχτης (ίσως ο ραμπεσαντραντανά της αεκ που ήταν χοντρούλης)
τώρα κάτι ζουτάουτας, μίτου, σάριτς κτλ δεν είχαν έρθει με καμιά περγαμηνή οπότε τι να κράξεις εκεί...

από αυτούς που αναφέρεις μόνο ο ντάνυ μνημονεύεται ακόμα και αυτό ελέω βαϊμάκη και fight club :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχω κουραστεί να τα λέω.κάποτε ήμουν παράρτημα του βαζελου οταν επερναν σαραβακο μαραγκο μετά έγινα της αεκ επειδη πούλαγα παίχτες μετά ξανάγινα στο βαζελο για το σπυροπουλο και τωραειμαι δικο σας......αλλα πρόσεξε φετος παίχτη δανεικό δεν εχω πάρει.τωρα μαθαμε οτι παιζω και για τον ολυμπιακο στο κύπελο :headbang:άντε να δούμε τη άλλη μαλακία θα ακουσω :cheesy:
γιατι ασχολεισαι;τι σε πειραζει;δεν το ξερεις;περιμενεις απο κανεναν να παραδεχτει την ανωτεροτητα του αντιπαλου;εσυ παιζε για παρτη σου και στο καβλι σου...
εγω γνωστα...οτι εχω παρει ειναι δωρα απο παραγκα επο και παραρτηματα  :2funny: :2funny: :2funny:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χρηστιδακο θα σου βαλω την βαθμολογια αφου παιξουμε τα 2 ματς που χρωσταμε να αρχισεις τις κωλοτπυμπες παλι,διασκεδαστη μας εσυ,προς το παρον...γαμα με ξενα αρχιδια...γινε Αρης, αιωνιος  κ οτι αλλο θες :2funny: :idiot: :idiot:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ε όχι, το γλέντι που έχουν φάει μπίσκαν (μπίστσαν κατά γκότζο) και κονσεϊσάο δε θυμάμαι να το έχει φάει άλλος παίχτης (ίσως ο ραμπεσαντραντανά της αεκ που ήταν χοντρούλης)
τώρα κάτι ζουτάουτας, μίτου, σάριτς κτλ δεν είχαν έρθει με καμιά περγαμηνή οπότε τι να κράξεις εκεί...

από αυτούς που αναφέρεις μόνο ο ντάνυ μνημονεύεται ακόμα και αυτό ελέω βαϊμάκη και fight club :grin:
ναι...σωστα τους ειχα ξεχασει αυτους τους δυο...οντως τους ειχανε κραξει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδακο θα σου βαλω την βαθμολογια αφου παιξουμε τα 2 ματς που χρωσταμε να αρχισεις τις κωλοτπυμπες παλι,διασκεδαστη μας εσυ,προς το παρον...γαμα με ξενα αρχιδια...γινε Αρης, αιωνιος  κ οτι αλλο θες :2funny: :idiot: :idiot:
τι βαθμολογια ρε νουμερο να βαλεις;;σε ποιον ;;σε μενα ρε θρασος;;;στον 38 μονος μου και 37 τα υπολοιπα λιμα;;ποσο μαλακας ακομα μπορεις να γινεις;;σε μενα ρε πουστη βαθμολογια;;σε μενα ρε;;;λιγο σεβασμος δεν βλαπτει...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
νευρακια διακρινω.....

Επισκέπτης
γιατι ασχολεισαι;τι σε πειραζει;δεν το ξερεις;περιμενεις απο κανεναν να παραδεχτει την ανωτεροτητα του αντιπαλου;εσυ παιζε για παρτη σου και στο καβλι σου...
εγω γνωστα...οτι εχω παρει ειναι δωρα απο παραγκα επο και παραρτηματα  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν μπορώ να βλέπω απο άτομα που δήθεν ξέρουν μπάλα και να μην βλέπουν οτι ο βαζελος φαίνεται άπλα δεν βλέπετε αν εξαιρεσεις 3 παιχνιδια φετος..αυτό που έχει κάνει ειναι υπερβαση και μπράβο που ακόμα είναι στο κόλπο για το πρωταθλημα......αλλα......είναι αυτό που έλεγε ο αναστασιαδης''τα παλικάρια θέλουν αλλα δεν μπορούν'' :grin:

