Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
σ'αρεσε το τριπλο στοματικοφαγατε πολυ ξυλο παντως
ειδικα το φαουλακι ουτε το δε...
σ'αρεσε το τριπλο στοματικοφαγατε πολυ ξυλο παντως
σ'αρεσε το τριπλο στοματικο
ειδικα το φαουλακι ουτε το δε...
πολυ κακη η ομαδα σημερα
βυντρα μουνοπανο τραβα και αυτοκτονα
μου αρεσε πολυ ο ερωτας που σε εκανα περσονακοτέλος.
ανάπηρος είναι ο τύπος ποδοσφαιρικά.....
ο μαρίνος όσο ήταν μέσα η δεξιά πλευρά κένταγε....
ρε τελευταίε κοίτα να σώσεις την κατηγορία και ασε με εμένα...μου αρεσε πολυ ο ερωτας που σε εκανα περσονακο
παρα πολυ
θα το επαναλαβουμε στο οακα ;)
ενα τραγουδακι να αφιερωσω τοτερε τελευταίε κοίτα να σώσεις την κατηγορία και ασε με εμένα...
βλέπεις ότι κωλοτρίβεσαι τόσες μέρες και δεν ασχολούμαι.
δε σε προβληματίζει καθόλου αυτό;
μου αρεσε πολυ ο ερωτας που σε εκανα περσονακο
παρα πολυ
θα το επαναλαβουμε στο οακα ;)
ασε τα.. γατάκια....δε χορταινεις ξυλο βεγγο
ασε τα.. γατάκια....
κάθε τρεις μήνες κάνουν νιάου.......
είμαι συνδρομητήε της WWF δεν μπορώ να συνδράμωγιαυτο τα πνιγουμε στην ταφρο
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχχαχαχαχα
εκτορίνα αγορίνα κοίτα τι μαλάκες αγρότες έχουμε που κλείνουν εθνικές....
Μην τα βάζεις με Ινδούς αγρότες, ξέρουν πως να σε κάνουν να τιναχτείς από την καρέκλα σου...
04 /12 /2011 19:24 Τελ. ανανέωση
Οι Ινδοί αγρότες έχουν το δικό τους τρόπο να δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους. Δεν κατεβαίνουν στους δρόμους αλλά στέλνουν ως... δώρο δηλητηριώδη φίδια.
Εξαγριωμένοι αγρότες στην Ινδία θέλησαν να δείξουν την αγανάκτησή τους σε όσους τους απαιτούσαν μίζες πάνω σε φορολογικά ζητήματα. Έβαλαν σε τσουβάλια δηλητηριώδεις κόμπρες και τις απελευθέρωσαν στα γραφεία τους! Και μη σκεφτείτε ότι πήγαν 2-3 φίδια καθώς έβγαλαν από τις σακούλες συνολικά 40!
Όπως ήταν φυσικό οι εργαζόμενοι ανέβηκαν σε ό,τι έπιπλο υπήρχε στο δωμάτιο, από γραφεία μέχρι καρέκλες. Ένας εκ των αγροτών ο οποίος είναι και γητευτής φιδιών είπε πως προέβησαν σε αυτήν την ομολογουμένως πρωτότυπη αντίδραση επειδή δεν άντεχαν άλλο να τους ζητούν μίζες για τη γη τους.
Κανένας δεν τραυματίστηκε και η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
βυντρα μουνοπανο τραβα και αυτοκτονα
μια χαρά τα έλεγαν εάν αναλογιστείς ότι ένας εκι ίσον 2 ριβάλντοΡε τύπε, οι φυλλάδες σας δεν έγραφαν πέρυσι ότι ο Σαριέγκι είναι καλύτερος του Αβραάμ,
ο Σπυρόπουλος του Ραούλ Μπράβο, ο Μπουμζόνκ του Μέλμπεργκ και μόνο ο Τοροσίδης είναι ισάξιος του Βυντρίνιο;;;;;
Και 20 Κατσουράνηδες καλύτεροι από 11 Ροναλντίνιους κατά τον Σάντος.μια χαρά τα έλεγαν εάν αναλογιστείς ότι ένας εκι ίσον 2 ριβάλντο
τυπε πρεπει να φυγει και το τελευταιο τζιγγεροσπερμα απτην ομαδατέλος.
ανάπηρος είναι ο τύπος ποδοσφαιρικά.....
ο μαρίνος όσο ήταν μέσα η δεξιά πλευρά κένταγε....
καλα ρε τυπε καποτε και οι δικες ελεγαν για τον ντιογκοΡε τύπε, οι φυλλάδες σας δεν έγραφαν πέρυσι ότι ο Σαριέγκι είναι καλύτερος του Αβραάμ,
ο Σπυρόπουλος του Ραούλ Μπράβο, ο Μπουμζόνκ του Μέλμπεργκ και μόνο ο Τοροσίδης είναι ισάξιος του Βυντρίνιο;;;;;