Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι λες τωρα ρε μεγαλε? Σε καθε ματς γινωνται τουλαχιστον τρεις αποπειρες δολοφονιας του Λετο που περνανε στο ντουκου απο τα κορακια και οι γαυροι παιζουν με τις πυτζαμες τους! Μονο που δεν τους ζητανε συγνωμη οταν τους ακουμπανε!
όταν τα λέγαμε εμείς πριν από 3 χρόνια για τον Ντιόγο, μας λέγατε πως ψάχνουμε δικαιολογίες
τότε δηλαδή δεν μετράγανε τα μαρκαρίσματα που του δίνανε διαρκως τα πόδια στα χέρια;

και είναι μάλιστα και οι δύο περιπτώσεις ακριβώς ίδιες: παίκτες που βάζουν (έβαζαν όσο αφορά τον Ντιόγο) μπάλα κάτω, ντρίπλαραν πολύ και ενίοτε....κάνουνε και θεατράκι.
Αλλά ακριβώς επειδή το θεατράκι το έχουνε στο αίμα τους, δεν παίρνουνε και τα σφυρίγματα και τις κάρτες που θα έπρεπε από τους αντιπάλους.
αλλά φυσικά εσείς τα βλέπετε μονόπλευα πάντα...

tsolias2011

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε συ μην ασχολεισαι, πιτσιρικι που παει στο γηπεδο και φωναζει ΄΄τζιγκερ πουλα'' ειναι, δεν βλεπεις τι μαλακιες γραφει

για να σου απαντησω ποσο πιτσιρικι ειμαι σιγουρα μιλας με καποιον που ειναι 40 και να λεω οτι πιστευω ελευθερια εχουμε.....

και ας το αφησουμε εδω....

Επισκέπτης
για να σου απαντησω ποσο πιτσιρικι ειμαι σιγουρα μιλας με καποιον που ειναι 40 και να λεω οτι πιστευω ελευθερια εχουμε.....

και ας το αφησουμε εδω....
τυπε περιμένω παοκ αρη η λαρισα;γιατι αν πεις οτι πλήρωσες να περάσω αυτούς εισαι το λιγότερο ασχετος ;)

tsolias2011

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε μας δουλευεις κανονικα η εισαι ασχετος;ποιον πληρωσες για να περασω τον παοκ η τον αρη;

εννοω οτι σου πληρωσε ο παναθηναικος την εκδοση των εισητηριων για τοντελικο και οχι για να περασεις.....μηπως τωρα εγινα ποιο σαφης....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είδες τύπε όταν κάτι δεν μας αρέσει το ρίχνουμε στην τρελιτσα ;)πάντως καλό θα είναι να μην έχουμε ασθενή μνήμη ;)δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλα αν εισαι κοντά στα 35 θα καταλάβεις τη θέλω να πω ;)
ρε τι ασχολείσαι...
μιλάμε πως έχουνε βάλει την κασέτα και όσο πιάσει
λοιπόν πρόχειρα
μας λέγανε από την αρχή του χρόνου για το πάράρτημα τον ΟΦΗ - αυτόν που μας πήρε ισοπαλία εντός έδρας
μας λένε για Κέρκυρα - αυτή που παίζει με Τσίγγα και Γκαλίνοβιτς

πετάνε μια μαλακία για παράρτημα όλες οι ομάδες και τελειώνουμε. Ο Ολυμπιακός πάντως να παίζει μπάλα αποκλείεται, έτσι τους λέει ο Δημητράκης, έτσι λένε και αυτοί...

Επισκέπτης
εννοω οτι σου πληρωσε ο παναθηναικος την εκδοση των εισητηριων για τοντελικο και οχι για να περασεις.....μηπως τωρα εγινα ποιο σαφης....
χαχαχαχχα.αυτά που λες είναι μόνο στη φαντασία σου :grin:σιγα μην πλήρωσε ο βαζελος την έκδοση των εισιτηρίων :2funny:αυτά που λες δεν γίνονται ουτε στα παραμυθια :grin: για αλλα μπορεί να πληρώνατε οχι ομως για να εχω 10000 κόσμο στο γήπεδο ;)

Επισκέπτης
ρε τι ασχολείσαι...
μιλάμε πως έχουνε βάλει την κασέτα και όσο πιάσει
λοιπόν πρόχειρα
μας λέγανε από την αρχή του χρόνου για το πάράρτημα τον ΟΦΗ - αυτόν που μας πήρε ισοπαλία εντός έδρας
μας λένε για Κέρκυρα - αυτή που παίζει με Τσίγγα και Γκαλίνοβιτς

πετάνε μια μαλακία για παράρτημα όλες οι ομάδες και τελειώνουμε. Ο Ολυμπιακός πάντως να παίζει μπάλα αποκλείεται, έτσι τους λέει ο Δημητράκης, έτσι λένε και αυτοί...
κοίταξε οτι υπάρχουν υπερβολές ναι....αλλα οτι υπάρχουν και παιχνίδια που ειναι προπόνηση αυτό ειναι γεγονός ;)

tsolias2011

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχχα.αυτά που λες είναι μόνο στη φαντασία σου :grin:σιγα μην πλήρωσε ο βαζελος την έκδοση των εισιτηρίων :2funny:αυτά που λες δεν γίνονται ουτε στα παραμυθια :grin: για αλλα μπορεί να πληρώνατε οχι ομως για να εχω 10000 κόσμο στο γήπεδο ;)

καλα ψαξετο και μετα μιλα....αυτο το εχω μαθει απο πολυ μεσα ατομα στον πανιωνιο απο τοτε...

γιατι τα λεφτα πουθ φερνει ενα παιχνιδι τελικου ειναι παρα πολλα.....

αλλα εσεις που ξερετε απο ποδοσφαιρο να πατε να το φτιαξετε........

Επισκέπτης
καλα ψαξετο και μετα μιλα....αυτο το εχω μαθει απο πολυ μεσα ατομα στον πανιωνιο απο τοτε...

γιατι τα λεφτα πουθ φερνει ενα παιχνιδι τελικου ειναι παρα πολλα.....

αλλα εσεις που ξερετε απο ποδοσφαιρο να πατε να το φτιαξετε........
τύπε αυτα που λες ειναι μαλακίες :uglystupid:ποτε δεν έγινε κατι τέτοιο και επειδή ο βαζελος ποτέ δεν θα μου έκανε τετοια χαρη αστο καλύτερα ;) ο πανιωνιος εκείνη την περίοδό δεν ειχε οικονομικό πρόβλημα.τωρα το οσο αφορα το ποιος να φτιάξει το ποδόσφαιρο αυτο ρωτα αυτούς που σου ειπαν τις πληροφορίες για τα εισιτήρια και καποιους παράγοντες του παναθηναικου και του ολυμπιακου.θα σου λύσουν ολες τις απορίες ;)και μια συμβουλη...μην ακους τις παπαριες που σου λεει ο καθε άσχετος χωρίς να μπορείς εσυ να τις αποδείξεις ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοίταξε οτι υπάρχουν υπερβολές ναι....αλλα οτι υπάρχουν και παιχνίδια που ειναι προπόνηση αυτό ειναι γεγονός ;)
ένθεν κακείθεν
δεν διαφωνούμε
σε αυτό που διαφωνώ είναι πως είναι στημένο λόγω συγγένειας. Υπάρχουνε ομάδες (και αυτό εξαρτάται και από τον προπονητή τους) που απλά κατεβαίνουνε χαλαρά σε κάποια παιχνίδια παίζοντας "ό,τιβγει", γιατί το θεωρούν χαμένο το παιχνίδι.

αυτό κάποιες φορές τους κάθεται και βγάζουνε ενέργεια τρομερή και κάνουνε παιχνιδάρα (γιατί βρήκανε μπόσικη τη μεγάλη ομάδα, άνευρη κλπ)
ή κάποιες φορές γυρνάει σε συντριβή (επειδή η μεγάλη ομάδα το παίρνει σοβαρά)

ξεκινώντας το πρωτάθλημα οι μισές ομάδες ξεκινάνε πως με ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ δεν παίρνουνε πόνους και δεν χτυπάνε το παιχνίδι. Φέτος, λόγω οικονομικής στενότητας και χάλια παικτών της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, ξεκινούσανε όλες δειλά να λένε πως ίσως τσιμπήσουνε καμιά ισοπαλία.

και ξαφνικά πήρανε χαμπάρι πως με την ΑΕΚ κατά πώς φαίνεται δεν βγαίνει εύκολα αυτό ενώ με τον ΠΑΟμε λίγο ζόρι ίσως να βγει.

tsolias2011

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τύπε αυτα που λες ειναι μαλακίες :uglystupid:ποτε δεν έγινε κατι τέτοιο και επειδή ο βαζελος ποτέ δεν θα μου έκανε τετοια χαρη αστο καλύτερα ;) ο πανιωνιος εκείνη την περίοδό δεν ειχε οικονομικό πρόβλημα.τωρα το οσο αφορα το ποιος να φτιάξει το ποδόσφαιρο αυτο ρωτα αυτούς που σου ειπαν τις πληροφορίες για τα εισιτήρια και καποιους παράγοντες του παναθηναικου και του ολυμπιακου.θα σου λύσουν ολες τις απορίες ;)και μια συμβουλη...μην ακους τις παπαριες που σου λεει ο καθε άσχετος χωρίς να μπορείς εσυ να τις αποδείξεις ;)

τυπε μπορει να ειναι μαλακιες.....μπορει χιλια δυο...αλλα και εσυ που ξερεις απο ποδοσφαιρο απο τις φιλαδες του καθε μαλακα και τις παπαριες που ακους ....για αυτο και κανουμε μια πολυ χαλια συζητηση που το μοναδικο που συμφωνουμε οτι ολοι ειναι σκατεδες και διεφθαρμενοι....και μπαλλα δεν βλεπουμε....εξαλλου εαν δεν πιστευεις τους πανιωνιους τοτε αστο καλυτερα....
παω παλι στο καβουκι μου....και σορρυ εαν ειπαμε και κατι παραπανω....

Επισκέπτης
τυπε μπορει να ειναι μαλακιες.....μπορει χιλια δυο...αλλα και εσυ που ξερεις απο ποδοσφαιρο απο τις φιλαδες του καθε μαλακα και τις παπαριες που ακους ....για αυτο και κανουμε μια πολυ χαλια συζητηση που το μοναδικο που συμφωνουμε οτι ολοι ειναι σκατεδες και διεφθαρμενοι....και μπαλλα δεν βλεπουμε....εξαλλου εαν δεν πιστευεις τους πανιωνιους τοτε αστο καλυτερα....
παω παλι στο καβουκι μου....και σορρυ εαν ειπαμε και κατι παραπανω....
εγώ τουλάχιστον μπάλα απο εφημερίδες δεν ξερω.οτι λέω το ξέρω σίγουρα απο αυτά που έχω δει εγώ.εσύ αν τα ξέρεις απο εφημερίδες-φυλλάδες  και απο τύπους που νομιζεις οτι ξέρουν κατι..πρόβλημα δικό σου.στα αλλα δεν διαφωνούμε διαφθορά υπάρχει και θα υπάρχει μια ζωη

tsolias2011

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εγώ τουλάχιστον μπάλα απο εφημερίδες δεν ξερω.οτι λέω το ξέρω σίγουρα απο αυτά που έχω δει εγώ.εσύ αν τα ξέρεις απο εφημερίδες-φυλλάδες  και απο τύπους που νομιζεις οτι ξέρουν κατι..πρόβλημα δικό σου.στα αλλα δεν διαφωνούμε διαφθορά υπάρχει και θα υπάρχει μια ζωη

ουτε κι εγω ξερω μπαλλα απο εφημεριδες...απλα λεμε τα ιδια πραγματα με αλλα λογια....και μπορει να ημουν και εγω καπου χωμενος και να τα εβλεπα ολα αυτα ... δεν το ξερεις ....εκτος εαν εισαι μελος καποιου ΔΣ της ΠΑΕ Πνιωνιος και δεν το ξερω οποτε παω πασο....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και να απαντησω σε καθε ολυμπιακο ..... δεν υπαρχει σε αλλη χωρα εκτος απο την ελλαδα πο προεδρος παε να εχει και το στοιχημα.....

να φανταστιστε οτι ο μεγας προεδρο σας ο Κωκαλης εχει πονταρει εναντιον της αγαπημενη σας ομαδας στο φιναλ φορ του ισραηλ οτι ο πασπαγε θα εχανε τις βολες κασι ο ολυμπιακος το κυπελο....

φίλε, αυτήν την πληροφορία πού τη βρήκες; γιατί κι εγώ μπορώ να σου πω ότι ο Μπάτζιο επίτηδες έχασε το πέναλτι με τη Βραζιλία κι ο Τέρι στον τελικό με την Μάντσεστερ και... δεν συμμαζεύεται

Επισκέπτης
ουτε κι εγω ξερω μπαλλα απο εφημεριδες...απλα λεμε τα ιδια πραγματα με αλλα λογια....και μπορει να ημουν και εγω καπου χωμενος και να τα εβλεπα ολα αυτα ... δεν το ξερεις ....εκτος εαν εισαι μελος καποιου ΔΣ της ΠΑΕ Πνιωνιος και δεν το ξερω οποτε παω πασο....
εσυ μίλησες για εφημερίδες και φυλλάδες οχι εγώ.και μην βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι ;)και δεν είμαι στο Δ.Σ κανενός συμβουλίου της ΠΑΕ αλλα δεν χρειαζετε για να ξέρω οτι αυτό που είπες ειναι άκυρο και φυσικά αβάσιμο.και σε ρωτάω υπήρχε περίπτωση ο παο να έκανε τέτοια χάρη στον πανιώνιο;.χεστηκε ο παο αν ειχε λεφτά να σφραγίζει εισιτήρια ο πανιώνιος ;)τώρα αν ήσουν χωμένος και λες αυτά περι εισιτηρίων τοτε λυπάμαι αλλα εκεί που ήσουν ηταν λιγάκι σκοτεινά και δεν τα έβλεπες καλα :grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
φίλε, αυτήν την πληροφορία πού τη βρήκες; γιατί κι εγώ μπορώ να σου πω ότι ο Μπάτζιο επίτηδες έχασε το πέναλτι με τη Βραζιλία κι ο Τέρι στον τελικό με την Μάντσεστερ και... δεν συμμαζεύεται
τυπε γνωστη η ιστορια στο ισραηλ
στην κυπρο (που στα θεματα στοιχηματος ειναι ετη φωτος μπροστα απο ολη την ευρωπη μαζι της συγκρινετε μονο η μαλαισια) το 2 της Μπανταλονα ειχε κληδωσει 4 ωρες πριν το παιχνιδι και δεχοντουσαν μονο πονταρισματα υπερ του ολυμπιακου και μιλαμε τωρα για ποσοστο 8.5 ενω ο ασσος του ολυμπιακου ηταν 1,25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom