επειδη την ξερω τα γραφωελα μεταξυ μας την ξερεις την αληθεια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τυπε δεν πιστευω να εισαι ενας απο τους σουπερμαν μπατμαν η ζορρο και να μη το λες ετσι;επειδη την ξερω τα γραφω
σαλιαδες κ ψευτες μια φωτοβολιδα κανει το 3οροφο φλεγομενο εσας Γιουσειν Μπολτ κ τα μηχανακια στην συλλογη μαζι με τα προσφατα απτα Πετραλωνα ασε κατι να ξερω κ εγω κ να εχω δει απο κοντα μια κ εδω στα Πατησια που μενω ειστε απαγορευμενο ειδος βλακακοτυπε δεν πιστευω να εισαι ενας απο τους σουπερμαν μπατμαν η ζορρο και να μη το λες ετσι;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ναι ρε σιγουρα κατι θα ξερεις παραπανω...δε λεω...αλλα ωραιο συνθηματακι ...ελα τωρα παραδεξου το...σαλιαδες κ ψευτες μια φωτοβολιδα κανει το 3οροφο φλεγομενο εσας Γιουσειν Μπολτ κ τα μηχανακια στην συλλογη μαζι με τα προσφατα απτα Πετραλωνα ασε κατι να ξερω κ εγω κ να εχω δει απο κοντα μια κ εδω στα Πατησια που μενω ειστε απαγορευμενο ειδος βλακακο
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και να σου πω και κατι αλλο...δεν ασχολουμαι αληθεια σου μιλαω με σκηνικα ...απλα σαν σκεπτομενος ανθρωπος....σιγουρα στα πατησια και στο κεντρο αθηνας οι γαυροι δεχομαι πως ειναι απαγορευμενο ειδος...οπως θα δεχεσαι και συ οτι το ιδιο ισχυει και για τα ζελια στον πειραια...σαλιαδες κ ψευτες μια φωτοβολιδα κανει το 3οροφο φλεγομενο εσας Γιουσειν Μπολτ κ τα μηχανακια στην συλλογη μαζι με τα προσφατα απτα Πετραλωνα ασε κατι να ξερω κ εγω κ να εχω δει απο κοντα μια κ εδω στα Πατησια που μενω ειστε απαγορευμενο ειδος βλακακο
ξερεις ρε μαγκιτη ομως τι βλεπω;;παλι σου ξαναλεω χωρις προσωπικη αποψη μιας και δεν ασχολουμαι απλα οτι διαβαζω απο τις ειδησεις απο δω και απο εκει...
εχω παρατηρησει ρε φιλε οτι τα περισσοτερα πεσιματα γινονται στην εδρα σου...δηλαδη αθηνα...στον κεντρικο ,στα πετραλωνα απο εδω και απο εκει...και κατι ''αντιποινα'' στον συνδεσμο του γαυρου στην ΚΥΨΕΛΗ !!!!
θελω να πω γινονται στην εδρα σου και στα σκληροπυρηνικα μαγαζια σου τα πεσιματα...για κεντρικο τριωροφο μιαλμε τωρα...
δεν εχω ακουσει κανενα ντου σε τιποτα καμινια δραπετσωνα κορυδαλλο πορτο λεονε και τετοια...
σου ξαναλεω χωρις να ασχολουμαι και τα θεωρω και μαλακιες αυτα ετσι κιαλλοιως...απλως μιας και πιασαμε αυτη τη συζητηση...
τι γνωμη εχεις γι'αυτο;;
εννοειται οτι στο κεντρο αθηνας σπανιζω....αλλα πως εξηγεις τα πεσιματα;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εχουν σπασει πολλά μάρμαρα οι αγανακτισμένοι και σκοντάφτουν.εννοειται οτι στο κεντρο αθηνας σπανιζω....αλλα πως εξηγεις τα πεσιματα;;
γιατι υπαρχουν διοδια πουθενα? οπου θελει προσπαθει να παει ο ΄΄στρατος΄¨ σας αλλα αλλο η στρουγκα του Πειραια αλλο η Αθηνα που ειναι πιο ευκολο κ δυνατο να γινει το πεσιμο? οσο για της Δροσοπουλου μην το ααναφερεις καν,πιτσιρικια που δεν μετρανε τον εχουν κ δεν ειναι κ ποτε εκει, 2 επισκεψεις αλλα αφαντοικαι να σου πω και κατι αλλο...δεν ασχολουμαι αληθεια σου μιλαω με σκηνικα ...απλα σαν σκεπτομενος ανθρωπος....σιγουρα στα πατησια και στο κεντρο αθηνας οι γαυροι δεχομαι πως ειναι απαγορευμενο ειδος...οπως θα δεχεσαι και συ οτι το ιδιο ισχυει και για τα ζελια στον πειραια...
ξερεις ρε μαγκιτη ομως τι βλεπω;;παλι σου ξαναλεω χωρις προσωπικη αποψη μιας και δεν ασχολουμαι απλα οτι διαβαζω απο τις ειδησεις απο δω και απο εκει...
εχω παρατηρησει ρε φιλε οτι τα περισσοτερα πεσιματα γινονται στην εδρα σου...δηλαδη αθηνα...στον κεντρικο ,στα πετραλωνα απο εδω και απο εκει...και κατι ''αντιποινα'' στον συνδεσμο του γαυρου στην ΚΥΨΕΛΗ !!!!
θελω να πω γινονται στην εδρα σου και στα σκληροπυρηνικα μαγαζια σου τα πεσιματα...για κεντρικο τριωροφο μιαλμε τωρα...
δεν εχω ακουσει κανενα ντου σε τιποτα καμινια δραπετσωνα κορυδαλλο πορτο λεονε και τετοια...
σου ξαναλεω χωρις να ασχολουμαι και τα θεωρω και μαλακιες αυτα ετσι κιαλλοιως...απλως μιας και πιασαμε αυτη τη συζητηση...
τι γνωμη εχεις γι'αυτο;;
kingdragon88
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε χρηστιδη, μπορει να ξεκινανε για πεσιμο στον κεντρικο οι γαυροι, αλλα φευγουν πεζοι εγκαταλειποντας τα μηχανακια τους με διπλωματα μαζι κλπ... αυτο πως το εξηγεις ρε ανθρωπε...?και να σου πω και κατι αλλο...δεν ασχολουμαι αληθεια σου μιλαω με σκηνικα ...απλα σαν σκεπτομενος ανθρωπος....σιγουρα στα πατησια και στο κεντρο αθηνας οι γαυροι δεχομαι πως ειναι απαγορευμενο ειδος...οπως θα δεχεσαι και συ οτι το ιδιο ισχυει και για τα ζελια στον πειραια...
τι γνωμη εχεις γι'αυτο;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν καταλαβα τι εννοεις;;ειναι πιο ευκολο το πεσιμο στο τριωροφο δεκα μετρα απο την πιο αρματωμενη με μπατσους περιοχη της ελλαδας;πιο ευκολο απο το να κανεις μαρς σε πορτο λεονε η σε στρατια;;ρε πουστη αν φτυσουν οι μπατσοι η χλεμπα φτανει στον κεντρικο...πλακα κανεις;;;μονο αν τον φτιαχνατε στην ταρατσα της ΓΑΔΑ θα ειχατε καλυτερη καλυψη...διπλα ειστε και παλι μαρς εγινε...και μου λες τωρα οτι ειναι στρουγγα ο πειραιας...γιατι υπαρχουν διοδια πουθενα? οπου θελει προσπαθει να παει ο ΄΄στρατος΄¨ σας αλλα αλλο η στρουγκα του Πειραια αλλο η Αθηνα που ειναι πιο ευκολο κ δυνατο να γινει το πεσιμο? οσο για της Δροσοπουλου μην το ααναφερεις καν,πιτσιρικια που δεν μετρανε τον εχουν κ δεν ειναι κ ποτε εκει, 2 επισκεψεις αλλα αφαντοι
σου ξαναλεω στα αρχιδια μου προσωπικα και τα θεωρω τελειωμενες μαλακιες αυτα τα πεσιματα αλλα αμα λεμε κατι να το λεμε σωστα...
ολα μα ολα τα νταραβερια γινονται στην εδρα σου..ολα ...ειτε κατα γενικη ομολογια τρεχω εγω ειτε εσυ...παγκρατια μουσεια παιανιες κεντρικοι πετραλωνα ...στον πειραια ρε μαγκα τιποτα ...αυτο σου λεω...
και δεν λεω εγω πιο μαγκας ο ενας η πιο μαγκας ο αλλος ....αλλα μην μας τρελλανεις και εσυ οτι οι γαυροι ειναι ολο φαπα ξαπλα...
δηλαδη μην πας απο την μια ακρη στην αλλη...
παραδεξου και τιποτα...
και τωρα μεταξυ μας...πουστια να την πεσουν διακοσιοι σε 15 ...συμφωνω και επαυξανω...
αλλα επισης μαλακια να προσπαθουν να πεισουν αυτοι οι 15 οτι ετρεξαν τους διακοσιους...
δεν συμφωνεις;;;σου ξαναλεω παραδεχομαι οτι ειναι πουστια να πηγαινουν πολλοι σε λιγους...
και κανω χαβαλε να εχεις υποψη σου...δεν ξερω αν εσυ ασχολεισαι ενεργα (και δεν σε ρωταω να το πεις δημοσια) αλλα εγω προσωπικα ουτε γηπεδο δεν παταω...εκτος απο ενα δυο ματς την χρονια...μην νομιζεις λοιπον οτι ειμαι κανενας ινδιανος
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
και να σου πω και κατι αλλο...δεν ασχολουμαι αληθεια σου μιλαω με σκηνικα ...απλα σαν σκεπτομενος ανθρωπος....σιγουρα στα πατησια και στο κεντρο αθηνας οι γαυροι δεχομαι πως ειναι απαγορευμενο ειδος...οπως θα δεχεσαι και συ οτι το ιδιο ισχυει και για τα ζελια στον πειραια...
τι γνωμη εχεις γι'αυτο;;
Στον κεντρικό πήγαν την ώρα που είχε ματς και την πέσαν σε κάτι πιτσιρίκια... Πετράλωνα είναι κοντά σε ταύρο , μοσχάτο.
Για Κορυδαλλό στο μπάσκετ τότε?Για Νίκαια? Έχουν γίνει και εκεί πεσίματα με "νικητές" οπαδούς του Παναθηναικού. Αυτά γίνονται εκατέρωθεν και παντού. Ντάξει στο Χατζηκυριάκειο ή στη Φρεατίδα δε θα γίνουν, αλλά δε θα γίνουν και στου Ζωγράφου. Η Αθήνα πάντως είναι πιο "χύμα" από τον Πειραιά που είναι πιο "συγκεντρωμένη" τοποθεσία. Κέντρο Αθήνας είναι κουλουβάχατα, όπως διάφορες άλλες περιοχές. Ο Πειραιάς διατηρεί ένα κάποιο " τοπικό" χαρακτήρα.
Τέσπα τα πεσίματα είναι άλλο καπέλο που προσωπικά δεν αποδέχομαι. Φωνή, καζούρα, κόλαση , κλπ αλλά στο γήπεδο. Τώρα πεσίματα σε συνδέσμους ή σε μεμονωμένα άτομα και ξύλο δίχως λόγο δε βλέπω γιατί πρέπει να γίνεται.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν το πιστευω τωρα οτι με βαλατε στο λουκι να συζηταμε τετοιες μαλακιες...τεσπα...ρε χρηστιδη, μπορει να ξεκινανε για πεσιμο στον κεντρικο οι γαυροι, αλλα φευγουν πεζοι εγκαταλειποντας τα μηχανακια τους με διπλωματα μαζι κλπ... αυτο πως το εξηγεις ρε ανθρωπε...?
μια εξηγηση που δινω ειναι οτι αφου ειναι διπλα η γαδα προφανως δεν προλαβαν να την κανουν...λογικο δεν ειναι;;
κατεβαινουν για το μαρς σκανε τα τσικα που ειναι διπλα στο φτερο και καποιοι συλλαμβανονται η την κοπανανε με τα ποδια για να μην τους δεσουν ...προφανως δεν προλαβαινουν να την κανουν...
εσυ πως εξηγεις διακοσιοι να τρεχουν απο 15;
και σου ξαναειπα συμφωνω οτι ειναι πουστια το πολλοι με λιγους...δεν σου πουλαω τρελλα...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε συ συμφωνοι...μαλακια κανανε...Στον κεντρικό πήγαν την ώρα που είχε ματς και την πέσαν σε κάτι πιτσιρίκια...
αλλα μην τρελλαθουμε τωρα οτι τους ετρεξαν τα 15 πιτσιρικια 200 ταλλιμπαν...
και δεν ειχε ματς...παιανια ειχαν παει ...
ολα εχουν κανονες ετσι ειχαν κ τα πεσιματα,μεχρι που βγηκαν τα μαχαιρια,εχω γνωρισει φιλους του Μιχαλακη κ ο κυκλος που ανοιξε απο τοτε δυσκολα θα κλεισει, κ βεβαια δεν θα πω λεπτομερειες αποδω μεσα ουτε λεω οτι ειμαι ο καμποσος,ειμαι λιγο πανω απο 30 κ παντελονατα νομιζω ειναι τα πεσιματα με σωστη αναλογια κ το πολλυ κανα μαδερι κ καμια πετρα,ετσι ηταν,τωρα πανε οπλισμενοι ως τα νυχια κ η ανθρωπινη ζωη εχει χασει την αξια της,τοσες σπαθες ουτε στην Αργεντινηδεν καταλαβα τι εννοεις;;ειναι πιο ευκολο το πεσιμο στο τριωροφο δεκα μετρα απο την πιο αρματωμενη με μπατσους περιοχη της ελλαδας;πιο ευκολο απο το να κανεις μαρς σε πορτο λεονε η σε στρατια;;ρε πουστη αν φτυσουν οι μπατσοι η χλεμπα φτανει στον κεντρικο...πλακα κανεις;;;μονο αν τον φτιαχνατε στην ταρατσα της ΓΑΔΑ θα ειχατε καλυτερη καλυψη...διπλα ειστε και παλι μαρς εγινε...και μου λες τωρα οτι ειναι στρουγγα ο πειραιας...
σου ξαναλεω στα αρχιδια μου προσωπικα και τα θεωρω τελειωμενες μαλακιες αυτα τα πεσιματα αλλα αμα λεμε κατι να το λεμε σωστα...
ολα μα ολα τα νταραβερια γινονται στην εδρα σου..ολα ...ειτε κατα γενικη ομολογια τρεχω εγω ειτε εσυ...παγκρατια μουσεια παιανιες κεντρικοι πετραλωνα ...στον πειραια ρε μαγκα τιποτα ...αυτο σου λεω...
και δεν λεω εγω πιο μαγκας ο ενας η πιο μαγκας ο αλλος ....αλλα μην μας τρελλανεις και εσυ οτι οι γαυροι ειναι ολο φαπα ξαπλα...
δηλαδη μην πας απο την μια ακρη στην αλλη...
παραδεξου και τιποτα...
και τωρα μεταξυ μας...πουστια να την πεσουν διακοσιοι σε 15 ...συμφωνω και επαυξανω...
αλλα επισης μαλακια να προσπαθουν να πεισουν αυτοι οι 15 οτι ετρεξαν τους διακοσιους...
δεν συμφωνεις;;;σου ξαναλεω παραδεχομαι οτι ειναι πουστια να πηγαινουν πολλοι σε λιγους...
και κανω χαβαλε να εχεις υποψη σου...δεν ξερω αν εσυ ασχολεισαι ενεργα (και δεν σε ρωταω να το πεις δημοσια) αλλα εγω προσωπικα ουτε γηπεδο δεν παταω...εκτος απο ενα δυο ματς την χρονια...μην νομιζεις λοιπον οτι ειμαι κανενας ινδιανος
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ρε συ συμφωνοι...μαλακια κανανε...
αλλα μην τρελλαθουμε τωρα οτι τους ετρεξαν τα 15 πιτσιρικια 200 ταλλιμπαν...
και δεν ειχε ματς...παιανια ειχαν παει ...
Δεν ξέρω για το σκηνικό, εκτός από το ότι μέσα εκείνη την ώρα ήταν κάτι μικρά... είχε ματς εκείνη την ωρα. Το πιο λογικό να γινε αυτό που λες
15 να τρέχουν 200 τι σούπερμαν είναι? Και οι μεν και οι δε άνθρωποι είναι. Η μπαλίτσα είναι να περνάμε καλά, όχι να σκοτωνόμαστε.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
συμφωνω απολυτως...τιποτα παραπανω δεν εχω να πω ;) ;)ολα εχουν κανονες ετσι ειχαν κ τα πεσιματα,μεχρι που βγηκαν τα μαχαιρια,εχω γνωρισει φιλους του Μιχαλακη κ ο κυκλος που ανοιξε απο τοτε δυσκολα θα κλεισει, κ βεβαια δεν θα πω λεπτομερειες αποδω μεσα ουτε λεω οτι ειμαι ο καμποσος,ειμαι λιγο πανω απο 30 κ παντελονατα νομιζω ειναι τα πεσιματα με σωστη αναλογια κ το πολλυ κανα μαδερι κ καμια πετρα,ετσι ηταν,τωρα πανε οπλισμενοι ως τα νυχια κ η ανθρωπινη ζωη εχει χασει την αξια της,τοσες σπαθες ουτε στην Αργεντινη
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ειναι γνωστη η σχεση μεταξυ αρουραιων και αστυνομιας κι ας μην το παραδεχονται.γιατι υπαρχουν διοδια πουθενα? οπου θελει προσπαθει να παει ο ΄΄στρατος΄¨ σας αλλα αλλο η στρουγκα του Πειραια αλλο η Αθηνα που ειναι πιο ευκολο κ δυνατο να γινει το πεσιμο? οσο για της Δροσοπουλου μην το ααναφερεις καν,πιτσιρικια που δεν μετρανε τον εχουν κ δεν ειναι κ ποτε εκει, 2 επισκεψεις αλλα αφαντοι
Κι εγω Πατησιωτης ειμαι ρε φιλε.Θυμασαι το πεσιμο στο συνδεσμο στα Κατω Πατησια την χρονια της Ριζουπολης;;;;Φαγανε χοντρο πακετο οι γαυροι εκεινη την μερα.
Ο συνδεσμος βεβαια πλεον εχει μεταφερθει στον Αγιο Νικολαο.
Παντως χοντρα σκηνικα για οποιον ξερει εχουνε γινει και στο δωματιακι με τα χανουμια.
Οσο για τους φιλους μας τους Αρειανους πολυ γλωσσα εχουνε βγαλει.Κατουρηστε και λιγο ρε σκουληκαντερες
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αυτο που εγινε τοτε ηταν χοντρη μαλακια...αδικαιολογητη...απιστευτη...δεν νοειται με τιποτα να χανετε ανθρωπινη ζωη για τετοιες μαλακιες...σκεφτομαι τους γονεις του...τιποτε αλλο...ολα εχουν κανονες ετσι ειχαν κ τα πεσιματα,μεχρι που βγηκαν τα μαχαιρια,εχω γνωρισει φιλους του Μιχαλακη κ ο κυκλος που ανοιξε απο τοτε δυσκολα θα κλεισει, κ βεβαια δεν θα πω λεπτομερειες αποδω μεσα ουτε λεω οτι ειμαι ο καμποσος,ειμαι λιγο πανω απο 30 κ παντελονατα νομιζω ειναι τα πεσιματα με σωστη αναλογια κ το πολλυ κανα μαδερι κ καμια πετρα,ετσι ηταν,τωρα πανε οπλισμενοι ως τα νυχια κ η ανθρωπινη ζωη εχει χασει την αξια της,τοσες σπαθες ουτε στην Αργεντινη
ουτε θελω να περναει απο το μυαλο μου πως θα ειναι να εισαι στη θεση τους...χωρις λογο χωρις αιτια...
και δεν εφαγε μια να πεις παει στο διαολο ειχε γκινια εφαγε μια και παει....τον τρυπαγαν κανονικα...εγκληματιες...απαραδεκτοι και βεβαια ανανδροι...δεν εχει σημασια οτι ηταν γαυροι...ειναι αναρχιδοι....δεν εχει σχεση με μπαλλα αυτη η μαλακια...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και πως θα κοιμηθεις μετα ρε; τρελλος εισαι;καληνυχτω τωρα να δω την Λαμψη (του Κινγκ οχι του Φωσκολου)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αυτό.αυτο που εγινε τοτε ηταν χοντρη μαλακια...αδικαιολογητη...απιστευτη...δεν νοειται με τιποτα να χανετε ανθρωπινη ζωη για τετοιες μαλακιες...σκεφτομαι τους γονεις του...τιποτε αλλο...
ουτε θελω να περναει απο το μυαλο μου πως θα ειναι να εισαι στη θεση τους...χωρις λογο χωρις αιτια...
και δεν εφαγε μια να πεις παει στο διαολο ειχε γκινια εφαγε μια και παει....τον τρυπαγαν κανονικα...εγκληματιες...απαραδεκτοι και βεβαια ανανδροι...δεν εχει σημασια οτι ηταν γαυροι...ειναι αναρχιδοι....δεν εχει σχεση με μπαλλα αυτη η μαλακια...
τίποτα αλλο.
Υ.Γ.
το αυτό ισχύει και για τα πράσινα μουνιά.
προσωπικά εάν γινόμουν μπισαξης θα τους επέτρεπα στο ντέρμπυ να πάνε όλοι. θα απαγόρευα τις μετακινήσεις γυναικόπαιδων, οικογενειών κλπ.
θα απέσυρα όλες τις διμοιρίες των ματ εξ απ το γήπεδο μαζί με ομάδες και επισήμους.
και αφού εχουν μαζευτεί όλοι γύρω γύρω στο γήπεδο θα έκανα αστυνομικό κλοιό στο καραισκάκη ή το το ΟΑΚΑ.
θα τους άφηνα μέσα για 90 λεπτά.
μόνους τους.
χωρίς να μπορούν να βγουν απ τον κλοιό.
οι μπάτσοι απλά θα περισυνέλεγαν τραυματίες που θα έφταναν στον κλοιό.
οι υγιείς θα έτρωγαν απ τα μπατσόνια μάπες για να επιστρέψουν.
μετά το πέρας του αγώνα και τα χασομέρια θα ανοιγα τον κλοιό να περάσουν τα ασθενοφόρα για περισυλλογή νεκρών και βαριά τραυματισμένων.
μετά θα χρέωνα τις ζημιές στο μαρινάκη και τον τζίγγερ (προσοχή όχι τις ΠΑΕ. τα φυσικά πρόσωπα)
Λογικά αυτό θα ήταν και το τελευταίο ντέρμπυ που θα είχαμε επεισόδια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K