αναρωτιεμαι μηπως ο Γιαννακης εδωσε το πλειοψηφικο πακετο γιατι ισως να θελει να συμετασχει σε καποια εταιρεια που υπαρχει η αναγκαια απαιτηση να μην ειναι μεγαλομετοχος ιδιοκτητης σε ΠΑΕ???????????????????/
αναρωτιεμαι μηπως ο Γιαννακης εδωσε το πλειοψηφικο πακετο γιατι ισως να θελει να συμετασχει σε καποια εταιρεια που υπαρχει η αναγκαια απαιτηση να μην ειναι μεγαλομετοχος ιδιοκτητης σε ΠΑΕ???????????????????/
- Kostas Piladakis Kazino Rules! Ύστερα απο πολλές αναβολές, το τελευταίο κρατικό καζίνο της Κέρκυρας περνά οριστικά στα χέρια του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Λάρισας Κώστα Πηλαδάκη, που έχει συμμετοχές και στα καζίνα του Ρίο και της Ξάνθης... Δυο εταιρείες είχαν αναδειχθεί οριστικοί ανάδοχοι του δημόσιου διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού και το τίμημα της αγοράς των μετοχών ανήλθε στα 7.650.000 ευρώ .Για την πώληση του συγκεκριμένου καζίνου στον Πηλαδάκη που έγινε επι κυβερνήσεως Νου Δου, είχαν εκφραστεί αντιρρήσεις απο την αντιπολίτευση και προσπάθεια αναθεώρησης της διαδικασίας... που μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί...
Πολλοί επιχειρηματίες έχουν εμμονές να τρυπώνουν στις διοικήσεις των ομάδων με κυβερνητικές διευκολύνσεις....Γιατί άραγε;
κοιτα εγω με τον τζιγκερ δεν εχω τιποτα καλα ξηγιεται απλα τα εχω με το βαρδινογιαννεικο που τοσα χρονια μας ειχε στη διχονοια και στην .επιτελους ελευθερωθηκαμε
κοιτα εγω με τον τζιγκερ δεν εχω τιποτα καλα ξηγιεται απλα τα εχω με το βαρδινογιαννεικο που τοσα χρονια μας ειχε στη διχονοια και στην .επιτελους ελευθερωθηκαμε
το βαρδινογιαννεικο το εχει κραξει ουκ ολιγες φορες. και εγω αισθανθηκα σημερα οτι απελευθερωθηκαμε απο τον ζυγο. ΟΜΩΣ οφειλω να ομολογησω εντιμα οτι αυτη η κινηση του τζιγγερ ειναι οτι καλυτερο εχει κανει(εκτος απο τα λεφτα που εχουν βαλει σαν οικογενεια) και με εξεπληξε ευχαριστα. δεν μπορω να μην το πω.