egoeimaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν ξέρω τι μεταγραφές χρειάζονται ακριβώς (σίγουρα θέλει ) άλλα τα επείγοντα είναι η απόκτηση προέδρου και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
Φίλε μου το φετινό πρωτάθλημα είχε κριθεί πριν καν αρχίσει.Θα έκανε ο Μαρινάκης τις επενδύσεις που έκανε αν δεν είχε εγγυήσεις? Για σκέψου λίγο?απλα φιλε να σου θυμησω πως οι γαυροι εχουν αρη - παοκ εκτος και παο - αεκ στο τηγανι
υστερα ποα τα χθεσινα που ειδαμε ολοι , ολα ειναι πιθανα
Έλα που πρακτικά είναι η μόνη πρόσβαση στο champions league.το θεμα ειναι οτι πανω που τα εχεις παρατησει γιατι βλεπεις οτι δεν μπορουνε, ξαφνικα παιζουν για ενα αγωνα μπαλα τα μαλακισμενα και μετα λες , ρε μπας και με κοροιδευουνε, και μετα παλι χειμερια ναρκη για κανα δυο χρονια. και εσυ συνεχεια ελπιζεις οτι κατι θα γινει και θα παιξουν. εγω παντως το πρωταθλημα το εχω χεσμενο(γενικα), το βλεπω μονο σαν μια ευκολη προσβαση για το τσαμπιονς ληγκ.
Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ δεν αλλάζειΦίλε μου εσείς οι Βάζελοι κουβαλάγατε, κουβαλάτε και θα κουβαλάτε την κατάρα που κουβαλάνε από τότε που εμφανίστηκαν στην γη οι Εβραίοι.Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτήν την κατάρα είναι να αλλάξετε ομάδα.
Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ δεν αλλάζει
η ομάδα μπορεί
άμα είσαι στην ελλάδα και δηλώνεις οπαδός της Τσέλσιδυστυχως τιποτα απο τα δυο δεν αλλαζει.
Τώρα αν και βάζελος μου έγινες συμπαθής.δυστυχως τιποτα απο τα δυο δεν αλλαζει.
Ε μη το χαλάς τώρανομιζω οτι αμα εχει μπει το μικροβιο μεσα, δε βγαινει με τιποτα. αν πχ εχεις φυγει για λονδινο να δεις την τσελσυ δυο τρεις φορες και εχεις ασχοληθει παραπανω απο το να δηλωνεις απλα οπαδος απο δω, τοτε αντε να αλλαξεις.
το ίδιο λέμενομιζω οτι αμα εχει μπει το μικροβιο μεσα, δε βγαινει με τιποτα. αν πχ εχεις φυγει για λονδινο να δεις την τσελσυ δυο τρεις φορες και εχεις ασχοληθει παραπανω απο το να δηλωνεις απλα οπαδος απο δω, τοτε αντε να αλλαξεις.
Λοιπόν φαίνεσαι λογικός άνθρωποςτο πρωταθλημα για μενα ειναι για τους πορωμενους που τα μετρανε και για τα παιδακια στο σχολειο( ποσα πρωταθληματα εχετε ρε, ποσα παγωτα εφαγες σημερα) . περσι πηραμε νταμπλ και ολη τη χρονια βαριομασταν στο γηπεδο. τι να το κανω τετοιο πρωταθλημα, στους τυφλους νικαει ο μουνοφθαλμος. μ'αρεσει που μου λεγανε να παω και στη φιεστα. ρε δε πα να γαμηθουνε ολοι τους
είναι σαν αυτοί που μετράνε τη τσουτσού τους για να δούνε ποιός κατουράει μακρύτερατο πρωταθλημα για μενα ειναι για τους πορωμενους που τα μετρανε και για τα παιδακια στο σχολειο( ποσα πρωταθληματα εχετε ρε, ποσα παγωτα εφαγες σημερα) . περσι πηραμε νταμπλ και ολη τη χρονια βαριομασταν στο γηπεδο. τι να το κανω τετοιο πρωταθλημα, στους τυφλους νικαει ο μουνοφθαλμος. μ'αρεσει που μου λεγανε να παω και στη φιεστα. ρε δε πα να γαμηθουνε ολοι τους