aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δεν το σωνεις....αστοχαιρετίσματα από τους δικούς σου
δεν το σωνεις....αστοχαιρετίσματα από τους δικούς σου
δεν έχω κάτι να φοβάμαι για να σώσωδεν το σωνεις....αστο
δεν έχω κάτι να φοβάμαι για να σώσω
του λέω τη δικιά του ιστορία
ναι πάμε για μπύρεςΦυσικά διότι...
ΜΕ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΑΑΑΑ...
ΣΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ...
ΥΓ: Wonderful πότε θα πάμε να σκοτώσουμε καμμια μπύρα ρε; Πάμε Τρούμπα μετά το ματς;
ρε φιλε εδω δεν ξερεις την τυφλα σου για τους παιχτες οροσημα στην ομαδα σου, ασχολεισαι και με τις αλλες ομαδες...αστο καλυτεραδεν έχω κάτι να φοβάμαι για να σώσω
του λέω τη δικιά του ιστορία
καλά μικρούλη (αν είσαι του 71) μην είσαι τόσο σίγουροςρε φιλε εδω δεν ξερεις την τυφλα σου για τους παιχτες οροσημα στην ομαδα σου, ασχολεισαι και με τις αλλες ομαδες...αστο καλυτερα
ρε φιλε εδω δεν ξερεις την τυφλα σου για τους παιχτες οροσημα στην ομαδα σου, ασχολεισαι και με τις αλλες ομαδες...αστο καλυτερα
Γενικα ολοι οι βαζελοι εχουν ενα προβληματακι με την ιστορια του μπουρδελου τους....!!!!!
καλα, αλλου για αλλου εισαι....μακαρι να ημουν τοσο μικρος, ΑΝ ησουν στοιχειωδεις βαζελος θα ηξερες και τον ζαετς γιατι ελεγαν λαγο, σε ποιον ελεγαν '''που ειναι το καλο το 10 που βρηκε την γυναικα του καβαλα με τον πρεκα'' και αλλα ευτραπελακαλά μικρούλη (αν είσαι του 71) μην είσαι τόσο σίγουρος
ειπε οτι ειναι γατονι και στα 2...Ποιούς δεν ξέρει;
Μπάσκετ ή ποδόσφαιρο;
για πες μας εσύ που τα ξέρειςκαλα, αλλου για αλλου εισαι....μακαρι να ημουν τοσο μικρος, ΑΝ ησουν στοιχειωδεις βαζελος θα ηξερες και τον ζαετς γιατι ελεγαν λαγο, σε ποιον ελεγαν '''που ειναι το καλο το 10 που βρηκε την γυναικα του καβαλα με τον πρεκα'' και αλλα ευτραπελα
που είπα ότι είμαι γατόνι??ειπε οτι ειναι γατονι και στα 2...
είχα ξεχάσει να το επισημάνωο Σπανούλης απλά τους πούλησε στεγνά
Ο Σωκρατης που βρηκε την γυναικα του καβαλα με τον Πετρο θα παει στο μνημοσυνο σε λιγες μερες???καλα, αλλου για αλλου εισαι....μακαρι να ημουν τοσο μικρος, ΑΝ ησουν στοιχειωδεις βαζελος θα ηξερες και τον ζαετς γιατι ελεγαν λαγο, σε ποιον ελεγαν '''που ειναι το καλο το 10 που βρηκε την γυναικα του καβαλα με τον πρεκα'' και αλλα ευτραπελα
και σε αυτό συμφωνώείχα ξεχάσει να το επισημάνω
ακριβώς αυτό
ΤΟΥΣ πούλησε (τους Γιαννακοπουλαίους) - δεν ΣΑΣ πούλησε
καλό είναι να τα ακούσειΟ Σπανουλης φερθηκε σαν επαγγελματιας και σε αυτο δεν μπορει να τον ψεξει κανενας.
ομως επειδη η ομαδα για τους φιλαθλους και για τα ζωα δεν ειναι επαγγελμα, αυριο δεν θα τυχει επαγγελματικης υποδοχης και δυστυχως φοβαμαι οτι καποιοι θα περασουν τα ορια!
μαλλον ειχες διαρκειας σε αλλο αθλημα η σε αλλη ομαδα, το ζαετς στα ελληνικα μεταφραζεται λαγος και τερμα!!! οσο για τα σλαλομ τα εκανε πολυ πριν ερθει στο παναθηναικο, απλα να σου θυμισω οτι στην εποχη του ανατολικου μπλοκ υπηρχε νομος που απαγορευε την μεταγραγη παικτων πριν κλεισουν τα 28 σε ολα τα ανατικα κρατη, μοναδικες εξαιρεσεις χατζι και στοιτσκοφ, και αυτο γιατι το σηστημα κατερεε, οσο για την ταχυτητα ποτε στην ζωη δεν υπηρξε γρηγορος!!!!!για πες μας εσύ που τα ξέρεις
γιατί εγώ όταν έπαιζε είχα διαρκείας
και θυμάμαι ότι τον έβγαλαν έτσι για το θέμα σλάλομ και ταχύτητας
και γιατί έτσι είναι ο λαγός στα κροάτικα
τώρα άμα κάνω λάθος να το παραδεχτώ
αλλά όποιος πει προσβολές να είναι έτοιμος και να τις δεχτεί
τωρα θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο ε;;Ο Σωκρατης που βρηκε την γυναικα του καβαλα με τον Πετρο θα παει στο μνημοσυνο σε λιγες μερες???