baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
απο την τσεπη τουΜε τη μόνη διαφορά ότι ο Mr MIG, έβαλε 22 εκατομμύρια...
απο την τσεπη τουΜε τη μόνη διαφορά ότι ο Mr MIG, έβαλε 22 εκατομμύρια...
Modele Fidele ;)
χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την εντύπωση ότι η ιστορική φράση (infamous όπως λένε οι Αμερικάνοι) του Τροχανά για τον Μελισσανίδη, μας έρχετε κουτί.
Είχε πει (στο περίπου)
Είναι τίγρης ναι, αλλά με χόμπι. Θέλει να διοικεί δηλ χωρίς να βάζει λεφτά.
Πιστεύω ότι ο αρχίδης ο Mr MIG, ήταν αντίστοιχη περίπτωση.
απο την τσεπη του
τι ανεβηκε κατηγοριατο θέμα είναι πως τα λεφτά στα ταμεία της ομάδας μπήκαν και η ομάδα ανέβηκε. τώρα το που τα βρήκε δεν είμαστε σδοε
Δεν ξέρω ρε πατριώτη - εσύ πες μας. Έβαλε ο Βγενόπουλος λεφτά; Δικά του... από τη MIG, από που;Που το δες ότι δεν έβαλε λεφτά??
Δεν ξέρω ρε πατριώτη - εσύ πες μας. Έβαλε ο Βγενόπουλος λεφτά; Δικά του... από τη MIG, από που;
Δεν ξέρω ρε πατριώτη - εσύ πες μας. Έβαλε ο Βγενόπουλος λεφτά; Δικά του... από τη MIG, από που;
τι ανεβηκε κατηγορια
εγω αυτο που θελω να πω οτι με τα λεφτα των αλλων και εγω κανω τον προεδρο
οταν κοπηκαν τα πολλα τον πουλο σιγα σιγα ο μιστερ βαΘυπλουτος
οσο για τους παιχταραδες που ειπες κατσε να αριθμησω να δω
2 να πω 1,5 καλυτερα αφου και τον ριβαλντο οταν τον φεραμε εμεις κουτσο αλογο τον ειχατε βγαλει
τελικά είναι προφανώς τρομερά δύσκολο για έναν φίλαθλο να καταλάβει πως μία ομάδα ανήκει (και διοικείται και πωλείται και ό,τι άλλο θες) ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ και ΟΧΙ από τους φιλάθλουςΝα κάτσουν να πουν τι, ρε συ φίλε με το τζίγκερ και τη γαμωοικογένειά του;
Οτι ο Παναθηναϊκός κοστίζει όσο γουστάρει αυτός να βάλει στη τσέπη του (λες και έβγαλε λίγα τόσα χρόνια χούντα από την ομάδα) και ότι πωλείται πακέτο μαζί με την ομάδα και η παιανία άλλα 200 εκ.
Ρε χίλιες φορές πρωτοδικείο και να την αγοράσουν την ομάδα ένα ευρώ. Αρκεί να ξεβρωμίσουμε επιτέλους από το κολόσογο...
πούντα ντε;Με τη μόνη διαφορά ότι ο Mr MIG, έβαλε 22 εκατομμύρια...
Σισσέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Μπουμσόνγκ, από εκεί που έφερνες Ζουτάουτας, Μάριτς, Ραγκουέλ Μίτου , Μπικόφσκι και Σκάτσελ, έχει διαφορά.
Κόφτε την πρέζα μερικοί. Τι όταν κόπηκαν τα πολλά? Συμμάχησε γιανακόπουλος στο ΔΣ με βαρδ. άρα είχαν τις αποφάσεις υπέρ τους. Οι βγενο-πατέρες βάλαν λεφτά, έφεραν το νταμπο και τους πετάξαν εν τέλει εκτός ομάδας. Συν ότι πουλάνε τώρα όποιον παίκτη ήρθε επί εποχής τους με τα χρήματα που αυτοί βάλαν!
βαζελος δεν ειμαι
αλλα εχω πει εδω και καποια χρονια αν φυγει ο βαρδηνογιαννης θα καταστραφητε
εχεις δει πιστευω οτι ολες οι ομαδες εχουμε περασει διοικητικα προβληματα εκτος απο σας
και αυτο το ωφειλεται στον βαρδηνογιαννη γιατι ειχατε μια σταθερη διοικηση
και ενω απο 79 εως το 90κατι ηταν ο καλος τωρα εγινε ο κακος
δεν εχω λογια δικια σας ειναι η ομαδα καντε οτι νομιζετε