You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Όταν έχεις χάσει με 12 πόντους και μιλάς για μπρος-πίσω του Φώτση, τότε χαλάς και την ιστορία σου σαν Ίβκοβιτς. ΤΕΛΟΣ
Η μαλακία είναι ότι εκείνη η φάση εξελίχθηκε σε καλό του γαύρου...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εσυ καταλαβες να λεει μονο για αυτο;;;η ενα απο τα πολλα ηταν απλα αυτο εκανε μπαμ γιατι ειναι καθαρη παραβαση κανονισμων δεν ειναι ενα φαουλ που ενας λεει ηταν και αλλος οχι...Όταν έχεις χάσει με 12 πόντους και μιλάς για μπρος-πίσω του Φώτση, τότε χαλάς και την ιστορία σου σαν Ίβκοβιτς. ΤΕΛΟΣ
τεσπα αν εσεις δεν βλεπετε οτι σας βοηθαει η διαιτησια κανενα προβλημα...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Η μαλακία είναι ότι εκείνη η φάση εξελίχθηκε σε καλό του γαύρου...
δεν λέει γι' αυτή τη φάση. ήταν μία πιο πριν που ο Φώτσης έρχεται από μπροστά και το θέμα είναι αν προλαβαίνει να πατήσει. εμένα μου φάνηκε ότι πρόλαβε. πολύ δύσκολη φάση για να στέκεται σε αυτή ένας τόσο μεγάλος κόουτς
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
εσυ καταλαβες να λεει μονο για αυτο;;;η ενα απο τα πολλα ηταν απλα αυτο εκανε μπαμ γιατι ειναι καθαρη παραβαση κανονισμων δεν ειναι ενα φαουλ που ενας λεει ηταν και αλλος οχι...
τεσπα αν εσεις δεν βλεπετε οτι σας βοηθαει η διαιτησια κανενα προβλημα...
εσύ κατάλαβες για ποια φάση λέει; κι αν ναι, έχει δίκιο;
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
δεν λέει γι' αυτή τη φάση. ήταν μία πιο πριν που ο Φώτσης έρχεται από μπροστά και το θέμα είναι αν προλαβαίνει να πατήσει. εμένα μου φάνηκε ότι πρόλαβε. πολύ δύσκολη φάση για να στέκεται σε αυτή ένας τόσο μεγάλος κόουτς
Για αυτήν νομίζω έλεγε, ένα μπρος πίσω του Φώτση που δεν δόθηκε και μετά χτύπησε η μπάλα στα ποδία του και έκανε φάουλ στον χοψονίδη και 2 βολές
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Όταν έχεις χάσει με 12 πόντους και μιλάς για μπρος-πίσω του Φώτση, τότε χαλάς και την ιστορία σου σαν Ίβκοβιτς. ΤΕΛΟΣ
αμ η άλλη φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε; ο ένας διαιτητής, λέει, δείχνει υπερ ΟΣΦΠ, ο άλλος υπέρ ΠΑΟ. και κατηγορεί αυτόν που δείχνει υπέρ ΠΑΟ, ενώ ήταν καθαρό πως ήταν υπέρ ΠΑΟ. ξεβρακώθηκε ο σοφός
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ίσως να έλεγε και γι' αυτή. δεν είμαι και σίγουροςΓια αυτήν νομίζω έλεγε, ένα μπρος πίσω του Φώτση που δεν δόθηκε και μετά χτύπησε η μπάλα στα ποδία του και έκανε φάουλ στον χοψονίδη και 2 βολές
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Ούτε μία φάση, αλλά ούτε δύο διαμοφώνουν αποτέλεσμα - το μπάσκετ δεν είναι μπάλα να κριθούν όλα από ένα οσφάιντ γκολ ή ένα πέτσινο πέναλτι. Στο μπάσκετ κερδίζει ο καλύτερος (στο κάθε παιχνίδι) - ο Ιβκοβιτς είναι από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους προπονητές και το ξέρει αυτό. Είναι η πικρή στιγμή της ήττας κατά τη γνώμη μου. ;)δεν λέει γι' αυτή τη φάση. ήταν μία πιο πριν που ο Φώτσης έρχεται από μπροστά και το θέμα είναι αν προλαβαίνει να πατήσει. εμένα μου φάνηκε ότι πρόλαβε. πολύ δύσκολη φάση για να στέκεται σε αυτή ένας τόσο μεγάλος κόουτς
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καλα σας κανει ρε κολοβαζελοι,για τιμωρια σας το κανει να μην τον ξαναδειτεΤι σχέση έχει η Εθνική;
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δεν το χε κανει κ ο ντεμης?κ καλα σανΤι σχέση έχει η Εθνική;
κινηση διαμαρτυριας.
παντως ειλεικρινα πιστευω πως αυτο το παιχνιδι δε κριθηκε απο τους διαιτητες.....
εχω δει αλλες φορες και παλιοτερα σπρωξιμο στο παναθηναικο.....
σημερα δεν ειναι οσο γκρινιαζουν οι του οσφπ....
απλως προσπαθουν να βρουν αλλοθι για τη φετινοι ταπεινωση...
απο που να ξεκινησω απο το παρτε εισητηρια για βαρκελωνη-απο 60 ποντους διαφορα με σιενα και μετα 3 ηττες---απο πλεονεκτημα εδρας,φετος εχουμε καλη ομαδα - σοφο κλπ κλπ θα το παρουμε φετος.....
μερικες φορες καποιοι δικαιολογουνται...καταλαβαινω την ενταση του μπουρουση αλλα αυριο αν δουν το ματς πιο ψυχραιμα θα δουν πως δεν ηταν αυτος ο λογος...
εχω δει αλλες φορες και παλιοτερα σπρωξιμο στο παναθηναικο.....
σημερα δεν ειναι οσο γκρινιαζουν οι του οσφπ....
απλως προσπαθουν να βρουν αλλοθι για τη φετινοι ταπεινωση...
απο που να ξεκινησω απο το παρτε εισητηρια για βαρκελωνη-απο 60 ποντους διαφορα με σιενα και μετα 3 ηττες---απο πλεονεκτημα εδρας,φετος εχουμε καλη ομαδα - σοφο κλπ κλπ θα το παρουμε φετος.....
μερικες φορες καποιοι δικαιολογουνται...καταλαβαινω την ενταση του μπουρουση αλλα αυριο αν δουν το ματς πιο ψυχραιμα θα δουν πως δεν ηταν αυτος ο λογος...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μαλακια του ετσι;;;που λεει για αυτους που διοικουν εννοω...ακεραιοι ειναι ετσι;;;ο μμπουρουσης εθεσε τον ευατο του εκτος εθνικης σα διαμαρτυρια για τη διαιτησια και αυτοι που διοικουν το μπασκετ......
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ειμαι Γαυρος.Τι εφταιξε σημερα ρε παιδια παλι?Μηπως εφταιγε ο Γιαννακης παλι?Που καθεται στο ρετιρε του στην Γλυφαδα και γελλαει απο τον καναπε?Οι πεχταραδες Πριντεζης Νεστεροβιτς Νιλσεν Πελεκανοι τι στον πουτσο κανουν?Πιο πολυ βοηθαει το παλικαρακι ο γκορντον παρα οι αλλοι οι αμπαλοι.Αφηστε που ο γκορντον ειναι και πολυ πιο φθηνος.Τι να πω ρε πουστη μου να δω ποτε θα κανουμε triple crown??Πεφτουνε φραγκα στην ομαδα και οι αμπαλοι τιποτα...Ακουω!
δε μπορω να καταλαβω ....εαν θιγεται ο μπορουσης και δε παει εθνικη γιατι αδικειται ο οσφπ γιατι δεν αποφασιζουν και οι αλλοι διεθνεις του οσφπ να μη πανε εθνικοι...
μονο το μπουρουση επηρεαζει η διαιτησια..?οχι το σπανουλη πχ?το πριντεζη?
αυτα τα καραγκιοζιλικα τα ειχε κανει και ο ντεμης.....
μονο το μπουρουση επηρεαζει η διαιτησια..?οχι το σπανουλη πχ?το πριντεζη?
αυτα τα καραγκιοζιλικα τα ειχε κανει και ο ντεμης.....
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Οι [size=14pt]πεχταραδες[/size] [size=14pt]Πριντεζης[/size] Νεστεροβιτς [size=14pt]Νιλσεν[/size] [size=16pt]Πελεκανοι[/size] τι στον πουτσο κανουν?
έγραψες κι εσύ γίγαντα
opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
έγραψες κι εσύ γίγαντα
Ξέχασε όμως τον φόβο και τον τρόμο της ρακέτας, τον τιτανομέγιστο Γλυνιαδάκη...
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Group στο Facebook: μου σφύριξαν και έμενα φάουλ στο ΟΑΚΑ
Παρόμοια θέματα