Επισκέπτης
η πρωτη καρτα για διαμαρτυρια...οπως παντα γιατι εχει πεσει συρμα να εκνευριζεται μηπως κ δεν σας γλεντησει,την δευτερη που την ειδες :jerking: :jerking: :jerking: πανηγύρισε τώρα λες κ το σηκωσες κ ασε με μενα να κανω ταμειο στο τελος
ρε μεγαλε το κλωστημα της μπάλας εκτός φάσης είναι κάρτα η όχι;εκτός αν λέει ο κανονισμός οτι όταν ο λετο πάρει κάρτα επειδή έβρισε τον επόπτη δεν παίρνει άλλη :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.399
Πόντοι
46.232
καλύτερα να μασας παρα να μιλας.......και αν είσαι και κλαψοβαζελος  καλύτερα να τον πίνεις......έτσι βαζελάκο όπως ξέρεις να τον πίνεις.......
μπράβο στην γειτονία............

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν μπορώ να βλέπω απο άτομα που δήθεν ξέρουν μπάλα και να μην βλέπουν οτι ο βαζελος φαίνεται άπλα δεν βλέπετε αν εξαιρεσεις 3 παιχνιδια φετος..αυτό που έχει κάνει ειναι υπερβαση και μπράβο που ακόμα είναι στο κόλπο για το πρωταθλημα......αλλα......είναι αυτό που έλεγε ο αναστασιαδης''τα παλικάρια θέλουν αλλα δεν μπορούν'' :grin:
παπαρια υπερβαση εκανε...αν βγαλεις ποντους απο σφυριχτρα που πηρε αυτος και δεν πηρα εγω θα εβλεπες που θα ητανε στην πλακα ...

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλύτερα να μασας παρα να μιλας.......και αν είσαι και κλαψοβαζελος  καλύτερα να τον πίνεις......έτσι βαζελάκο όπως ξέρεις να τον πίνεις.......
μπράβο στην γειτονία............
πες την μαλακια σου κ εσυ, δωρεαν ειναι κ γιορταζετε αποψε :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Έλα ρε μπανάθα, τρεις καναπέδες μέσα σε ένα εξάμηνο.. και δώρο η ντουλάπα για να βάζετε τα παλτά.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μπα στα αρχιδια μου σας γραφω, να δω ομως τι θα λετε οταν παρω το πρωταθλημα απο τις 2 ισαξιες ενδεκαδες :2funny: :2funny: :birdman: σας κ τι θα γινει με το προστιμο
δεν βαρεθηκατε καθε χρονο τετοια εποχη να σηκωνετε κουπα και τον μαιο τα 'ρχιδια μου;;;

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Έλα ρε μπανάθα, τρεις καναπέδες μέσα σε ένα εξάμηνο.. και δώρο η ντουλάπα για να βάζετε τα παλτά.

Την κάνανε την προσπάθεια ρε συ .. έπεφτε ο Ζέκα μπας και το τσιμπήσει το πέναλτι όπως στην Κέρκυρα αλλά  :dunno:

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως , τώρα το βράδυ , βγήκε ένας Προποτζής στον Σπορ fm και είπε ότι τα παιχνίδια Ολυμπιακού με Δόξα Δράμας και Παναθηναϊκού με Πανιώνιο ήταν στημένα. Μάλιστα του ΠΑΟ κανονισμένο να πάει στα πέναλτι λόγω live betting. Είπε επίσεις ότι τα ίδια γίνανε στην Premier League τώρα τις γιορτές. Τα παιχνίδια τα στήνουν, είπε, οι στοιχηματικές εταιρίες. Γιαυτό βάλαν μέσα τον Μπέο, τον Ψωμιάδη και τον Τσακογιάννη. Γιατί αυτοί στήναν για πάρτη τους και ζήμιωναν τις στοιχηματικές εταιρίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom