Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Πάντα έβρισκα εμετική την συγκεκριμμένη περιγραφή του Χελάκη , παρόλο που αγαπώ τον γίγαντα Ζιο .... άκου θα τον ξεφτιλίσει. Ποδόσφαιρο , μπαλίτσα είναι , ομορφιά... κανένας δεν ξεφτυλίζει κανέναν.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Πάντα έβρισκα εμετική την συγκεκριμμένη περιγραφή του Χελάκη , παρόλο που αγαπώ τον γίγαντα Ζιο .... άκου θα τον ξεφτιλίσει. Ποδόσφαιρο , μπαλίτσα είναι , ομορφιά... κανένας δεν ξεφτυλίζει κανέναν.
τον εστειλε για σπίρτα.
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πάντα έβρισκα εμετική την συγκεκριμμένη περιγραφή του Χελάκη , παρόλο που αγαπώ τον γίγαντα Ζιο .... άκου θα τον ξεφτιλίσει. Ποδόσφαιρο , μπαλίτσα είναι , ομορφιά... κανένας δεν ξεφτυλίζει κανέναν.
σωστοοοος...σαλιγκαρι μαλακας τι περιμενεις;;;γιατι τα καραγκιοζιλικια με τα πειρατικα και τις μαλακιες το 2004; που το βαζεις;
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρεντ σε αυτο που λες συμφωνω απολυτα...εινα μεγαλη μαλακια ειδικα αυτο με τα αυτοκολλητα στα σηματα κυκλοφοριας....θα φαμε καμμια κληση καμμια ωρα γιατι θα εχουμε στριψει παρανομα... :2funny: :2funny: :2funny:
ασε μωρη καριολα ...οταν ημουνα στα κουμαντα οσες φορες σου ειχα πει και σενα και  του παθιαρη με ειχατε γραψει στις μουναρες σας...
τωρα που ειμαι αραχτος σε επιασε ; αλλα και παλι αμα κανεις κεφι σε παω μια τσαρκα οταν θα μπορω (μπαμπας γαρ  :grin:)
ο προεδρος δεν ασχολιεται με αυτα ...μονο στο μαρουσι παει για μασα σε ενα κρητικο...τον εχει κανει μαγκα τον τυπο που το εχει  :2funny: :2funny: :2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι ο απολυτος μετά απο την παρακάτω ανακοίνωαη αποφάσισε να αποσυρθεί στο Αγιον Ορος.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο «τιμόνι» του ΠΑΣ ο Αναστασιάδης

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011, 22:41

Το «ψηστήρι» των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα στον Άγγελο Αναστασιάδη έπιασε τελικά τόπο.

Ο πολύπειρος τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση του Άγιαξ της Ηπείρου, κι έτσι λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την πρόσληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην ομοσπονδιακός της Εθνικής Κύπρου θα αντικαταστήσει τον Στέφαν Ντεμόλ, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου πριν από λίγες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας μας. Ο κ. Αναστασιάδης αύριο θα βρίσκεται στα Γιάννενα και θα προπονήσει την ομάδα για πρώτη φορά.


Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν είναι ένας τεχνικός σαν όλους τους άλλους. Είναι ποδοσφαιράνθρωπος με θερμούς υποστηρικτές, αλλά και «ταγμένους» εχθρούς.
Συνήθως, προπονητής των «ειδικών αποστολών», καλείται να βγάλει το φίδι απ' την τρύπα όταν συνάδελφοί του γυρίζουν την πλάτη.

Η προσωπικότητά του; Αναμφισβήτητη. Τα αποτελέσματά της δουλειάς του; Αμεσα. Κλείνει τα στεγανά στα αποδυτήρια, δουλεύει με ευλαβική προσήλωση και μπορεί να συσπειρώσει μια ομάδα που μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι. Παίρνει το 101% των δυνατοτήτων απ' τους ποδοσφαιριστές, γιατί μιλάει τη δική του ποδοσφαιρική γλώσσα, έστω κι αν δεν γίνεται αρεστός.

Απεχθάνεται τις δημόσιες σχέσεις και τα πολλά πολλά με τον Τύπο. Βαθιά θρησκευόμενος, συχνά πυκνά επισκέπτεται το Αγιον Ορος (βρέθηκε εκεί αρκετές φορές και με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ), καθώς διαθέτει και πνευματικό. Σε θρησκευτικές αργίες δεν προπονεί τις ομάδες (παραμονές αγώνα Κυπέλλου Καστοριάς - ΠΑΟΚ απέφυγε να γυμνάσει τους ποδοσφαιριστές γιατί ήταν των Φώτων), ενώ κάθε Τετάρτη και Παρασκευή νηστεύει.

Χαρακτηριστικές και οι αναφορές τους στα θεία. «Τι κάνεις, ρε παλικάρι μου; Δεν μπορούν τα πεθαμένα», με την τελευταία ατάκα να ακούγεται και στα αποδυτήρια πριν απ' τον αγώνα ΠΑΟΚ - Αρσεναλ.

Οποιος τον ρωτά αν δέχτηκε πρόταση να εργαστεί όταν αποχώρησε απ' την εθνική Κύπρου, παραπέμπει στον μάνατζέρ του από… ψηλά. «Εμένα, μωρέ, θα πάρουν; Υπάρχουν τόσοι καλοί προπονητές. Η Παναγιά είναι εκείνη που θα αποφασίσει!», ενώ αποφεύγει τα γούρια. «Δεν υπάρχουν γούρια, παγούρια και αγγούρια!».

Στον ΠΑΟΚ έμειναν αρκετές απ' τις ατάκες του. Το καλοκαίρι του 2002, μόλις υπέγραψε συμβόλαιο, είπε το αμίμητο «ο ΠΑΟΚ είναι καφενές και πρέπει να αλλάξει». Οπως επίσης «θα φτιάξω ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές», «θα πάρω την ομάδα και θα την πάω σ' άλλη πόλη», «τον Μάιο θα είμαστε καλά».

Γνωρίζει καλά πώς να ντοπάρει ψυχολογικά έναν ποδοσφαιριστή. Στον αγώνα της Ριζούπολης Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ σήκωσε τον νεαρό τότε Κοντέων για αλλαγή και αφού τον έπιασε απ' το σβέρκο του είπε: «Μπες μέσα, παλικάρι μου, γιατί αυτά εδώ θα χάσουν το ματς. Πες τους να σοβαρευτούν…». Το 2004 σε κατ' ιδίαν συζήτησή του στην προετοιμασία του «δικέφαλου» του Βορρά είχε χαρακτηρίσει ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα «γιαπί», ενώ βλέποντας τον Βαγγελή με μακρύ μαλλί, άρτι αφιχθέντα απ' τη Σιένα στον ΠΑΟΚ, τον «στόλισε» με τη φράση «καλώς το άλογο».

Με τον… ψυχισμό του σερ Αλεξ Φέργκιουσον ενήργησε όταν έδειξε την πόρτα της εξόδου σε Αλεξόπουλο, Σαπουντζή και Ξενίδη κατά τη θητεία του στον Ηρακλή. «Και ο Φέργκιουσον έδιωξε τον Σταμ, αλλά κανείς δεν τον αποδοκίμασε. Για κάποιους ίσως αυτό είναι βρώμικο, για κάποιους άλλους ίσως είναι τίμιο. Πιστεύω ότι τους φέρθηκα αντρίκεια…» είχε πει.

Στον Παναθηναϊκό είχε μεγάλο «κόλλημα» με τους ξένους ποδοσφαιριστές. Οι σκηνές και στιγμές έντασης με Σόουζα, Βλάοβιτς και Βίλα ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Στα αποδυτήρια, πριν από ένα ευρωπαϊκό ματς του «τριφυλλιού», «έπιασε» τον Πάουλο Σόουζα να κάνει γιόγκα και του «γύρισαν τα μυαλά». Στρέφοντας το κεφάλι του προς τον Λυμπερόπουλο, του είπε «κοίτα τι κάνει ο σατανάς!».

Αίσθηση προκάλεσαν και οι τοποθετήσεις του στις 3 Φεβρουαρίου 2001 κατά τη διάρκεια παρουσίασης των νέων αποκτημάτων (Μπόατενγκ, Σεϊταρίδης, Ολισαντέμπε, Δασκαλάκης, Κουτελιέρης, Δάρλας) του Παναθηναϊκού.

«Οποιος διανοηθεί να διαταράξει την ηρεμία στα αποδυτήρια, θάνατος. Είμαστε όλοι μια γροθιά κι όποιος θελήσει να τη σπάσει, θα πεθάνει! Υπακοή σημαίνει ζωή». Οταν η συζήτηση έφτασε στον Πάουλο Σόουζα, ο Αναστασιάδης άρχισε να «βγάζει αφρούς» επισημαίνοντας πως θα μιλήσει γι' αυτόν στο τέλος της περιόδου «αν θέλει ο Θεός να είμαι εδώ και αν δεν έχω τρελαθεί μέχρι τότε!».

Το μότο του για τον ιδανικό τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας είναι πως «πρώτα απ' όλα είναι το… νοικοκυριό. Mπορείς να δημιουργήσεις ένα σύνολο με χαμηλό μπάτζετ, αρκεί να τηρείς έναν προγραμματισμό». Για την πτωτική πορεία της εθνικού Κύπρου είχε επισημάνει τον Οκτώβριο του 2009 πως «ήμουν για… κλωτσιές και γι' αυτό φτάσαμε εδώ».

Η σύζυγός του, Βιβή, (που έχει υποβληθεί σε διπλό μπάι-πας και λίγο έλειψε να τη χάσει από αλλεργικό σοκ τον περασμένο Μάιο) είναι φανατική οπαδός του ΠΑΟΚ. Πολλές φορές, όταν η ομάδα έχανε, στεκόταν έξω απ' τα αποδυτήρια και αποδοκίμαζε έντονα τόσο τον Αγγελο όσο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές!

Από τα πολύ αγαπημένα του παιδιά ήταν οι Κατσούρης, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Νικοπολίδης, Οκκάς, Χαραλαμπίδης κ.ά.

Βάζει τάξη

«Σφίγγει τα λουριά» με το… καλησπέρα ο Αγγελος Αναστασιάδης. «Είναι δύσκολα τα πράγματα, παλικάρια μου, γιατί δεν παίζετε καλά. Δεν φταίνε οι προπονητές, εσείς φταίτε που έχετε μεγάλες δυνατότητες και δεν τις δείχνετε. Κομμένα τα πολλά λόγια, αρχίζει η σκληρή δουλειά. Στόχος είναι η σωτηρία με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγιάς» είπε ο 58χρονος τεχνικός στην πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου έστειλε μήνυμα στους δημοσιογράφους.

«Δεν έχουμε καθόλου χρόνο για χάσιμο. Θα σας παρακαλέσω να μη μας ενοχλήσετε άλλο...» υπογράμμισε. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης διέκοψε αρκετές φορές για να κάνει υποδείξεις και να ζητήσει μεγαλύτερη ζωντάνια απ' τους ποδοσφαιριστές του. «Παίζετε σαν τους παλαίμαχους τη Μεγάλη Παρασκευή» ήταν η χαρακτηριστικότερη ατάκα του.

Η έλευση του Μακεδόνα τεχνικού (ο οποίος θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο) έφερε και αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο. Παρελθόν αποτελούν ο γυμναστής Θωμάς Γιαννιτόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Μπολοβίνης, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ντεμόλ, Γιάννη Χριστόπουλο, που δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Πλέον, βοηθός προπονητή και γυμναστής αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, ενώ γυμναστής τερματοφυλάκων ο Απόστολος Τερζής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Γεωργίου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του, μετά το χτύπημα που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα.

ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Eπτά χρόνια έχει να εργαστεί σε συλλογικό επίπεδο ο Αγγελος Αναστασιάδης και μόλις αποχώρησε από την εθνική Κύπρου οι προτάσεις έπεσαν βροχή.

Ομως, το οικογενειακό του πρόβλημα αποτέλεσε τροχοπέδη στη συνεργασία. Οκτώ ΠΑΕ τον προσέγγισαν πριν τον «κλέψει» τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόκειται για τις Ομόνοια, ΑΕ Λεμεσού, Ανόρθωση, Πανσερραϊκό, ΑΕΚ, Ηρακλή, Αστέρα Τρίπ. και Πανιώνιο. Χρήμα με… ουρά του πρόσφερε η Ανόρθωση (1 εκατ. ευρώ ετησίως μαζί με τα πριμ), αλλά και η εθνική Ιρλανδίας (1,5 εκατ. ευρώ).

ΣΤΑ… ΟΠΛΑ ΞΑΝΑ Ο ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ

Πάλι στο προσκήνιο βρέθηκε ο Μανόλης Σκούφαλης και βοήθησε τα μέγιστα στην προχθεσινή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

«Υπήρξε σοβαρό πρόβλημα ανάμεσα σε εμένα και τον Ντεμόλ» παραδέχτηκε ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πλέον ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

«Ηταν πολύ δύσκολο το διάστημα που δεν αγωνίστηκα. Μου συνέβη πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ομως, τα άφησα όλα πίσω. Σημαντικό ρόλο για την επιστροφή μου έπαιξαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και ο συνεργάτης του Βαγγέλης Αγγελής»


Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ και ο Θανάσης Λιοντζόπουλος έψαξε και βρήκε ιστορίες θρησκευτικές και μη! Ιστορίες από το Αγιον Όρος, με τσίπουρα, φίλους που κάθησαν στον πάγκο, φήμες και ανέκδοτα!




    Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί έναν θρύλο. Και όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις η φήμη του πιστού προπονητή, ο οποίος είναι… Άγγελος και έχει επίθετο μάλιστα την Ανάσταση,  αποκτάει και… ουρές. Κάποιες ιστορίες έχουν μεγαλοποιηθεί, άλλες όμως τις έχουν ζήσει άνθρωποι του ποδοσφαίρου από κοντά, ενώ φυσικά, υπάρχουν και  οι αντίστοιχες πλάκες στο ιντερνέτ, όπως για παράδειγμα:

-Πως θα κατέβει να παίξει ο Αναστασιάδης;

-Με δεξιό… ψάλτη ή αντί για εξτρέμ, θα έχει στα χαφ… εξορκιστή!

    Οι αναφορές του στο Θεό και την Παναγία είναι συχνές, όπου κι αν έχει πάει. Το ίδιο συνέβη και στον ΠΑΣ Γιάννινα στην «πρώτη» της ομάδας.

  Αγιον ‘Ορος «Παπάντες και φουντούκια»

    Όπως λέγεται όταν ήταν στον ΠΑΟΚ είχε πάει όλη την αποστολή της ομάδας στο Άγιον Όρος για να νιώσουν και οι ποδοσφαιριστές την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ήταν και ο Λιβεριανός Τζο Νάγκμπε τον οποίο όταν ρώτησαν μετά την επιστροφή του, «τι είδες στο Άγιον Όρος» είχε απαντήσει: «Εβλεπα παπάντες όλο και έτρωγκε φουντούκια όλο…»

    Αγαπημένος ο Κουτσουρές επειδή έκανε τον σταυρό του

    Υπάρχουν όμως και άλλες ιστορίες που τον συνοδεύουν, κάποιες αληθινές κάποιες όχι. Μία από αυτές είναι ότι όταν ήταν προπονητής στον Εδεσσαϊκό (1996-‘97)  το αγαπημένο του παιδί ήταν ο Βαγγέλης Κουτσουρές. Ξέρετε όμως γιατί; Δίπλα στο γήπεδο που γινόταν η προπόνηση υπήρχε εκκλησία. Κάθε φορά που βάραγε η καμπάνα ο Βαγγελάκης σταμάταγε τα πους απς και την προπόνηση και έκανε το σταυρό του!

  Λέγεται ακόμη, ότι κάποια φορά όταν ήταν στον ΠΑΟΚ κατέβασε όλους τους παίκτες από το πούλμαν, όταν διαπίστωσε ότι ο οδηγός ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά! Ευτυχώς γιατί οι παίκτες πήγαιναν για προπόνηση και όχι για ματς!

    Διάβολος…

    Υπάρχει κι άλλη μία ιστορία, που κυκλοφορεί στο ιντερνέτ και έχει να κάνει με την απάντηση που δήθεν έδωσε ο προπονητής στον τότε τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Χρήστο Λαμπάκη (τον είχε πάρει ελεύθερο από τον Αρη). Όταν του ζήτησε ακρόαση και τον ρώτησε «Γιατί δεν με βάζεις να παίξω;», λέγεται ότι του απάντησε «Γιατί βλέπω τον διάβολο στα μάτια σου». Υπερβολές…
    Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει τα κολλήματά του με παίκτες, όπως λένε ότι συνέβη το ίδιο και με τον Γιασεμάκη στην Κύπρο, που έπαιζε ενώ δεν είχε ομάδα (αυτό βέβαια δεν είναι ο μόνος που το κάνει εδώ που τα λέμε!) όμως είναι και ιδιαίτερα αφηγηματικός. Είναι εξαιρετικός τόσο στις ιστορίες του, αφού καταφέρνει να κλέβει την παράσταση όταν τις αφηγείται. Είναι παραστατικός. Επίσης είναι εξαιρετικός στην παρέα και στις προπονήσεις δεν… χαρίζεται, ενώ έχει επιθετικό πνεύμα. Οσονούπω θα δείτε και τον ΠΑΣ Γιάννινα πόσο θα αλλάξει και θα παλεύει όλα τα ματς μέσα-έξω στοχεύοντας μόνο στη νίκη.

    Ο νάνος και το φαγωμένο αυτί του διαιτητή Ράμμου

    Θα τελειώσουμε όμως το κείμενο και με άλλες δύο ιστορίες για τον 58χρονο προπονητή.
  *Σε μία βραδιά για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ τον  συγχωρεμένο Γκιούλα Λόραντ στη Θεσσαλονίκη έκλεψε την παράσταση όταν είπε μία ιστορία (και με τον τρόπο που την είπε παραστατικά) για ένα παλιό παιχνίδι, που θυμήθηκε. Εξιστόρησε πως είχαν μπει στο παιχνίδι κάποιοι αγριάνθρωποι στο Αγρίνιο (Παναιτωλικό) με πρωτεργάτη ένα νάνο(!) και έφαγαν το αυτί του διαιτητή Ράμμου! Απευθυνόμενος στη σύζυγο του Λόραντ, που ήταν προσκεκλημένη, την Ζοφία είπε:«Την πρώτη φορά που ήρθε ο συγχωρεμένος στον ΠΑΟΚ ήμασταν πατέρας και γιος. Τη δεύτερη ήμασταν σκοτωμένοι...»!

    Τσίπουρο και κρασί δικής του παραγωγής

    Στην περιοχή που έχει γεννηθεί στους Νέους Επιβάτες έχει φτιάξει με μεράκι έναν δικό του αμπελώνα. Εκεί έχει αφιερώσει ελεύθερο χρόνο και φτιάχνει το δικό του τσίπουρο! Τον Σεπτέμβριο τρυγούσε τα αμπέλια για το κρασί, ενώ έστελνε τα τσάμπουρα για απόσταξη, ώστε να καταλήξουν τσίπουρο. Παλιοί παίκτες του ΠΑΟΚ θυμούνται πως τα Χριστούγεννα ο προπονητής τους, εκτός από ευχές τους πρόσφερε κρασί και τσίπουρο δικής του παραγωγής.

Στην Κύπρο

Αποστολές ξεχωριστά από τους παίκτες

Για περίπου επτά χρόνια ο νυν προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα κάθησε στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου και δεν τον ζήσαμε από κοντά. Ωστόσο και από εκεί, εντοπίσαμε και βρήκαμε κάποιες ιστορίες  που αξίζουν αναφοράς.

Υπάρχουν παιχνίδια που ο Αγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του ταξίδευαν ξεχωριστά από τους ποδοσφαιριστές. Τις περισσότερες φορές αναχωρούσαν πριν από την ομάδα, όπως έγραψε μετά το αντίο του φέτος τον Μάιο ο συνάδελφος Βασίλης Τσιρόπουλος  στο κυπριακό sigmalive. Στις 19 Μαίου 2008 στο φιλικό ματς της Κύπρου με την Ελλάδα στην Πάτρα ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι φίλοι του στην αχαική πόλη. Κατά την διάρκεια του ματς μάλιστα ένας φίλος του εθεάθη να κάθεται και στον πάγκο! Την άλλη μέρα, πρωί-πρωί, οΑναστασιάδης αναχώρησε για Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο του φίλου του και φυσικά με στάση σε άλλη πόλη της Ελλάδας, για φαγητό και λίγο τσίπουρο. Σημείωση: τους διεθνείς τούς είχε αποχαιρετήσει το προηγούμενο βράδυ. Στο προπονητικό διπλό που είχε προηγηθεί του φιλικού μας αγώνα τον Μάιο του 2008, ο Αναστασιάδης είχε πετύχει και… γκολ (3-0 τα άλλα δύο ο Γιασεμάκης).

  Κασέρι και τυριά

  Σε άλλο παιχνίδι με την Δανία στο ξενοδοχείο την ώρα του φαγητού έκανε παράπονα γιατί δεν υπήρχαν στο τραπέζι κασέρι και τυριά! Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του στους υπεύθυνους και έδωσε εντολή να φέρουν όχι μόνο στον ίδιο, αλλά και στους παίκτες, αν και δεν συνηθίζεται η κατανάλωση γαλακτοκομικών πριν από αγώνα.

 

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Μηνύματα
490
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλος σε τακτικη αλλα σε θεματα ψυχολογιας-επικοινωνιας με τους παικτες ειναι για τον πουτσο ο ανθρωπος,τον καημενο τον Σοουζα τοτε
 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
9.382
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλώς τον θρασόπουστα



«Στημένος; Θα ήμουν βλάκας...»
Σάββατο, 10 Δεκ 2011 05:21

Ο Σπύρος Τρύφωνας, ο άνθρωπος που ακύρωσε το γκολ του Κατσουράνη στο περσινό ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού έλυσε τη σιωπή του μετά από 10 μήνες για τη στιγμή που σημάδεψε το πρωτάθλημα.

.....................................................

Κοίταξε να δεις. Λόγω των κροτίδων και των αντικειμένων που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο αναγκάστηκα κάποια στιγμή να χάσω από τα μάτια μου τη φάση, για δύο δευτερόλεπτα, για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου τέλος πάντων.


....................................................

 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ας θυμηθούμε ποιός είναι ο Τρύφωνας του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων και διαιτητών Κέρκυρας....


ποινή των δύο μηνών απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Μάκη Χάβο, για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη.

Για αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός έπεσε στα… μαλακά. Στους «ερυθρόλευκους» επιβλήθηκε πρόστιμο 28.500 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλο ρόλο για την ποινή αυτή, έπαιξε και ο διαιτητής του αγώνα, του οποίου η αναφορά δεν ήταν επιβαρυντική για τους Πειραιώτες.[size=18pt] Σε αυτή δεν ανέφερε στοιχεία για το κέρμα στον επόπτη αλλά και τις αναταραχές που υπήρξαν στο ημίχρονο.[/size]

ααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχχααχχααχαχα
κέρμα στο δόξα πατρί σηκώθηκε πήρε τη σημαία και συνέχισε σα να μην έγινε τίποτα.
και ο διαιτητής ο αδέκαστος σαν να μην έγινε τίποτα δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχαχαχααχαχχα

κάνεις και δηλώσεις γαμημένε
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
καλος σε τακτικη αλλα σε θεματα ψυχολογιας-επικοινωνιας με τους παικτες ειναι για τον πουτσο ο ανθρωπος,τον καημενο τον Σοουζα τοτε
ρε συ είναι δυνατόν να κουβαλάει κομποσκοίνια και να τρέχει τις ομάδες στο Αγιον Ορος;
 

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.600
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πάντα έβρισκα εμετική την συγκεκριμμένη περιγραφή του Χελάκη , παρόλο που αγαπώ τον γίγαντα Ζιο .... άκου θα τον ξεφτιλίσει. Ποδόσφαιρο , μπαλίτσα είναι , ομορφιά... κανένας δεν ξεφτυλίζει κανέναν.
+10000
 

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.600
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σωστοοοος...σαλιγκαρι μαλακας τι περιμενεις;;;γιατι τα καραγκιοζιλικια με τα πειρατικα και τις μαλακιες το 2004; που το βαζεις;
σωστος...καραγκιοζης μεγατονων.
τα παντα για να πουλησει κανα ντι βι ντι ακομη και με την εθνικη
 

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.103
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
erxetaι ο τσακας υπομονη και ολα θα αλλαξουν λαμογια κολογαυροι
 

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.103
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
γελα, σε 3 μερες θα καταλαβεις πως τα εγγραφα επικυρωμενα απο το προξενειο της σαουδ αραβιας δεν ειναι μουφα φιλε μου
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Μηνύματα
380
Like
418
Πόντοι
21
Με τόσες ημερομηνίες που έχει δώσει πιο πιθανό είναι να πετύχουν οι Ιεχωβάδες την Δευτέρα Παρουσία παρά ο Τσάκας την άφιξη του πρίγκηπα.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom