Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
Στό τσιμπούσι τού σαββάτου ύπάρχη έντολή
νά μήν είσέλθουνε όι γαύροι !!!!!!!!!!!!

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια ελεος.Διαδηλωση για ποιο λογο.για τα συμφερωντα επιχειρηματιων η των καλοπληρωμενων "μπεμπηδων" ποδοσφαιριστων.

Εδω υπαρχει μια νεολαια χωρις παρον και μελλον,παιδια ανεργα η κακοπληρωμενα,που υφισταντε καθημερινη ταπεινωση.
Διαδηλωση για τις κωλοεταιρειες και τους πληρωμενους κονδυλοφορους ?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε παιδια ελεος.Διαδηλωση για ποιο λογο.για τα συμφερωντα επιχειρηματιων η των καλοπληρωμενων "μπεμπηδων" ποδοσφαιριστων.

Εδω υπαρχει μια νεολαια χωρις παρον και μελλον,παιδια ανεργα η κακοπληρωμενα,που υφισταντε καθημερινη ταπεινωση.
Διαδηλωση για τις κωλοεταιρειες και τους πληρωμενους κονδυλοφορους ?

Συμφωνώ.Υπάρχουν σημαντικότερα πραγμαρα επί του παρόντος για να διαμαρτυρηθούμε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
Τελικά έχω απόλυτο δίκιο που δε γουστάρω κωλόγαβρους στην παρέα Η' όχι?  ;)
Καλἀ,δεν είναι όλοι έτσι.Και εντάξει τις φιλίες σου δεν τις διαλέγεις από το τι ομάδα είναι.Επειδή έχω μιλήσει με πολλούς γαύρους από χθες,οι περισσότεροι λένε ΄΄όχι κ έτσι΄΄

Τά σέβη μου κύριοι !!!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
492
Πόντοι
36
Καλἀ,δεν είναι όλοι έτσι.Και εντάξει τις φιλίες σου δεν τις διαλέγεις από το τι ομάδα είναι.Επειδή έχω μιλήσει με πολλούς γαύρους από χθες,οι περισσότεροι λένε ΄΄όχι κ έτσι΄΄

Εννοείται πως δε διαλέγεις έτσι τους φίλους σου. Αλλά δεν κρατάει κανείς φιλίες (απ' όσο ξέρω) με άτομα που δεν έχουν το αίσθημα δικαίου. Και η συντριπτική πλειοψηφία των "τέτοιων" ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αυτό δεν τόχω δει σε καμμιά ομάδα. Όλοι έχουμε κάφρους, αλλά δε νομίζω πως οπαδοί άλλης ομάδας θα χαίρονταν τόσο πολύ για τέτοια αίσχη. Και είναι τόσο κομπλεξικοί, που τη λένε κιόλας (εκεί που τους παίρνει, εννοείται).

Απλά η γνώμη μου.

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ amjik

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Εννοείται πως δε διαλέγεις έτσι τους φίλους σου. Αλλά δεν κρατάει κανείς φιλίες (απ' όσο ξέρω) με άτομα που δεν έχουν το αίσθημα δικαίου. Και η συντριπτική πλειοψηφία των "τέτοιων" ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Αυτό δεν τόχω δει σε καμμιά ομάδα. Όλοι έχουμε κάφρους, αλλά δε νομίζω πως οπαδοί άλλης ομάδας θα χαίρονταν τόσο πολύ για τέτοια αίσχη. Και είναι τόσο κομπλεξικοί, που τη λένε κιόλας (εκεί που τους παίρνει, εννοείται).

Απλά η γνώμη μου.

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ amjik

Ακριβώς έτσι!

sisypos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΑΙΣΧΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................πανάθες...μην ασχολείστε άλλο με το τόπι.......το χθεσινό τα έδειξε όλα.......αφήστε τους γάβρους να πανηγυρίζουν..........μην ασχολείστε με τους ξεφτυλισμένους............η λέξη ντροπή είναι άγνωστη...[ εξαιρούνται ελάχιστοι]........να πάει να γαμηθεί το πρωτάθλημα.........καληνύχτα σας....
Θα ησουν πιο πιστευτος εαν τα ελεγες αυτα μετα τον αγωνα του πρωτου γυρου ή μετα απο τους αγωνες με τον Αρη(μεσα-εξω)...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
δεν μου λες ρε τυπε....λιγο για σισυ μου κανει ο τζορβας...λες να ειναι....''σισσε'';;;;

Γιατί όλες οι λούγκρες τους βλέπουν όλους λούγκρες; Γιατί όλες οι κολοβές αλεπούδες τις βλέπουν όλες κολοβές;

Γιατί οι γαύροι είναι τόσο προκλητικοι και ζώα;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785

Απλά η γνώμη μου.

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ amjik

Αγαπημένε μου φίλε....... ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ

ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!!!!!!!!!!

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Θα ησουν πιο πιστευτος εαν τα ελεγες αυτα μετα τον αγωνα του πρωτου γυρου ή μετα απο τους αγωνες με τον Αρη(μεσα-εξω)...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Άλλη λούγκρα στο forum.... Καλά ρε αφού δεν κάνετε παιδιά πώς πληθαίνετε έτσι;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

ααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααα῍

με κανες κ γελασα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε μάγκα......η μαρμελάδα είαναιγια το ψωμί και΄΄οχι για τα μάτια.......

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
χαχαχαχαχα.ναι ρε εχτες γαμηθηκε το ποδοσφαιρο......οταν ο πλεσι εκανε με τις σερρες πεναλτυ(χερι) και οταν ακυρωναν γκολ του αρη ολα ηταν καλα ε;;;;...τι να σας πω.... :jerking:

ztheo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας.....για αυτο σε λενε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...

sisypos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι να μιλας για λουγκρες ρε ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ του Playboy.Φορα κι εσυ τη ροζ φανελιτσα με την αλογοτροφη για οικοσημο και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ροζ ναι ροζ......πουτανακια μας.... :pipa3:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εχειε μεινει πισω εσυ,μεχρι και ο ελτον τζων εχει παιδι,ακομη και ο γαλατης.μεγιστος γαυρος και αυτος  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom