Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (14 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
.jpg

1238431108_djole_800x527_317x209.jpg

στο χανουμοθρεντ βάλτα που είναι ον τόπικ.αααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχχα

Επισκέπτης
ο ΤΖΟΛΕ   Π Ο Τ Ε  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

απίστευτα κρύο αίμα.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
εχασε το τελευταιο της καριερας του με την αεκουλα στο κυπελλο..
μαλλον το εκανε για να παραταθει το σασπενς & να τους καρφωσει ο κηπουρος που εβριζε η τουρκοκερκιδα εν χορω..
Υ.Γ μαλλον κατεβαινει με τον μιχα εγραφαν χτες οι κωλοφυλλαδες & ο σιγαλας με τον μιχαλολιακο..
delete απο εμενα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ειναι αυτος...

αααααααααααααχααχχαχααχαχαχαχχα γιατί ρε κοκοβιέ νομίζεις ότι έχει διαφορά;
εκτός από σένα και μερικούς ακόμα ίδια κομπλεξικά αρχίδια είναι χρόνια τώρα όσοι μπαίνουν στο χανουμοθρεντ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά, το τι παπαριές έχω διαβάσει από τότε που σχολίασα τη μαλακία που έγραψε ο περσόνας ότι ο Νίνης κάνει πεθαμένες σέντρες, δεν περιγράφεται. ο περσόνας από πεθαμένες, σήμερα μου το γύρισε στο ότι πάνε στο γάμο του καραγκιόζη. άλλος λέει ότι του Λέτο είναι καλύτερες γιατί τις βγάζει και κλεισμένος, ενώ ο Νίνης πρέπει να ξεμαρκαριστεί οπότε κουράζεται. το ότι ο Λέτο πριν κάνει σέντρα έχει κάνει σχεδόν πάντα κανα χιλιόμετρο με την μπάλα και καμιά δεκαριά ντρίμπλες δεν τον κουράζει δηλαδή. (ούτε και βρίζω τον Λέτο που λέει ο περσόνας, μόνο για το παιχνίδι στο καμπ νου τον κατηγόρησα). άλλος λέει ότι δεν χτυπάει καλά κόρνερ (με ποιον τον συγκρίνουμε; με τον χατζηπαναγή;)
για μένα έτσι έχουν τα πράγματα: ο παίχτης έχει καλά αλλά αδύναμα πόδια, δεν έχει όμως πολλές φορές καθαρό μυαλό και κάνει πολλές μαλακίες. προχτές έβγαλε και έναν τσαμπουκά που εμένα μου άρεσε. δεν μιλάω για την 2η κάρτα που έφαγε, αλλά για το ότι δοκίμασε πολλές μπούκες, στις οποίες βέβαια φάνηκαν και οι αδυναμίες του, όπως π.χ. εκεί που τον τζάρτζαρε ο αράπης κι έφαγε την τούμπα αμέσως

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
επιτρεπεται μωρε επαγγελματιας αθλητης να ειναι φτερο στον ανεμο? ρητορικο το ερωτημα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά, το τι παπαριές έχω διαβάσει από τότε που σχολίασα τη μαλακία που έγραψε ο περσόνας ότι ο Νίνης κάνει πεθαμένες σέντρες, δεν περιγράφεται. ο περσόνας από πεθαμένες, σήμερα μου το γύρισε στο ότι πάνε στο γάμο του καραγκιόζη. άλλος λέει ότι του Λέτο είναι καλύτερες γιατί τις βγάζει και κλεισμένος, ενώ ο Νίνης πρέπει να ξεμαρκαριστεί οπότε κουράζεται. το ότι ο Λέτο πριν κάνει σέντρα έχει κάνει σχεδόν πάντα κανα χιλιόμετρο με την μπάλα και καμιά δεκαριά ντρίμπλες δεν τον κουράζει δηλαδή. (ούτε και βρίζω τον Λέτο που λέει ο περσόνας, μόνο για το παιχνίδι στο καμπ νου τον κατηγόρησα). άλλος λέει ότι δεν χτυπάει καλά κόρνερ (με ποιον τον συγκρίνουμε; με τον χατζηπαναγή;)
για μένα έτσι έχουν τα πράγματα: ο παίχτης έχει καλά αλλά αδύναμα πόδια, δεν έχει όμως πολλές φορές καθαρό μυαλό και κάνει πολλές μαλακίες. προχτές έβγαλε και έναν τσαμπουκά που εμένα μου άρεσε. δεν μιλάω για την 2η κάρτα που έφαγε, αλλά για το ότι δοκίμασε πολλές μπούκες, στις οποίες βέβαια φάνηκαν και οι αδυναμίες του, όπως π.χ. εκεί που τον τζάρτζαρε ο αράπης κι έφαγε την τούμπα αμέσως

διαβάζοντας όλα αυτά κατέληξες στο ότι ο νίνης έχει αδύναμα πόδια.....
ότι λέμε απο την αρχή.
πάμε με απλή φυσική
στραααααααατα στρατούλλααααα

ο παίκτης που έχει αδύναμα πόδια για να φτάσει η σέντρα εκέι που θέλε πρέπει να βάλει περισσότερη δύναμη από αυτή που έχει οπότε η τεχνική πάει για τομπούτσο.
Είναι αμέτρητες οι φορές που έχει κτυπήσει κόρνερ και η μπάλλα δε φτάνει ούτε στο πρώτο δοκάρι.
Κανείς παίκτης πλην του Λέτο στο βάζελο δε μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει σέντρα ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ.
συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τελικα ποιος κατουρησε στην φυσουνα του καμπ νου  :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
διαβάζοντας όλα αυτά κατέληξες στο ότι ο νίνης έχει αδύναμα πόδια.....
ότι λέμε απο την αρχή.
πάμε με απλή φυσική
στραααααααατα στρατούλλααααα

ο παίκτης που έχει αδύναμα πόδια για να φτάσει η σέντρα εκέι που θέλε πρέπει να βάλει περισσότερη δύναμη από αυτή που έχει οπότε η τεχνική πάει για τομπούτσο.
Είναι αμέτρητες οι φορές που έχει κτυπήσει κόρνερ και η μπάλλα δε φτάνει ούτε στο πρώτο δοκάρι.
Κανείς παίκτης πλην του Λέτο στο βάζελο δε μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει σέντρα ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ.
συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

έχω κλάσει στο γέλιο. έγραψες μια μαλακία και για να μην το παραδεχτείς, την εμπλουτίζεις και με άλλες μαλακίες. αν έχεις δει τους περσινούς αγώνες, αυτός που δεν έφτανε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι από το κόρνερ ήταν ο Καραγκούνης! λες να μην είχε κι αυτός δύναμη; εγώ από την 5η δημοτικού την έφτανα την μπάλα στο τέρμα. στα 18 μου, την έφτανα στο άλλο κόρνερ. και με γυμναστική μηδέν. εδώ μιλάμε για επαγγελματία ποδοσφαιριστή α΄ εθνικής. όταν γράφω ότι έχει αδύναμα πόδια, εννοώ προφανώς συγκριτικά με άλλους.  :idiot: :idiot: :idiot:
μιας κι είσαι και γιουτιουμπάκιας, κοίτα λίγο εδώ κάτι σέντρες για τον πούτσο. στο 2:58 κοίτα κι ένα κόρνερ που δεν φτάνει ούτε στο πρώτο δοκάρι

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τελικα ποιος κατουρησε στην φυσουνα του καμπ νου  :think:

Πρόστιμο της UEFA λόγω... ανάγκης του Καραγκούνη

Πρόστιμο μερικών χιλιάδων ευρώ επέβαλε η UEFA  στον Παναθηναϊκό λόγω καθυστέρησης στην αλλαγή του Κώστα Κατσουράνη με τον Γιώργο Καραγκούνη, στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου". Η ισπανική εφημερίδα, El Mundo Deportivo έδωσε τη δική της εκδοχή.

Δευτερόλεπτα πριν περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Καραγκούνης αντί του Κώστα Κατσουράνη αισθάνθηκε τη φυσική ανάγκη να επισκεφθεί την τουαλέτα που βρισκόταν δίπλα στη φυσούνα.

Ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης σήκωσε τη φωτεινή ταμπέλα με τα νούμερα των παικτών, αλλά η αλλαγή άργησε να γίνει για μισό λεπτό. Το γεγονός αυτό επισημάνθηκε από τον παρατηρητή και ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει πρόστιμο, περίπου, 5.000 ευρώ.

Η ισπανική εκδοχή του γεγονότος

Σύμφωνα με την "El Mundo Deportivo", το περιστατικό έλαβε χώρα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η οποία βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με 5-1.

Ο ποδοσφαιριστής (δεν αναφέρεται το όνομά του) αναγκάστηκε να κάνει την ανάγκη του στη φυσούνα, καθώς εκείνη την ώρα η πόρτα των αποδυτηρίων ήταν κλειδωμένη.

Η ισπανική εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί ότι υποψήφιος για την πράξη είναι ένας εκ των τριών παικτών που πέρασαν ως αλλαγή στο ματς (σ.σ. Καραγκούνης, Λ. Γκαρσία, Νίνης), χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να ούρησε κάποιος από εκείνους που αντικαταστάθηκαν (σ.σ. Κατσουράνης, Λέτο, Γκοβού).

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFΑ ενημέρωσε τις δύο ομάδες για το περιστατικό και επέβαλλε πρόστιμο στον παίκτη που προέβη στην εν λόγω ενέργεια. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο... θύτης θα πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ περίπου.

Ανάλογο περιστατικό αλλά εντός αγωνιστικού χώρου είχε γίνει και πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν ο γκολκίπερ της Στουτγάρδης, Γενς Λέμαν πήδηξε την διαφημιστική πινακίδα και ούρησε πίσω από την εστία του, ενώ ο αγώνας με την Ουνιρέα βρισκόταν σε εξέλιξη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
περα απο τα ποδια του νινη παντως,τα οποια με την καταλληλη δουλεια γινεται να αποδωσουν τα δεοντα και συμφωνα με τη μπαλα που ξερουν,
θα ηταν σημαντικοτερο ο ιδιος ο παιχτης να βρει ΜΙΑ θεση στο γηπεδο και απο τωρα και στο εξης να δουλευει αποκλειστικα και μονο για να εξελιχθει ως παικτς υψηλου επιπεδου ΜΟΝΟ σε αυτη τη θεση...και εξηγουμαι..
αυτη τη στιγμη ο νινης
δεν ειναι ουτε δεξι χαφ-εξτρεμ ουτε επιτελικος...(για να παιξει πιο χαμηλα δεν το συζητω καν για χιλιους δυο λογους..)..
ενας προπονητης λοιπον πρεπει να αναλαβει την ευθυνη και να διαλεξει θεση για αυτον...
ή θα παει στο πλαι,πραγμα που σημαινει πως θα χρειαστει να βελτιωσει εκρηξη,μαρκαρισμα μαν του μαν και παιξιμο κοντα στη γραμμη
ή θα παει στον ψηλα στον αξονα,πραγμα που σημαινει πως πρεπει να βελτιωσει τη σκληραδα του,το αριστερο του(οχι οτι εχει και ασχημο) και να μαθει κινησεις κρυφου φορ..
αν συνεχιζει να παιζει οπου λαχει και οπου του λεει ο καθε νιομπλιας θα καταληξει καστιγιο και αυτος...
θα τον ρωτανε <<τι θεση παιζεις?>> και θα απαντα <<επιθεση>>...το <<ολ αραουντ>> δεν υπαρχει στο ψηλο επιπεδο..καταλαβετε το..
βεβαια μια ομαδα με προπονητη το νιομπλια δεν ειναι και ο καλυτερος συμμαχος για εναν νεο-ταλαντουχο παικτη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχω κλάσει στο γέλιο. έγραψες μια μαλακία και για να μην το παραδεχτείς, την εμπλουτίζεις και με άλλες μαλακίες. αν έχεις δει τους περσινούς αγώνες, αυτός που δεν έφτανε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι από το κόρνερ ήταν ο Καραγκούνης! λες να μην είχε κι αυτός δύναμη; εγώ από την 5η δημοτικού την έφτανα την μπάλα στο τέρμα. στα 18 μου, την έφτανα στο άλλο κόρνερ. και με γυμναστική μηδέν. εδώ μιλάμε για επαγγελματία ποδοσφαιριστή α΄ εθνικής. όταν γράφω ότι έχει αδύναμα πόδια, εννοώ προφανώς συγκριτικά με άλλους.  :idiot: :idiot: :idiot:
μιας κι είσαι και γιουτιουμπάκιας, κοίτα λίγο εδώ κάτι σέντρες για τον πούτσο. στο 2:58 κοίτα κι ένα κόρνερ που δεν φτάνει ούτε στο πρώτο δοκάρι

φαίνεται όλοι μας τόσα χρόνια τυχαία βλέπουμε το νίνη να μη μπορεί να κάνει σέντρα.
Για να καταλάβεις ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι σε μια ομάδα με 7άρι που οι σέντρες, τα φάουλ και τα κόρνερ έπρεπε να είναι κάτι σαν απευθείας ανάθεση με το σφύριγμα στο βάζελα τα εκτελεί ..... ο καραβούτας....το αμυντικό χαφ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΕΜΕ........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι ο καραγκουνης κατουρησε στην φυσουνα και φαγαμε προστιμο 5.000 ευρω? :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Stories

Νέο!