Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε δεν φεύγει ο Άγγελος από την Κύπρο, μια χαρά είναι εκεί, η πίεση είναι πολύ μικρότερη, το έργο του έχει αποδώσει και δεν αμφισβητείται από κανέναν.
να πάει τώρα να πάρει μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και να συναντήσει την μίρλα των οπαδών, θα πρέπει να είναι πολύ πειραγμένος :idiot:

κάτι για Ρεχάγκελο έπιασε το αυτί μου εχθές από την ΕΡΑ, αλλά και αυτό μούφα μου φαίνεται...

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
epigousa anakoinosi__o PANATHINAIKOS mas xreiazetai thelei tin voitheia mas na apeblakei apo ton anthropo pou paristanei ton proponiti ston pagko toy..oloi prepei na ton voithisoume

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έτσι......στησου από τώρα.....έχει να πέσει πούτσα.....τρελλή λέμεεεε.....
πώς μου αρέσουνε οι προγραμματικές δηλώσεις....

π.ς. γαμώ τα παιχνίδια τότε με Γκέτεμποργκ και Γιουβέντους....
γμτ...έχω την αίσθηση πως έχουμε χάσει το αίσθημα του να βλέπουμε όμορφη μπάλα....
γενικά μιλάω

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ευχαριστώ τον γούγλη για τη βοήθεια
να περιμένω και άλλο σου ποστ απάντηση ή ήταν το τελευταίο;

σκέψου πόσο πολύτιμοι είναι οι εργάτες μέσα στην ομάδα, αμφιβάλω αν θα κυνηγάει ο γκοβού μπάλες και τι πνευμόνια θα έχει σε σχέση με τον σάλπι, ή μάλλον τι όαση είναι στην εθνική με τόσα ρεμάλια να βαριούνται να ξυθούν, όχι μόνο να τρέξουν.
μέγιστη αφορμή για να βρω αυτό το ποστ υπήρξε είδηση που άκουσα στα αθλητικά του αντ1 για 50 χήνες πρόστιμο στον γκοβού.

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σημασία έχει ότι έχουμε βγάλει δυσκολότερο πρόγραμμα απ'τον θρήνο και είμαστε βαθμολογικά κοντά.
αυτοί έχουν παίξει ένα επίσημο παιχνίδι-ήττα-και τα υπόλοιπα είτε φιλικά είτε με τους νεοφώτιστους.

Το πρόβλημα είναι ότι ένα κεφάλι κόβεις 10 εμφανίζονται με τις ομάδες δορυφόρους τους.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
[size=40pt]τι κανουμε σημερα??? [/size] :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
:rolleyes: πιθανο
δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος  :(

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οι δυο τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα ήταν καλές. Ειδικά τα πρώτα ημίχρονα και των δύο. Δε γίνετε όμως να παίξουμε ένα ημίχρονο με τους ρώσους. Οπότε πιστεύω ότι αν σκοράρουμε στο πρώτο, θα το κρατήσουμε το σκορ...για να δούμε...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω ενα παιχνιδι τους ειδα αυτους με τη μπαρτσα...ειδα μια ομαδα με φοβερη φυσικη κατασταση,καλη αμυντικα και δυνατη..
οσο το ματσακι μενει στα κουλουρια και περνα η ωρα,πιο πολλες πιθανοτητες εχετε να χασετε,παρα να κερδισετε...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Οι δυο τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα ήταν καλές. Ειδικά τα πρώτα ημίχρονα και των δύο. Δε γίνετε όμως να παίξουμε ένα ημίχρονο με τους ρώσους. Οπότε πιστεύω ότι αν σκοράρουμε στο πρώτο, θα το κρατήσουμε το σκορ...για να δούμε...
ναι με παοκ στο πρωτο παιξαν καλα...αλλα η ρουμπιν δεν ειναι παοκ...και ειναι και τα συνεχομενα ντερμπι που ακολουθουν στο πρωταθλημα και ισως καποιοι να μην τα δωσουν ολα

stefsp

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
παιδια αισιοδοξία δεν εχει χαθεί τίποτα αρκει να μην χάσουμε απόψε. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΝΟ οχι καπνογόνα και βεγγαλικά γιατί τη γαμήσαμε είμαστε σε αναστολή από τη UEFA

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
καλη επιτυχια στην παναθα  :rockon: :rockon:

στο παγκο και μαρτινς και εντουαρντο  :huh:

βαμοςςςςςςςςςςς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Παιδια να ρωτησω κατι?
Με 3 νικες με Ρουμπιν Καζαν εκτος,Κοπεγχαγη εκτος και Μπαρτσελονα εντος,δηλαδη συνολο 10 βαθμοι περναει η Παναθα?
:helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom