You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ψαχνω να βρω τις αναλογες φωτο, ρε μαμωτο!!! & φυσικα ΔΕΝ πιστευω οτι υπονοεις κατι για τα....φρονηματα μου!!!!! & φυσικα οι προαναφερομενες ΔΕΝ ειναι καν εφημεριδες!!! (colopaper!!)...Να υποθέσω φίλε lepando ότι επειδή δεν διέγραψες ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ'' & ''ΦΩΣ'',ότι τις εγκρίνετε για διάβασμα ,έτσι;
powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Έγραψες πάλι ήρωα! Αν και εδώ που τα λέμε, ούτε για τον κώλο μας δεν αξίζουν! ʼσε που έχουν και σκληρό χαρτί και μπορεί να μας κάνουν και ερεθισμό! (Πέρα απο την αλλεργία που παθαίνουμε όλοι εμείς στο κόκκινο)ψαχνω να βρω τις αναλογες φωτο, ρε μαμωτο!!! & φυσικα ΔΕΝ πιστευω οτι υπονοεις κατι για τα....φρονηματα μου!!!!! & φυσικα οι προαναφερομενες ΔΕΝ ειναι καν εφημεριδες!!! (colopaper!!)...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μα γιατί τις λες κωλοφυλλάδες;δεν ντρέπεσαι;
Με την ευκαιρία μιας κ πιάσαμε τις σπουδαίες εφημερίδες του γαύρου που προάγουν την δημοσιογραφία,έκλεισε η Σ Π Ο Υ Δ Α Ι Ο Τ Α Τ Η εφημερίδα DOUBLE SCORE του Τράγκα.
Ας κρατήσουμε 1' σιγή για την απώλεια αυτή.Πήγε η ελληνικη δημοσιογραφία 100 χρόνια πίσω. :'( :'( :'( :'(
Με την ευκαιρία μιας κ πιάσαμε τις σπουδαίες εφημερίδες του γαύρου που προάγουν την δημοσιογραφία,έκλεισε η Σ Π Ο Υ Δ Α Ι Ο Τ Α Τ Η εφημερίδα DOUBLE SCORE του Τράγκα.
Ας κρατήσουμε 1' σιγή για την απώλεια αυτή.Πήγε η ελληνικη δημοσιογραφία 100 χρόνια πίσω. :'( :'( :'( :'(
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το DERBY το πούλησε
ο τραγκας εχει το score και το ντερμπυ νομιζω!!!!!
Το λαμόγιο που το παίζει ηθηκολόγος στον ALPHA έχει το Derby, Scorelive και Double..............όποιος κατάλαβε κατάλαβε.............
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Μα καλα ποιος αγοραζει αθλητικες εφημεριδες?Ενα περασμα(γρηγορο κιολας) απο τα site οσων εχουν τζαμπε και πολυ που τους ειναι.Πιο πολυ απο ολες οι και καλα "αντικειμενικες" Sportday&Sportime που γλυφουν μια τον ενα,μια τον αλλο.Τουλαχιστον οι οπαδικες ξερεις τι θα πουν και δεν περιμενεις και τιποτε αλλο,οπαδικες ειναι αλλωστε.
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ.ΑΛΗΤΕΣ&ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ειναι ΟΛΟΙ τους.Βλεπουμε και μονοι μας,δεν θα μας μαθουν οι αμπαλοι μπαλα.
ΟΥΣΤ!
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ.ΑΛΗΤΕΣ&ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ειναι ΟΛΟΙ τους.Βλεπουμε και μονοι μας,δεν θα μας μαθουν οι αμπαλοι μπαλα.
ΟΥΣΤ!
Ναι ντρεπομαι!! ο κωλος εχει αξια!!!(ποσο τον χεωνουν οι τανες, αλλωστε??? ) Προσεξε παλι για ποια "εφημεριδα" λεμε & φυσικα την... ιδικτησια!!! . Κατα τ' αλλα, αισθανομαι χαρουμενος για τις ανετες νικες της ομαδας μου σε βολευ-μπασκετ & φυσικα για την αξιολογη (μα για μια ακομα φορα χωρις ουσια) αγωνιστικη παρουσια στην Ξανθη!! Ακομα γιατι η ομαδα μου παιζει καθαρα.σε νικες & ηττες!! Δεν ειναι ερμαιο των ιδιοκτητων bet, ουτε εξαρταται απο καμια κυβερνηση. Ειμαι χαρουμενος & συναμα θλιμενος που στην ομαδα μου ΟΛΑ ξεκινανε & καταληγουν στην ... διοικηση!!( )Μα γιατί τις λες κωλοφυλλάδες;δεν ντρέπεσαι;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μόνο ''ΔΙΚΕΦΑΛΟ'' αγοράζω.Την έγκυρη εφημερίδα.Μέσα στις 11κάδες προχθές είχε με τον Ατρόμητο να παίζει ο Τζιμπούρ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι ντρεπομαι!! ο κωλος εχει αξια!!!(ποσο τον χεωνουν οι τανες, αλλωστε??? ) Προσεξε παλι για ποια "εφημεριδα" λεμε & φυσικα την... ιδικτησια!!! . Κατα τ' αλλα, αισθανομαι χαρουμενος για τις ανετες νικες της ομαδας μου σε βολευ-μπασκετ & φυσικα για την αξιολογη (μα για μια ακομα φορα χωρις ουσια) αγωνιστικη παρουσια στην Ξανθη!! Ακομα γιατι η ομαδα μου παιζει καθαρα.σε νικες & ηττες!! Δεν ειναι ερμαιο των ιδιοκτητων bet, ουτε εξαρταται απο καμια κυβερνηση. Ειμαι χαρουμενος & συναμα θλιμενος που στην ομαδα μου ΟΛΑ ξεκινανε & καταληγουν στην ... διοικηση!!( )
τωρα μιλας σωστα
powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Το λαμόγιο που το παίζει ηθηκολόγος στον ALPHA έχει το Derby, Scorelive και Double..............όποιος κατάλαβε κατάλαβε.............
Και μετά καθόμαστε σα μαλάκες και ανοίγουμε ο ένας το κεφάλι του άλλου... Όταν υπάρχει τύπος που κυκλοφορεί εφημερίδες, μία για κάθε βασικό πυρήνα οπαδών, και η κάθε μία απο αυτές δημιουργεί τεχνητές εντάσεις ανάμεσα στα τρία γκρούπ, καθόμαστε και συζητάμε πως θα καταπολεμηθεί η βία στα γήπεδα. Κανονικά θα έπρεπε να συζητάμε τί κέρδος και πόσο έχουν όλοι αυτοί με τις φυλλάδες τους, απο αυτή την κατάσταση.
Μόνο ''ΔΙΚΕΦΑΛΟ'' αγοράζω.Την έγκυρη εφημερίδα.Μέσα στις 11κάδες προχθές είχε με τον Ατρόμητο να παίζει ο Τζιμπούρ!!!!!!!!!!!!!!!!!
για ποια λες?
ναι.αυτες που το παιζουν αντικειμενικες ειναι και οι χειροτερες.παντως στο εξωτερικο υπαρχουν 2-3 αθλητικεσ και οχι...333 που υπαρχουν εδω.λιγο περιεργο δεν σας φαινεται που επιβιωνουν στον ανταγωνισμο?Μα καλα ποιος αγοραζει αθλητικες εφημεριδες?Ενα περασμα(γρηγορο κιολας) απο τα site οσων εχουν τζαμπε και πολυ που τους ειναι.Πιο πολυ απο ολες οι και καλα "αντικειμενικες" Sportday&Sportime που γλυφουν μια τον ενα,μια τον αλλο.Τουλαχιστον οι οπαδικες ξερεις τι θα πουν και δεν περιμενεις και τιποτε αλλο,οπαδικες ειναι αλλωστε.
ΟΥΣΤ!
υγ.καλα η ελεινοτερη ολων μακραν ο πρωταθλητης.και δεν το λεω επειδη ειναι του ολυμπιακου αλλα εχει παραγινει.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Είπαμε ρε lepando, έχουμε αλλεργία στο κόκκινο ρε γαμώτο!
Μα να μας φαρμακώσεις βάλθηκες;
Μα να μας φαρμακώσεις βάλθηκες;
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Μπραβο ρε Ομπραντοβιτς !!!
Μπραβο ρε Ντος Σαντος !!!
Π.Α.Ο. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
Μπραβο ρε Ντος Σαντος !!!
Π.Α.Ο. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
Τον ''ΔΙΚΕΦΑΛΟ'' ρε.δεν την ξέρεις;
εχω να αγορασω δικεφαλο.............ακομα βγαινει!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K