Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    350

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Όταν έχεις χάσει με 12 πόντους και μιλάς για μπρος-πίσω του Φώτση, τότε χαλάς και την ιστορία σου σαν Ίβκοβιτς. ΤΕΛΟΣ

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Όταν έχεις χάσει με 12 πόντους και μιλάς για μπρος-πίσω του Φώτση, τότε χαλάς και την ιστορία σου σαν Ίβκοβιτς. ΤΕΛΟΣ

Η μαλακία είναι ότι εκείνη η φάση εξελίχθηκε σε καλό του γαύρου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσυ καταλαβες να λεει μονο για αυτο;;;η ενα απο τα πολλα ηταν απλα αυτο εκανε μπαμ γιατι ειναι καθαρη παραβαση κανονισμων δεν ειναι ενα φαουλ που ενας λεει ηταν και αλλος οχι...
τεσπα αν εσεις δεν βλεπετε οτι σας βοηθαει η διαιτησια κανενα προβλημα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Η μαλακία είναι ότι εκείνη η φάση εξελίχθηκε σε καλό του γαύρου...

δεν λέει γι' αυτή τη φάση. ήταν μία πιο πριν που ο Φώτσης έρχεται από μπροστά και το θέμα είναι αν προλαβαίνει να πατήσει. εμένα μου φάνηκε ότι πρόλαβε. πολύ δύσκολη φάση για να στέκεται σε αυτή ένας τόσο μεγάλος κόουτς

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εσυ καταλαβες να λεει μονο για αυτο;;;η ενα απο τα πολλα ηταν απλα αυτο εκανε μπαμ γιατι ειναι καθαρη παραβαση κανονισμων δεν ειναι ενα φαουλ που ενας λεει ηταν και αλλος οχι...
τεσπα αν εσεις δεν βλεπετε οτι σας βοηθαει η διαιτησια κανενα προβλημα...

εσύ κατάλαβες για ποια φάση λέει; κι αν ναι, έχει δίκιο;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
δεν λέει γι' αυτή τη φάση. ήταν μία πιο πριν που ο Φώτσης έρχεται από μπροστά και το θέμα είναι αν προλαβαίνει να πατήσει. εμένα μου φάνηκε ότι πρόλαβε. πολύ δύσκολη φάση για να στέκεται σε αυτή ένας τόσο μεγάλος κόουτς

Για αυτήν νομίζω έλεγε, ένα μπρος πίσω του Φώτση που δεν δόθηκε και μετά χτύπησε η μπάλα στα ποδία του και έκανε φάουλ στον χοψονίδη και 2 βολές

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

αμ η άλλη φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε; ο ένας διαιτητής, λέει, δείχνει υπερ ΟΣΦΠ, ο άλλος υπέρ ΠΑΟ. και κατηγορεί αυτόν που δείχνει υπέρ ΠΑΟ, ενώ ήταν καθαρό πως ήταν υπέρ ΠΑΟ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ξεβρακώθηκε ο σοφός

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Για αυτήν νομίζω έλεγε, ένα μπρος πίσω του Φώτση που δεν δόθηκε και μετά χτύπησε η μπάλα στα ποδία του και έκανε φάουλ στον χοψονίδη και 2 βολές
ίσως να έλεγε και γι' αυτή. δεν είμαι και σίγουρος

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ούτε μία φάση, αλλά ούτε δύο διαμοφώνουν αποτέλεσμα - το μπάσκετ δεν είναι μπάλα να κριθούν όλα από ένα οσφάιντ γκολ ή ένα πέτσινο πέναλτι. Στο μπάσκετ κερδίζει ο καλύτερος (στο κάθε παιχνίδι) - ο Ιβκοβιτς είναι από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους προπονητές και το ξέρει αυτό. Είναι η πικρή στιγμή της ήττας κατά τη γνώμη μου. ;)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο μμπουρουσης εθεσε τον ευατο του εκτος εθνικης σα διαμαρτυρια για τη διαιτησια και αυτοι που διοικουν το μπασκετ...... :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :jerking:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παντως ειλεικρινα πιστευω πως αυτο το παιχνιδι δε κριθηκε απο τους διαιτητες.....
εχω δει αλλες φορες και παλιοτερα σπρωξιμο στο παναθηναικο.....
σημερα δεν ειναι οσο γκρινιαζουν οι του οσφπ....
απλως προσπαθουν να βρουν αλλοθι για  τη φετινοι ταπεινωση...
απο που να ξεκινησω απο το παρτε εισητηρια για βαρκελωνη-απο 60 ποντους διαφορα με σιενα και μετα 3 ηττες---απο πλεονεκτημα εδρας,φετος εχουμε καλη ομαδα - σοφο κλπ κλπ θα το παρουμε φετος.....
μερικες φορες καποιοι δικαιολογουνται...καταλαβαινω την ενταση του μπουρουση αλλα αυριο αν δουν το ματς πιο ψυχραιμα θα δουν πως δεν ηταν αυτος ο λογος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο μμπουρουσης εθεσε τον ευατο του εκτος εθνικης σα διαμαρτυρια για τη διαιτησια και αυτοι που διοικουν το μπασκετ...... :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :jerking:
μαλακια του ετσι;;;που λεει για αυτους που διοικουν εννοω...ακεραιοι ειναι ετσι;;; :jerking: :jerking: :jerking:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ειμαι Γαυρος.Τι εφταιξε σημερα ρε παιδια παλι?Μηπως εφταιγε ο Γιαννακης παλι?Που καθεται στο ρετιρε του στην Γλυφαδα και γελλαει απο τον καναπε?Οι πεχταραδες Πριντεζης Νεστεροβιτς Νιλσεν Πελεκανοι τι στον πουτσο κανουν?Πιο πολυ βοηθαει το παλικαρακι ο γκορντον παρα οι αλλοι οι αμπαλοι.Αφηστε που ο γκορντον ειναι και πολυ πιο φθηνος.Τι να πω ρε πουστη μου να δω ποτε θα κανουμε triple crown??Πεφτουνε φραγκα στην ομαδα και οι αμπαλοι τιποτα...Ακουω!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δε μπορω να καταλαβω ....εαν θιγεται ο μπορουσης και δε παει εθνικη γιατι αδικειται ο οσφπ γιατι δεν αποφασιζουν και οι αλλοι διεθνεις του οσφπ να μη πανε εθνικοι...
μονο το μπουρουση επηρεαζει η διαιτησια..?οχι το σπανουλη πχ?το πριντεζη?
αυτα τα καραγκιοζιλικα τα ειχε κανει και ο ντεμης.....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Group στο Facebook: μου σφύριξαν και έμενα φάουλ στο ΟΑΚΑ

Stories