Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Το ότι παίζουν με τη Ρεάλ σε μερικές μέρες έπαιξε το ρόλο του πιστεύεις;
Στο 5-1 πράγματι έδειξαν ότι είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο(μέχρι τη Δευτέρα ίσως...)
Χθες στο 0-3 έδειχναν να ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ και να κρατάνε δυνάμεις.
Αν θες την γνωμη μου, αυτη τη στιγμη η Ρεαλ εχει καλυτερη φορμα, παιζει καλυτερα εχει πολυ καλυτερο παγκο (και εννοω μυαλο και ματι) και εχει περισσοτερες πιθανοτητες για να το παρει το ματσ.
Σε αυτο που λες οτι κραταγανε δυναμεις το βλεπω λογικο να εγινε ετσι. γιαυτο εβγαλε και τον Τσαβι καποια στιγμη.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
πλακα πλακα θα δουμε ΜΑΤΣΑΡΑ τη δευτερα :) επιτελους γιατι εχουν πονεσει τα ματακια μας απο το βαζελο :2funny:

piouis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες ποτε θα ερθει η αποστολη της παναθας στην Κερκυρα?? λογικα σαββατο ε?? ξερει κανεις κατι μηπως?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
φιλε ναι νομιζω σαββατο.αν πας για υποδοχη κανε ενα κοπο ρε εσυ και δωσε ενα μπουκαλι Κερκυραικο Κουμ κουατ στο Γκοβου.
Δεν πρεπει να εχει πιει απο δαυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φιλε ναι νομιζω σαββατο.αν πας για υποδοχη κανε ενα κοπο ρε εσυ και δωσε ενα μπουκαλι Κερκυραικο Κουμ κουατ στο Γκοβου.
http://[URL unfurl="true"]www.gkontos.gr/web_images/koum-kouat.png[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να του κανει ρε του τυπου αυτο;;;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
άλλη μια μεγαλειώδης ευρωπαική πορεία του βαζελου ελαβε τέλος!
1-10 τα γκολ στους ομίλους , 2 βαθμοι συγκομιδη και τερματισε και τελευταιος στον ομιλο. :2on1:

Παντα τετοια κυριε Πρεσβη! ...μας κακομαθαινετε!! :2funny:
εχουμε ακομα ενα αγωνα τυπε

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να του κανει ρε του τυπου αυτο;;;;;
Ρε, σιγά μην το πιεί σκέτο.

Στο 50/50 με ρούμι (κατά προτίμηση μαύρο) και πάγο είναι φοβερό!  ;)

:rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ: Και οι άλλες αναλογίες καλές είναι, κατά προτίμηση με λιγότερο το λικέρ, ανάλογα με τους στόχους, τις φιλοδοξίες, τις αντοχές και τα γούστα του καθενός  :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Red Planet

Φερέιρα: “Σε παρακαλώ μετά να πας να κάνεις έξτρα προπόνηση. Το βράδυ σε θέλω έτοιμο για τη Μπαρτσελόνα”.
Γκοβού: “Κοίτα κόουτς. Αυτό το μπαρ το Τσελόνα δεν το ξέρω, αλλά μην ανησυχείς. Το βραδάκι θα είμαι έτοιμος”.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
εχουμε ακομα ενα αγωνα τυπε
[/quot  αληθεια γαυρακια που παιζετε εσεις φετος στην ευρωπη;τη προσφερατε στην ελλαδα φετος;αποκλειστηκατε απο καποια μακαμπι;αντε γεια πελατακια του σισε.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
  αληθεια γαυρακια που παιζετε εσεις φετος στην ευρωπη;τη προσφερατε στην ελλαδα φετος;αποκλειστηκατε απο καποια μακαμπι;αντε γεια πελατακια του σισε.

Πω!!!!Τι ειπε το ατομο!!!!!!!!!Εσεις ποσους βαθμους δωσατε; :2funny: :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Xασαμε απο την Βαλενθια  στο  μπασκετ  στο  ΟΑΚΑ..........δυστυχως η ομαδα φετος δεν τραβαει  κι αυτο κανει μπαμ........το εχω  ξαναπει  για  το  εγκλημα  Ομπραντοβιτς  να  κρατησει  Καλαθη - Τεπιτς  και  να  αφησει  ολομοναχο  τον  Μητσαρα  να  παλευει  με  τα  θηρια.......αυτη την στιγμη  δεν  υπαρχει  αξιοπιστος  σουτερ  πλην  τραυματισμενου Νικολας.....κατα  την ταπεινη  μου  αποψη  το  χειροτερο  ροστερ  της εποχης Ζελικο και δεν το λεω με αφορμη την σημερινη ηττα !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Xασαμε απο την Βαλενθια  στο  μπασκετ  στο   ΟΑΚΑ..........δυστυχως η ομαδα φετος δεν τραβαει  κι αυτο κανει μπαμ........το εχω  ξαναπει   για  το   εγκλημα  Ομπραντοβιτς   να   κρατησει  Καλαθη - Τεπιτς   και   να  αφησει   ολομοναχο  τον  Μητσαρα   να  παλευει   με  τα  θηρια.......αυτη την στιγμη  δεν  υπαρχει  αξιοπιστος   σουτερ  πλην  τραυματισμενου Νικολας.....κατα  την ταπεινη  μου  αποψη   το  χειροτερο  ροστερ  της εποχης Ζελικο και δεν το λεω με αφορμη την σημερινη ηττα !
τυπε η σημερινη εμφανιση ηταν της πλακας
ελπιζω η ομαδα να παει καλα στην συνεχεια

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Xασαμε απο την Βαλενθια  στο  μπασκετ  στο  ΟΑΚΑ..........δυστυχως η ομαδα φετος δεν τραβαει  κι αυτο κανει μπαμ........το εχω  ξαναπει  για  το  εγκλημα  Ομπραντοβιτς  να  κρατησει  Καλαθη - Τεπιτς  και  να  αφησει  ολομοναχο  τον  Μητσαρα  να  παλευει  με  τα  θηρια.......αυτη την στιγμη  δεν  υπαρχει  αξιοπιστος  σουτερ  πλην  τραυματισμενου Νικολας.....κατα  την ταπεινη  μου  αποψη  το  χειροτερο  ροστερ  της εποχης Ζελικο και δεν το λεω με αφορμη την σημερινη ηττα !

τι εχει να κανει ρε μεγαλε ο Καλαθης με το αν η ομαδα εχει η οχι σουτερ????
ρε μαγκες μην πεταμε ετσι μαλακιες για να τις πουμε δηλαδη ΕΛΕΟΣ

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
Xασαμε απο την Βαλενθια  στο  μπασκετ  στο   ΟΑΚΑ..........δυστυχως η ομαδα φετος δεν τραβαει  κι αυτο κανει μπαμ........το εχω  ξαναπει   για  το   εγκλημα  Ομπραντοβιτς   να   κρατησει  Καλαθη - Τεπιτς   και   να  αφησει   ολομοναχο  τον  Μητσαρα   να  παλευει   με  τα  θηρια.......αυτη την στιγμη  δεν  υπαρχει  αξιοπιστος   σουτερ  πλην  τραυματισμενου Νικολας.....κατα  την ταπεινη  μου  αποψη   το  χειροτερο  ροστερ  της εποχης Ζελικο και δεν το λεω με αφορμη την σημερινη ηττα !
ο καθενας μεταει οτι μαλακια του κατεβει εδω μεσα
αυτην την στιγμη καμια ομαδα στην ευρωπη δεν παιζει καλο μπασκετ αν εξερεση καποιος την φενερ και την σιενα
εδω ρε μεγαλε η τσσκα θα αποκλειστη απο τον πρωτο γυρο και εσυ μας λες για μια ηττα που καναμε
καμια ομαδα δεν ειναι φαβορι φετος ουτε καν η μπαρτσα που εχει κανει και αυτη 2 ηττες
ο ζοντς ξερει μαγκες

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Σερβική μαφία σας λέει κάτι;

Εδώ και μια εβδομάδα ο Ζέλικο φώναζε ότι το ματς με τη Βαλένθθια δε θα είναι εύκολο...βάλτε το μυαλό σαν να δουλέψει και λίγο...

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αρα εσενα που δουλευει το μυαλο , λογικα θα τα κονομησες χθες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom