Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.092
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
οι γυναικες απαγορευεται ακομη και να οδηγησουν στην αραβια ποσο μαλλον να κανουν μπιζνες μαζι με αντρες
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
οι γυναικες απαγορευεται ακομη και να οδηγησουν στην αραβια ποσο μαλλον να κανουν μπιζνες μαζι με αντρες
να είναι τόσο στημένο το παραμύθι και να τους ξεφύγει τέτοια λεπτομέρεια χλωμό το κόβω, δεν υπήρχε λόγος να επικαλεστούν και γυναίκα στο σχήμα, αν ήταν μούφα τους έβαζαν όλους άντρες και ξεμπέρδευαν..
άλλωστε με την περιουσία της θα συμμετέχει η τύπισσα.
 

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.092
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Σαουδικη αραβια αυτο τα λεει ολα φιλε συναγωνιστη κραταω πολυ μικρο καλαθι
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
ρε πουστη μου αυτο που λειπει απο αυτην την γαμημενη χωρα ειναι η κοινη λογικη το αυτονοητο ασχοληθηκαν 3 μηνες σαν μαλακες με τον τσακα τωρα μας μιλανε για πριγκηπισσες ρε σεις κουτοχορτο τρωτε αναφερεστε στην πιο μαλακισμενη χωρα του πλανητη και πιστευετε οτι θα ερθει πριγκηπισσα απο εκει για να παρει την ομαδα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εκει αν τολμησεις να μιλησεις σε γυναικα που δεν εχεις συγγενεια θα σε μαστιγωσουν τι να μιλησεις διπλα διπλα να περπατησεις θα σε μαστιγωσουν και ξαφνικα μια πριγκηπισσα εγινε παναθα και θα ερθει να μας αγορασει ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ (ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟ ) που παιζεται μπιλιαρδο στην πλατη της ομαδας και την δικια μας.
σας υπενθυμιζω οτι ηθελαν να μαστιγωσουν την γυναικα μελους της Βασιλικης τους οικογενειας γιατι εβγαλε βιντεο στο youtube που την εδειχνε να οδηγαει ...

περαστικα μας
ελα θα σου περάσει.
εάν είχες παει λχ στο μπαχρέιν θα είχες συνηθίσει να βλέπεις κυρίες με μαντήλες στο πρόσωπο να οδηγούν SL AMG cabtrio.....
ανεμίζει η μαντήλα αντί για το μαλλί αλλα το ΑΜΓΚΕ ΑΜΓΚΕ
 

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.092
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μεγαλε περσονα εχω παει στο ντουμπαι τουλαχιστον 50 φορες λογω της δουλειας μου ουτε αυτο ουτε το μπαχρειν ουτε το καταρ δεν εχουν σχεση με την σαουδικη αραβια και θα σου πω ενα απλο παραδειγμα

πρωην συναδελφος μου που ηταν στην ΟΑ και τωρα ειναι στην Ονουρ την τουρκικη εχει παει εκει γιατι ειχε να κανει δρομολογια λογω ραμαζανιου. Γυρνωντας απο μια πτηση μαθαινει στο ξενοδοχειο που εμενε οτι πολυ κοντα του ειναι ενα τεραστιο μαγαζι με παιχνιδια οποτε λεει οτι θα παει να παρει κατι του γυιου του το ακουει μια αεροσυνοδος τουρκαλα που ηταν στο πληρωμα του και του λεει να παει μαζι του γιατι θελει και αυτη να παρει δωρο για το παιδι της οποτε φευγουν απο το ξενοδοχειο και περπατανε προς το μαγαζι πριν προλαβουν να κανουν λιγα μετρα απο το ξενοδοχειο αρχιζουν να τους φωναζουν οι πορτιερηδες σταματανε και ρωτανε εκπληκτοι τι συμβαινει γιατι εκαναν σαν τρελλοι οποτε τους λεει ενας απο δαυτους εχετε συγγενεια? οχι του απαντουν τοτε να περπατατε σε διαφορετικα πεζοδρομια γιατι μπορειτε να ελεγθειτε απο την θρησκευτικη αστυνιμια και να εχετε προβλημα ...............αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα για το τι ειναι σαουδικη αραβια
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απο πριγκηπας μας προεκυψε πριγκηπισσα...... μαλιστα !!!!!
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
Ο Βλάσης Τσάκας είναι το πρόσωπο που κυριάρχησε στην αθλητική επικαιρότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο εκπροσωπώντας τον Σουλτάν, ωστόσο η υπόθεση του Σαουδάραβα επενδυτή έληξε άδοξα καθώς ουδέποτε κατέθεσε τα απαιτούμενα....




15 εκατομμύρια ευρώ που αναγράφονται στο συμφωνητικό με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Το gazzetta.gr έψαξε τις τελευταίες ημέρες το θέμα του Πρίγκιπα και σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο και το πως φτάσαμε στο «ναυάγιο» μιας υπόθεσης που από την πρώτη στιγμή έμπαζε πολλά νερά!

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε το ρόλο του Τσάκα, ο οποίος είναι ένας έξυπνος και πολυμήχανος άνθρωπος που προσπαθεί μια ζωή να κλείσει μεγάλες συμφωνίες προκειμένου να έχει ως μεσάζοντας, τα ανάλογα οικονομικά οφέλη, κάτι που και ο ίδιος έχει άλλωστε παραδεχθεί. Ο Τσάκας λοιπόν μετά και την αποκάλυψη ότι η πλειοψηφία των μετοχών του Παναθηναϊκού μεταβιβάζονται σε οποιονδήποτε αξιόπιστο και σοβαρό επενδυτή, άρχισε να... ψάχνεται προσπαθώντας να βρει αυτός τον μεγιστάνα που θα επένδυε στην «πράσινη» ΠΑΕ. Φυσικά τον Πρίγκιπα δεν τον γνώρισε πριν από 2-3 χρόνια σε συνάντηση στο Λονδίνο - όπως είχε πει στις πρώτες του συνεντεύξεις - αλλά η πρώτη επαφή έγινε το καλοκαίρι, ενώ το πρώτο τετ-α-τετ το είχαν τότε που κυκλοφόρησε και η γνωστή φωτογραφία που έδειχνε Σουλτάν και Τσάκα να κάθονται δίπλα-δίπλα στον ίδιο καναπέ!

Ο Βλάσης Τσάκας χρησιμοποίησε πρόσωπα από την Κρήτη που σχετίζονται με τον τουριστικό τομέα, για να έρθει κοντά στον Πρίγκιπα, για τον οποίο δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του, αλλά την πληροφορήθηκε από τους άλλους Κρητικούς. Ηθελε να έρθει κοντά του και να του παρουσιάσει την ιδέα της επένδυσης στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, τον πιο δημοφιλή σύλλογο με πολλές ευρωπαϊκές επιτυχίες, όπως έλεγε συνεχώς στους Αραβες! Το γεγονός ότι δεν γνώριζε νωρίτερα τον Σουλτάν αποδεικνύεται περίτρανα και από όλες τις αντιφάσεις στις οποίες είχε πέσει το πρώτο διάστημα που η συγκεκριμένη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν άλλα έλεγε στη μία συνέντευξη, άλλα στην επόμενη και εντελώς διαφορετικά σε όσες δηλώσεις ακολουθούσαν προς τον Τύπο!

Η επαφή τελικά καρποφόρησε αλλά ουσιαστικά δεν υπήρχε ποτέ υποψήφιος επενδυτής για τους εξής δύο λόγους: Καταρχήν ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να υλοποιήσει το πρότζεκτ που μαζί με την κατασκευή του νέου γηπέδου ξεπερνούσε τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για έναν ευκατάστατο άνθρωπο, αλλά επ ουδενί τόσο πλούσιο ώστε να διαθέσει αυτό το τεράστιο ποσό!
Δεύτερον, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr ουδέποτε ο 26χρονος Σαουδάραβας είχε πειστεί για το εάν έπρεπε να επενδύσει στον Παναθηναϊκό και απλώς άκουγε τις εισηγήσεις του Τσάκα.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό, ότι οι πιέσεις του Τσάκα για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία αλλά και η εν γένει συμπεριφορά του πληθωρικού κυρίου από την Κρήτη, είχαν ενοχλήσει το περιβάλλον του Αλ Σαούντ και το τελευταίο διάστημα κόπηκαν εντελώς οι γέφυρες επικοινωνίας με αποτέλεσμα ότι έλεγε και δήθεν αποκάλυπτε ο Τσάκας, να πηγάζουν ουσιαστικά από την υπέρμετρη φαντασία του και όχι φυσικά από τον ίδιο τον Πρίγκιπα.

Για αυτό και πηγαίναμε από μετάθεση σε μετάθεση της ημέρας κατά την οποία θα έβαζε ο Σαουδάραβας τα χρήματα στην τράπεζα και από τις 21 Νοεμβρίου που ήταν η καταληκτική ημέρα, φτάσαμε στα μέσα του Δεκεμβρίου χωρίς αποτέλεσμα. Ολον αυτό το καιρό, ο εκπρόσωπος (που μόνο εκπρόσωπος δεν ήταν τελικά) εναγωνίως επιχειρούσε να μιλήσει με τον Αλ Σαούντ και να μάθει τις τελικές προθέσεις του, χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό και έτσι το μόνο που έκανε ήταν να επιχειρεί να κερδίσει χρόνο!

Και φτάσαμε στη χθεσινή ημέρα που όλα κατέρρευσαν πανηγυρικά και ο Σουλτάν Αλ Σαούντ μας άφησε και επίσημα, χωρίς βέβαια ποτέ, όπως γράψαμε και πιο πριν, να ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Παναθηναϊκό! Οσο για τον Βλάση Τσάκα, δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει, μιλώντας πλέον για νέα πρόταση από άλλους Σαουδάραβες!

Read more:
 

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Μηνύματα
10.456
Like
19
Πόντοι
166
Ο Βλάσης Τσάκας... ξαναχτύπησε και διεψεύδει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι πίσω από την πρόταση για την αγοαρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κρύβονται Πριγκηπικά μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος Αμπντούλ Αζίζ.

Ο Πρίγκηπας... μεταμορφώθηκε σε όμιλο Αράβων επιχειρηματιών

Το σήριαλ με την αγορά του 54,7% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη καλά κρατεί. Οι δικηγόροι του Τζίγγερ αναζητούν τη φερεγγυότητα των εγγράφων που έφτασαν στα χέρια τους από όμιλο Αράβων επιχειρηματιών, ενώ ο Βλάσης Τσάκας με δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM διέψευσε ότι πίσω από την πρόταση βρίσκονται διάδοχοι του Αμντούλ Αζίζ.

"Μην ακούω μ......ς! Δεν υπάρχουν αυτά που έχουν γραφτεί, σας το υπογράφω. Κανένας διάδοχος του Αμπντούλ Αζίζ δεν είναι μέσα στην υπόθεση. Δεν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα. Όπως είπα και χθες, δουλεύω την υπόθεση δύο μήνες, γιατί ο Αλ Σαούντ μας απογοήτευσε. Ηταν ασυνεπής. Δεν θα πω περισσότερα, παρά μόνο ότι πρόκειται για ένα ισχυρό γκρουπ ανθρώπων. Κάντε υπομονή."

newsit
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ανδρεας Βγενοπουλος μυριζει και μαλιστα πολυ εντονα.....


Θα δειξει το ολο θεμα.....
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
μεγαλε περσονα εχω παει στο ντουμπαι τουλαχιστον 50 φορες λογω της δουλειας μου ουτε αυτο ουτε το μπαχρειν ουτε το καταρ δεν εχουν σχεση με την σαουδικη αραβια και θα σου πω ενα απλο παραδειγμα

πρωην συναδελφος μου που ηταν στην ΟΑ και τωρα ειναι στην Ονουρ την τουρκικη εχει παει εκει γιατι ειχε να κανει δρομολογια λογω ραμαζανιου. Γυρνωντας απο μια πτηση μαθαινει στο ξενοδοχειο που εμενε οτι πολυ κοντα του ειναι ενα τεραστιο μαγαζι με παιχνιδια οποτε λεει οτι θα παει να παρει κατι του γυιου του το ακουει μια αεροσυνοδος τουρκαλα που ηταν στο πληρωμα του και του λεει να παει μαζι του γιατι θελει και αυτη να παρει δωρο για το παιδι της οποτε φευγουν απο το ξενοδοχειο και περπατανε προς το μαγαζι πριν προλαβουν να κανουν λιγα μετρα απο το ξενοδοχειο αρχιζουν να τους φωναζουν οι πορτιερηδες σταματανε και ρωτανε εκπληκτοι τι συμβαινει γιατι εκαναν σαν τρελλοι οποτε τους λεει ενας απο δαυτους εχετε συγγενεια? οχι του απαντουν τοτε να περπατατε σε διαφορετικα πεζοδρομια γιατι μπορειτε να ελεγθειτε απο την θρησκευτικη αστυνιμια και να εχετε προβλημα ...............αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα για το τι ειναι σαουδικη αραβια
ρε αδερφέ....
τα ξέρω
παραλίγο να με απελ΄σαουν επειδή πήγα να δώσω το χέρι μου σε γυναίκα που ακολουθούσε την κουστωδία όπως και στους άντρες.
αλλο αυτό και άλλο τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες.
εάν βγαίνουν μεταξύ τους εκεί που επιτρέπεται και φοράνε τα κατάλληλα καμουφλάζ όλα καλά.
σαφώς και η γυναίκα δεν περπατάει ποτέ παρέα αλλά απο πίσω απο τον άντρα.
πες του φίλου σου να πάρει λίστα με το τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει μια γυναίκα αλλά και αυτός.
επειδή είναι παρανοικό για μας δε σημαίνει ότι αυτό τους καταπιέζει...
εδώ οι δυτικές είναι υποχρεωμένες να φοράνε και αυτές μαντήλες όταν βγαίνουν έξω.
στα CD που πωλούνται τα χε΄ρια και τα πόδια έχουν μαύρες λωρίδες για να μη φαίνονται.....
τεσπα.
αλλο αυτό και άλλο δε μπορεί η κληρονόμος ενός σαουδάραβα να κάνει μπίζνες.

 

Επισκέπτης
Ανδρεας Βγενοπουλος μυριζει και μαλιστα πολυ εντονα.....


Θα δειξει το ολο θεμα.....
είσαι βαθιά νυχτωμένος ;)ο βγενο εχει τελειώσει εδω και καιρό.πλεον ο βαρδινογιαννης κάνει παιχνίδι και το κάνει πολύ καλά.αν πιστεύει κανείς πως οι βαρδινογιαννηδες θα αφήσουν την ομάδα είναι πολύ γελασμένοι.ειδικά τώρα που υπάρχουν και αλλα απο πίσω  ;)
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
είσαι βαθιά νυχτωμένος ;)ο βγενο εχει τελειώσει εδω και καιρό.πλεον ο βαρδινογιαννης κάνει παιχνίδι και το κάνει πολύ καλά.αν πιστεύει κανείς πως οι βαρδινογιαννηδες θα αφήσουν την ομάδα είναι πολύ γελασμένοι.ειδικά τώρα που υπάρχουν και αλλα απο πίσω  ;)
πρωταθληματα να παρουμε και ας ειναι οποιος θελει ....

Στην τελικη ας βαλουν τον τσακα για προεδρο να τα χωνει στους γαυρους !!!!!!
 

Επισκέπτης
πρωταθληματα να παρουμε και ας ειναι οποιος θελει ....

Στην τελικη ας βαλουν τον τσακα για προεδρο να τα χωνει στους γαυρους !!!!!!
άλλο αυτό και ο πόθος για το πρωτάθλημα που εγώ δεν το βλέπω αφού ο ολυμπιακός θα το παρει περίπατο κατα τη γνώμη μου και αλλο τα υπόλοιπα. ;)
 

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Μηνύματα
897
Κριτικές
1
Like
1.696
Πόντοι
206
είσαι βαθιά νυχτωμένος ;)ο βγενο εχει τελειώσει εδω και καιρό.πλεον ο βαρδινογιαννης κάνει παιχνίδι και το κάνει πολύ καλά.αν πιστεύει κανείς πως οι βαρδινογιαννηδες θα αφήσουν την ομάδα είναι πολύ γελασμένοι.ειδικά τώρα που υπάρχουν και αλλα απο πίσω  ;)
Πραγματικα,ο Βαρδινογιαννης δεν προκειται να αφησει την ομαδα! Πρωτα θα την διαλυσει και μετα θα αποχωρησει ησυχος...... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
 

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Μηνύματα
490
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
άλλο αυτό και ο πόθος για το πρωτάθλημα που εγώ δεν το βλέπω αφού ο ολυμπιακός θα το παρει περίπατο κατα τη γνώμη μου και αλλο τα υπόλοιπα. ;)
ναι μπορει να κανει περιπατο αν υπαρχουν 3 Κερκυρες αλλοι 2 Λεβαδ αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα κ με προσθηκες ουσιας αν τελειωσει επιτελους το Αραβικο σηριαλ παμε  για μεγαλο πακετο που θα τους μεινει αξεχαστο
 

Επισκέπτης
Πραγματικα,ο Βαρδινογιαννης δεν προκειται να αφησει την ομαδα! Πρωτα θα την διαλυσει και μετα θα αποχωρησει ησυχος...... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
δεν νομίζω οτι έχει στοχο να διαλύσει την ομάδα.ο Βαρδινογιάννης πάνω από ολα είναι επιχειρηματίας και μαλιστα επιτυχημένος  και κοιτάζει το συμφέρον του.το ίδιο ηταν και ο κοκαλης και οποίος πιστεύει ότι ηταν ολυμπιακαρας και τα έκανε όλα για την ομάδα άπλα κοιμάται όρθιος.όλες οι μεγάλες επενδύσεις του θειου έγιναν επί προεδρίας του στον  ολυμπιακού.ο βαρδινογιαννης πλεον αυτο που τον ενδιαφερει ειναι το γηπεδο οι χωροι που θελει να τους εκμεταλευτει και φυσικα τα μεγαλα εργα που θα γινουν στην ελλαδα.αυτα ομως προϋποθέτουν δυνατούς συμπαίχτες με άφθονα μετρητά ;)και οι άραβες τα έχουν και θέλουν και να τα επενδύσουν ;)
 

Επισκέπτης
ναι μπορει να κανει περιπατο αν υπαρχουν 3 Κερκυρες αλλοι 2 Λεβαδ αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα κ με προσθηκες ουσιας αν τελειωσει επιτελους το Αραβικο σηριαλ παμε  για μεγαλο πακετο που θα τους μεινει αξεχαστο
εγω δεν κοιτάζω αν υπάρχουν κερκυρες οι λεβαδειακοι.κοιτάζω και πέρα απο το δάσος οτι αυτη τη ΣΤΙΓΜΗ ο ολυμπιακός ειναι ομάδα με περισσότερες λύσεις.εσυ για παράδειγμα  αν δενν παίξει ο λετο δεν έχεις αντικαταστάτη.αντίθετα ο γάβρος εχει 3 λυσεις σε κάθε θέση.τωρα αν το γεναρη πάρεις 6-7 παίχτες το συζητάμε ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom