στη μπαλλα μετράνε πολλά.
σε ένα υγιές πρωτάθλημα θα ήσουνα άχρηστος να το πάρεις.
θα βολόδερνες να το κερδίσεις όσα και να έριχνες.
γιατί πολύ απλα τόσα χρόνια και με τόσα λεφτά αντί να εχεις τώρα 15 παίκτες στο ρόστερ απ τις ακαδημίες βολοδέρνεις με τα χαιβάνια που σου παρουσιάζει ο μυτόγκας για μπαλλαδόρους.
στ αρχιδια μου γράφω και τα πρωταθλήματά σου στ αρχίδια μου και τις κόντρες μας.
είσαι η ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
όχι για την παράγκα, αλλά γιατί 20 ζρόνια τώρα η αεκ ο παοκ ο βάζελας και ο νιονιος έχουν βγάλει πιο πολλά ταλέντα απο σένα με τια μύρια.
και μάλιστα, αντί να κάνεις καμμιά επένδυση σε πιτσιρικαρία πας και αγοράζεις τα ταλέντα των λοιπών στα 25φευγα.....
ξεφτίλα λαός ξεφτίλα πρωταθλητή θα εχει.
θα σε σεβόμουνα απ το αλφα ως το ωμέγα εάν τηρουμένων των αναλογιών είχες φτιάξει ένα μοντέλο μπάρτσα και έβγαζες παικτρόνια τυπου τσάβι ινιέστα μεσι πουγιολ κλπ.
αντ αυτού και πέραν του φετφα που ο καραγκιόζης τον έχει αλλαγή και επρεπε να τιον έχετε στις σφαλιάρες το μεγαλύτερό σας ταλέντο για φέτος είναι..... ο μέγερι........
ντροπή σας
τίποτα άλλο.
στο περισσότερο έχεις δίκιο
με κάποιες ενστάσεις ωστόσο
ποια ταλέντα έχει βγάλει η ΑΕΚ;
ποια ο ΠΑΟΚ;
ποια ο ΠΑΟ;
και μην μου πεις κανά Μαυρία...δεν υπάρχει λέμε...τον έχεις γιατί δεν έχεις άλλους παίκτες
το κακό είναι στον Ολυμπιακό πως ενώ έχει ταλέντα, δεν μπορεί να τα βγάλει γιατί δεν έχει την πολυτέλεια (ή το τσαγανό ο προπονητ΄ς) να τα ψήσει.
Ο Παπαδόπουλος κακώς έφυγε
οι λοιποί που λες βγάζουνε ταλέντα απλά γιατί δεν έχουν λεφτά. Αν είχανε δεν θα βγάζανε.
γιατί ο Έλληνας φίλαθλος είναι τόσο μαλάκας που ενώ του αρέσει να βλέπει στη διάρκεια της χρονιάς το Σοϊλέδη, μόλις έρθει καλοκαίρι λέει: με το Σοϊλέδη θα πας Ευρώπη;
μόλις βάλει νέο παίκτη, αρχίζουνε οι αντίπαλες εφημερίδες για τον κάγκουρα που βάζει να παίζει. Μόλιες παίρνει ξένο 35άρη, τον βαφτίζουνε σύνταξη
ε,ναι, χαίρω πολύ, στην Ελλάδα όλα με τις ταμπέλες λειτουργούν. Οπότε γιατί να βγάλει ο άλλος το χτυκιό να βγάλει ένα παίκτη;
κι εμένα θα μου άρεσε να παίζω με Έλληνες μόνο. Άμα χάσει το πρωτάθλημα γιατί βάζει νέους να παίξουνε, έλα και πες μου πως δεν θα χάσει τη θέση του ο προπονητής.
Σε ένα υγιές πρωτάθλημα θα είχες το πολύ 5-6 ομάδες. Γιατί οι υπόλοιπες δεν έχουνε το χρήμα και τον κόσμο να υπάρχουνε στο πρωτάθλημα το επαγγελματικό
τα υπόλοιπα είναι πούτσες μπλε.
εσένα σου αρέσει η Μπάρτσα, αλλά πόσους παίκτες από τα σπλάχνα της έχει βγάλει η Γιουνάιτεντ; η Μίλαν; η Ιντερ; και τόσες άλλες ομάδες...
το έχει καταφέρει μία ομάδα, δεν είναι όμως εύκολο. Ο Άγιαξ ας πούμε έχει φάει πολλές φορές σκόνη