giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
και η πλάκα είναι ότι η άλλη φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε ο σοφός ήταν η διεκδίκηση που λανθασμένα δόθηκε υπέρ του ΟΣΦΠ
μου το εξήγησε ένας φίλος και είχε δίκηο
Ρε γαμω την μποχα βρωμα σας....!!!!!!!
πουστάκι ποιανού τη βρώμα;
γιατί το στοίχημα ποιός το διαχειρίζεται στο γκρής?
δε χρειάζεται να στήσει δικό του......Για το Ξάνθη - ΠΟΑ και τα στοιχήματα στην Μαλαισία έχεις να πεις τίποτα;
Δεν ξέρω για υπαλλήλους του γαύρου, ξέρω όμως ότι ο γαύρος δεν προκύπτει να έστησε δικό του ματς.
δεν χρειάζεταιΓια το Ξάνθη - ΠΟΑ και τα στοιχήματα στην Μαλαισία έχεις να πεις τίποτα;
Δεν ξέρω για υπαλλήλους του γαύρου, ξέρω όμως ότι ο γαύρος δεν προκύπτει να έστησε δικό του ματς.
δε χρειάζεται να στήσει δικό του......
έχει όλο το κύκλωμα δικό του.
τα ίδια λέμε ρε ταυτόχρονα.δεν χρειάζεται
είναι η μάνα ;)
ναι όντωςτα ίδια λέμε ρε ταυτόχρονα.
δεν έχω να πω τίποτα πέραν αυτών που λέει η δημοσιότητα.Α ναι, ξέχασα. Είναι πάλι γενική συνωμοσία με θύμα τον φτωχό πλην τίμιο ΠΟΑ.
Για τον γιο παράγοντα θα μας πεις τίποτα;
δεν έχω να πω τίποτα πέραν αυτών που λέει η δημοσιότητα.
έχει πλάκα πάντως να διαμαρτύρεται ο Τσοχατζόπουλος της μπάλλας για τις ατασθαλίες του Κωστάκη........
Σε έχω αρκετά έξυπνο ώστε ν' αντιληφθείς:
α. ποιος είναι ο γιος (ένας είναι ο γνωστός)
β. ότι για να ποντάρεις 1,6 εκατομμύρια με 8,5 απόδοση, πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος.
Άρα δεν είναι μόνο αυτός που στοιχημάτισε, υπάρχουν και άλλοι συμμέτοχοι
γ. το να στήνεις ματς είναι αδίκημα που ενδιαφέρει και το εσωτερικό (Ελλάδα) και το εξωτερικό (UEFA).
Μετά απ' αυτά πέτα ξανά την μπάλα στην κερκίδα. Πες μας πχ για το κασέταgate ή τον καιρό.
συνέχισε......
διασκεδάζω όσο δεν φαντάζεσαι.
Αν και το θέμα θα έχει την προφανή κατάληξη, σε περίπτωση που ψαχτεί λίγο περισσότερο, θα πάψεις να διασκεδάζεις.
Βλέπεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι να στήσεις ένα παιχνίδι, και ο ευκολότερος είναι να στήσεις την ομάδα σου.
Σε κάθε περίπτωση, εφόσον μιλάμε για στοιχήματα στην εξωτική Μαλαισία, δεν βλέπω που κολλάει ο θείος.
Αλλά ξέχασα, ο θείος κολλάει με όλους και με όλα...