Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ρε μπας και εισαι και συ κανα 15χρονο σαν τον μεγαλεφαντο;μαλακα θεικο αυτο που ειπες με εκανες να ψαχνω την ταινια θεια απο σικαγο,μπας και σε θελανε για γαμπρο δικε μου και παρεξηγησες;εισαι θεος ρε μαλακα δεν στην ξαναλεω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επειδη ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, πηγαινε δες τον βεγγο, που ρωταει τον κοσμο αν ξερει καποιος απο βεσπα.....

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

btw...δεν ειμαι 15 ετον, ειμαι 12, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ απο καζιμιερσκι, γαλακο (στον θρυλο & στον ποα), και καποιους αλλους.....

οπως καταλαβαινεις ΑΡΧΟΝΤΑ, ειμαι ενα μηδεν στην γνωση σου....ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ μπροστα σε αυτα που γνωριζεισ εσυ....

και ειμαι δεχτηκος να με μαθεις..........

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6

στην πορεία πριν τον αγωνα....

τι να πω.......

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
επειδη ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, πηγαινε δες τον βεγγο, που ρωταει τον κοσμο αν ξερει καποιος απο βεσπα.....

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

btw...δεν ειμαι 15 ετον, ειμαι 12, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ απο καζιμιερσκι, γαλακο (στον θρυλο & στον ποα), και καποιους αλλους.....

οπως καταλαβαινεις ΑΡΧΟΝΤΑ, ειμαι ενα μηδεν στην γνωση σου....ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ μπροστα σε αυτα που γνωριζεισ εσυ....

και ειμαι δεχτηκος να με μαθεις..........

Γράφτον στα πελέ σου τον παπάρα. Εγώ προσωπικά είχα την τύχη να βλέπω από κοντά στο γήπεδο τους 3 καραφλούς,
τον Αλέκο, τον Καραπιάλη, τον Τζιοβάννι και πόσους ακόμα στα καλά τους.
Τι να μας πουν τώρα τα αεκάκια, ότι είχαν την τιμή να δουν τον βανδή και τον στόκο;
Και ότι κάπνιζαν παθητικά μπάφο στη σκεπαστή;;
Ή για το βόλο και το καράβι που τα έκαναν καλοκαιρινά;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γράφτον στα πελέ σου τον παπάρα. Εγώ προσωπικά είχα την τύχη να βλέπω από κοντά στο γήπεδο τους 3 καραφλούς,
τον Αλέκο, τον Καραπιάλη, τον Τζιοβάννι και πόσους ακόμα στα καλά τους.
Τι να μας πουν τώρα τα αεκάκια, ότι είχαν την τιμή να δουν τον βανδή και τον στόκο;
Και ότι κάπνιζαν παθητικά μπάφο στη σκεπαστή;;
Ή για το βόλο και το καράβι που τα έκαναν καλοκαιρινά;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τωρα να αρχισω να λεω για κετσπαγια,τσαρτα,κωστη,νικολαιδη.μπατιστα,δεν θα καταλαβεις γιατι ακομη δεν ειχες βγαλει δοντια εσυ...καλα εδω φαινεται ποσο χαζουλικο εισαι...ναι μονο οι αεκτζηδες τα εκαναν αυτα..εσεις εισασταν παναγιες..ειδικα στο παλιο καραισκακη.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τωρα να αρχισω να λεω για κετσπαγια,τσαρτα,κωστη,νικολαιδη.μπατιστα,δεν θα καταλαβεις γιατι ακομη δεν ειχες βγαλει δοντια εσυ...καλα εδω φαινεται ποσο χαζουλικο εισαι...ναι μονο οι αεκτζηδες τα εκαναν αυτα..εσεις εισασταν παναγιες..ειδικα στο παλιο καραισκακη.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιον κωστη ρε μλκ????

που μου γλυφει τα @@@@ να γαμησει>>>>>

τον μπατιστα που πινει νερο στον κοκκαλη????

τον ντεμη, που και αυτος για τον κοκκαλη λεει τα καλυτερα?????

ρε παραρτημα..........

ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΕ.........

κοφτο ρεεεεεεεεεε.........ΜΗΔΕΝΙΚΟ

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τωρα να αρχισω να λεω για κετσπαγια,τσαρτα,κωστη,νικολαιδη.μπατιστα,δεν θα καταλαβεις γιατι ακομη δεν ειχες βγαλει δοντια εσυ...
Ανατρίχιασα τώρα, είναι φοβερό το πως αποδεικνύεις ότι έχεις τελειώσει το σχολείο...
Θυμάμαι τότε κ'εγώ Αναστόπουλο και πιο πριν Θεωδορίδη στα νιάτα του, μπόμπιρα. :birdman:

Τον βανδή τι τον ανέφερες; Είναι μεταγενέστερος και τώρα τον κράζετε όλοι.

URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποιον κωστη ρε μλκ????

που μου γλυφει τα @@@@ να γαμησει>>>>>

τον μπατιστα που πινει νερο στον κοκκαλη????

τον ντεμη, που και αυτος για τον κοκκαλη λεει τα καλυτερα?????

ρε παραρτημα..........
παλι ηπιες γαμω το κερατο σου σου κανει κακο ρε  :headbang: :headbang:

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
παλι ηπιες γαμω το κερατο σου σου κανει κακο ρε  :headbang: :headbang:

ΚΟΦΤΟ ΡΕ αεκακι

και το αν πινω ειναι δικο μου προβλημα........

εσυ κοιτα να λυσεις το προβλημα που εχεις....και μετα να κριτικαρεις τους αλλους ........ ΜΗΔΕΝ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΚΟΦΤΟ ΡΕ αεκακι

και το αν πινω ειναι δικο μου προβλημα........

εσυ κοιτα να λυσεις το προβλημα που εχεις....και μετα να κριτικαρεις τους αλλους ........ ΜΗΔΕΝ
καλα πηγαινε να δεις μπικ μπραδερ τωρα να κανεις και αναλυση.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
καλα πηγαινε να δεις μπικ μπραδερ τωρα να κανεις και αναλυση.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ρε μαγκακι, θα παω και θα κανω την αναλυση....

εσυ πηγαινε να βαλεις καθρεφτακι, μηπως τυχών και το δεις.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βγαλε ρε νουμερο την περικεφαλαια... χειμωνα καλοκαιρι δεν πιαστηκε ο σβερκος σου ρε γκιοζη;;;;

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μα τι γινεται εδω μεσα? θρεντ του Παναθηναικου δεν ειναι? εχουν μαζευτει και σχολιαζουν ολοι οι γανυμηδηδες και τα χανουμια?  :think:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Χέστους μωρέ...πλάκα έχουν τα λαγούδια...εξάλλου στο δικό τους θρεντ τι να πουν; Για τη παράγκα του βοϊδοβαγγέλη...;

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χέστους μωρέ...πλάκα έχουν τα λαγούδια...εξάλλου στο δικό τους θρεντ τι να πουν; Για τη παράγκα του βοϊδοβαγγέλη...;
ελα ντε? μπορουν ομως να πουν για τα επομενα 5 φιλικα στην σειρα που εχει να δωσει η ομαδαρα τους (Κερκυρα, Σερρες, Τριπολη, Βολος, Ξανθη) και μετα απο αυτα τα ματς να πανε σαν καλα προβατα να αγορασουν τον γαυρο απο τα περιπτερα...

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
ελα ντε? μπορουν ομως να πουν για τα επομενα 5 φιλικα στην σειρα που εχει να δωσει η ομαδαρα τους (Κερκυρα, Σερρες, Τριπολη, Βολος, Ξανθη) και μετα απο αυτα τα ματς να πανε σαν καλα προβατα να αγορασουν τον γαυρο απο τα περιπτερα...

:grin: :grin: :grin:

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
απο εσας ξεκινησε το λαγος,και τα αρουρια.τωρα πως εσεις το γυρισατε να λετε ετσι τους βαζελους ενας θεος ξερει.

φιλε master καλημερα...

να σε ρωτησω κατι....

εισαι με χατζηχρήστο ή οχι ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom