Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Modele Fidele ;) :cheesy:

χωρίς να είμαι σίγουρος :rolleyes: έχω την εντύπωση ότι η ιστορική φράση (infamous όπως λένε οι Αμερικάνοι) του Τροχανά για τον Μελισσανίδη, μας έρχετε κουτί.

Είχε πει (στο περίπου)

Είναι τίγρης ναι, αλλά με χόμπι. :grin: Θέλει να διοικεί δηλ χωρίς να βάζει λεφτά. :2funny:

Πιστεύω ότι ο αρχίδης ο Mr MIG, ήταν αντίστοιχη περίπτωση. :jerking:

Που το δες ότι δεν έβαλε λεφτά??

Παρεπιπτόντως επί βαρδ. ο παναθηναικός έχει 7/32 πρωταθλήμα ( του 2010 ήταν " πολυμετοχικό"  :grin:). Ο γάβρος μόνο τα τελευταία χρόνια 14 . Τι άλλο να πούμε? Και ένα γήπεδο δεν εδέησε να φτιάξει.

Συν το άρμεγμα από διάφορες τριφύλλι αε, ticketclub κλπ κλπ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
το θέμα είναι πως τα λεφτά στα ταμεία της ομάδας μπήκαν και η ομάδα ανέβηκε. τώρα το που τα βρήκε δεν είμαστε σδοε
τι ανεβηκε κατηγορια :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εγω αυτο που θελω να πω οτι με τα λεφτα των αλλων και εγω κανω τον προεδρο
οταν κοπηκαν τα πολλα τον πουλο σιγα σιγα ο μιστερ βαΘυπλουτος
οσο για τους παιχταραδες που ειπες κατσε να αριθμησω να δω :think:
2 :think: να πω 1,5 καλυτερα αφου και τον ριβαλντο οταν τον φεραμε εμεις κουτσο αλογο τον ειχατε βγαλει :grin:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω ρε πατριώτη - εσύ πες μας. Έβαλε ο Βγενόπουλος λεφτά; Δικά του... από τη MIG, από που; :rolleyes:

Από όπου και να τα έβαλε αγόρασε μετοχές δε τα έβαλε στο βρόντο και σημαντικο αυτά τα λεφτά δε τα κράτησε ο Τζίγγερ που θα μπορούσε να το κάνει αλλά  μπηκαν για την ομάδα. Αλλά μάγκες φορεάκια και άλλα το ποτάμι δε γυρίζει πίσω...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν ξέρω ρε πατριώτη - εσύ πες μας. Έβαλε ο Βγενόπουλος λεφτά; Δικά του... από τη MIG, από που; :rolleyes:

ναι έβαλε λεφτά δικά του. πως έγινε η ΑΜΚ με τον αέρα? Δε παίζεστε μερικοί !!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μάλιστα. Γιατί έφυγε λοιπόν; Του έκανε πόλεμο ο ραλίστας;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι ανεβηκε κατηγορια :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εγω αυτο που θελω να πω οτι με τα λεφτα των αλλων και εγω κανω τον προεδρο
οταν κοπηκαν τα πολλα τον πουλο σιγα σιγα ο μιστερ βαΘυπλουτος
οσο για τους παιχταραδες που ειπες κατσε να αριθμησω να δω :think:
2 :think: να πω 1,5 καλυτερα αφου και τον ριβαλντο οταν τον φεραμε εμεις κουτσο αλογο τον ειχατε βγαλει :grin:

Σισσέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Μπουμσόνγκ, από εκεί που έφερνες Ζουτάουτας, Μάριτς, Ραγκουέλ Μίτου , Μπικόφσκι και Σκάτσελ, έχει διαφορά.

Κόφτε την πρέζα μερικοί. Τι όταν κόπηκαν τα πολλά? Συμμάχησε γιανακόπουλος στο ΔΣ με βαρδ. άρα είχαν τις αποφάσεις υπέρ τους. Οι βγενο-πατέρες βάλαν λεφτά, έφεραν το νταμπο και τους πετάξαν εν τέλει εκτός ομάδας. Συν ότι πουλάνε τώρα όποιον παίκτη ήρθε επί εποχής τους με τα χρήματα που αυτοί βάλαν!

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
1ον Ποιος Λετο και ποιος ΜπουμΖονκ. Θα τρελαθουμε τελείως πόσο άσχετοι είστε.
2ον Είναι τρομερό ότι θυμάστε μόνο τους Μάριτς Ραγκουέλ που δεν έπαιξε ποτέ στον Παναθηναικό και δε θυμαστε Κωνσταντίνου, Μινχ, Ασάνοβιτς, Σόουσα, Πφλίπσεν, Σανμαρτεάν, Ολισαντέμπε,Γιαρνι, Χένρικσεν, Μικλαντ, Κόλκα, Βλάοβιτς και ένα σωρο άλλοι.......

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:pipa3:Να κάτσουν να πουν τι, ρε συ φίλε με το τζίγκερ και τη γαμωοικογένειά του;

Οτι ο Παναθηναϊκός κοστίζει όσο γουστάρει αυτός να βάλει στη τσέπη του (λες και έβγαλε λίγα τόσα χρόνια χούντα από την ομάδα) και ότι πωλείται πακέτο μαζί με την ομάδα και η παιανία άλλα 200 εκ.

Ρε χίλιες φορές πρωτοδικείο και να την αγοράσουν την ομάδα ένα ευρώ. Αρκεί να ξεβρωμίσουμε επιτέλους από το κολόσογο...
τελικά είναι προφανώς τρομερά δύσκολο για έναν φίλαθλο να καταλάβει πως μία ομάδα ανήκει (και διοικείται και πωλείται και ό,τι άλλο θες) ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ και ΟΧΙ από τους φιλάθλους

τι λε ρε μπαρμπα
πάνε βάλε εσύ τα χρήματα για να έχεις 1 εκατομμύριο παπάρες να σου λένε βάλε κι άλλα αλλά να έρχονται στο γήπεδο και να τα σπάνε κάθε φορά που στραβώνει ένα αποτέλεσμα

για δε ρε κάτι ωραίους σε κάθε ομάδα
κοίτα κάτι μοσχαναθρεμένους γιους
να υπενθυμίσω πως ΚΑΘΕ φορά που μπήκανε φίλαθλοι στη διοίκηση ομάδας επέβαλλαν ΛΙΤΟΤΗΤΑ και όχι ηχηρές μεταγραφές.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σισσέ, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Μπουμσόνγκ, από εκεί που έφερνες Ζουτάουτας, Μάριτς, Ραγκουέλ Μίτου , Μπικόφσκι και Σκάτσελ, έχει διαφορά.

Κόφτε την πρέζα μερικοί. Τι όταν κόπηκαν τα πολλά? Συμμάχησε γιανακόπουλος στο ΔΣ με βαρδ. άρα είχαν τις αποφάσεις υπέρ τους. Οι βγενο-πατέρες βάλαν λεφτά, έφεραν το νταμπο και τους πετάξαν εν τέλει εκτός ομάδας. Συν ότι πουλάνε τώρα όποιον παίκτη ήρθε επί εποχής τους με τα χρήματα που αυτοί βάλαν!

Ο Ζιλμπέρτο ήρθε παλαίμαχος και από τα 3 χρόνια, καλά έπαιξε μόνο το ..μεσαίο.
Και τις άλλες 2 χρονιές πήρατε το μεσαίο...
Για το ΜπουμΖόνγκ πλάκα κάνεις, έτσι;;; :zfuck:
Χρυσοπληρώσατε ένα γνωστό γκαφατζή. Που είναι ο Χένρικσεν, ο Μίνχ, οι άλλοι παικταράδες που είχατε στην άμυνα κάποτε;

Έγινε κάκιστη διαχείριση των χρημάτων και εκδιώχθηκαν ή απαξιώθηκαν παίκτες (Ίβανσιτς, Μάτος, Χριστοδουλόπουλος, Νίλσον, Σιμάο)
για να κουβαλήσουν παλτά και παλαίμαχους ο Αντωνίου με τους προπονητές.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Εγω μιλαω με δεδομενα...πριν μπει ο Μπενοβγενοπουλος στην ομαδα, δεν υπηρχε ελλειμα...μολις μπηκε αυτος με τον Πατερα καναν τους τσαμπα μαγκες και η ομαδα κατεληξε με ελλειμα 20 εκ Ευρω...Τα οποια κανεις δεν ξερει που πηγαν ...οκ 3 πηγαν σε Μελιση (πολυ βρωμα η ιστορια)...Οπως και ναχει σε χρονια που εισεπραξε τοσα μυρια απο τσαμπιονς λιγκ, εβαλε μεσα τον ΠΑΟ 20 εκ, και τωρα ψαχνωμαστε...σιγουρα ο Τζιγκερ δεν ειναι το ονειρο μου, και δεν μπορει να κοντρΑΡΕΙ Μαρινακη..ειναι ο μονος που εδωσε παρων τελευταια μεχρι να βρεθει μια λυση ομως..και τα ζωα τον βριζαν και παμε για 3-5 αγωνες τιμωρια για να ειναι σιγουρο οτι δεν θα βρεθει αντικαταστατης...

οσο για το νταμπλα αν ειναι καθε νταμπλ να σε βαζει μεσα 20 εκ ευρω...τοτε γαμισε τα...
τσαμπα μαγκες αποδειχτηκαν τοι μπενοβγενοπουλοι...ομως μας την φεραν καλα..αποκτησαν το στρατο τους δινοντας κατι κοκαλα στους συνδεσμους, και καναν τα κουμαντα τους με την ολυμπιακη..πετυχαν το σκοπο τους και φυγαν..και οι συνδεσμοι αναπολοντας τα κοκκαλα ξεσηκωνουν το κοσμο εναντιων του ραλιστα που ετσι και αλλιως εχει πει θα φυγει μολις γινει καποια προταση...ελεος ζωα αφηστε τον παναθηναικο μας υσηχο

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ξεκιναει λοιπον το πρωταθλημα,με τις χειροτερες προοπτικες για την ομαδα μας.
Ελπιζω η κατασταση να βελτιωθει αγωνιστικα και να σταθουμε αξιοπρεπως σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! !
Διοικητικα με τις σημερινες συνθηκες δυσκολο το βλεπω να αλλαζει κατι.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
βαζελος δεν ειμαι
αλλα εχω πει εδω και καποια χρονια αν φυγει ο βαρδηνογιαννης θα καταστραφητε
εχεις δει πιστευω οτι ολες οι ομαδες εχουμε περασει διοικητικα προβληματα εκτος απο σας

και αυτο το ωφειλεται στον βαρδηνογιαννη γιατι ειχατε μια σταθερη διοικηση
και ενω απο 79 εως το 90κατι ηταν ο καλος τωρα εγινε ο κακος

δεν εχω λογια δικια σας ειναι η ομαδα καντε οτι νομιζετε

οπότε μόκο :birdman:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527