Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε τύπε, σίγουρα δεν τραβάει μυτιά ο Αγγελάρας;;;  :2funny: :2funny:
ετσι βλεπει τον θεο ρε τυπε :2funny:

9458.gif

thanks-068.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Nα την πιεις στο ...ποτήρι! (ΦΩΤΟ)

Ακόμη μια ανταγωνίστρια της Λαρίσα Ρικέλμε στο Κόπα Αμέρικα! Ο λόγος για την Ντέζι Αραούχο, οπαδό του Περού, που στο ματς με τη Βενεζουέλα δε δίστασε να βάλει ένα ποτήρι μπύρας ανάμεσα στα στήθη της!

Εκεί, δηλαδή, που η Λαρίσα Ρικέλμε τοποθετεί συνήθως το κινητό της...

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, λοιπόν, το "καυτό" μοντέλο μας έδειξε ουκ ολίγες φορές το πληθωρικό της στήθος.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν μας χάλασε καθόλου. Ιδού...

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Nα την πιεις στο ...ποτήρι! (ΦΩΤΟ)

Ακόμη μια ανταγωνίστρια της Λαρίσα Ρικέλμε στο Κόπα Αμέρικα! Ο λόγος για την Ντέζι Αραούχο, οπαδό του Περού, που στο ματς με τη Βενεζουέλα δε δίστασε να βάλει ένα ποτήρι μπύρας ανάμεσα στα στήθη της!

Εκεί, δηλαδή, που η Λαρίσα Ρικέλμε τοποθετεί συνήθως το κινητό της...

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, λοιπόν, το "καυτό" μοντέλο μας έδειξε ουκ ολίγες φορές το πληθωρικό της στήθος.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν μας χάλασε καθόλου. Ιδού...

λατινες ξεκωλιαρες.. :s&m_3: :grin: :grin: :grin:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
www.sportdog.gr/article/44541/einai-o-outaka-kai-den-thelei-taka-taka-vinteo]http://www.sportdog.gr/article/44541/einai-o-outaka-kai-den-thelei-taka-taka-vinteo[/url]

Είναι ο Ουτάκα και δεν θέλει ...τάκα τάκα! :2funny: :2funny: :2funny: (ΒΙΝΤΕΟ)
Το μάτι του Ζεσουάλδο Φερέιρα αν μη τι άλλο κόβει. Και ξέρει καλά ότι το μεγάλο όπλο της Οντένσε είναι ο Πίτερ Ουτάκα. Γι' αυτό ζήτησε "μεγάλη προσοχή". Αν του δώσεις χώρο, κάηκες!

Σε έναν παίκτη στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη χθεσινή ανάλυση της Οντένσε. Στον Νιγηριανό Πίτερ Ουτάκα. Αυτόν έχει ξεχωρίσει από τη δανέζικη ομάδα και θεωρεί ότι είναι ο μεγάλος κίνδυνος για την άμυνα του "τριφυλλιού".

Και δεν έχει άδικο ο Πορτογάλος, αφού ο Ουτάκα "φωνάζει" με τα προσόντα που έχει ότι είναι για μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Και δεν φωνάζουν μόνο οι ικανότητές του (ταχύς, με τεχνική και καλά τελειώματα), αλλά και στα στατιστικά του. Με 44 γκολ σε 92 συμμετοχές παρακαλώ από το 2008 και μετά στην Οντένσε.

Ο Ουτάκα είναι σε φόρμα αυτή την περίοδο και σκόραρε στο χθεσινό 2-2 της Οντένσε μέσα στην έδρα της Κοπεγχάγης. Ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του, αφού αναστάτωσε πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα. Μιλάμε για πραγματική "σφαίρα".

Μπορεί καμία φορά να δείχνει ότι βαριέται στην επίθεση, αλλά αν πατήσει γκάζι θέλει ...λάσο για να τον πιάσεις.

"Παίζει στην επίθεση και κινείται κυρίως αριστερά. Είναι πολύ γρήγορος και καλός παίκτης. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να τον σταματήσουμε. Κάνει πολύ καλή δουλειά στην επίθεση", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Φερέιρα στους παίκτες του.

Το γεγονός ότι ο Ουτάκα αρέσκεται να βγαίνει από τα αριστερά της επίθεσης σημαίνει ότι θα πέφτει πολλές φορές πάνω στον Λουκά Βύντρα και στον δεξιό στόπερ που πιθανότατα θα είναι Μπουμσόνγκ. Δύο παίκτες επιρρεπείς στο λάθος που θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ωχ.... :grin: :grin: :grin:...14 με τον Νιγηριανό. Διαφορετικά θα έχει κακά ξεμπερδέματα ο Παναθηναϊκός στη Δανία.

Και για να πάρετε μια γεύση ποιος είναι ο Ουτάκα που "φοβάται" ο Φερέιρα δείτε τα παρακάτω βιντεάκια...

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μένει πράσινος ο Περπέρογλου

Ο Στράτος Περπέρογλου συμφώνησε με τους διοικούντες για την ανανέωση του συμβολαίου του και έτσι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Εξάστερου.
Ύστερα από μια περίοδο αναμονής, το θέμα του Στράτου Περπέρογλου είχε αίσιο τέλος, με τον διεθνή φόργουορντ να ανανεώνει το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό.
Οι δυο πλευρές προχώρησαν σε συμφωνία και πλέον το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, ενώ δε αποκλείεται και σήμερα το απόγευμα να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ.
Οι "σειρήνες" από την Τουρκία και η ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση της ρώσικης Ούνικς Καζάν δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τον Στράτο Περπέρογλου από την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Έτσι, μετά τον Κώστα Τσαρτσαρή, ο Στράτος Περπέρογλου είναι ο δεύτερος παίκτης που ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα φοράει και την επόμενη χρονιά τη φανέλα με τα έξι αστέρια.

Αντε να δουμε τι θα γινει + με το Σατο........

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
«Έρχομαι για τίτλους»

Έτοιμος για κούπες και ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκε στο Leoforos.gr ο Ζεκά.Η συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Βιτόρια Σετουμπάλ για την απόκτηση του Ζεκά, έδιωξε την αγωνία του 22χρονου μέσου, ο οποίος πλέον περιμένει πως και πως ειδοποίησή από τον μάνατζέρ του για το πότε θα έρθουν στην Αθήνα.

Το 4ο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» μίλησε στο Leoforos.gr για τα συναισθήματά του, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα δείχνουν να τελειώνουν και θα συνεχίσω την καριέρα μου από τον Παναθηναϊκό. Περιμένω ειδοποίηση από τον μάνατζέρ μου για το πότε θα μπούμε στο αεροπλάνο για έρθουμε στην Αθήνα. Ξέρω οτι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και για αυτό ίσως να αργήσει κάποιες ημέρες η άφιξή μου. Είμαι ανυπόμονος να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όσο και στον κόσμο του «τριφυλλιού», λέγοντας: «Ξέρω οτι ο προπονητή μου με ήθελε πολύ. Θέλω να τον δικαιώσω και θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο της ομάδας οτι θα κάνω οτι περνάει από το χέρι μου για να κερδίσουμε τίτλους. Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα τόσο πολύ να έρθω στον Παναθηναϊκό».

Νεος+εξελιξιμος-επιλογη του προπονητη,
νομιζω ομως οτι κανει πολλες δηλωσεις  :S
ολοι κρινονται στο χορταρι βεβαια...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το μονο που εχει αυτη ειναι βυζια και τιποτα αλλο .....
Δεν μου αρεσει καθολου, ειδικα τις σκυλοφατσες τις απαιχθανομαι τα μαλα

Σκασιλα σας και εχετε δικιο ...
Εγω απλα την γνωμη μου ειπα  :sunglasses:
τυπε αυτες στην λατιν αμερικα κανουν καλο  :fuck1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εδώ τα "χάιλαιτς" του Ζέκα (τα εισαγωγικά, γιατί αν παρατηρήσετε τις περισσότερες φορές τον δείχνει απλώς να αλλάζει πάσα στο κέντρο :2funny: :rockon: )

αν αυτές οι φάσεις του είναι διαλεγμένες............τότε θα έχουμε θέμα :birdman:

αλλά είναι 23 ακόμα και πολύ φιλόδοξος από ότι λένε, οπότε ας τον δούμε στο γήπεδο :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εδώ τα "χάιλαιτς" του Ζέκα (τα εισαγωγικά, γιατί αν παρατηρήσετε τις περισσότερες φορές τον δείχνει απλώς να αλλάζει πάσα στο κέντρο :2funny: :rockon: )

αν αυτές οι φάσεις του είναι διαλεγμένες............τότε θα έχουμε θέμα :birdman:

αλλά είναι 23 ακόμα και πολύ φιλόδοξος από ότι λένε, οπότε ας τον δούμε στο γήπεδο :think:
ναι αλλα ερχεται για τιτλους τυπε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom