Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κακοποίηση ποδοσφαίρου πάλι ψες.....
ο παππούς στον πάγκο είναι προφανές ότι δε μπορεί πλέον.....
έβγαλε τον κάκιστο χριστοδουλόπουλο για να βάλει 2ο σέντερ φορ.
τον νίνη για να βάλει το μαυρία να γυρίσει το παίγνιο
τον γκαρσία για να βάλει τον κλέιτον
αααααααααααααααααααααααχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα

τραγικό να βλέπεις ομάδα που θέλει να πάει τσουλου να έχει καλύτερο παίκτη της τον μπλάνκο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τον χειροκρότησαν κιόλας στην αλλαγή. Ζούμε μεγάλες στιγμές πολιτισμού στη βαζέλα.

αααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πεστα ρε τυπε μου

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο μόνος λόγος που θα ήθελα να βγούμε πρώτοι στα πλέι-οφ είναι η μία πιθανότητα στις χίλιες η προοπτική εισόδου στο τσουλού να οδηγήσει σε κάπως καλύτερες μεταγραφές το καλοκαίρι...

ας περάσουμε στα προκριματικά, ας γίνουν έστω 1/2 αξιοπρεπείς μεταγραφές (όχι ηχηρές, μην τρελαθούμε κιόλας :grin: ) και μετά τον πούλο :badair: μόνο μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μπούμε κατά λάθος στους ομίλους γιατί θα γελάν και οι πέτρες :jerking:

Υ.Γ. έχει κανείς άλλος την εντύπωση ότι κάτι θα παιχτεί το καλοκαίρι που θα αλλάξει άρδην το σκηνικό (όπως πέρυσι με τον γαύρο) ή να αλλάξω πλευρό? :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο μόνος λόγος που θα ήθελα να βγούμε πρώτοι στα πλέι-οφ είναι η μία πιθανότητα στις χίλιες η προοπτική εισόδου στο τσουλού να οδηγήσει σε κάπως καλύτερες μεταγραφές το καλοκαίρι...

ας περάσουμε στα προκριματικά, ας γίνουν έστω 1/2 αξιοπρεπείς μεταγραφές (όχι ηχηρές, μην τρελαθούμε κιόλας :grin: ) και μετά τον πούλο :badair: μόνο μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μπούμε κατά λάθος στους ομίλους γιατί θα γελάν και οι πέτρες :jerking:

Υ.Γ. έχει κανείς άλλος την εντύπωση ότι κάτι θα παιχτεί το καλοκαίρι που θα αλλάξει άρδην το σκηνικό (όπως πέρυσι με τον γαύρο) ή να αλλάξω πλευρό? :think:
αλλαξε πλευρο τυπε :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αλλαξε πλευρο τυπε :grin:

όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο ότι η ομάδα δεν έχει δικό της γήπεδο...

γιατί κατά τα άλλα μαγαζί γωνία είναι ο βάζελος (τα ίδια ισχύουν τηρουμένων των αναλογιών και για την αεκ βέβαια)

υπέρ της γωνιακής θέσεως του μαγαζιού που μπορεί να προσφέρει πολλά στον διαχειριστή του συνηγορεί και η αρπαχτή του Βγενόπουλου. :cool2:

αλλά αν δεν έχεις δικό σου γήπεδο αποδεικνύεται ότι δύσκολα θα βρεθεί επιχειρηματίας που θα επενδύσει με σκοπό να αποκομίσει κέρδη από την ΠΑΕ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν μιλαμε για τζιγγερ αλλα για βαρδινογιαννηδες.αυτος ειναι μπροστινος αλλα τα λεφτα τα βαζουν αλλοι.μην ξεχνατε τοσα χρονια οτι βαζαν τα δικα τους λεφτα και δεν εκαναν ξεπλυμα τυπου κοκκαλη και ζιμενς.
παρακαλώ κάποιον που γελάει δυνατότερα από εμένα να καγχάσει εδώ
πρέπει να είναι από το αστοχότερα ποσταρίσματα έβερ

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω..αν δεν εχεις το δικο σου γηπεδο εισαι χαμενος απο χερι,αλλα οταν εχεις στην διοικηση ατομα σαν τον Τζιγκερ τι ψαχνεις να βρεις..ειναι δυνατον να μην μπορει μια οικογενεια Βαρδινογιαννη να πιεσει καταστασεις για να φτιαχτει ενα γηπεδο;το ερωτημα ειναι μαλλον ρητορικο...
οσον αφορα το ματς με το αεκακι η ομαδα ηταν αθλια για ακομα μια φορα..
οσο και αν γουσταρω να μεινει ο Σισε το καλυτερο γι αυτη την παιχτουρα ειναι να φυγει..ο ανθρωπος χαραμιζεται..

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ο δωνηs εχει συμφωνησει να παει στον παοβ ελεοs ρε τη κανετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παρακαλώ κάποιον που γελάει δυνατότερα από εμένα να καγχάσει εδώ
πρέπει να είναι από το αστοχότερα ποσταρίσματα έβερ
καλα εσυ ποτε δεν προκειται να ξυπνησεις.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
οσο και αν γουσταρω να μεινει ο Σισε το καλυτερο γι αυτη την παιχτουρα ειναι να φυγει..ο ανθρωπος χαραμιζεται..
===

Σωστα-
ο, τι και νακανε ο Σισε- ιδου το αποτελεσμα  στο τελος της σαιζον  :headbang:
δεν υποστηρίζεται- δεν υπάρχει ομαδα- ουτε προπονητης
καλυτερα να το πουλήσει καλα- και να παρει πχ Κυριακο +  Σαμαρά ή γεωργιαδη η κατι αντιστοιχο

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω..αν δεν εχεις το δικο σου γηπεδο εισαι χαμενος απο χερι,αλλα οταν εχεις στην διοικηση ατομα σαν τον Τζιγκερ τι ψαχνεις να βρεις..ειναι δυνατον να μην μπορει μια οικογενεια Βαρδινογιαννη να πιεσει καταστασεις για να φτιαχτει ενα γηπεδο;το ερωτημα ειναι μαλλον ρητορικο...
Σωστοτατος !!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα εσυ ποτε δεν προκειται να ξυπνησεις.
μα τι λες μωρέ μαλάκα....
ειδικά για τον ΠΑΟ που τα ξέρω από όσο πιο μέσα γίνεται;;;
αχαχαχαχαχαχα
το έχω πει 300 φορές πως με τον ΠΑΟ συνεργαζόμουνα μέχρι πριν 3 χρόνια για παίκτες
χαχαχαχαχαχαχα
μα τι τούβλο είσαι ρε γμτ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα για το γήπεδο.
να στο θέσω λοιπόν αλλιώς
για να φτιαχτεί το γήπεδο του ΠΑΟ πρέπει να βάλει ο Δήμος λεφτά
τα οποία λεφτά φυσικά είναι του Δημοσίου
κα τα οποία φυσικά ΔΕΝ τα έχει
οπότε ή θα τα πάρει από κάποιο ΕΣΠΑ (τα δίνουνε με το σταγονόμετρο) ή θα τα πάρει με δάνειο
όπως και να έχει την αποπληρωμή......ο φορολογούμενος ή αν θέλεις ο Αθηναίος
οι τράπεζες ούτως ή άλλως έχουνε κλείσει τη στρόφιγγα

δεν είναι θέμα πολιτικής μόνο, είναι και πρακτικό
όσο τα λεφτά τα έβαζε η πολιτεία για τα γήπεδα ήταν εύκολα
τώρα που πρέπει να τα βάλουνε οι ομάδες ζορίζουνε

πάντως εγώ σαν φορολογούμενος αρνούμαι να πληρώσω γήπεδο οποιασδήποτε ομάδας εκτός αν είναι για πραγματικά ερασιτεχνική χρήση (να παίξουνε τα παιδιά μας εκεί).

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
===

Σωστα-
ο, τι και νακανε ο Σισε- ιδου το αποτελεσμα  στο τελος της σαιζον  :headbang:
δεν υποστηρίζεται- δεν υπάρχει ομαδα- ουτε προπονητης
καλυτερα να το πουλήσει καλα- και να παρει πχ Κυριακο +  Σαμαρά ή γεωργιαδη η κατι αντιστοιχο
θέλει ένα παίκτη που να βάζει 25 γκολ τη χρονιά
άντε να κάνουμε έκπτωση - να βάζει 17-18
κανένας από αυτούς που ανέφερες δεν το κάνει αυτό
αν φύγει ο Σισέ πρέπει να κάνει προσεκτική κίνηση αντικατάστασης
αυτή τη στιγμή το πρόβλημα και του ΠΑΟ και της ΑΕΚ είναι πως δεν υπάρχουνε διακριτές θέσειςδιοίκησης που να αναλαμβάνουνε ρόλους
έχουνε διοίκηση αχταρμά
πρώτα πρέπει να λυθεί αυτό και μετά φτιάχνεις ομάδα. 50 διαφορετικοί άνθρωποι μιλάνε

Επισκέπτης
θέλει ένα παίκτη που να βάζει 25 γκολ τη χρονιά
άντε να κάνουμε έκπτωση - να βάζει 17-18
κανένας από αυτούς που ανέφερες δεν το κάνει αυτό
αν φύγει ο Σισέ πρέπει να κάνει προσεκτική κίνηση αντικατάστασης
αυτή τη στιγμή το πρόβλημα και του ΠΑΟ και της ΑΕΚ είναι πως δεν υπάρχουνε διακριτές θέσειςδιοίκησης που να αναλαμβάνουνε ρόλους
έχουνε διοίκηση αχταρμά
πρώτα πρέπει να λυθεί αυτό και μετά φτιάχνεις ομάδα. 50 διαφορετικοί άνθρωποι μιλάνε
φετος ο σισε μπορει να εβαλε παλι 20 γκολ αλλα αν μεινει του χρονου και με την κατασταση που επικρατει και απο οτι φαινεται δεν θα αλλαξει ως προς τα διοικητικα ο γαλλος δεν θα βαλει ουτε 10 και βαζω στοιχημα.η ομαδα πλεον ειναι αρρωστη και επειδη και εγω τυχαινει να ξερω καποια πραγματα απο μεσα αφου με καποιους παιχτες του παναθηναικου που γνωριζω προσωπικα αφου εχω παιξει αντιπαλος σε ερασιτεχνικα και μικρες εθνικες ομαδες αν ειναι αληθεια το 13 απο αυτα που μου λενε τα πραγματα δειναι πολυ δυσκολα.βλεπω οχι πετρινα χρονια αλλα χρονια μεγαλης κρισης.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Και ο λετο ειναι βαρομετρο παιδια, θα τον πουλησουν με κανα 2 εκατομυρια..και σας ρωτω..βρισκεις τετοιο παιχτη με τοσα λεφτα? λετο σισσε πρεπει να μεινουν...αν και οτι και να γινει αν δεν αντιμετωπιστει η παραγκα...

Επισκέπτης
Και ο λετο ειναι βαρομετρο παιδια, θα τον πουλησουν με κανα 2 εκατομυρια..και σας ρωτω..βρισκεις τετοιο παιχτη με τοσα λεφτα? λετο σισσε πρεπει να μεινουν...αν και οτι και να γινει αν δεν αντιμετωπιστει η παραγκα...
η συγκεκριμενη στιγμη το προβλημα δεν ειναι η παραγκα.για να αντιμετωπισεις την παραγκα πρεπει να εχεις καπετανιο να σε οδηγει.αυτη τη στιγμη εχεις ενα καραβι και απεξω υπαρχουν 5 καπετανεοι που κανενας δεν ειναι διαθετιμενος να αναλαβει να το οδηγησει.ανταυτου και οι 5 δινουν εντολες στο μουτσο τον καμαρωτο τον μηχανικο να οδηγησει το καραβι.καπως ετσι ειναι η κατασταση αυτη τη στιγμη στον παναθηναικο.δυστυχως απο τη στιγμη που κανενας απο τους μετοχους δεν ειναι διαθετιμενος να μπει μπροστα και να αναλαβει να οδηγησει τηνομαδα καθε χρονο θα φταει η παραγκα το αυθαιρετο και ολα τα αλλα εκτος απο την ομαδα.οπως ειναι τα πραγματα τωρα ο ολυμπιακος δεν χρειαζετε καμια παραγκα.με μια αεκ που δεν υπαρχει εναν παοκ που δεν μπορει ολα ειναι υπερ του ολυμπιακου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έτσι
στο τέλος να πετάς και μια παράγκα
πέρσι φίλε μου πήρατε πρωτάθλημα
αν δεν το θυμάσαι
δες τι άλλαξε στην ομάδα σου από πέρσι προς φέτος και τι άλλαξε σε αυτόν που πήρε το πρωτάθλημα σε σχέση με πέρσι και μετά μίλα για παράγκα
τα φαλτσοσφυρίγματα σε ένα ματς δεν αλλάζουνε την υπαρχουσα κατάσταση σε μια ομάδα.

όσο για το Λέτο - υπερτιμημένος παίκτης. Σαφώς και ξέρει μπάλα (όπως και ο Ζαιρί ας πούμε) αλλά δεν είναι για τόσα λεφτά. Και σαφώς και ΔΕΝ είναι βαρόμετρο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φετος ο σισε μπορει να εβαλε παλι 20 γκολ αλλα αν μεινει του χρονου και με την κατασταση που επικρατει και απο οτι φαινεται δεν θα αλλαξει ως προς τα διοικητικα ο γαλλος δεν θα βαλει ουτε 10 και βαζω στοιχημα.η ομαδα πλεον ειναι αρρωστη και επειδη και εγω τυχαινει να ξερω καποια πραγματα απο μεσα αφου με καποιους παιχτες του παναθηναικου που γνωριζω προσωπικα αφου εχω παιξει αντιπαλος σε ερασιτεχνικα και μικρες εθνικες ομαδες αν ειναι αληθεια το 13 απο αυτα που μου λενε τα πραγματα δειναι πολυ δυσκολα.βλεπω οχι πετρινα χρονια αλλα χρονια μεγαλης κρισης.
εγώ ξέρω πως με τους παράγοντες που μιλάω πριν τρία χρόνια μου μιλούσανε κατευθείαν για παίκτες
τώρα μου μιλάνε για τα δάνεια που προσπαθούν να πάρουνε
αυτή τη στιγμή πάντως τον Σισέ τον προσπαθούνε για Γαλλία

Επισκέπτης
εγώ ξέρω πως με τους παράγοντες που μιλάω πριν τρία χρόνια μου μιλούσανε κατευθείαν για παίκτες
τώρα μου μιλάνε για τα δάνεια που προσπαθούν να πάρουνε
αυτή τη στιγμή πάντως τον Σισέ τον προσπαθούνε για Γαλλία
δεν ξερω παντως με ποιον μιλας :grin:εκει αυτη τη στιγμη κανεις δεν ξερει τη νακανει και με ποιον τροπο.ακομα και οι παιχτες μιλανε για αβεβαιο μελον.οσο για τον σισε να φυγει και ας παει οπου να ειναι.λεφτα θελουν αλλα και οιδιος εχει ξενερωσει πλεον κατι που φαινεται και στα παιχνιδια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξερω παντως με ποιον μιλας :grin:εκει αυτη τη στιγμη κανεις δεν ξερει τη νακανει και με ποιον τροπο.ακομα και οι παιχτες μιλανε για αβεβαιο μελον.οσο για τον σισε να φυγει και ας παει οπου να ειναι.λεφτα θελουν αλλα και οιδιος εχει ξενερωσει πλεον κατι που φαινεται και στα παιχνιδια.
προσωπικά εγώ βλέπω έναν παίκτη που παίζει εδώ και καιρό για τον εαυτό του.
την πεφτει σε όλους όταν κάνουν λάθος, και τη μπάλλα όταν την παίρνει θέλει να τη βάλει μόνος στα δίχτυα ακόμα και απο.....αράουτ.

να πάει στο καλό. ο βάζελος με την κατάστααση που επικρατεί θέλει παίκτες πιτσιρίκια και νέο προπονητή να φτιάξει κάνα ανταγωνιστικό για ελλαδα σύνολο.
ούτως ή αλλως και στα προκριματικά τσουλου να πάει δεν έχει κανείς καμμιά τύχη να πάει ομίλους με τις ομάδες που ενδέχεται να παίξει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom