1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στο χανουμοθρεντ βάλτα που είναι ον τόπικ.αααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχαχχα
εχασε το τελευταιο της καριερας του με την αεκουλα στο κυπελλο..ο ΤΖΟΛΕ Π Ο Τ Ε
απίστευτα κρύο αίμα.
δεν ειναι αυτος...μάζεψε τη φωτεινούλα από το χανουμοθρεντ
δεν ειναι αυτος...
Υ.Γ μαλλον κατεβαινει με τον μιχα εγραφαν χτες οι κωλοφυλλαδες & ο σιγαλας με τον μιχαλολιακο..
delete απο εμενα..
καλά, το τι παπαριές έχω διαβάσει από τότε που σχολίασα τη μαλακία που έγραψε ο περσόνας ότι ο Νίνης κάνει πεθαμένες σέντρες, δεν περιγράφεται. ο περσόνας από πεθαμένες, σήμερα μου το γύρισε στο ότι πάνε στο γάμο του καραγκιόζη. άλλος λέει ότι του Λέτο είναι καλύτερες γιατί τις βγάζει και κλεισμένος, ενώ ο Νίνης πρέπει να ξεμαρκαριστεί οπότε κουράζεται. το ότι ο Λέτο πριν κάνει σέντρα έχει κάνει σχεδόν πάντα κανα χιλιόμετρο με την μπάλα και καμιά δεκαριά ντρίμπλες δεν τον κουράζει δηλαδή. (ούτε και βρίζω τον Λέτο που λέει ο περσόνας, μόνο για το παιχνίδι στο καμπ νου τον κατηγόρησα). άλλος λέει ότι δεν χτυπάει καλά κόρνερ (με ποιον τον συγκρίνουμε; με τον χατζηπαναγή;)
για μένα έτσι έχουν τα πράγματα: ο παίχτης έχει καλά αλλά αδύναμα πόδια, δεν έχει όμως πολλές φορές καθαρό μυαλό και κάνει πολλές μαλακίες. προχτές έβγαλε και έναν τσαμπουκά που εμένα μου άρεσε. δεν μιλάω για την 2η κάρτα που έφαγε, αλλά για το ότι δοκίμασε πολλές μπούκες, στις οποίες βέβαια φάνηκαν και οι αδυναμίες του, όπως π.χ. εκεί που τον τζάρτζαρε ο αράπης κι έφαγε την τούμπα αμέσως
διαβάζοντας όλα αυτά κατέληξες στο ότι ο νίνης έχει αδύναμα πόδια.....
ότι λέμε απο την αρχή.
πάμε με απλή φυσική
στραααααααατα στρατούλλααααα
ο παίκτης που έχει αδύναμα πόδια για να φτάσει η σέντρα εκέι που θέλε πρέπει να βάλει περισσότερη δύναμη από αυτή που έχει οπότε η τεχνική πάει για τομπούτσο.
Είναι αμέτρητες οι φορές που έχει κτυπήσει κόρνερ και η μπάλλα δε φτάνει ούτε στο πρώτο δοκάρι.
Κανείς παίκτης πλην του Λέτο στο βάζελο δε μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει σέντρα ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ.
συνέχισε να μας διασκεδάζεις.
τελικα ποιος κατουρησε στην φυσουνα του καμπ νου
σιγα ρε..τελικα ποιος κατουρησε στην φυσουνα του καμπ νου
σιγα ρε..
το παιδι διαβασε καμπινου αντι για καμπ νου & εκανε την αναγκη του..
έχω κλάσει στο γέλιο. έγραψες μια μαλακία και για να μην το παραδεχτείς, την εμπλουτίζεις και με άλλες μαλακίες. αν έχεις δει τους περσινούς αγώνες, αυτός που δεν έφτανε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι από το κόρνερ ήταν ο Καραγκούνης! λες να μην είχε κι αυτός δύναμη; εγώ από την 5η δημοτικού την έφτανα την μπάλα στο τέρμα. στα 18 μου, την έφτανα στο άλλο κόρνερ. και με γυμναστική μηδέν. εδώ μιλάμε για επαγγελματία ποδοσφαιριστή α΄ εθνικής. όταν γράφω ότι έχει αδύναμα πόδια, εννοώ προφανώς συγκριτικά με άλλους.
μιας κι είσαι και γιουτιουμπάκιας, κοίτα λίγο εδώ κάτι σέντρες για τον πούτσο. στο 2:58 κοίτα κι ένα κόρνερ που δεν φτάνει ούτε στο πρώτο δοκάρι
τον τίναζε και καθυστέρησε η αλλαγή 30 δευτερόλεπταρε τυποι ο καραγκουνης κατουρησε στην φυσουνα και φαγαμε προστιμο 5.000 ευρω?