1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ναι μόνο που τώρα ακόμα κι όταν σε στήνουν ρίχνεις 3 και τελειώνεις...^^
καλά , και στο παρελθόν κερδάγαμε τα ντέρμπυ και μας στήνανε στις παναχαϊκές.
ναι μόνο που τώρα ακόμα κι όταν σε στήνουν ρίχνεις 3 και τελειώνεις...^^
καλά , και στο παρελθόν κερδάγαμε τα ντέρμπυ και μας στήνανε στις παναχαϊκές.
αδερφέ το παππούδι εάν είχε 2 σέντερ μπακ τύπου μέλμπεργκ και παπαδόπουλου και κάνα χαφάκι τύπου τόρο τώρα θα μιλούσαμε για χαλαρό πρωτάθλημα.......τυπε αν το παππουδι τελικα καταφερει και παρει το πρωταθλημα θα σε παραδεχτω γιαυτα που ελεγες απο περυσι και δεν θα ξαναποσταρω τον αγγελαρα
τυπε για ζεκα και κουινσι τι γνωμη εχεις?αδερφέ το παππούδι εάν είχε 2 σέντερ μπακ τύπου μέλμπεργκ και παπαδόπουλου και κάνα χαφάκι τύπου τόρο τώρα θα μιλούσαμε για χαλαρό πρωτάθλημα.......
αδερφέ το παππούδι εάν είχε 2 σέντερ μπακ τύπου μέλμπεργκ και παπαδόπουλου και κάνα χαφάκι τύπου τόρο τώρα θα μιλούσαμε για χαλαρό πρωτάθλημα.......
ναι μόνο που τώρα ακόμα κι όταν σε στήνουν ρίχνεις 3 και τελειώνεις...
Ρε μπας και στον σφυριξε ο παππους?Σημερα παιδες ειχα την τυχη να καθισω διπλα σε εναν παλαιμαχο ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου ονοματι Καλιδης ....
Πολυ ευχαριστο γεροντακι και πολυ ευγενης
Μιλησαμε για πολλα θεμματα και μου μεταδωσε πολλα θετικα και γνωσεις που δεν ειχα ιδεα
Με εντυπωσιασε η ευγενια και η απλοτητα του χαρακτηρα του καθως και η συμπεριφορα του σαν παιδι !!!!!!!
Μιλουσε τρεμοντας και συχνα ξεφευγε καποιο δακρυ απο χρονια της νιοτης του
Ειχε τοση αγαπη για την μπαλα που μου ελεγε πολλα πανω στον αγωνα και στις τακτικες ενω στο ημιχρονο πεταχτηκε και μου εφερε φωτο με πολυχρονιου υφαντη κτλ κτλ κτλ αδριανοπουλους και δεν συμμαζευεται....
Αστο καλο μου συγκινηθηκα κι εγω ρε σεις............
ΥΓ. ειναι πραγματικα ομορφο να μιλας με μεγαλους και σοβαρους ανθρωπους
Ελπιζω να τον ξαναπετυχω..... γειτονακι ειναι...
Ρε μπας και στον σφυριξε ο παππους?
Αυτο που βλεπουμε παντως απο την αρχη του πρωταθληματος,ειναι οτι ο γαυρος μετα απο 20 χρονια,δεν εχει την ευνοια της διαιτησιας.Αε ελπισουμε να συνεχιστει αυτο.και φυσικα να μην παρει αλλος τα πρωτεια.
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/article1395528.ece/ALTERNATES/w620/817257.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/tsakas_sto_sport24_gr_tha_anakoinwsei_prim_o_prigkipas.1503518.html[/URL]
[/quote]Οταν ερθει με το ''καλο'' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι λες να το κλεψουμε? μπορει σημερα η ομαδα να μην ηταν καλη στο 2ο ημιχρονο και ο οσφπ να επαιξε καλυτερα, αλλα ως τωρα πιστευω οτι εχουμε παιξει με διαφορα καλυτερη μπαλα απ' ολους, και μαλιστα σε εδρες οπως τουμπα, ξανθη και αεκ εντος. ακομα και σημερα που δεν παιξαμε το ιδιο, καταφεραμε να μην χασουμε. αυτο συμφωνω οτι δειχνει πολλα για την φετινη ομαδα και για το που μπορει να φτασει με την υποχρωτικη κατ' εμε, μεταγραφικη ενισχυση τον γενναρη..πάντως αδερφέ φέτος πάμε για να κλέψουμε το πρωτάθλημα απ το πουθενά.
τσακα θεε φρε τον αραβα να τους ξεσκισουμε για τα επομενα 10 χρονια...
ρε θηρίο και συγκρατήθηκες να μη φωνάξεις στο 0-1??γεια σας καβλιαριδες μολις γυρισα απο το γηπεδο
δικιο το χ για μενα το ματσακι ηταν 55-45 υπερ του γαυρου
η ομαδα απο το 30-60 χαλια
καπινος μαρινος μπουμσονκ ζεκα οι καλυτεροι
τυχεροι που τραυματιστηκε ο μακουν ηταν ο καλυτερος παικτης του γηπεδου μεχρι τοτε
ΚΑΠΙΝΟΣ