Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Δεν ξέρω τι μεταγραφές χρειάζονται ακριβώς (σίγουρα θέλει ) άλλα τα επείγοντα είναι η απόκτηση προέδρου και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

filippis(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι ρε παιδακι μου, να τρωγαμε τρια να πιναμε μετα την μπυριτσα μας με ησυχια, οχι ετσι που βγαλαμε τον καρκινο και μετα χρειαστηκε να πιουμε ενα μπουκαλι για να ηρεμησουμε.

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Καλημέρα Βάζελοι,αν και ΑΕΚΤΖΗΣ δεν μπορώ να μην διαολοσύρω αυτήν την ομάδα που λέγετε ΑΕΚ.Καλά εγώ πως με έπισαν και έκατσα και είδα αυτόν τον αγώνα,τι σκατοομάδα έχουμε και μας ρίξατε τρεία γκολ ενώ προηγηθείκαμε και είχαμε πρώτοι ευκαιρίες,ενώ ο ΠΑΟ πελαγοδρομούσε και ενώ κοιμήθηκε Ο Μανώλης στον Πάγγο του πάλι,άστε ρε εσείς αυτές δεν είναι ομάδες είναι για τον Πούτσο το λιγότερο,αν είναι να πάθεις εγκεφαλικά και καρδιακά με αυτούς τους πουσταράδες τους παίκτες όπως ο Σκόκο που ζητάει και τα ρέστα το σκατό,άστε ρε μάγγες να πάνε στον αγύριστο και οι δικοί μας και οι δικοί σας. :s&m_1:

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
απλα φιλε να σου θυμησω πως οι γαυροι εχουν αρη - παοκ εκτος και παο - αεκ στο τηγανι
υστερα ποα τα χθεσινα που ειδαμε ολοι , ολα ειναι πιθανα
Φίλε μου το φετινό πρωτάθλημα είχε κριθεί πριν καν αρχίσει.Θα έκανε ο Μαρινάκης τις επενδύσεις που έκανε αν δεν είχε εγγυήσεις? Για σκέψου λίγο?

filippis(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι οτι πανω που τα εχεις παρατησει γιατι βλεπεις οτι δεν μπορουνε, ξαφνικα παιζουν για ενα αγωνα μπαλα τα μαλακισμενα και μετα λες , ρε μπας και με κοροιδευουνε, και μετα παλι χειμερια ναρκη για κανα δυο χρονια. και εσυ συνεχεια ελπιζεις οτι κατι θα γινει και θα παιξουν. εγω παντως το πρωταθλημα το εχω χεσμενο(γενικα), το βλεπω μονο σαν μια ευκολη προσβαση για το τσαμπιονς ληγκ.

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
το θεμα ειναι οτι πανω που τα εχεις παρατησει γιατι βλεπεις οτι δεν μπορουνε, ξαφνικα παιζουν για ενα αγωνα μπαλα τα μαλακισμενα και μετα λες , ρε μπας και με κοροιδευουνε, και μετα παλι χειμερια ναρκη για κανα δυο χρονια. και εσυ συνεχεια ελπιζεις οτι κατι θα γινει και θα παιξουν. εγω παντως το πρωταθλημα το εχω χεσμενο(γενικα), το βλεπω μονο σαν μια ευκολη προσβαση για το τσαμπιονς ληγκ.
Έλα που πρακτικά είναι η μόνη πρόσβαση στο champions league.

filippis(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εννοω να μην παιζεις προκριματικα σαν δευτερος στο πρωταθλημα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε μου εσείς οι Βάζελοι κουβαλάγατε, κουβαλάτε και θα κουβαλάτε την κατάρα που κουβαλάνε από τότε που εμφανίστηκαν στην γη οι Εβραίοι.Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτήν την κατάρα είναι να αλλάξετε ομάδα.
Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ δεν αλλάζει
η ομάδα μπορεί

filippis(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω οτι αμα εχει μπει το μικροβιο μεσα, δε βγαινει με τιποτα. αν πχ εχεις φυγει για λονδινο να δεις την τσελσυ δυο τρεις φορες και εχεις ασχοληθει παραπανω απο το να δηλωνεις απλα οπαδος απο δω, τοτε αντε να αλλαξεις.

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
νομιζω οτι αμα εχει μπει το μικροβιο μεσα, δε βγαινει με τιποτα. αν πχ εχεις φυγει για λονδινο να δεις την τσελσυ δυο τρεις φορες και εχεις ασχοληθει παραπανω απο το να δηλωνεις απλα οπαδος απο δω, τοτε αντε να αλλαξεις.
Ε μη το χαλάς τώρα  :(

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το ίδιο λέμε
την έχεις κάνει την ομάδα σου τότε πάθος και θρησκεία
αν την έχεις δει μόνο από τα γαριδάκια τότε αλλάζεις
ξέρω πολλούς που ήταν νότιγχαμ φόρεστ και άλλαξαν
ξέρω πολλούς που ήταν δόξα δράμας και έγιναν πχ ΠΑΟΚ
δεν ξέρω κανέναν που ήταν Παναθηναικός ή Ολυμπιακος και να άλλαξαν

filippis(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το πρωταθλημα για μενα ειναι για τους πορωμενους που τα μετρανε και για τα παιδακια στο σχολειο( ποσα πρωταθληματα εχετε ρε, ποσα παγωτα εφαγες σημερα) . περσι πηραμε νταμπλ και ολη τη χρονια βαριομασταν στο γηπεδο. τι να το κανω τετοιο πρωταθλημα, στους τυφλους νικαει ο μουνοφθαλμος. μ'αρεσει που μου λεγανε να παω και στη φιεστα. ρε δε πα να γαμηθουνε ολοι τους

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
το πρωταθλημα για μενα ειναι για τους πορωμενους που τα μετρανε και για τα παιδακια στο σχολειο( ποσα πρωταθληματα εχετε ρε, ποσα παγωτα εφαγες σημερα) . περσι πηραμε νταμπλ και ολη τη χρονια βαριομασταν στο γηπεδο. τι να το κανω τετοιο πρωταθλημα, στους τυφλους νικαει ο μουνοφθαλμος. μ'αρεσει που μου λεγανε να παω και στη φιεστα. ρε δε πα να γαμηθουνε ολοι τους
Λοιπόν φαίνεσαι λογικός άνθρωπος

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
είναι σαν αυτοί που μετράνε τη τσουτσού τους για να δούνε ποιός κατουράει μακρύτερα

filippis(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παντως εχω να χαρω την ομαδα , εκτος κανα δυο εξαιρεσεων, απο το 96 επι ροτσα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
91699550.jpg

Stories