Επισκέπτης
φιλε εγω ειμαι ολυμπιακος και φετος κλαιω το διαρκειας για ενα λογο τον ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ και αυτος ειναι ο λογος που φετος δεν εω κανει μεταγραφες γιατι αυτο το μουνακι με τον ιμπανιεθ εκμεταλευονται τον χοντρο και προσπαθουν να φορτοσουν στον θρυλο οτι σαπακι μενει απολουτιτο στον κυριο ιμπανιεθ.. και οι ευκαιριες χαθηκαν ολες!!! και τωρα ο ο χοντρος ξυπνησε και εβαλε βετο για ουρμπαιθ!!Το αν ειναι παικταρας ο Καστρο δεν μπορω να το ξερω διοτι δεν τον εχω δει να παιζει.Το θεμα ειναι οτι ο Παναθηναικος εχει οικονομικο προβλημα κατι το οποιο το ξερουμε εδω και πολυ καιρο οποτε ειναι λογικο να μην περιμενω και πολλα απο μεταγραφες.
Εδω ο χοντρομπαλας ο Μαρινακης ψαχνει ενα μηνα για αμυντικο χαφ και δεν εχει παρει ακομα που υποτιθεται οτι εχει φραγκα και παιρνει οποιον γουσταρει συμφωνα παντα με το παραμυθακι των γαυροφυλλαδων.
Αληθεια με το πολυεργαλειο το Τζιολη τι εγινε;
οσο για τον μαρινακη ειναι λογικο να μην βαζει λεφτα, γιατι στην ελλαδα με το ροστερ που εχει λογικα το παιρνει ευκολα.. και να φερει καμια μεταγραφη για πιο λογο αφου στο τσου-λου με τις οαδες που εχει περνας δυσκολα και αν περασεις η διαφορα στα φραγκα δεν αξιζει το ρισκο του να παρεις κανα χαφ 5-6 εκ€ και να πεσεις σε κανα ομιλο ρεαλ τσελσι ντορτμουντ και μετα να το βαλεις στον κωλο σου!!!
ρε φιλε μυαλο δεν βαζετε???No money,no honey..Να ειναι καλα ο μαλακας ο Τζιγγερ που υποτιθεται οτι ψαχνει λυση εδω και καιρο και οτι θα εβρισκε λεφταδες για να γινουν μετοχοι.Εχουμε πεσει πανω σε μαλακα δυστυχως,αυτη η οικογενεια ενα ατομο της προκοπης να αναλαβει την ομαδα δεν εχει ρε γαμωτο διοτι φραγκα υπαρχουν απλως δεν ειναι διατεθειμενη η οικογενεια να τα δωσει.
Καταφεραν να κανουν την μεταγραφη ενος παγκιτη της Πορτο ολοκληρο σιριαλ και στο τελος δεν τον πηραν κιολας
ειδατε που σας καταντισαν οι βγενοπουλο-πατερες και αντι να ευγνομονειτε τον τζιγγερ που εχει κανει και 2 πραγματα για την ομαδα και στο κατω-κατω αυτος πληρωνε τους σισε ζιλμπερτο (αφου ειχε το 60%)....
για αυτο καλα κανει και δεν βαζει φραγκο να ερθει ο βγενο να σας σωσει...