Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Kαλά εσείς κυνηγιόσαστε χρονια τώρα κυνηγήστε και τους παιχταράδες σας, βγάλε και αυτό που σου άφησε ο γαύρος από το στοματάκι σου :lheel:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kαλά εσείς κυνηγιόσαστε χρονια τώρα κυνηγήστε και τους παιχταράδες σας, βγάλε και αυτό που σου άφησε ο γαύρος από το στοματάκι σου :lheel:
θα σε παραλάβουν και σένα οι νορμάλ Αρειανοί όταν έρθει η ώρα.

Κρυψώνα μουνάκι ψάξε από τώρα.

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1
ολοι οακα την κυριακη....

για τον cise και μονο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ έχω ξενερώσει τόσο πολύ που δεν ξέρω εάν θα πάω.

Τσάμπα το διαρκείας.

Τόσες ξεφτίλες έχω φάει. Πόσες να αντέξω πια...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Σουρωμένος είσαι; ρε τι πάθατε λαγουδάκια

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
όσο τα βλέπεις στρογγυλά έτσι θα είναι
πάρε θέση

Ότι είμαστε για τον πούτσο καβάλα.

Ότι δεν αγαπούν τον Παναθηναϊκό οι μαλακοκαύληδες οι διοικούντες. Τί να μου πουν τώρα;

Ότι οι περισσότεροι παίκτες που έχουμε ούτε για να κουβαλούν τα δοκάρια στις προπονήσεις δεν θα έκαναν 20 χρόνια πριν.

Βγήκε ο άλλος να πει την εξυπνάδα του. Να παίρναμε την ομάδα να φύγουμε λέει... Ας ήσουν Πρόεδρος εσύ να την έπαιρνες να φεύγατε.

Πήραμε πρωτάθλημα όταν ο άλλος είχε Αλέφαντο στον πάγκο την μία και 8 βασικούς παίκτες έξω την άλλη.

Μας έφταιξε ότι μας σφάξανε σε ένα παιγνίδι; Ε, και; Όταν χάναμε βαθμούς από Βόλους και λοιπούς ποιός έφταιγε;

Όσο για χουλιγκανισμο μη τα λέμε πάλι. Τα ίδια παντού. Τώρα ξύπνησε ο Σισσέ; Πρώτη φορά μπαίνουν μέσα οι κάφροι; Οι δικοί μας δεν μπαίνουν; Οι ΑΕΚτζήδες με Μπάιεβιτς; Θυμάσαι πότε ήταν αυτό; Οι ΠΑΟΚτζήδες δεν μπαίνουν; Την καρατιά του κηπουρού την ξεχάσαμε; Μέσα στον αγωνιστικό χώρο έγινε αυτό για να προστατευτεί.

Θα πάμε τώρα να χειροκροτήσουμε; Τί, την ήττα από το Βόλο; Την ξεφτίλα στην Ευρώπη; Τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τους πεθαμένους ΑΕΚτζήδες;

Αυτά...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγώ έχω ξενερώσει τόσο πολύ που δεν ξέρω εάν θα πάω.

Τσάμπα το διαρκείας.

Τόσες ξεφτίλες έχω φάει. Πόσες να αντέξω πια...
Το βάζω κι εδω για να γλυτώσω κι αλλους...
"..Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ιδια....Οταν παρετε χαμπαρι ΟΛΟΙ-γιατί εγω το πήρα πρεφα νωρίς και αποσύρθηκα-ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να μη διασφαλίσει ο εκάστοτε  Πρόεδρος τα λεφτά του CL,γιατί εκεί παίζεται το χοντρό παιχνίδι,τότε θα βλέπετε τα ματσάκια απο την τηλεόραση και το λαπτοπ και θα πίνετε μπυρίτσες παρέα.
Παρόλα αυτά όμως ,υπάρχει και μια μεγάλη μάζα ατόμων τα οποία βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν μια διέξοδο από τα προσωπικά/οικογενειακά/οικονομικά τους προβλήματα και ταυτίζονται τόσο πολύ με την ομάδα τους που θα καταλήξουν και να σκοτώσουν ακόμη!Και δεν είναι απαραίτητο να είναι πιτσιρικάδες...Αυτοί είναι οι στρατοί των προέδρων..
"Ταίζω την οικογένεια φασόλια όλη τη βδομάδα για να έρθω γήπεδο και θα μου πεις εσύ ότι το γκολ ηταν οφσάιντ?".Το έχω ακούσει και αυτό....Αυτοί είναι η μη έχοντες άλλη διέξοδο αλλά είναι εξίσου επικίνδυνοι καθότι την Κυριακή τους βγαίνει όλη η καταπίεση της εβδομάδας..
Επίσης σκεφτείτε και κάτι ακόμη..Τι καλά που είναι να ασχολούνται όλοι με το ματς,τον Καλόπουλο,το Σισέ και το μαρινάκη και να μην ασχολούνται με μας???Ποιοι  είναι αυτοί?Όποιοι ωφελούνται κύριοι από την νιρβάνα μας σα λαός Λωτωφάγων που είμαστε.
Τελευταίο και τυχερό!Όλοι εσεις με τα παραπάνω στοιχεία που ανέφερα-όχι τα παιδιά που κουβεντιάζουμε ήρεμα-αναρωτηθήκατε ποτέ για το συμβόλαιο του ΜΑΡΙΝΟΥ ή του ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ??Δε λέω πρωτοκλασατους παίκτες γιατι θα σας πιάσει σύγκρυο.Καλά για σουπερσταρς ούτε κουβέντα δεν τολμώ να αναφέρω.Ουτε σε 10 χρόνια δε θα πιάσετε τόσα λεφτά στα χέρια σας και κάθεστε και ασχολείστε ακόμα??Σε μια  σάπια χώρα ασχολείστε με τί??Με κατι που έχει πεθάνει εδω και 10ετίες??Θέλετε καλύτερη απόδειξη απο τα ματς των ομάδων μας με ομάδες της Ευρώπης??Διοχετεύστε αλλού την ενεργητικότητα σας,καθε κυριακή κεραστε κανενα καφεδάκι το κορίτσι σας και μακριά από τη σαπίλα του ποδοσφαίρου.Ελπίζω να πείσω εστω κι εναν απο σας για να μην ξαναπατήσει σε γήπεδο,ίσως αυτός να μην σκοτωθεί στα επόμενα επεισόδια..Καληνυχτα Ελληνικό ποδόσφαιρο,καληνύχτα ελληνική μπάλλα..."

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάει κάποιος σε μια μπουτίκ κ λέει στον πωλητή:
-Γεια σας θα ήθελα μια φανέλα του ολυμπιακού
Και ο πωλητής:
-Παίκτη ή διαιτητή;;;

:2funny: :2funny: :2funny:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΗ ξανθιά Τσέχα, γαζέλα 1,75, με τέλειες αναλογίες, εκρηκτικό ταμπεραμέντο και φαντασία, καλύπτει τον κατσουράνη στο χώρο σου.

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
το αλλο ηταν καλο,πως το ειπε να δεις ρε..........ηταν ενας βελγος.....και καλυπτανε τον κατσουρανη.καπως ετσι

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
το αλλο ηταν καλο,πως το ειπε να δεις ρε..........ηταν ενας βελγος.....και καλυπτανε τον κατσουρανη.καπως ετσι

Ήταν ένας βραζιλιάνος, ένας Σουηδός, ένας Βέλγος και ένας Ισπανός.

και οι τέσσερις κάλυπταν τον Κατσουρανη

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Το σκατό στη κάλτσα έχει φτάσει βοιδοβαγγέλα...θα σε πάνε στην ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ και θα σκίσουν τη κωλοτρυπίδα σου...να το βάλεις στη κωλάρα σου εσύ και οι κάφροι σου το ΓΑΜΩπρωτάθλημά σου...και αν δε πέσουν τα μπικικίνια του ΤσουΛου του χρόνου, να σε δω πόσο μάγκας πειραιώτης είσαι...τις συγγνώμες σου στον απόπατο σου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επίθεση στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γούδι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011, 23:45

Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Mετά τη χθεσινή επίθεση στα γραφεία της Superleague, στο «στόχαστρο» των ανεγκέφαλων μπήκε σήμερα, στις 22:30, το κτίριο της ΕΠΟ στο Γουδί, όπου άγνωστοι πέταξαν μολότοφ, η οποία ωστόσο δεν ανεφλέγη.

Συγκεκριμένα, έξω από τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που στεγάζεται εντός του χώρου του Badminton, πέρασε πομπή με 15-20 μηχανάκια και πέταξε το μηχανισμό στα γραφεία, ο οποίος ευτυχώς δεν εξερράγη.

Έτσι και από θαύμα δεν έχουμε υλικές ζημιές και τραυματίες, ενώ μάρτυρες που ήταν στο σημείο ανέφεραν πως ακούστηκαν συνθήματα κατά της ομοσπονδίας.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011, 00:01
URL]]

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
"Πιστεύουμε πως το καλύτερο πλαίσιο συνάντησης και συζήτησης είναι τα αρμόδια θεσμικά όργανα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς είναι σαφές πως το πρόβλημα ξεπερνά τα στενά πλαίσια της αντιπαράθεσης Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και αγγίζει το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού."

Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσοι το βλέπουν ότι είναι θέμα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το βλέπουν τελείως κοντόφθαλμα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Το σκατό στη κάλτσα έχει φτάσει βοιδοβαγγέλα...θα σε πάνε στην ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ και θα σκίσουν τη κωλοτρυπίδα σου...να το βάλεις στη κωλάρα σου εσύ και οι κάφροι σου το ΓΑΜΩπρωτάθλημά σου...και αν δε πέσουν τα μπικικίνια του ΤσουΛου του χρόνου, να σε δω πόσο μάγκας πειραιώτης είσαι...τις συγγνώμες σου στον απόπατο σου...
Να πάμε στην ουεφα, γιατί όχι; Μπουρλότο σε όλα!
Θα είναι τρομερό το επιχείρημα "την ομάδα ΜΑΣ, τη δέρνουμε ΜΟΝΟΙ μας!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom