Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
αναρωτιεμαι μηπως ο Γιαννακης εδωσε το πλειοψηφικο πακετο γιατι ισως να θελει να συμετασχει σε καποια εταιρεια που υπαρχει η αναγκαια απαιτηση  να μην ειναι μεγαλομετοχος ιδιοκτητης σε ΠΑΕ???????????????????/

λεω μηπως????????????????????????????

γεωργιου speaking...

Επισκέπτης
αναρωτιεμαι μηπως ο Γιαννακης εδωσε το πλειοψηφικο πακετο γιατι ισως να θελει να συμετασχει σε καποια εταιρεια που υπαρχει η αναγκαια απαιτηση  να μην ειναι μεγαλομετοχος ιδιοκτητης σε ΠΑΕ???????????????????/

λεω μηπως????????????????????????????
φρουτακια-στοιχημα-τζογος???

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
δεν ξερω φανταζομαι και το συνδυαζω με την αποχωρηση του κροκους

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ισως ενα νεο στοιχημα

Επισκέπτης
φρουτακια-στοιχημα-τζογος???

Τζόγο είπες?
off topic, αλλά καλό:

- Kostas Piladakis Kazino Rules! Ύστερα απο πολλές αναβολές, το τελευταίο κρατικό καζίνο της Κέρκυρας περνά οριστικά στα χέρια του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Λάρισας Κώστα Πηλαδάκη, που έχει συμμετοχές και στα καζίνα του Ρίο και της Ξάνθης... Δυο εταιρείες είχαν αναδειχθεί οριστικοί ανάδοχοι του δημόσιου διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού και το τίμημα της αγοράς των μετοχών ανήλθε στα 7.650.000 ευρώ .Για την πώληση του συγκεκριμένου καζίνου στον Πηλαδάκη που έγινε επι κυβερνήσεως Νου Δου, είχαν εκφραστεί αντιρρήσεις απο την αντιπολίτευση και προσπάθεια αναθεώρησης της διαδικασίας... που μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί...
Πολλοί επιχειρηματίες έχουν εμμονές να τρυπώνουν στις διοικήσεις των ομάδων με κυβερνητικές διευκολύνσεις....Γιατί άραγε;

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ελα ντε
δεν εχουν που να χασουν τα λεφτα τους και λενε ας τα χασουμε στο ποδοσφαιρο...

και μια και μιλαμε για λαρισα θυμηθηκα την ερωτηση που θα ξαναγινει επικαιρη

ποιον γαμαει ο λαρισσαιος?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
τα παρα λετε, απλα ηταν ατυχος.
κοιτα εγω με τον τζιγκερ δεν εχω τιποτα καλα ξηγιεται απλα τα εχω με το βαρδινογιαννεικο που τοσα χρονια μας ειχε στη διχονοια και στην  :jerking: :jerking: :jerking:.επιτελους ελευθερωθηκαμε :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
κοιτα εγω με τον τζιγκερ δεν εχω τιποτα καλα ξηγιεται απλα τα εχω με το βαρδινογιαννεικο που τοσα χρονια μας ειχε στη διχονοια και στην  :jerking: :jerking: :jerking:.επιτελους ελευθερωθηκαμε :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

το βαρδινογιαννεικο το εχει κραξει ουκ ολιγες φορες. και εγω αισθανθηκα σημερα οτι απελευθερωθηκαμε απο τον ζυγο. ΟΜΩΣ οφειλω να ομολογησω εντιμα οτι αυτη η κινηση του τζιγγερ ειναι οτι καλυτερο εχει κανει(εκτος απο τα λεφτα που εχουν βαλει σαν οικογενεια) και με εξεπληξε ευχαριστα. δεν μπορω να μην το πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom