gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ο μενδρινος που κολαει ρε γκαμπαντου; :- :- :-
ε πως δεν κολλαει
ηταν ο μοχλος αναπτυξης του παιχνιδιου του Αρη....
ο μενδρινος που κολαει ρε γκαμπαντου; :- :- :-
το μονο σαπιο ειναι η πουτσα που εχεις τοσα χρονια στον κωλο σου!τοσο καιρο πια σαπισε!ΕΓΚΛΗΜΑ
γαμω το μουνι σου το σαπιο...
καλα γκαμπαντου χεστοε πως δεν κολλαει
ηταν ο μοχλος αναπτυξης του παιχνιδιου του Αρη....
εχεις ρε μαγκα ομαδα?μπες γαμησε με και ας σου δωσουν οτι σφυριγμα θες
καλα γκαμπαντου χεστο
τα λεμε αυριο....
χαυαλεδιαζουμε ρε...εγω τους αγαπαω ολους!!Καλά ρε παιδιά δεν μπορείτε να κρατήσετε ένα επίπεδο στο topic; Έλεος δηλαδή!
Βρίζετε ο ένας τον άλλο χυδαία, προσβάλλεται, μιλάτε άσχημα! Επιτέλους, ότι έχετε να πείτε πείτε το με επιχειρήματα! Αφήστε επιτέλους τα μίση και αρχίστε τους γαύρους στο γαμήσι!!!
ετσι ειναι φιλε μουεκει ειναι και ολο το ποιντ μου
εχεις;
μπες και σαρωσε τους με την αποδοση σου οπως λες και αστους να σφυρανε και να κανουν παραγκες και
αρχιδια
αλλα οταν ο νταμπλουχος παιζει χειροτερα και απο την Ατλ.Μπιλμπαο που θα δουμ σε λιγο στο ΣΚΑΙ
τι να λεμε...
Κατσε γιατι αρχισε
παω να γουσταρω,να πιω και τα τσιπουρακια μου,να φχαριστηθω Αγουερο και Φορλαν..
τα λεμε μετα
ετσι ειναι φιλε μου
αλλα περιμενεις απο ανθρωπο που πηρε καλπικο πεναλτι και αντι να εχει τα παντελονια να πει ναι ρε δε το αξιζα και λεει για τον γκαγκατση
που εχει φαγωθει η ελλαδα με αυτον τον γκαγκατση
βγαλε ρε την περικεφαλαια λεμε να βλεπεις τι τρως...το μονο σαπιο ειναι η πουτσα που εχεις τοσα χρονια στον κωλο σου!τοσο καιρο πια σαπισε!
βγαλε ρε την περικεφαλαια λεμε να βλεπεις τι τρως...
ξυπναααααααααααααααααααααααααααααααα............................
χαχαχαχ..σωστα...δεν πειραζει και αυτος ιδιος μαλακας με σενα ειναι...Είσαι τόσο βλήμα που κάνεις παράθεση άλλου και τη χρεώνεις σε μένα...
Χρηστίδη....τσίμπα επιτέλους του Πατέρα το αρχίδη! Καλά άντε τσίμπα το δικό μου που το έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια!
χαχαχαχ..σωστα...δεν πειραζει και αυτος ιδιος μαλακας με σενα ειναι...
χαμενη δεν πηγε η παραθεση....
Υ.Γ.παιζει να ειναι και πιο μαλακας απο σενα αν και κομματακι δυσκολο....
καλα νουμερο συνεχα το παραληρημα ...και αν θες να διασκεδασεις παρε....Πάντως ανεξάρτητα από το πόσο αδερφή είσαι (γιατί είσαι και το ξέρουν όλοι), εγώ σε πάω. Είσαι από τις πιο γραφικές μορφές του forum και ειλικρινά σε βλέπω σα ψυχοθεραπεία. Μόλις έχω νεύρα από δουλειά κ.λπ., μπαίνω στο forum, σε βρίσκω (γιατί ως μαλακοπίτουρας που είσαι χωρίς ζωή έξω από το internet, είσαι πάντα μέσα), σου ρίχνω τα μπινελίκια σου που τα έχεις κατα βάθος ανάγκη και εσύ και έτσι κάνω καλό και σε μένα που ξεχαρμανιάζω, αλλά και σε σένα που πριν δώσεις το ξεσκισμένο κωλαράκι σου, θέλεις να ακούσεις τα μπινελίκια σου να φτιαχτείς.
ρε ανθρωπακι....τα νευρα απο την πραγματικη ζωη (που μαλλον δεν εχεις) τα χαλαρωνεις πισω απο ενα πισι;;;Πάντως ανεξάρτητα από το πόσο αδερφή είσαι (γιατί είσαι και το ξέρουν όλοι), εγώ σε πάω. Είσαι από τις πιο γραφικές μορφές του forum και ειλικρινά σε βλέπω σα ψυχοθεραπεία. Μόλις έχω νεύρα από δουλειά κ.λπ., μπαίνω στο forum, σε βρίσκω (γιατί ως μαλακοπίτουρας που είσαι χωρίς ζωή έξω από το internet, είσαι πάντα μέσα), σου ρίχνω τα μπινελίκια σου που τα έχεις κατα βάθος ανάγκη και εσύ και έτσι κάνω καλό και σε μένα που ξεχαρμανιάζω, αλλά και σε σένα που πριν δώσεις το ξεσκισμένο κωλαράκι σου, θέλεις να ακούσεις τα μπινελίκια σου να φτιαχτείς.