Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και άλλη μελλοντική ενόραση.
βλέπεις το διετία όπως θα γράφεται σε καμμιά δεκαριά χρόνια.
αααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχαχχαχα
Άμα ειναι Δεκσσός μην απορείς!
Πάει ο Κοζανιτης. Λες να σου ματσουκώσει κάνα Ντούσκο;:2funny: :2funny: :2funny:

Γκάμπα, κέρνα κάνα e-τσίπουρο.  :2funny: :2funny: :2funny:

άμα έρθει στον βάζελα θα τους πάει στη θεολογική σχολή της Χάλκης να τους κάνει χαλκέντερους να μην τρέχουν για κατούρημα και χέσιμο τλεευταία στιγμή.
Πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η ΟΥΕΦΑ, επειδή ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε την ανάγκη του στη φυσούνα του Καμπ Νόου.
Ισπανικό δημοσίευμα, χθες, πρόδωσε παίκτη του Παναθηναϊκού και αποκάλυψε πως η ΟΥΕΦΑ τον τιμώρησε με πρόστιμο, επειδή έκανε την… ανάγκη του στη φυσούνα του Καμπ Νου. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι ο Γιώργος Καραγκούνης.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» αναφέρει στο ρεπορτάζ της...
...πως το περιστατικό συνέβη στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπαρτσελόνα , αλλά δικαιολογεί τον εν λόγω «πράσινο», υποστηρίζοντας πως η ενέργειά του ήταν αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με το real.gr εξηγούν τον λόγο που δεν πήγε τουαλέτα: «Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του».

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Ο καναπές για τον πρέσβη είναι χορηγία της Νεοσέτ ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άντε κάλο βράδυ "πρέσβη " .... εκεί που έχεις κατουρήσει εσύ ....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :referee: :referee: :referee: :referee:

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πας καλα ρε;
διαβασα κανα δυο σελιδες και επηξα
δεν ξερω γω απ' αυτα
σεις είστε αναρχες εγω ειμαι Δεκσσός

μια απορια εχω ρε μαγκα  :think:
αμα φορεσεις στον χειροκροτητη ηλιθιο την κολομβιανη, τι σε κανει να πιστευεις πως δεν θα βρεθει αλλος στην θεση του ;
το ζητημα ειναι η εξαφανιση του οχτρου ή η μεταστοιχειωση του σε φιλο;
Μην με βάζεις στην πρίζα , νυχτιάτικα , γιατί θα αρχίσουμε πάλι καμμιά ανάλογη κουβέντα και θα ακουστούμε ίσαμε την Κούλουρη !
Άντε !
Δεν έχω όρεξη τώρα ! Γιά να χαβαλεδιάσουμε με τον Βάζελο και τον Ανεπιθύμητο ήρθα !  

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
άλλη μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

να χαίρεστε το Σωτηράκη το Νίνη που στο δεύτερο γκολάκι γύρισε να αποφύγει τη μπάλα μην του πονέσει η πλατούλα

ου ρε ξεφτίλες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα φορεσεις στον χειροκροτητη ηλιθιο την κολομβιανη, τι σε κανει να πιστευεις πως δεν θα βρεθει αλλος στην θεση του ; 

images

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.015
Πόντοι
22.785
πας καλα ρε;
διαβασα κανα δυο σελιδες και επηξα
δεν ξερω γω απ' αυτα
σεις είστε αναρχες εγω ειμαι Δεκσσός

μια απορια εχω ρε μαγκα  :think:
το ζητημα ειναι η εξαφανιση του οχτρου ή η μεταστοιχειωση του σε φιλο;
Μην με βάζεις στην πρίζα , νυχτιάτικα , γιατί θα αρχίσουμε πάλι καμμιά ανάλογη κουβέντα και θα ακουστούμε ίσαμε την Κούλουρη !
Άντε !
Δεν έχω όρεξη τώρα ! Γιά να χαβαλεδιάσουμε με τον Βάζελο και τον Ανεπιθύμητο ήρθα !  

Tζίμπα  ένα άρχίδι δεσποινίς oriental.........

Δές ρέ μαλάκα τό γήπεδο μέ κιάλι ........

www.imagerous.com/] [/URL]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε καλώς τα τα παιδιάααααααααααααααααααααααααα

:2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.015
Πόντοι
22.785
[size=18pt]Πίκραααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!![/size]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχα
έχει αρχίσει η πλάκα και  από τους δημοσιογράφους τώρα........

Αντώνης Πανούτσος / Για τον Άλεξ Τζόρβα υπάρχουν δικαιολογίες και στα δύο γκολ. Στο πρώτο η έξοδός του είναι βγαλμένη από το youtube με τα best από το τέλος της καριέρας του Ατματζίδη :boobies:, αλλά ωθείται σε αυτή επειδή ο Ν' Ντόι έχει φύγει μόνος. Στο δεύτερο το "τρώει" σχεδόν στο κέντρο από τα 28 μέτρα, αλλά το τείχος μαγικά  :2funny: έχει ανοίξει. Μόνο που για τέρμα σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να αναρωτιέσαι πως μπόρεσε να το πιάσει και όχι γιατί το "έφαγε".

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.977
Πόντοι
42.697
:2funny:

Συνημμένα

• PRESVIS-COP.png
    PRESVIS-COP.png
    349 KB · Εμφανίσεις: 14

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Aπλά τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Όταν έχεις μάθει να παίρνεις το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έτσι όπως το παίρνεις, τότε βγαίνεις έξω στην Ευρώπη (οπού εκεί οι ομάδες δείχνουν την πραγματική αξία τους) και έχεις τα χθεσινά....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Ο Νικόλας Πατέρας στήριξε τον Νίκο Νιόπλια, ενώ στάθηκε στα αίτια για αυτή την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα με την Κοπεγχάγη, ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ μίλησε για τα προβλήματα του καλοκαιριού και τις βαθιές τομές που πρέπει να γίνουν: "Είναι φανερό ότι τα διοικητικά προβλήματα που υπήρξαν το καλοκαίρι μαζί με ορισμένα λάθη δημιούργησαν πάρα πολλές παρενέργειες στον Παναθηναϊκό. Μεταξύ αυτών και στα αγωνιστικά τα οποία είδαμε σήμερα Χρέος μας είναι να διατηρήσουμε μία ηρεμία στην ομάδα, να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρά την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας ήταν δίπλα της και στα 90 λεπτά".

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει θέμα προπονητή, ο Νικόλας Πατέρας ξεκαθάρισε: "Δεν υπάρχει κανένα θέα, ενώ όσον αφορά στη συνέχεια του Champions League, είπε: Πάντα υπάρχουν ελπίδες. Εγώ σας εξήγησα τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνουμε γρήγορα κάποιες βαθιές τομές στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι αυτή η νοοτροπία που είχαμε πέρυσι Φυσικά και προλαβαίνει ο Παναθηναϊκός να διορθώσει τα πράγματα."  

αααααααααχχαχαχαχαχααχχαχαχα πατέρα έχεις πολύ δρόμο να γίνεις πράκτορας και να παίρνεις κούπες με αλέφαντους.
ααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχα μαλάκα και συ.
αυτόν τόν νίνη πού τό καλοκαιρι ρίχνατε γαμοσταβρίδια στόν ρεχάγκελ πού δέν τόν καλούσε η δέν τον έβαζε ποτε επιυέλους πάνσοφε θά παίξει μπάλα σέ κανένα σοβαρό παιχνίδι καί κρίσιμο??
καί οχι μέ τόν πανσεραικο κλπ???????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.015
Πόντοι
22.785
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΟΣ ΓΙΟΥΡΚΑΣ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom