giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 24
- Πόντοι
- 2.127
απίστευτη νίκη. στο β΄ τιτάνες Διαμαντίδης, Σάτο.
ο γαύρος πώς την έπαθε ετσι ρε;
συμφωνώη πρώτη ομάδα είναι φτιαγμένη να ανασταίνεται στα δύσκολα.
η δεύτερη φτιαγμένη να πεθαίνει στα εύκολα.
πάντως στο ΟΑΚΑ ο βάζελος πάντα έδειχνε πιο αδύναμος από εκτός έδρας. Θεωρώ ότι τύχη είχε εάν είχε κερδίσει και το πρώτο που το δικαιούτο και περισσότερο βασει ροής αγώνα και διαιτησίας.
θεωρώ απίθανο να κερδίσει την μπάρτσα σε 2 παίγνια σε 2 ημέρες.
και μόνο βέβαια αυτό που έκανε είναι αρκετό για να δείξει στην σπανούλα τι σημαίνει ομάδα με αρχίδια και φανέλα.
Μου αρέσει που πληρώνουμε 800.000 τον άχρηστο τον Τέπιτς και αν πάμε και F4 θα πάρει και πριμ!!!!
Διακόψτε του το συμβόλαιο τώρα και δώστα τα λεφτά στον ερασιτέχνη!
το κανεαν χθες ο παο ειχε τον κανονικο μαριτσ ή ενα ακομα γκαρντ επιπεδου παναθηναικου να τραβηξει λιγο στο σκοραρισμα,θα χε κανει το 0-1...
το ματσ που ακολουθει τωρα ειναι το κρισιμοτερο/δυσκολοτερο της σειρας...πρεπει οπωσδηποτε να γινει το 1-1..
Υ.Γ.αληθεια ο σατο ποτε θα κανει ενα σοβαρο παιχνιδι;
το κανε![]()
ο ολυμπιακός μάλλον είχε και κούραση από την προσπάθεια για τη μεγάλη διαφορά
Ο Τσάβι Πασκουάλμε τη συχαμερή (στηριγμένη στη διαιτησία) Puta Barca.
τι να πει ο μαλάκας.Ο Τσάβι Πασκουάλέψαξε να βρει άλλοθι στους διαιτητές για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν έκαναν καλό παιχνίδι στο «Palau(de Puta) Blaugrana».
«Η τεχνική ποινή στον Ναβάρο (στην τρίτη περίοδο) ήταν το "κλειδί" της αναμέτρησης. Πιο πριν έγιναν πέντε φάουλ. Στο διάστημα αυτό που έγιναν τα φάουλ, ασχολούμασταν άλλα πράγματα αντί αυτών που είχαν σημασία και τότε χάσαμε το παιχνίδι. Δεν μου αρέσει και δεν θέλω να κατηγορώ τη διαιτησία, αλλά δεν έκαναν καλό παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω πως ο Παναθηναϊκός νίκησε γι' αυτό, δεν ήταν ποτέ εκτός ματς, αλλά σίγουρα μας μένει πίκρα και για τον τρόπο που μας αντιμετώπισαν και στο πρώτο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Καταλανών.
o oλυμπιακος χθες επαιζε ολο το ματσ με τον 35αρη παπαλουκα(ο ιταλος του αλλαζε συνεχεια το μαρκαρισμα με παιχτες που ρχονται απο τον παγκο και ειχαν φρεσκα ποδια)....ο φραγκοφονουλης εκανε 3 φαουλ πριν το τελος του ημιχρονου,εκατσε παγκο και εμεινε εκτος ρυθμου...τελος στη ρακετα,ας προσεχαν!ο ντουντα θυμηθηκε στο πιο κρισιμο σημειο της σεζον οτι δεν πιστευει το νιλσεν και πηγε να παιξει με 4 τον ερτσεγκ......συμφωνώ
ποσο ευρωπαικα εχεις στο μπασκετ μπουλη;ποσα εγχωρια;τι να πει ο μαλάκας.
το πεπ μου θυμίζει....
άει γαμήσου τώρα.
τσου λου σε μπάλλα και μπάσκετ έχω και σε έχω κάνει πουτάνα σε όλα τα αθλήματα εδώ και πολύ καιρό. .......
ποσο ευρωπαικα εχεις στο μπασκετ μπουλη;
πουτσα και κει...![]()
8-2 τα ευρωπαικαέχω βαρεθεί να σε χύνω και στα δύο αθλήματα μέσα έξω. πραγματικά δεν έχει πλέον γούστο. έχεις καταντήσει η β ομάδα μου για προπονηση....
κρίμα....
8-2 τα ευρωπαικα
30-15 στην ισπανια...ομαδουλα μικρη....
κοκκινος ο σβερκος...μπλαουγκρανα!
δε μπορω να διαβασω τι λες...εισαι πολυ μικρος...[size=3pt]
αμα ήσουν κολλητός του παππού μου και μίλαγες με τον παππού μου πιθανώς να σε έπαιρνα στα σοβαρά.
τώρα σκούπισε τα χύσια απο πέρσι και πρόπερσι σε μπαλλα - μπάσκετ και ετοιμάσου και για τα φετινά που έρχονται........[/size]
η πρώτη ομάδα είναι φτιαγμένη να ανασταίνεται στα δύσκολα.
η δεύτερη φτιαγμένη να πεθαίνει στα εύκολα.
πάντως στο ΟΑΚΑ ο βάζελος πάντα έδειχνε πιο αδύναμος από εκτός έδρας. Θεωρώ ότι τύχη είχε εάν είχε κερδίσει και το πρώτο που το δικαιούτο και περισσότερο βασει ροής αγώνα και διαιτησίας.
θεωρώ απίθανο να κερδίσει την μπάρτσα σε 2 παίγνια σε 2 ημέρες.
και μόνο βέβαια αυτό που έκανε είναι αρκετό για να δείξει στην σπανούλα τι σημαίνει ομάδα με αρχίδια και φανέλα.
συμφωνώ
δε μπορω να διαβασω τι λες...εισαι πολυ μικρος...
προφανώς και είναι.... όπως τότε που πανηγύριζαν για το +35 και από τότε μόνο αυτό έχουν.....Αν ισχύει αυτό τότε είναι 2 φορες μαλάκες![]()
![]()
![]()