Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αυτοί είχαν βγάλει μαχαίρια μεταξύ τους
ο ένας στον άλλον έχουν πει τα μύρια
Διερευνήθηκαν ποτέ αυτά από τη Δικαιοσύνη;
Ή έχει δίκιο ο Γιαννακόπουλος οπότε πρέπει να πει ο Πατέρας που πήγαν τα λεφτά
ή έχει άδικο οπότε διέπραξε δυσφήμιση ή ακόμα και ψευδή καταμήνυση.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Διερευνήθηκαν ποτέ αυτά από τη Δικαιοσύνη;
Ή έχει δίκιο ο Γιαννακόπουλος οπότε πρέπει να πει ο Πατέρας που πήγαν τα λεφτά
ή έχει άδικο οπότε διέπραξε δυσφήμιση ή ακόμα και ψευδή καταμήνυση.
ειναι που το πηραν με το σπαθι τους περισυ και εμεις με το παρασκηνιο φετος, ασε μωρε μια ζωη τις ιδιες μαλακιες οταν χανουν, η διαιτησια, ο καιρος, η υγρασια..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ειναι που το πηραν με το σπαθι τους περισυ και εμεις με το παρασκηνιο φετος, ασε μωρε μια ζωη τις ιδιες μαλακιες οταν χανουν, η διαιτησια, ο καιρος, η υγρασια..
Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη διαιτησία. Λέω ότι ο Γιαννακόπουλος έκανε μια καταγγελία κατά του Πατέρα για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ,
οπότε πρέπει να διερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη διαιτησία. Λέω ότι ο Γιαννακόπουλος έκανε μια καταγγελία κατά του Πατέρα για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ,
οι τυποι ειναι γραφικοι, αντι να φωναζουν που εχασαν ενα δικο τους παιγχνιδι οπως το εχασαν, εχουν πεσει στην λουμπα του τζιγκερ για να κρυψει την δικη του ανυπαρξια, ειδες εσυ τον βγενοπουλο η τον πατερα να τσιμπισουν;; μονο κατι γραφικοι τυπου περσονα,,λες και περισυ μετα το 0-1 του οακα δεν μπηκαν μεσα και πλακωσαν τον ζεβλακοφ, η με τον βολο δεν εκαναν τα ιδια

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δεν διαφωνούμε σε κάτι
Πατέρες, Μαρινάκηδες, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης
όλοι έξω

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
οι τυποι ειναι γραφικοι, αντι να φωναζουν που εχασαν ενα δικο τους παιγχνιδι οπως το εχασαν, εχουν πεσει στην λουμπα του τζιγκερ για να κρυψει την δικη του ανυπαρξια, ειδες εσυ τον βγενοπουλο η τον πατερα να τσιμπισουν;; μονο κατι γραφικοι τυπου περσονα,,λες και περισυ μετα το 0-1 του οακα δεν μπηκαν μεσα και πλακωσαν τον ζεβλακοφ, η με τον βολο δεν εκαναν τα ιδια

Ειλικρινά σε τέτοιες ηλιθιότητες δεν έχω πλέον την όρεξη να απαντήσω καν. Είσαι τόσο γελοίος όσο και ο πρόεδρος σου, όσο και ο Σαμαράς που ήταν στο γήπεδο και δεν έκανε μία δήλωση (θέλει και ψήφους, τα αρχίδια μας θα πάρει), όσο γελοία είναι όλη η Ελληνική κοινωνία.

Τι να σου πρωτο πω, για τον σπάθα (ο ολυμπιακός και το αιγάλω να κερδάνε, οι άλλλοι να πάνε να γαμηθούνε), για τον θείο που έλεγε στις κασέτες ο μητρόπουλος, για το αίσχος της ριζούπολης (στο οποίο ήμουνα μέσα και τα είδα με ίδια μου τα μάτια), για τον παπουτσέλη, για τα φιλικά φέτος με τα σωματεία δορυφόρους, για το Σαββατιάτικο ματς και τις εμετικές δηλώσεις, για..., για...., για...

Τέλος πάντων, το να μιλάω μαζί σας χάνω το χρόνο μου και το ξέρω. Εγώ απευθύνομαι στους Παναθηναϊκούς και στους φιλάθλους όλων των υπολοίπων ομάδων που είναι κλάσεις εγκεφαλικά πάνω από εσάς και το ξέρετε ΚΑΙ εσείς.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ειλικρινά σε τέτοιες ηλιθιότητες δεν έχω πλέον την όρεξη να απαντήσω καν. Είσαι τόσο γελοίος όσο και ο πρόεδρος σου, όσο και ο Σαμαράς που ήταν στο γήπεδο και δεν έκανε μία δήλωση (θέλει και ψήφους, τα αρχίδια μας θα πάρει), όσο γελοία είναι όλη η Ελληνική κοινωνία.

Τι να σου πρωτο πω, για τον σπάθα (ο ολυμπιακός και το αιγάλω να κερδάνε, οι άλλλοι να πάνε να γαμηθούνε), για τον θείο που έλεγε στις κασέτες ο μητρόπουλος, για το αίσχος της ριζούπολης (στο οποίο ήμουνα μέσα και τα είδα με ίδια μου τα μάτια), για τον παπουτσέλη, για τα φιλικά φέτος με τα σωματεία δορυφόρους, για το Σαββατιάτικο ματς και τις εμετικές δηλώσεις, για..., για...., για...

Τέλος πάντων, το να μιλάω μαζί σας χάνω το χρόνο μου και το ξέρω. Εγώ απευθύνομαι στους Παναθηναϊκούς και στους φιλάθλους όλων των υπολοίπων ομάδων που είναι κλάσεις εγκεφαλικά πάνω από εσάς και το ξέρετε ΚΑΙ εσείς.
ΕΣΕΤΑΙΗΜΑΡ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

εχεις απολυτο δικιο, τι να θυμηθεις, τον βαρδηνογιαννη που εμπαινε οπλοφοροντας στο γηπεδο, που τραβαγε απο τους γιακαδες τον αξιωματικο στο οακα σε αγωνα με την αεκ και του ελεγε οτι θα τον γαμιση, τον αειμνηστο δεδε, τον βαρδηνογιαννη τον νεο που ελεγε ''γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο'', το ντου και ξυλο στον ευθυμιαδη, το ντου και ξυλο στον ζεβλακοφ περισυ, το ντου και ξυλο με τον βολο φετος,,,εχεις δικιο γιατι να τα θυμηθεις ολα αυτα............

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
εχεις απολυτο δικιο, τι να θυμηθεις, τον βαρδηνογιαννη που εμπαινε οπλοφοροντας στο γηπεδο, που τραβαγε απο τους γιακαδες τον αξιωματικο στο οακα σε αγωνα με την αεκ και του ελεγε οτι θα τον γαμιση, τον αειμνηστο δεδε, τον βαρδηνογιαννη τον νεο που ελεγε ''γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο'', το ντου και ξυλο στον ευθυμιαδη, το ντου και ξυλο στον ζεβλακοφ περισυ, το ντου και ξυλο με τον βολο φετος,,,εχεις δικιο γιατι να τα θυμηθεις ολα αυτα............

Έχεις δίκιο...τώρα βέβαια πώς γίνεται με τον βαρδινογιάννη να έχουν πάρει πρωταθλήματα ακόμα και η Λάρισσα ενώ με τον κόκκαλη (που έυχομαι ολόψυχα να βγάλει καρκίνο και σύντομα), εσύ να τα παίρνεις σερί αυτό είναι απορίας άξιον. Βέβαια θα μου πεις έχεις ομάδα σταθερά όλα αυτά τα χρόνια. Το δείχνει τόσο οι συμμετοχές που έχουν οι παίχτες σου (Έλληνες και ξένοι) στις Εθνικές ομάδες αλλά πάνω απ'όλα οι απίστευτες πορείες σου στην Ευρώπη που μας έχουν κάνει περήφανους σας Έλληνες!!!!

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6

Εν τω μεταξύ για να καταλάβεις τι καραγκιόζης είσαι, όλα αυτά γίνονταν μετά από ήττες του Παναθηναϊκού από τον μαλάκα τον βαρδινογιάννη που του δώσανε τον παναθηναϊκό για παίζει γιατί ήταν άχρηστος παντελώς (και το απέδειξε και στην ομάδα μας). Αλλά τώρα τι να καταλάβεις, είτε σε σένα μιλάω αδερφή μου, είτε σε ένα μάτσο σκατά είναι το ίδιο και το αυτό.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εν τω μεταξύ για να καταλάβεις τι καραγκιόζης είσαι, όλα αυτά γίνονταν μετά από ήττες του Παναθηναϊκού από τον μαλάκα τον βαρδινογιάννη που του δώσανε τον παναθηναϊκό για παίζει γιατί ήταν άχρηστος παντελώς (και το απέδειξε και στην ομάδα μας). Αλλά τώρα τι να καταλάβεις, είτε σε σένα μιλάω αδερφή μου, είτε σε ένα μάτσο σκατά είναι το ίδιο και το αυτό.
ναι μωρε, εσυ εσεις εχετε επιπεδο, στο μπασκετ το ξυλο πεφτει οταν χανετε ε;;; α ρε κακομοιρε, πουτανα σε ειχε ο βαρδηνογιαννης πουτανα σε εχει!!!που ειναι ρε η αντιδραση βγενοπουλου-πατερα για το ματσ;; που ειναι ο παναθηναικαρας ο γιαννακοπουλος να τα κανει πουτανα οπως στο μπακετ;;; οτν εμπαινε ο κοντος και πλακωνωταν με ιωαννιΔη τον χειροκροτουσατε, ε;;; οταν πεταγε χαρτονομισματα στους διαιτητες παλι ηταν μαγκας;;; οταν τους πλακωναν στην φισουνα τους διαιτητες λεγατε μπαρβο στον κοντο ε;;; γι' αυτο λοιπΟν ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
ναι μωρε, εσυ εσεις εχετε επιπεδο, στο μπασκετ το ξυλο πεφτει οταν χανετε ε;;; α ρε κακομοιρε, πουτανα σε ειχε ο βαρδηνογιαννης πουτανα σε εχει!!!που ειναι ρε η αντιδραση βγενοπουλου-πατερα για το ματσ;; που ειναι ο παναθηναικαρας ο γιαννακοπουλος να τα κανει πουτανα οπως στο μπακετ;;; οτν εμπαινε ο κοντος και πλακωνωταν με ιωαννιΔη τον χειροκροτουσατε, ε;;; οταν πεταγε χαρτονομισματα στους διαιτητες παλι ηταν μαγκας;;; οταν τους πλακωναν στην φισουνα τους διαιτητες λεγατε μπαρβο στον κοντο ε;;; γι' αυτο λοιπΟν ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Είπαμε είσαι σκατά, γιατί προσπαθείς συνεχώς να το αποδείξεις; το έχουμε καταλάβει.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:

Παραδέχεσαι πουστράκι πως τα είχες μέσα?????

Μαρτυράτε χωρίς ξύλο πουστρεςςςςςςς

ωραίος ο proud to be poustra
κι εσύ βρε βλάκα αγράμματε
παραδέχεσαι τώρα ότι τα έχεις στο κώλο σου
με αυτό που απάντησες

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
κι εσύ βρε βλάκα αγράμματε
παραδέχεσαι τώρα ότι τα έχεις στο κώλο σου
με αυτό που απάντησες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειδες πουθενα να λεω πως τα εχω στον κωλο μου αφου τα εβγαλε η φιλη σου απο το δικο της?
τον ζηλεψες πουστρα του πανεπιστημιου?

ε ρε τι γινεται με το αδελφατο της βαζελας
ο δικηγορος της πουστρας ο wonderful

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειδες πουθενα να λεω πως τα εχω στον κωλο μου αφου τα εβγαλε η φιλη σου απο το δικο της?
τον ζηλεψες πουστρα του πανεπιστημιου?

ε ρε τι γινεται με το αδελφατο της βαζελας
ο δικηγορος της πουστρας ο wonderful

Λούγκρα και σκατά είσαι εσυ και το ξέρεις καλά αδερφή του ελέους...Έλα παραδέξου το απόγονε του στόλου και δεν πειράζει, μεταξύ μας είμαστε, ποιός θα σε παρεξηγήσει; O σκατοαιγέας ή οι υπόλοιπες λούγκρες σαν εσένα;

Επ'ευκαιρία πάρε και μία φώτο σου: Είσαι γαμώ τα παληκάρια!!!!

Συνημμένα

• O redlighter, kamaroste ton!!!!.jpg
    O redlighter, kamaroste ton!!!!.jpg
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom