Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για φαντάσου να περνάγαμε να κληρωνόμασταν με καμία Άρσεναλ τι πάρτυ θα γινόταν με τα παλτά που έχουμε μαζέψει. Θα περνάγαμε σαν τότε με την Μπάρτσα επι Μαλεζάνι που παρακαλάγαμε να τελειώσει το παιχνίδι για να μη σπάσουμε το ρεκορ της 7αρας του GAY-ROU
γαυρος ειναι...και ειναι ο γαμιας σου..ειτε το θες ειτε οχι ειτε το γραφεις gay -ros ειτε οχι το καβλι δεν το γλιτωνεις...και αυτο ειναι που μετραει...οτι εισαι στα γονατα και πεοθηλαζεις ;) ;) ;)
παμε λοιπον αλλη μια φορα,,,ειναι ΓΑΥΡΟΣ και ειναι ο γαμιας σου...
το'μαθες το μαθημα καβλιαρη;;;γιανα σε δω....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γελαω με την καρδια μου με αυτον τον παο....καργα...
αλλα πιο πολυ γελαω με την γνωστη επικοινωνιακη πολιτικη που παρουσιαζει θριαμβους και ηγετες την στιγμη που ενα χωριο σε εκανε πουτανα το γηπεδο ειχε κατηφορα και στο τελος ειχε τρικυμια...
γελαω γιατι τα παπαγαλακια των σαιτ των ραδιοφωνω και των φυλλαδων δεν αφηνουν να φανουν τα προβληματα και φυσικα αυτο ειναι υπερ μου  ;)
και για οποιον βιαστει να πει οτιδηποτε και να βγαλει χολη ας κανει τον κοπο να δει τι εγραφα περσι οταν ερχοντουσαν ''ανταποκρισεις'' αο αμερικη μετα τα φιλικα με μιλαν και ιντερ που παρουσιαζαν ενα κραμα μπαρτσα και ρεαλ....
απαλλαξτε με απο τον κοπο και καντε το....
βλεπω παλι ''ηγετες'' ντι εν ει και αρχιδιες... :2funny: :2funny: :2funny:γελαω με την καρδια μου με αυτο το τσιρκο που προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχει μελλον...
οι σκεπτομενοι και σοβαροι παναθηναικοι (υπαρχουν και τετοιοι) ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνουν μαζι μου οσο και αν τους ποναει...
για τους αλλους...στα διαρχι μου... ;) ;)
:tooth: :tooth:
για οσους απορουν και δεν μπορουν να καταλαβουν γιατι μονιμως δικαιωνομαι σε αυτα που λεω το εχω πει χιλιαδες φορες και θα το ξαναπω,,,
απλα γιατι βλεπω και αυτο που βλεπω λεω...παντα αληθειες...εσεις που τρελλαινεστε μαζι μου δεν τρελλαινεστε με μενα...αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε...τρελλαινεστε με την πραγματικοτητα που δεν μπορειτε με τιποτα να δεχθειτε...εχετε εναν ψευτικο κοσμο με εναν κακο ολυμπιακο κλπ κλπ και δεν λετε να βγειτε απο εκει...
εγω ειδα ενα τσιρκο που κωλοφαρδα γλιτωσε απο πενταρα και αυτο εγραψα...
οι παπαγαλοι μιλαγανε για ντι εν ει ευρωπαικα ,ηγετες και τα λοιπα...
τωρα βεβαια αυτοι κανουν κωλοτουμπες και εγω καθομαι παραπισω και γελαω...
κασι οπως βεβαια προειπα υπαρχουν και ακομπλεξαριστοι βαζελοι που κοζαρουν και παραδεχονται καποιες αληθειες...
οπως ο γουεντερφουλ που δεν φοβαται να παραδεχτει αληθειες  ;) ;)
και φυσικα αυτο δεν τον κανει λιγοτερο ''βαζελο'' απο κατι παιδακια που αρνουνται να κοιταξουν την πραγματικοτητα  ;) ;) ;) ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο αντωνιου εκανε προπονησεις με τον ολυμπιακο
και ο σαραβακος ειχε υπογραψει αλλα βγηκαν τα κουμπουρια και εκανε την κοτα
Δεν βγηκαν τα κουμπουρια,εσκασε η βομβα και χαλασε η μεταγραφη,την προκαταβολη την ειχε παρει ο Μητσαρας,και την επεστρεψε.οπως και ο Μανωλας,μονο που αυτος δεν επεστρεψε τα λεφτα  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:tooth: :tooth:
για οσους απορουν και δεν μπορουν να καταλαβουν γιατι μονιμως δικαιωνομαι σε αυτα που λεω το εχω πει χιλιαδες φορες και θα το ξαναπω,,,
απλα γιατι βλεπω και αυτο που βλεπω λεω...παντα αληθειες...εσεις που τρελλαινεστε μαζι μου δεν τρελλαινεστε με μενα...αυτο δεν μπορειτε να καταλαβετε...τρελλαινεστε με την πραγματικοτητα που δεν μπορειτε με τιποτα να δεχθειτε...εχετε εναν ψευτικο κοσμο με εναν κακο ολυμπιακο κλπ κλπ και δεν λετε να βγειτε απο εκει...
εγω ειδα ενα τσιρκο που κωλοφαρδα γλιτωσε απο πενταρα και αυτο εγραψα...
οι παπαγαλοι μιλαγανε για ντι εν ει ευρωπαικα ,ηγετες και τα λοιπα...
τωρα βεβαια αυτοι κανουν κωλοτουμπες και εγω καθομαι παραπισω και γελαω...
κασι οπως βεβαια προειπα υπαρχουν και ακομπλεξαριστοι βαζελοι που κοζαρουν και παραδεχονται καποιες αληθειες...
οπως ο γουεντερφουλ που δεν φοβαται να παραδεχτει αληθειες  ;) ;)
και φυσικα αυτο δεν τον κανει λιγοτερο ''βαζελο'' απο κατι παιδακια που αρνουνται να κοιταξουν την πραγματικοτητα  ;) ;) ;) ;)
Εσυ που δεν εισαι παιδακι,αλλα ενηλικος που κοιταζει την πραγματικοτητα,πως τον βλεπεις τον γαυρο με κοστεντζο,φεισα,ουρταδο και ριερα θα το σηκωσει το τσαμπιονς λιγκ ανετα η θα το παρει παλι καμια μπαρτσελονα που οι ταλιμπαν δημοσιογραφοι του παγκοσμιου αθλητισμου την προωθουν εναντι του ολυμπιαγκει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν βγηκαν τα κουμπουρια,εσκασε η βομβα και χαλασε η μεταγραφη,την προκαταβολη την ειχε παρει ο Μητσαρας,και την επεστρεψε.οπως και ο Μανωλας,μονο που αυτος δεν επεστρεψε τα λεφτα  :grin:

600 εκατομμύρια είχε συμφωνήσει με τον Κόσκω ο σαραβά, και μάλιστα τα 100 του τα είχε δώσει μπροστάτζα ο αδελφός του Κόσκω.
Πρόσεξε, μιλάμε για τέλη δεκαετίας του ογδόντα. Ο σαραβά μάλιστα είπε αργότερα ότι τον είχε καλέσει σε ένα ραντεβού στο άλσος της Νέας Σμύρνης, το δεύτερο που έκαναν, και εμφανίστηκε με δύο βαλίτσες. Όταν τον ρώτησε τι είχαν μέσα, του είπε "άνοιξε τις και θα δεις". Η κάθε μία είχε μια πενηντάρα εκατομμύρια.

Τα λεφτά αυτά όμως είχαν καταγραφεί στις δοσοληψίες της τράπεζας Κρήτης, και όταν αυτή βάρεσε κανόνι, του ζητήθηκαν να τα επιστρέψει. Απ' όλη την ιστορία κράτησε μόνο τις δύο προαναφερθείσες βαλίτσες και ένα κλειδί θυρίδας που κατά τα θρυλούμενα, ο Κόσκω είχε καταθέσει τα συμβόλαια και αυτός το δελτίο του. Εξού και το σύνθημα των γαύρων "στην θυρίδα την 202 είναι του μήτσου το δελτίο", που ακούστηκε σε ένα ντέρμπυ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού (2-1 τελικό με "κερδισμένο" πέναλντυ του μήτσου).

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Λοιπον,αφου περασε ενα 24ωρο απο το χτεσινο και εχω ηρεμησει θεωρω οτι πρεπει να επικρατησει ψυχραιμια για να μη χαθει τελειως η χρονια.
Ειπα να γραψω για τις ελλειψεις στην αμυνα....για Σπυροπουλο-Βυντρα κλπ....αλλα ολοι τα ξερουμε.
Απο τη διοικηση δεν περιμενω τιποτα δυστυχως.....
Απο το Φερειρα + τους παιχτες-ας τους δωσουμε χρονο να δουλεψουν.
Βεβαια ηταν ντροπιαστικη η ηττα απο μια μετρια ομαδα,αλλα αν π.χ εμπαινε το δοκαρι του Νινη τωρα θα μιλουσαμε για ανετη επικρατηση,ομαδαρα κλπ.
Ισως το χαστουκι να αφυπνησει καποιους.........ελπιζω......
ΥΓ : Αφου λεφτα για μεταγραφες δεν υπαρχουν γιατι δεν παιζει κανενας πιτσιρικας απ'τις ακαδημιες ? ?
Θα ηταν χειροτερος απο αυτους που επαιξαν χτες ? ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μονο η αμυνα?

Μηπως εχει χαφ φετος,πλειμεικερ?

Απο το διδυμο καραγκουνη-κατσουράνη ποτε θα απαλαγουμε εντελως ολοι μαζι, τους βλεπω να παιζουν και στο euro 2012  :jerking: :jerking:

Εχεις δυο καλα εξτρεμ βιτολο-λετο , εαν ομως η αλλη ομαδα με συστηματα κλπ μπλοκαρει τα εξτρεμ εσυ τι κανεις?

Μαυρη χρονια βλεπω..

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
<<Πόλο έπαιζε ο Παναθηναϊκός; Ήμουν σε διακοπές, στις φυλακές. Δεν είδα το ματς, αλλά το 4-3 είναι σκορ πόλ>>
Αχιλλέας Μπέος
sport.gr

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μονο η αμυνα?

Απο το διδυμο καραγκουνη-κατσουράνη ποτε θα απαλαγουμε εντελως ολοι μαζι, τους βλεπω να παιζουν και στο euro 2012  :jerking: :jerking:

Εχεις δυο καλα εξτρεμ βιτολο-λετο , εαν ομως η αλλη ομαδα με συστηματα κλπ μπλοκαρει τα εξτρεμ εσυ τι κανεις?

Μαυρη χρονια βλεπω..

Μαν ο Βιτολο ειναι αμυντικο χαφ .
Ο Κατσουρανης ειναι περιεργη περιπτωση,σαφως και περπαταει αλλα μπορει να σου βγαλει και 2 εξυπνες πασες η να βαλει καμια κεφαλια.
Ο Καραγκουνης για αλλαγη και μονο τωρα πια.
Στα χαφ υπαρχει κι ο Νινης που πιστευω φετος να παιξει(για να κανει καμια μεταγραφη επειδη ληγει το συμβολαιο του)
Ας περιμενουμε να δουμε και τους Κουινσι-Ζεκα-Τοτσε

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
<<Πόλο έπαιζε ο Παναθηναϊκός; Ήμουν σε διακοπές, στις φυλακές. Δεν είδα το ματς, αλλά το 4-3 είναι σκορ πόλ>>
Αχιλλέας Μπέος
sport.gr
τι μιλαέι και αυτό το μουνί??? αει στο διάολο με τον κάθε κύριο ΤΙΠΟΤΑ!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
"Θεωρώ ότι είναι πολιτική δίωξη ένας λόγος είναι ο χαρακτήρας μου, φέτος θα έκανα πλάκα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και θα ήμουν μες στην 3άδα του πρωταθλήματος. Του χρόνου θα έπαιζα Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτο κάποιους τους πείραξε".

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
"Θεωρώ ότι είναι πολιτική δίωξη ένας λόγος είναι ο χαρακτήρας μου, φέτος θα έκανα πλάκα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και θα ήμουν μες στην 3άδα του πρωταθλήματος. Του χρόνου θα έπαιζα Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτο κάποιους τους πείραξε".
εκεί εκεί στη β εθνική!!! :lheel: :lheel:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι μιλαέι και αυτό το μουνί??? αει στο διάολο με τον κάθε κύριο ΤΙΠΟΤΑ!!!

εχεις διαζυγιο με τα μυαλα σου ρε τυπε? ο μπεος τιποτα? ο μπεος ειναι τα ΠΑΝΤΑ εδω και χρονακια ρε κοκε

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μάλλον πίσω από τις αποκαλύψεις είναι ο Σερ Άλεξ και η Μπάρτσα... φοβηθήκανε τον Μπέο πως θα κατακτήσει τα πάντα σε 1-2 χρόνια...!!!!

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ακομπλεξαριστοι γαυροι που στηνεστε καθε φορα στην ΤV και περιμενετε, παρτε το χαμπαρι..Οσο ζειτε θα εχετε την ρετσινια του 7-0 απο την Γιουβε,να σημειωθει οτι σε εκεινο το ματς θα μπορουσατε να ειχατε χασει με το τιμητικο 7-1 αλλα ακυρωθηκε πεντακαθαρο γκολ του Καστιγιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αντε νανακια τωρα :birdman:

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
O σουρεαλισμος σε ολο του το μεγαλειο!
Ο Αβρααμ Παπαδοπουλος να φοραει την φανελα με το λογοτυπο "παμε στοιχημα"!!! Αφου ρε Αβραμακο εσυ προτιμας το παρανομο,τι τις θες τις λεζαντες???

Και για να μην ξεχνιομαστε...

...Βολιωτες μουνακια,του γαυρου τα τσιρακια!

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μονο η αμυνα?

Εχεις δυο καλα εξτρεμ βιτολο :new_shocked: :new_shocked:-λετο , εαν ομως η αλλη ομαδα με συστηματα κλπ μπλοκαρει τα εξτρεμ εσυ τι κανεις?

Μαυρη χρονια βλεπω..

Άστο μίλα για πουτάνες καλύτερα. Και εσύ θα πας στο γήπεδο και θα βρίσεις τον φερειρα. :jerking: :jerking: :jerking: Πόσο δίκιο είχε αυτός που είχε πει οτι οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
882
Πόντοι
6.755
Γάυρος ετών 38 πειραιώτης,Αγαπητοί ΟΠΑΔΟΙ,καθε φύσεως ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ άποψης ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΥΝΟΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Γάυρος ετών 38 πειραιώτης,Αγαπητοί ΟΠΑΔΟΙ,καθε φύσεως ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ άποψης ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΥΝΟΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

φιλαράκι έχεις πολύ δικιο. Προσωπικά εμένα στα αρχίδια μου οι εκατομμυριουχοι αμορφωτοι ποδοσφαιριστές που στήνουν και παιχνίδια ειδικότερα που ο μισθος μου έχει φτάσει στα τάρταρα και το αύριο είναι πιο αβέβαιο απο ποτέ.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
882
Πόντοι
6.755
φιλαράκι έχεις πολύ δικιο. Προσωπικά εμένα στα αρχίδια μου οι εκατομμυριουχοι αμορφωτοι ποδοσφαιριστές που στήνουν και παιχνίδια ειδικότερα που ο μισθος μου έχει φτάσει στα τάρταρα και το αύριο είναι πιο αβέβαιο απο ποτέ.
ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΙΝΟΣ,ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΦΩΝΝΟΥΝΕ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ?ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ,ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΡΕΝΕΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom