Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν εχω αναφερει πουθενα για τη χαμενη βολη,δες το ποστ..
αυτο που εγραψα ειναι οτι αμα ηθελε μπορουσε να το κερδισει,πραγμα που ισχυει στο ακεραιο.
πως ακριβως μπορεις λοιπον να μου πεις;;;με το...στομα;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ωραια τοτε μιας και σε βλεπω σχολαστικο κατσε βαλε κατω ΟΛΕΣ τις φασεις ζυγισε τες και πες μου ποιος ευνοηθηκε εστω και σε μια παραπανω και εχει σημασια αυτο γιατι σε ενα τοσο κλειστο ματς και το ενα λαθος παιζει ρολο...
εχεις τρεις επιλογες ...η ευνοηθηκε ο οσφπ η ο παο η τα λαθη ηταν ακριβως τα ιδια (λιγουλακι δυσκολο αυτο νομιζω ετσι;;)
εγω λεω οτι τα πιο πολλα σφυριγματα αδικησαν εμενα...εσυ;;;

χαχαχαα, σχολαστικός δεν είμαι. κάποιες φάσεις πρόχειρα θυμάμαι. εσύ λες ότι αδικήθηκες, εγώ αν δεν δεν δω όλες τις φάσεις δεν μπορώ να σου πω υπέρ ποιου ήταν τα πιο πολλά

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

για αυτα διαμαρτυρονται οι γαυροι στα μισα που λενε ειναι λαθος  :2funny: :2funny:
πατα ΑΚΡΙΒΩΣ στο 2.40 και αν ρε πουστη μου πεις οτι δεν κανει φαουλ ο καλαθης στον μιλος θα εισαι μαγκας...2.40  :headbang: :headbang: :headbang:
και κολλητα δες την φανελλα του μπουρουση πως ζωντανευει και τραβιεται μονη της... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Respect σε αυτόν που έβαλε επιλογή ψηφοφορίας "Hristidi7 κλάψε" :tooth:

Ας βάλει και την πρότασή μου "ΜΠΕΟΣ για πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός (με Αγγελόπουλους ιδιοκτήτες)"

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν οι γκριζοι θελουν να σπρωξουν καποιον,πιο ευκολο τροπο απο τα φαουλ δεν εχουν..
χτες η διαιτησια ηταν καλη...λαθη γιναν βεβαια οπως ειναι φυσικο,αφου δε γινεται και τα 200 σφυριγματα να ναι σωστα,
αλλα σκοπιμοτητα δεν υπηρχε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν οι γκριζοι θελουν να σπρωξουν καποιον,πιο ευκολο τροπο απο τα φαουλ δεν εχουν..
χτες η διαιτησια ηταν καλη...λαθη γιναν βεβαια οπως ειναι φυσικο,αφου δε γινεται και τα 200 σφυριγματα να ναι σωστα,
αλλα σκοπιμοτητα δεν υπηρχε...
ενταξει γιατρε...πες μου τωρα τι εννοουσες οταν ελεγες οτι αν ηθελε ο παο το κερδιζε...αν θελεις βεβαια δεν σε πιεζω  :grin: :grin: με ποιο τροπο ;;;να βαλει την βολη η να μην την βαλει;;;

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ελατε μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην ψαρωνεται ολοι.... Την Κυριακη εχει 1-1 εδω ειμαστε και θα το δειτε.....

Χαιρετω ολους τους παιχτες!!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
to 2.40 είναι φάουλ
το 3ποντο επίσης του ηλεκτρολόγου που έδωσε φάουλ στον σάτο ανύπαρκτο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ενταξει γιατρε...πες μου τωρα τι εννοουσες οταν ελεγες οτι αν ηθελε ο παο το κερδιζε...αν θελεις βεβαια δεν σε πιεζω  :grin: :grin: με ποιο τροπο ;;;να βαλει την βολη η να μην την βαλει;;;
ρε αγορινα μου,ο παο αν ηθελε να βαλει τη βολη την εβαζε..την εχασε επιτηδες..
παιρνει επιθετικο ο μπατιστ στη χαμενη βολη και βγαζει τη μπαλα εξω..
δυο ευκαιριες σε 1 δευτερο για να παρουν κεφαλι στο σκορ,και τις πεταξαν και τις δυο..
αυτο λεμε..μπορει να βαζε το καλαθι ο μπατιστ και να ριχνες τριποντο απο τα 9μετρα..υπαρχουν αμετρητα ενδεχομενα..
δε ξερεις τι θα γινοταν..τις ειδικες συνθηκες αυτου του παιχνιδιου που οι γαυροι το παρουσιαζανε σα φαπα αναλυουμε..
Ελατε μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην ψαρωνεται ολοι.... Την Κυριακη εχει 1-1 εδω ειμαστε και θα το δειτε.....

Χαιρετω ολους τους παιχτες!!!!
ποσα χασαμε;; :birdman: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
to 2.40 είναι φάουλ
το 3ποντο επίσης του ηλεκτρολόγου που έδωσε φάουλ στον σάτο ανύπαρκτο
ναι αλλα το 2.40 εφερε τεχνικη ποινη στον παγκο ,οσο για το λαθος φαουλ που δοθηκε δεν δοθηκε ενα αλλο που ητανε μαρς...
χρηστιδης...επομενος...
Υ.Γ. τα σεβη μου στρατηγε μου!!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δυο ευκαιριες σε 1 δευτερο για να παρουν κεφαλι στο σκορ,και τις πεταξαν και τις δυο..
αυτο λεμε..μπορει να βαζε το καλαθι ο μπατιστ και να ριχνες τριποντο απο τα 9μετρα..υπαρχουν αμετρητα ενδεχομενα..
δε ξερεις τι θα γινοταν..τις ειδικες συνθηκες αυτου του παιχνιδιου που οι γαυροι το παρουσιαζανε σα φαπα αναλυουμε..ποσα χασαμε;; :birdman: :grin:
Βασικο Bet.... more points teodosits or diamantidis  2 !!!!! :birdman: :birdman:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δε ξερεις τι θα γινοταν..τις ειδικες συνθηκες αυτου του παιχνιδιου που οι γαυροι το παρουσιαζανε σα φαπα αναλυουμε..ποσα χασαμε;; :birdman: :grin:
ενταξει...οπισθοχωρησες...το σεβομαι...απο εμενα τελος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εχεις δίκιο μαλακία μου  ;)

Πάντως ποτέ δεν γιουχαραν τον Bodiroga που δεν είχε παίξει και ποτέ στη Σερβία!!!Εφυγε στα 17 για Στεφανελ Τριέστε  ;)

Τυχαίο λοιπόν που τον βρίζαν ?Δεν νομίζω  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οτι πεις ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Respect σε αυτόν που έβαλε επιλογή ψηφοφορίας "Hristidi7 κλάψε" :tooth:

Ας βάλει και την πρότασή μου "ΜΠΕΟΣ για πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός (με Αγγελόπουλους ιδιοκτήτες)"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τωρα το ειδα...ποιος πουστης ξηγηθηκε;;;και τα καριολια αμεσως να ψηφισουν μη χασουνε... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

για αυτα διαμαρτυρονται οι γαυροι στα μισα που λενε ειναι λαθος  :2funny: :2funny:

χαχαχαχα, εντάξει σε μερικά έχουν δίκιο. αλλά είναι κι άσχετοι: στο τέλος κάπου λέει "η μπάλα βρισκει στη ρακέτα, ο χρόνος έπρεπε να ανανεωθεί". την μπασκέτα την αποκαλούν ρακέτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τωρα το ειδα...ποιος πουστης ξηγηθηκε;;;και τα καριολια αμεσως να ψηφισουν μη χασουνε... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Την επιλογή που πρότεινα για Μ-πέο Πρόεδρο στην ΚΑΕ δεν τη βάλανε. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Εννοείται πως σε ψήφισα. :sunglasses:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
ναι αλλα το 2.40 εφερε τεχνικη ποινη στον παγκο ,οσο για το λαθος φαουλ που δοθηκε δεν δοθηκε ενα αλλο που ητανε μαρς...
χρηστιδης...επομενος...
Υ.Γ. τα σεβη μου στρατηγε μου!!!!
στα μισα που δειχνει το βιντεο λετε μαλακιες καταρχην δεν υπαρχει φαουλ σε σπανουλη
το φαουλ που κανει ο μπουρουσης στον μπατιστ ειναι καθαροτατο και κανουν 2 φαουλ οχι ενας
για την τεχνικη ποινη που λες παπαρια δεν προσφερε τπτ εναν ποντο απο βολη τπτ αλλο
καθαρο φαουλ ο παπανικολαου σε τεπιτς
κερδιζετε ανυπαρκτο φαουλ στο τελος του δευτερου δεκαλεπτου περνετε 3 βολες και θελετε και τεχνικη ποινη  :jerking:
καθαρο φαουλ του μαλακοβιτς σε ΜΠΑΤΙΣΤ
ο σοφος γιατι ειπε οτι κερδισε δικαιο ο εξαστερος? οπως και οι παικτες σας  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στα μισα που δειχνει το βιντεο λετε μαλακιες καταρχην δεν υπαρχει φαουλ σε σπανουλη
το φαουλ που κανει ο μπουρουσης στον μπατιστ ειναι καθαροτατο και κανουν 2 φαουλ οχι ενας
για την τεχνικη ποινη που λες παπαρια δεν προσφερε τπτ εναν ποντο απο βολη τπτ αλλο
καθαρο φαουλ ο παπανικολαου σε τεπιτς
κερδιζετε ανυπαρκτο φαουλ στο τελος του δευτερου δεκαλεπτου περνετε 3 βολες και θελετε και τεχνικη ποινη  :jerking:
καθαρο φαουλ του μαλακοβιτς σε ΜΠΑΤΙΣΤ
ο σοφος γιατι ειπε οτι κερδισε δικαιο ο εξαστερος? οπως και οι παικτες σας  ;)
μαλον δεν διαβαζουν τον αμεροληπτο πρωταθλητη οι αγραμματοι,τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μαλον δεν διαβαζουν τον αμεροληπτο πρωταθλητη οι αγραμματοι,τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για πρότεινε τι να διαβάζουν, γιατί οι απόψεις διίστανται...

0006.jpg
0011.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom