You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θα σε παραλάβουν και σένα οι νορμάλ Αρειανοί όταν έρθει η ώρα.Kαλά εσείς κυνηγιόσαστε χρονια τώρα κυνηγήστε και τους παιχταράδες σας, βγάλε και αυτό που σου άφησε ο γαύρος από το στοματάκι σου
Κρυψώνα μουνάκι ψάξε από τώρα.
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εννοείταιολοι οακα την κυριακη....
για τον cise και μονο
ΑΡΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 6
θα σε παραλάβουν και σένα οι νορμάλ Αρειανοί όταν έρθει η ώρα.
Κρυψώνα μουνάκι ψάξε από τώρα.
xa XA XA
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
xa XA XA
το 05 περνάγατε ωραία. το 09 ήρθε το ΔΝΤ και αρχισε το κλάμα.
χα ΧΑ χα λέγατε και τότε μουνάκια κωλοτούμπες.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εγώ έχω ξενερώσει τόσο πολύ που δεν ξέρω εάν θα πάω.
Τσάμπα το διαρκείας.
Τόσες ξεφτίλες έχω φάει. Πόσες να αντέξω πια...
Τσάμπα το διαρκείας.
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
όσο τα βλέπεις στρογγυλά έτσι θα είναιΕγώ έχω ξενερώσει τόσο πολύ που δεν ξέρω εάν θα πάω.
Τσάμπα το διαρκείας.
πάρε θέση
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
όσο τα βλέπεις στρογγυλά έτσι θα είναι
πάρε θέση
Ότι είμαστε για τον πούτσο καβάλα.
Ότι δεν αγαπούν τον Παναθηναϊκό οι μαλακοκαύληδες οι διοικούντες. Τί να μου πουν τώρα;
Ότι οι περισσότεροι παίκτες που έχουμε ούτε για να κουβαλούν τα δοκάρια στις προπονήσεις δεν θα έκαναν 20 χρόνια πριν.
Βγήκε ο άλλος να πει την εξυπνάδα του. Να παίρναμε την ομάδα να φύγουμε λέει... Ας ήσουν Πρόεδρος εσύ να την έπαιρνες να φεύγατε.
Πήραμε πρωτάθλημα όταν ο άλλος είχε Αλέφαντο στον πάγκο την μία και 8 βασικούς παίκτες έξω την άλλη.
Μας έφταιξε ότι μας σφάξανε σε ένα παιγνίδι; Ε, και; Όταν χάναμε βαθμούς από Βόλους και λοιπούς ποιός έφταιγε;
Όσο για χουλιγκανισμο μη τα λέμε πάλι. Τα ίδια παντού. Τώρα ξύπνησε ο Σισσέ; Πρώτη φορά μπαίνουν μέσα οι κάφροι; Οι δικοί μας δεν μπαίνουν; Οι ΑΕΚτζήδες με Μπάιεβιτς; Θυμάσαι πότε ήταν αυτό; Οι ΠΑΟΚτζήδες δεν μπαίνουν; Την καρατιά του κηπουρού την ξεχάσαμε; Μέσα στον αγωνιστικό χώρο έγινε αυτό για να προστατευτεί.
Θα πάμε τώρα να χειροκροτήσουμε; Τί, την ήττα από το Βόλο; Την ξεφτίλα στην Ευρώπη; Τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τους πεθαμένους ΑΕΚτζήδες;
Αυτά...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Το βάζω κι εδω για να γλυτώσω κι αλλους...Εγώ έχω ξενερώσει τόσο πολύ που δεν ξέρω εάν θα πάω.
Τσάμπα το διαρκείας.
"..Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ιδια....Οταν παρετε χαμπαρι ΟΛΟΙ-γιατί εγω το πήρα πρεφα νωρίς και αποσύρθηκα-ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να μη διασφαλίσει ο εκάστοτε Πρόεδρος τα λεφτά του CL,γιατί εκεί παίζεται το χοντρό παιχνίδι,τότε θα βλέπετε τα ματσάκια απο την τηλεόραση και το λαπτοπ και θα πίνετε μπυρίτσες παρέα.
Παρόλα αυτά όμως ,υπάρχει και μια μεγάλη μάζα ατόμων τα οποία βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν μια διέξοδο από τα προσωπικά/οικογενειακά/οικονομικά τους προβλήματα και ταυτίζονται τόσο πολύ με την ομάδα τους που θα καταλήξουν και να σκοτώσουν ακόμη!Και δεν είναι απαραίτητο να είναι πιτσιρικάδες...Αυτοί είναι οι στρατοί των προέδρων..
"Ταίζω την οικογένεια φασόλια όλη τη βδομάδα για να έρθω γήπεδο και θα μου πεις εσύ ότι το γκολ ηταν οφσάιντ?".Το έχω ακούσει και αυτό....Αυτοί είναι η μη έχοντες άλλη διέξοδο αλλά είναι εξίσου επικίνδυνοι καθότι την Κυριακή τους βγαίνει όλη η καταπίεση της εβδομάδας..
Επίσης σκεφτείτε και κάτι ακόμη..Τι καλά που είναι να ασχολούνται όλοι με το ματς,τον Καλόπουλο,το Σισέ και το μαρινάκη και να μην ασχολούνται με μας???Ποιοι είναι αυτοί?Όποιοι ωφελούνται κύριοι από την νιρβάνα μας σα λαός Λωτωφάγων που είμαστε.
Τελευταίο και τυχερό!Όλοι εσεις με τα παραπάνω στοιχεία που ανέφερα-όχι τα παιδιά που κουβεντιάζουμε ήρεμα-αναρωτηθήκατε ποτέ για το συμβόλαιο του ΜΑΡΙΝΟΥ ή του ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ??Δε λέω πρωτοκλασατους παίκτες γιατι θα σας πιάσει σύγκρυο.Καλά για σουπερσταρς ούτε κουβέντα δεν τολμώ να αναφέρω.Ουτε σε 10 χρόνια δε θα πιάσετε τόσα λεφτά στα χέρια σας και κάθεστε και ασχολείστε ακόμα??Σε μια σάπια χώρα ασχολείστε με τί??Με κατι που έχει πεθάνει εδω και 10ετίες??Θέλετε καλύτερη απόδειξη απο τα ματς των ομάδων μας με ομάδες της Ευρώπης??Διοχετεύστε αλλού την ενεργητικότητα σας,καθε κυριακή κεραστε κανενα καφεδάκι το κορίτσι σας και μακριά από τη σαπίλα του ποδοσφαίρου.Ελπίζω να πείσω εστω κι εναν απο σας για να μην ξαναπατήσει σε γήπεδο,ίσως αυτός να μην σκοτωθεί στα επόμενα επεισόδια..Καληνυχτα Ελληνικό ποδόσφαιρο,καληνύχτα ελληνική μπάλλα..."
dimitris_ola
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
το αλλο ηταν καλο,πως το ειπε να δεις ρε..........ηταν ενας βελγος.....και καλυπτανε τον κατσουρανη.καπως ετσι
studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το αλλο ηταν καλο,πως το ειπε να δεις ρε..........ηταν ενας βελγος.....και καλυπτανε τον κατσουρανη.καπως ετσι
Ήταν ένας βραζιλιάνος, ένας Σουηδός, ένας Βέλγος και ένας Ισπανός.
και οι τέσσερις κάλυπταν τον Κατσουρανη
Το σκατό στη κάλτσα έχει φτάσει βοιδοβαγγέλα...θα σε πάνε στην ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ και θα σκίσουν τη κωλοτρυπίδα σου...να το βάλεις στη κωλάρα σου εσύ και οι κάφροι σου το ΓΑΜΩπρωτάθλημά σου...και αν δε πέσουν τα μπικικίνια του ΤσουΛου του χρόνου, να σε δω πόσο μάγκας πειραιώτης είσαι...τις συγγνώμες σου στον απόπατο σου...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επίθεση στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γούδι
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011, 23:45
Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Mετά τη χθεσινή επίθεση στα γραφεία της Superleague, στο «στόχαστρο» των ανεγκέφαλων μπήκε σήμερα, στις 22:30, το κτίριο της ΕΠΟ στο Γουδί, όπου άγνωστοι πέταξαν μολότοφ, η οποία ωστόσο δεν ανεφλέγη.
Συγκεκριμένα, έξω από τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που στεγάζεται εντός του χώρου του Badminton, πέρασε πομπή με 15-20 μηχανάκια και πέταξε το μηχανισμό στα γραφεία, ο οποίος ευτυχώς δεν εξερράγη.
Έτσι και από θαύμα δεν έχουμε υλικές ζημιές και τραυματίες, ενώ μάρτυρες που ήταν στο σημείο ανέφεραν πως ακούστηκαν συνθήματα κατά της ομοσπονδίας.
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011, 00:01
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011, 23:45
Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Mετά τη χθεσινή επίθεση στα γραφεία της Superleague, στο «στόχαστρο» των ανεγκέφαλων μπήκε σήμερα, στις 22:30, το κτίριο της ΕΠΟ στο Γουδί, όπου άγνωστοι πέταξαν μολότοφ, η οποία ωστόσο δεν ανεφλέγη.
Συγκεκριμένα, έξω από τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που στεγάζεται εντός του χώρου του Badminton, πέρασε πομπή με 15-20 μηχανάκια και πέταξε το μηχανισμό στα γραφεία, ο οποίος ευτυχώς δεν εξερράγη.
Έτσι και από θαύμα δεν έχουμε υλικές ζημιές και τραυματίες, ενώ μάρτυρες που ήταν στο σημείο ανέφεραν πως ακούστηκαν συνθήματα κατά της ομοσπονδίας.
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011, 00:01
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
"Πιστεύουμε πως το καλύτερο πλαίσιο συνάντησης και συζήτησης είναι τα αρμόδια θεσμικά όργανα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς είναι σαφές πως το πρόβλημα ξεπερνά τα στενά πλαίσια της αντιπαράθεσης Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και αγγίζει το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού."
Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσοι το βλέπουν ότι είναι θέμα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το βλέπουν τελείως κοντόφθαλμα
Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσοι το βλέπουν ότι είναι θέμα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το βλέπουν τελείως κοντόφθαλμα
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Να πάμε στην ουεφα, γιατί όχι; Μπουρλότο σε όλα!Το σκατό στη κάλτσα έχει φτάσει βοιδοβαγγέλα...θα σε πάνε στην ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ και θα σκίσουν τη κωλοτρυπίδα σου...να το βάλεις στη κωλάρα σου εσύ και οι κάφροι σου το ΓΑΜΩπρωτάθλημά σου...και αν δε πέσουν τα μπικικίνια του ΤσουΛου του χρόνου, να σε δω πόσο μάγκας πειραιώτης είσαι...τις συγγνώμες σου στον απόπατο σου...
Θα είναι τρομερό το επιχείρημα "την ομάδα ΜΑΣ, τη δέρνουμε ΜΟΝΟΙ μας!"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K