Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τελικά ασχολείστε με μπάσκετ,ναι ή όχι;
κοιτάω τα πρωτοσέλιδά σας μετά από νίκη,πελάτες κλπ
μετά από ήττα,ούτε στα ψιλά γράμματα το "μπασκετάκι"
στην ενόργανη πάντως(βλέπε κωλοτούμπα)έχετε μόνιμα τα πρωτεία
φυσικα και ασχολουμαστε και δεν θα βρεις γαυρο που να μην παραδεχεται τον προπονητη σας, ισως τον καλυτερο στον κοσμο την τελευταια 10τια, αλλα απο 'κει και περα εσυ κρινεις απο τα πρωτοσελιδα αν εμεις ασχολουμαστε η οχι;;εγω δεν καταλαβαινω πως εσεις δεν παραδεχεστε το αυτονοητο, οτι σας κανουμε στο ποδοσφαιρο μας κανετε στο μπασκετ, και μην μου πεις την πιπιλα με τα ευρωπαικα γιατι στην ευρωπη αυτα τα 2 απεχουν οσο η η γη απο τον αρη

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
φυσικα και ασχολουμαστε και δεν θα βρεις γαυρο που να μην παραδεχεται τον προπονητη σας, ισως τον καλυτερο στον κοσμο την τελευταια 10τια, αλλα απο 'κει και περα εσυ κρινεις απο τα πρωτοσελιδα αν εμεις ασχολουμαστε η οχι;;εγω δεν καταλαβαινω πως εσεις δεν παραδεχεστε το αυτονοητο, οτι σας κανουμε στο ποδοσφαιρο μας κανετε στο μπασκετ, και μην μου πεις την πιπιλα με τα ευρωπαικα γιατι στην ευρωπη αυτα τα 2 απεχουν οσο η η γη απο τον αρη
καλά,το φυσικά δεν είναι και τόσο φυσικά, γιατί μεγάλο ποσοστό των οπαδών σας θυμάται το μπάσκετ κάθε ιούνιο,διακόπτει και από ένα παιχνίδι στο σεφ,τα ρίχνει όλα στη διαιτησία και του χρόνου πάλι.
τόσο ακριβώς απέχουν και τα δύο αθλήματα,τα λεφτά και τα σκηνικά που παίζουν στο καθένα οπότε είναι κι αυτά μη συγκρίσιμα μεγέθη

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλά,το φυσικά δεν είναι και τόσο φυσικά, γιατί μεγάλο ποσοστό των οπαδών σας θυμάται το μπάσκετ κάθε ιούνιο,διακόπτει και από ένα παιχνίδι στο σεφ,τα ρίχνει όλα στη διαιτησία και του χρόνου πάλι.
τόσο ακριβώς απέχουν και τα δύο αθλήματα,τα λεφτά και τα σκηνικά που παίζουν στο καθένα οπότε είναι κι αυτά μη συγκρίσιμα μεγέθη
μηπως δεν ειναι τα ιδια με σας στο ποδοσφαιρο;;;;; κοιτα τον μ.ο στα εισιτηρια, συμβαινει το ακριβως αντιστροφο, οταν εχεις χρονια χωρις τιτλο ξενερωνεις

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
μηπως δεν ειναι τα ιδια με σας στο ποδοσφαιρο;;;;; κοιτα τον μ.ο στα εισιτηρια, συμβαινει το ακριβως αντιστροφο, οταν εχεις χρονια χωρις τιτλο ξενερωνεις
καλά σε εμάς στο ποδόσφαιρο παίζουν άλλα,δεν είναι ο λόγος η απουσία τίτλων.
την 1η χρονιά της πολυμετοχικότητας κάναμε 5-6 sold out και ο μ.ο. ήταν πάνω από 20.000
όταν υπάρχει υγεία στην ομάδα υπάρχει και στην κερκίδα κι ας μην έρχονται τίτλοι
άστο,η μπάλα είναι άλλη ιστορία
άσε που κανείς μας δε λέει δεν ασχολούμαι με το ποδοσφαιράκι όπως λέτε αντίστοιχα δεν ασχολούμαι με το μπασκετάκι
μπορεί να σου πουν οτι δεν πάνε γήπεδο για λόγους που όλοι ξέρουμε,αλλά δε θα σου πουν δεν ασχολούμαι
γενικά μην τα συγκρίνεις τα δύο αθλήματα δε βγαίνει κάτι έτσι ούτε για το ένα ούτε για το άλλο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καλά σε εμάς στο ποδόσφαιρο παίζουν άλλα,δεν είναι ο λόγος η απουσία τίτλων.
την 1η χρονιά της πολυμετοχικότητας κάναμε 5-6 sold out και ο μ.ο. ήταν πάνω από 20.000
όταν υπάρχει υγεία στην ομάδα υπάρχει και στην κερκίδα κι ας μην έρχονται τίτλοι
άστο,η μπάλα είναι άλλη ιστορία
άσε που κανείς μας δε λέει δεν ασχολούμαι με το ποδοσφαιράκι όπως λέτε αντίστοιχα δεν ασχολούμαι με το μπασκετάκι
μπορεί να σου πουν οτι δεν πάνε γήπεδο για λόγους που όλοι ξέρουμε,αλλά δε θα σου πουν δεν ασχολούμαι
γενικά μην τα συγκρίνεις τα δύο αθλήματα δε βγαίνει κάτι έτσι ούτε για το ένα ούτε για το άλλο
μα δεν εχω ακουσει καποιον εδω βαζελο να λεει οτι ασχολειται με το ποδοσφαιρο, ολοι ειναι του στυλ ''ελα μωρε το στημενο, με αυτο θα σχολουμαστε''!!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
μα δεν εχω ακουσει καποιον εδω βαζελο να λεει οτι ασχολειται με το ποδοσφαιρο, ολοι ειναι του στυλ ''ελα μωρε το στημενο, με αυτο θα σχολουμαστε''!!
δεν ξέρω για εδώ
εγώ ξέρω ότι ποδόσφαιρο δε χάνω αγώνα ενώ μπάσκετ βλέπω μόνο τα ντέρμπυ και την ευρωλίγκα
στημένο ξεστημένο εγώ την μπάλα δεν μπορώ να την κόψω

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ορίστε επιθετικός, μεγάλο όνομα και ελεύθερος. Εννοείται ότι τον έπαιρνα και στο PRO. (μέχρι να μαζέψω λεφτά για Ρούνεϊ)  :grin:
Έπαιζε στο Χονγκ Κονγκ βέβαια, οπότε μπορεί και να έχει γίνει ήδη παλαίμαχος...

Προτάθηκε στην Καβάλα ο Κέζμαν

Πολύ ζεστά βλέπει την περίπτωση του Ματέγια Κέζμαν ο Σταύρος Ψωμιάδης.

Όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα, ο 32χρονος επιθετικός έχει προταθεί στην Καβάλα και αν οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν είναι παράλογες, τότε είναι πολύ πιθανό να φορέσει τα "κυανόλευκα".

Το τελευταίο διάστημα ο Κέζμαν αγωνιζόταν στο Χονγκ Κονγκ και μάλιστα έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην άσος της Τσέλσι, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως όνειρό του είναι να βρεθεί στο Άγιον Όρος μία ημέρα, οπότε ίσως αυτή η μέρα να ήρθε!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ορίστε επιθετικός, μεγάλο όνομα και ελεύθερος. Εννοείται ότι τον έπαιρνα και στο PRO. (μέχρι να μαζέψω λεφτά για Ρούνεϊ)  :grin:
Έπαιζε στο Χονγκ Κονγκ βέβαια, οπότε μπορεί και να έχει γίνει ήδη παλαίμαχος...

Προτάθηκε στην Καβάλα ο Κέζμαν

Πολύ ζεστά βλέπει την περίπτωση του Ματέγια Κέζμαν ο Σταύρος Ψωμιάδης.

Όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα, ο 32χρονος επιθετικός έχει προταθεί στην Καβάλα και αν οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν είναι παράλογες, τότε είναι πολύ πιθανό να φορέσει τα "κυανόλευκα".

Το τελευταίο διάστημα ο Κέζμαν αγωνιζόταν στο Χονγκ Κονγκ και μάλιστα έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην άσος της Τσέλσι, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως όνειρό του είναι να βρεθεί στο Άγιον Όρος μία ημέρα, οπότε ίσως αυτή η μέρα να ήρθε!
εγω εχω παρει μια επιθετικαρα ονοματι agbonlahor ο ανθρωπος ειναι τραινο δεν τον σταματαει τιποτα.εχω και ρομπινιο αλλα με το παραμικρο χανει την μπαλα.με αλλα 2 εκ θα παρω τεβεζ,και θα διωξω ελμαντερ.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εγω εχω παρει μια επιθετικαρα ονοματι agbonlahor ο ανθρωπος ειναι τραινο δεν τον σταματαει τιποτα.εχω και ρομπινιο αλλα με το παραμικρο χανει την μπαλα.με αλλα 2 εκ θα παρω τεβεζ,και θα διωξω ελμαντερ.
Το έχω κόψει το PRO και το όζον ρε μάστορα, γιατί με χαλούσαν. :grin:
Για τσέκαρε μήπως αυτός που λες υπάρχει στ'αλήθεια και ξέρει μπάλα.
Όποιους είδαμε σε Pro και manager συνήθως βγήκαν. (φάμπρεγκας από τα 16, γουόλκοτ, λένον, κομπανί, μουντάρι,νασρι,νιλμαρ κλπ)
Όλοι μας τους είδαμε στα παιχνίδια πολύ πριν τους δούμε στα γήπεδα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τώρα που οι βολές είναι 24-9 μας παίζουν 50-50 έτσι;;;

Ου να χαθείτε μκροψώληδες και μεγαλοτρυποκώληδες!
τα φάουλ να μετράς και όχι τις βολές
και το πώς παίζει κάποιος και πόσα φάουλ χρεώνεται

έγραψα κάτι και στο ολυμπιακό θρεντ. βαριόμουνα να το ξαναγράψω αλλά άντε να το κάνουμε:
ο Ολυμπιακός εχθές είχε βολές και ο ΠΑΟ τρίποντα
όταν σταμάτησαν τα τρίποντα έχασε ο ΠΑΟ.

αλλά επειδή από διαστροφή εχθές παρακολουθούσα τα σκρην και τα μπλοκ άουτ, οφείλω να ομολογήσω πως μονο 3 σκρην του Μπατίστ δεν ήταν ουσιαστικά επιθετικά φάουλ (κινητό ή πέταγε κώλο έξω). Δεν του δίνονται ποτέ. Έτσι Δεν μπορεί να παίξει άμυνα η άλλη ομάδα - είναι διαρκώς με παίκτη λιγότερο.
Κάποια στιγμή το κατάλαβαν στον Ολυμπιακό και πλέον δεν πηγαίνανε να περάσουνε το σκρην, απλώς αλλάζανε παίκτη. Και εκεί μπερδεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟ.

τέλος πάντων.
δεν με ενδιαφέρει η διαιτησία. Το είπα και πάλι: Σπανούλης και Τεόντοσιτς κάνουν διαγωνισμό να σπάσουνε τα καλάθια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο σε κάθε παιχνίδι.
Σε μία σταθερής απόδοσης ομάδα όπως ο ΠΑΟ, δεν είναι εύκολο να πάρεις ματς με σκαμπανεβάσματα.
Αλλά μου αρέσει που όλα τα ματς πάνε σε μικρή διαφορά και βλέπουμε μετά από χρόνια όμορφο μπάσκετ που να μπορούμε να αναλύσουμε κινήσεις και σκέψεις προπονητών.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τα φάουλ να μετράς και όχι τις βολές
και το πώς παίζει κάποιος και πόσα φάουλ χρεώνεται

έγραψα κάτι και στο ολυμπιακό θρεντ. βαριόμουνα να το ξαναγράψω αλλά άντε να το κάνουμε:
ο Ολυμπιακός εχθές είχε βολές και ο ΠΑΟ τρίποντα
όταν σταμάτησαν τα τρίποντα έχασε ο ΠΑΟ.

αλλά επειδή από διαστροφή εχθές παρακολουθούσα τα σκρην και τα μπλοκ άουτ, οφείλω να ομολογήσω πως μονο 3 σκρην του Μπατίστ δεν ήταν ουσιαστικά επιθετικά φάουλ (κινητό ή πέταγε κώλο έξω). Δεν του δίνονται ποτέ. Έτσι Δεν μπορεί να παίξει άμυνα η άλλη ομάδα - είναι διαρκώς με παίκτη λιγότερο.
Κάποια στιγμή το κατάλαβαν στον Ολυμπιακό και πλέον δεν πηγαίνανε να περάσουνε το σκρην, απλώς αλλάζανε παίκτη. Και εκεί μπερδεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟ.

τέλος πάντων.
δεν με ενδιαφέρει η διαιτησία. Το είπα και πάλι: Σπανούλης και Τεόντοσιτς κάνουν διαγωνισμό να σπάσουνε τα καλάθια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο σε κάθε παιχνίδι.
Σε μία σταθερής απόδοσης ομάδα όπως ο ΠΑΟ, δεν είναι εύκολο να πάρεις ματς με σκαμπανεβάσματα.
Αλλά μου αρέσει που όλα τα ματς πάνε σε μικρή διαφορά και βλέπουμε μετά από χρόνια όμορφο μπάσκετ που να μπορούμε να αναλύσουμε κινήσεις και σκέψεις προπονητών.
βλέπουμε όντως καλό μπάσκετ λόγω δύο κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης
που τυγχάνει να είναι και κουμπάροι  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το έχω κόψει το PRO και το όζον ρε μάστορα, γιατί με χαλούσαν. :grin:
Για τσέκαρε μήπως αυτός που λες υπάρχει στ'αλήθεια και ξέρει μπάλα.
Όποιους είδαμε σε Pro και manager συνήθως βγήκαν. (φάμπρεγκας από τα 16, γουόλκοτ, λένον, κομπανί, μουντάρι,νασρι,νιλμαρ κλπ)
Όλοι μας τους είδαμε στα παιχνίδια πολύ πριν τους δούμε στα γήπεδα.
ο Μήτρογλου;;;
χαχαχαχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βλέπουμε όντως καλό μπάσκετ λόγω δύο κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης
που τυγχάνει να είναι και κουμπάροι  ;)
φίλε τη φάση με το παρολίγον λέυαπ του Παπανικολάου στη λήξη είχα να τη δώ από το Νάσο γαλακτερό

αλλά πέφτει και αστείρευτο γέλιο αν δεν τα βλέπεις κολλημένα
ας πούμε το φάουλ στο Διαμαντίδη το επιθετικό πάνω στον Τεόντοσιτς είναι να το στείλουμε σε αυτή την αμερικάνικη εκπομπή με τα αστεία βίντεο...
δεν του έχουνε σφυριχτεί καν και καν του σαλιάρη και του σφυρίξανε αυτό...
χαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως όταν βλέπω ματς άλλων ομάδων του πρωταθλήματος με πιάνει θλίψη...
τι σήψη είναι αυτή ρε γμτ...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Όταν οι ομάδες δεν έχουν λεφτά είναι φυσικό επακόλουθο να τραβάς τα μαλλιά σου με το θέαμα που βλέπεις.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ο Μήτρογλου;;;
χαχαχαχαχαχαχα
Τον Μήτρογλου τον έμαθαν φέτος στο PRO, απ'ότι μου λένε φίλοι μου που παίζουν ακόμα.
Σε 2-3 σεζόν τους τον αγόρασε η Μπαρτσελόνα και έριχνε πάγκο στον Ιμπραΐμοβιτς.  :rockon: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
H πλάκα ειναι +7 και με κάτι περίεργα σφυρίγματα. Σημερα από τον speaker μαθαινουμε νέους κανονισμούς.

Π.χ., δεν πειράζει να τραβήξεις την στεφάνη, γιατi Θα έπεφτε μεσα.... η πως δεν πειράζει που ληξαν τα 24 δευτερα, καθώς καθυστερεί να ανάψει το λαμπάκι.......

χαχαχαχαχαχαχα

εχουν απελπιστεί οι κακομοίριδες!

Ναι ρε είναι καινολυργοι κανόνες Ολυμπιακόιωάννικοι    :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
αααααααααααααχαχαχαχαχααχχαχαχαχα

αυτοί είναι ικανοί να μετρήσουν το ερ μπολ τρίποντο γιατί δεν πειράζει.... αυτό ήθελε να κάνει ο τεόντοσιτς στην τελική.
ααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχχαχα

Αχαχαχαχαχαχαχχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom