natsolibre
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλά, πάρε ένα αγχωλυτικό και ξαναέλα
Άλλος που δεν ξέρει να διαβάζει...
καλά, πάρε ένα αγχωλυτικό και ξαναέλα
εδώ είμαι μωρή ψωλού.......έλλειπα επαγγελματικό ταξίδι και μόλις γύρισα.........δεν κωλόνω εγώ ρε........επι τη ευκαιρία....γαμιέται η σωφεράντζα, ο νιόπλιας και τα καλοκαιρινά προγράμματα ΚΑΘΏς ΚΑΙ ΟΙΜΕΤΑΓΡΑΦΈς ΤΟΥς......
Τον κατεστρεψαν οι δημοσιοκαφροι που του φουσκωσαν τα μυαλα......ακου εκει Ελληνας Μεσι
Ειναι δυνατον να βγαινει το παιδοβουβαλο ο Πατερας και να λεει οτι ηταν πεναλτυ στο Βικελιδης ? Μηπως νομιζει το παιδοβουβαλο οτι ειμαστε γαβροι και θελουμε κολακειες και οπαδιλικι ?
θα σας θάψω όλους ρε και μετά θα πεθάνω....aaaaaaaaχαχαχαχαχα!!!!!!
ακομη ζεις κωλογρια???????
βγήκαν τώρα τάλες, κάρλες, άρες, μάρες κουκουνάρες να διαμαρτυρηθούν....
πέρσι που έλεγα για τεντά με είχαν πει άμπαλλο, πούστη, γραφικό, γκιόζη και όλα τα συναφή.
πέρσι βέβαια τέτοια εποχή ο τεντάς είχε 5 στα 5 και όλες οι μεταγραφές που είχε κάνει το καλοκαίρι είχαν σκοράρει ολα τα γκολ του βάζελα και έπαιζαν βασικοί...
φέτος όλες οι μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι ο σαχλαμάρας ή κάθονται πάγκο ή ξεκινούν αλλαγές...
λαμπρό το συνολάκι, κατάντια το βαζελάκι.
Και είπαμε.......
ρεκόρ τεντά. Αήττητος σε 11 σερί παίγνια με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες μέχρι την αγωνιστική 12.
ρεκόρ λουξότικα.....Σε 9 σερί αγωνιστικές 4 νίκες 2 ισοπαλίες 3 ήττες.
και το κατάντημα συνεχίζεται.
στη νέα σεζόν.....
σε 4 αγώνες 2 νίκες 2 ισοπαλίες και με όλες τις μεταγραφές του καλοκαιριού παγκο, τραυματίες ή εκτός αποστολής......
Γ Α Μ Α Τ Α
βαλτός είσαι να με πριζώσεις ε;Με τον πόλεμο μέχρις εσχάτων που του κάνεις όλη τη χρονιά τι περιμένεις;;;
Ενώ ο Μπάγεβιτς που έτρωγε ξύλο, του έβριζαν τη γυναίκα, του τύπωναν πεντοχίλιαρα
και του έστελναν σφαίρες είχε το τέλειο εργασιακό περιβάλλον.
Μέχρι να πάψεις να είσαι κρυφόγαυρος και να πάρεις επιτέλους διαρκείας.βαλτός είσαι να με πριζώσεις ε;
δεν αγοράζεις κάτι που το βρίσκεις πανεύκολα δωρεάν.Μέχρι να πάψεις να είσαι κρυφόγαυρος και να πάρεις επιτέλους διαρκείας.
Αριστερά είναι ο πλέζουρας και δεξιά εσύ;δεν αγοράζεις κάτι που το βρίσκεις πανεύκολα δωρεάν.
όχιΑριστερά είναι ο πλέζουρας και δεξιά εσύ;
αυτό που θέλω να πω είναι ότι και Κόκκαλης να μην υπήρχε άντε να είχαμε πάρει 2-3 πρωταθλήματα παραπάνω,απλά σίγουρα θα 'χε πάρει και καμιά άλλη ομάδα κανένα.σερί με 7 συνεχόμενα κλπ δε θα κάναμε ποτέ,ίσως να είναι θέμα νοοτροπίας και dna κάθε ομάδας.ολυμπιακός δεν ήμασταν και δε θα γίνουμε ποτέ.άλλη ομάδα άλλος κόσμος-χωρίς εσωτερικές έριδες και διαμάχες-άλλη νοοτροπία,άλλο στυλ μπάλας,2 κόσμοι τελείως διαφορετικοί.
ούτε θα ήταν ωραίο να είμαστε όλοι ολυμπιακός και παναθηναϊκός.
ας κοιτάξουμε τα καλά-όσα έχουν απομείνει- και ας πορευτούμε με αυτά,τι να κάνουμε ,το dna δεν αλλάζει.όποιος θέλει κούπες και φιέστες ας γίνει ολυμπιακός.
Έχω να σου κάνω μια ερώτηση. Πόσο καιρό είσαι Παναθηναϊκός; Αλλά να παρακολουθείς, να καταλαβαίνεις.
και εχω μια ερώτηση για σένα πόσο καιρό είσαι παναθηναικός και παρακολουθείς χωρίς να καταλαβαίνεις;
Άμα συμφωνείς με τη ρήση: "Όποιος θέλει κούπες γίνεται GAYρος", τότε χαλάλι σου.
Παναθηναϊκός είμαι από το 1983 και καταλαβαίνω και θυμάμαι και πήγαινα γήπεδο από το 1995 πες για να είσαι μέσα.
Πες όμως μωρη αχλάδω εσύ δεν έχω δίκιο; Ερχόταν παλιά νεοφώτιοστη ομάδα και πίστευε ότι θα σου πάρει βαθμό μέσα στην έδρα σου; Δεν έχαναν από τα αποδυτήρια; Που όποιος θέλει να σώσει την κατηγορία έρχεται και νικάει το Παναθηναϊκό;
τι εγινε ρε νουμερα???
που ειναι ο σωτηρας με τον πακτωλο χρηματων???
στους μαλακες γραψτα..Θες τώρα να συζητήσουμε για τα λεφτά και τις μαναγκερίστικες ικανότητες του Βγενό?
στους μαλακες γραψτα..