Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι δύο πρώην πράσινοι, ο Γιάκα Λάκοβιτς και ο Σάνι Μπετσίροβιτς μίλησαν μετά το τέλος του θριάμβου της Σλοβενίας επί της Αυστραλίας στο gazzetta.gr και έριξαν το γάντι στον Παναθηναϊκό!

Με 19 πόντους και 5 τρίποντα ο Γιάκα Λάκοβιτς ήταν σε τρομερή κατάσταση στον αγώνα με την Αυστραλία. Οι Σλοβένοι διέλυσαν τους «Μπούμερς» με 87-58 και μετά τον αγώνα, ο Γιάκα είχε έναν… καλό λόγο να πει για την πρώην ομάδα του.

«Φίλε (σ.σ. στα ελληνικά) ούτε εμείς πιστεύαμε ότι θα παίξουμε τόσο καλά σήμερα. Τώρα όμως πρέπει επιτέλους να προχωρήσουμε στην τετράδα και να μπούμε στα μετάλλια», είπε ο Γιάκα που δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια από τον κόσμο, όσο περίμενε τη σειρά του να μιλήσει στη σλοβενική τηλεόραση, μετά τον Σάνι Μπετσίροβιτς.

«Τελείωνε, να πάμε να ξεκουραστούμε» του είπε γελώντας, πριν αναρωτηθεί για το μέλλον του Παναθηναϊκού. «Μαθαίνω ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν ακόμα κοντό… Κάντε μου διαφήμιση αν θέλετε και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον», έριξε τη βόμβα ο 32χρονος Σλοβένος που έχει μεν ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν θα έλεγε όχι στο μεγάλο come back! Το θέμα είναι τι έχει να πει ο Ομπράντοβιτς που ένιωσε προδομένος πριν από τέσσερα χρόνια όταν ο Γιάκα αποφάσισε ξαφνικά να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα…

Αυτός που σίγουρα θα γινόταν δεκτός με ενθουσιασμό στο ΟΑΚΑ, καθώς άφησε άριστες εντυπώσεις στη διετία που έμεινε στην Ελλάδα είναι ο Σάνι Μπετσίροβιτς. Ο Σάνι, που πέρσι έπαιξε στην Ολύμπια Λουμπλιάνας και ακόμα δεν ξέρει που θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη χρονιά, δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και πετάει στα… σύννεφα. «Είμαι τόσο χαρούμενος. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως παίξαμε σήμερα. Είναι τέλειο, φίλε. Είναι εκπληκτικό!»

Ο Σάνι όταν έχει κέφια είναι… περιβόλι και μέσα σε πέντε λεπτά πρόλαβε να μιλήσει για τον μπαμπά του, την Εθνική μας, τον Διαμαντίδη και το μέλλον του στον… Παναθηναϊκό.

«Πώς χάσατε έτσι χτες; Φώναζα σαν τρελός όταν περάσατε μπροστά, αλλά στο τέλος κουραστήκατε. Νομίζω ότι αν ο Bill (σ.σ. Σπανούλης) ήταν λίγο πιο ξεκούραστος θα κερδίζατε και τώρα θα λέγατε ότι πάτε να πάρετε το χρυσό! Εμείς έχουμε δρόμο ακόμα γιατί την Τουρκία είναι δύσκολο να κερδίσουμε στην Τουρκία (σ.σ. ο αγώνας με τη Γαλλία δεν είχε ακόμα αρχίσει, αλλά ο Μπετσίροβιτς μάλλον δεν πιστεύει στα θαύματα), αλλά μετά τη σημερινή εμφάνιση όλα γίνονται. Κάνει καλή δουλειά ο μπαμπάς μου…»

Όσο για τον τραυματισμό που παραλίγο να τον αφήσει εκτός Μουντομπάσκετ, ο Σάνι ήταν απολαυστικός: «Δεν καταλαβαίνεις πόσο πονούσα… Ακόμα φοβάμαι ότι κάποιος θα με χτυπήσει στον ώμο και θα μου τον… βγάλει. Ευτυχώς όμως είμαι καλά και θυμάμαι να ντριμπλάρω, ακόμα κι έτσι… Αφήστε με εμένα όμως. Καλά είμαι! Εσείς τι πάθατε με τον Μήτσο; Το περιμένατε ότι θα σταματήσει ή ήταν… έκπληξη; Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον Μήτσο. Είναι κορυφαίος. Πιο πολύ από κορυφαίος. Θα σας λείψει πολύ!» είπε την ώρα που ο υπεύθυνος Τύπου της σλοβενικής ομάδας πήγε να τον τραβήξει από το χέρι για να πάει στη μεικτή ζώνη.

«Όχι από αυτό το χέρι! Πονάω» φώναξε στον Σλοβένο δημοσιογράφο, που παραλίγο να πάθει συγκοπή. «Πλάκα κάνω! Το άλλο χέρι με πονάει…»! Και γιατί να μην κάνει πλάκα ο Μπετσίροβιτς. Με 8 πόντους, 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ δεν τα πήγε κι άσχημα για… βετεράνος ετών 29.

«Φίλε, πες μου κάτι. Τώρα που έφυγε ο Bill και ο Σάρας ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν κοντό, ε; Πώς με είδες; Μπορώ να παίξω ξανά; Εγώ πάντως είμαι έτοιμος», είπε γελώντας και έτρεξε στα αποδυτήρια πίσω από τον Ντράγκιτς για να ξεκινήσει -επιτέλους- το σλοβένικο πανηγύρι για την πρόκρισης στους προημιτελικούς του Μουντομπάσκετ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καύλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

χύνω άπειρα για πάρτυ σου γαύρε....να αποκλείζεσαι με τριάρες και πεντάρες :cum: :cum: :cum: :cum: :knockinb: :pipa3:
σωστοοος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Άλλο Ρόμα κ'άλλο Μίλαν. (Γιοβάνοβιτς)
Γιοβάνοβιτς ψυχάρα, Ολυμπιακάρα!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Α ρε θείε δεν τον έκλεισες το Γενάρη να χτυπάγαμε το πρωτάθλημα και έφερες το τρελό αγόρι Ντάτολο. :headbang: :headbang:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
"Αγαπητοί Ανδρέα και Νίκο,

Το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2008 σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής στην ιστορία του Παναθηναϊκού με την συμμετοχή επιφανών και οικονομικά ισχυρών Παναθηναϊκών που στήριξαν την ομάδα. Πρωταρχικοί στόχοι της καινοτόμου αυτής πρωτοβουλίας, ήταν η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας καθώς και η ανάπτυξη και ενίσχυση του συλλόγου. Απότοκος της προσπάθειας αυτής, ήταν η κατάκτηση του ντάμπλ που μας έκανε όλους υπερήφανους.

Με την λήξη της περσινής περιόδου και την αποχώρηση του Νίκου από την προεδρία ενισχύθηκε το έλλειμμα επικοινωνίας μεταξύ μας. Η σκληρή, ανοιχτή και δημόσια αντιπαράθεση είχε ως αποτέλεσμα να πληγεί η εικόνα της ομάδας και να προκληθεί αρνητικός αντίκτυπος στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Δεν εξετάζω ποιος είχε δίκιο ή άδικο αφού σε κάποιο βαθμό έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Είναι δυσάρεστο πάντως που δεν μπορέσαμε να επιλύσουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας. Μάλιστα, το κλίμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε καλοθελητές να δράσουν ενάντια στο καλό του Παναθηναϊκού. Από πλευράς μου, θεωρώ ότι εξήντλησα τα περιθώρια για να βρεθεί ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής και να λειτουργήσουμε συλλογικά.

Η έλλειψη χρόνου, λόγω της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και η έλλειψη βούλησης να επιλυθούν τα προβλήματα δεν μας επέτρεψε να βρούμε την χρυσή τομή στα ζητήματα που προέκυψαν. Ανεξαρτήτως των μεταξύ μας διαφωνιών, ήταν αναγκαίο να κινηθεί ο Παναθηναϊκός γρήγορα, αποτελεσματικά και ουσιαστικά για την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να μην χαθεί η κρίσιμη μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Προτεραιότητα ήταν η ενίσχυση της ομάδας με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και η παραχώρηση άλλων που δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει σήμερα ένα εξαιρετικό δυναμικό που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει από πλεονεκτική θέση τους εγχώριους τίτλους αλλά και να πραγματοποιήσει μια ευρωπαϊκή πορεία αντάξια της ιστορίας του.

Σήμερα, και ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ήρθε η ώρα να βγάλουμε τις παρωπίδες και να κοιτάξουμε την κατάσταση στα μάτια. Υπάρχει μια «άρρωστη» και διχαστική ατμόσφαιρα μεταξύ των φίλων του Παναθηναϊκού που ζήσαμε πρόσφατα στο πρώτο εντός έδρας φιλικό αγώνα της ομάδας. Εάν επιτρέψουμε να συνεχιστεί η κατάσταση σίγουρα θα επηρεάσει και θα αποσυντονίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τους φιλάθλους με απρόβλεπτες συνέπειες για τον σύλλογο. Ακόμα και στο Διοικητικό Συμβούλιο επικρατεί έλλειψη διάθεσης συνεργασίας και διαλόγου δίνοντας προς τα έξω τα λάθος μηνύματα. Η ομάδα αυτή την στιγμή, δείχνει εύθραυστη εσωτερικά και ευάλωτη στους αντιπάλους μας, οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρία να την υπονομεύσουν. Η παθογένεια που βιώνει ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιμετωπιστεί με γενναίες αποφάσεις.

Αναλαμβάνω λοιπόν την πρωτοβουλία να καταθέσω την ακόλουθη πρόταση.

Ανδρέα και Νίκο,

Σας μεταβιβάζω δωρεάν την κυριότητα του 25% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από αυτές που κατέχει η οικογένειά μου. Η μοναδική δέσμευση που πρέπει να αναλάβετε είναι να εγγυηθείτε να μην πουληθεί κανένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της σημερινής ομάδας.

Επιπροσθέτως, παραχωρώ άνευ ανταλλάγματος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για διάστημα δύο ετών, τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Αφήνω στη διακριτική σας ευχέρεια, να διανείμετε, εφόσον το επιθυμούν, το ποσοστό αυτό μεταξύ των υπολοίπων μετόχων όπως αυτοί ορίζονται στο μεταξύ μας συμφωνητικό. Με αυτό τον τρόπο, εσείς και οι μέτοχοι που έχουν συμπράξει μαζί σας, θα αποκτήσετε πλέον το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Αναλαμβάνετε ως εκ τούτου, τη συνολική διοίκηση και διαχείριση της ομάδας για να υλοποιήσετε τους κοινούς μας στόχους για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Πιστεύω, ότι υπό το νέο μετοχικό σχήμα θα ενισχυθεί η σύνθεση απόψεων και ο υγιής διάλογος προς όφελος του συλλόγου, κάτι που επιθυμούμε όλοι μας.

Τέλος, σας δηλώνω ότι θα στηρίξω τον Νίκο ως Πρόεδρο της ΠΑΕ υπό την νέα μετοχική σύνθεση.

Ο σύλλογος πρέπει να βρίσκεται πάνω από προσωπικούς εγωισμούς και φιλοδοξίες. Θεωρώ υποχρέωση μου να εξασφαλίσω το ευρύτερο καλό του συλλόγου, μακριά από σκοπιμότητες, και αυτό πράττω.

Η δεδομένη χρονική στιγμή είναι κομβική. Οφείλουμε όλοι, ομάδα-διοίκηση-φίλαθλοι, να συνταχτούμε, σε αρραγές μέτωπο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ενότητα του Παναθηναϊκού διασφαλίζεται στην πράξη και όχι στα λόγια. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θεωρώ ότι θα δοθεί ένα οριστικό τέλος στη διχόνοια και τον αποπροσανατολισμό του κόσμου. Δεν θα υπάρχει πλέον καμιά δικαιολογία με πρόσχημα την κατοχή από μέρους της οικογένειας μου της πλειοψηφίας των μετοχών για έριδες, αντιπαραθέσεις και τροφή σε αυτούς που θέλουν να βλάψουν την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλειας προς τον σύλλογο έρχεται η απόφαση αυτή της οικογένειάς μου. Στην νέα αυτή σελίδα για την ομάδα, θα μας βρείτε δίπλα σας αρωγούς και συμπαραστάτες"

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο τζιγγερ ΧΑΡΙΣΕ...
για να τους δω τωρα...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Φαγωθήκανε οι παναθηναϊκοί να πουλήσει ο Τζίγγερ και τώρα που τους έκανε τη χάρη εξαφανίστηκαν και δε μιλάει κανείς.
:grin:

Μετά από αυτές τις εξελίξεις πάντως βλέπω εύκολο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟ.

Με βγενό και Πατέρα πρόεδρα..προβλέπω 15 χρόνια πρωτάθλημα και κύπελλο  ;)

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................................ :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
ΠΟΥΛΑ φωνάζαμε , χάρισε ο σωφέρ!

είμαι επιφυλακτικός βέβαια,τώρα όπως λέει η ανακοίνωση θα πέσουν οι μάσκες!

για να δούμε...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
474
Πόντοι
36
ΠΑΝΤΑ επιφυλακτικοί με το κ...σογο!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
με όλους φίλε και με τους αλεξιπτωτιστές παναθηναϊκάρες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Φαντάσου να πούνε , "Δεν δεχόμαστε χαρίσματα. Μόνο αν πουλάει δεχόμαστε" :grin:
πολυ την αργουνε την απαντηση παντως..οποτε δεν αποκλειω τιποτα!
βλεπω να χουμε γελια παλι.. :2funny:

**ο τζιγγερ παντως εκανε κινηση ματ...αν αρνηθουν και τωρα,κανεις δε θα τους παιρνει πια στα σοβαρα και δικαιως...

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
αρχικα θετικος ο βγενο. την τεταρτη το κρισιμο ραντεβου. αντε να δουμε!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
αφτι η αδικι τισ φισισ πρεπει αν διορθοθι!!!!!!!!!
χριαζοντε 6 οκαδεσ εμα
κατα προτιμισισ ομαδασ κοπρεξ

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Με δηλώσεις του στον SENTRA FM ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίστηκε θετικός στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, επιβεβαιώσε το leoforos.gr για το ραντεβού που έκλεισαν Πατέρας, Βγενό και Τζίγκερ και έκανε λόγο για νέα εποχή εφόσον όλα πάνε καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος:

«Η επιστολή του κ. Βαρδινογιάννης λέει κάποια πράγματα γενικά. Η πρώτη αντίδραση είναι πως κι εγώ και ο Νίκος φυσικά είμαστε πολύ θετικοί. Τηλεφώνησα στον κ. Βαρδινογιάννη και μάλλον την Τετάρτη θα μιλήσουμε για να υλοποιήσουμε τον καινούριο σχεδιασμό. Εάν έχουμε αντιληφθεί σωστά την πρότασή του, μπορούμε να μιλάμε για νέα εποχή».

Για το εάν αιφνιδιάστηκαν: «Για τον  Πατέρα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά εμένα ναι με αιφνιδίασε η πρόταση του κ. Βαρδινογιάννη.  Αυτό διότι οι προτάσεις που του είχαμε κάνει πριν από λίγο καιρό ήταν πιο συμφέρουσες γι αυτόν, αλλά τότε είχα χαρακτηριστεί αναξιόπιστος και σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις για αυτό τον λόγο. Η χαρά όλων είναι το καλό του Παναθηναϊκού. Εάν μπορεί να υλοποιηθεί η πρόταση μιλάμε για μια νέα ημέρα».

Για την συνομιλία με τον Τζίγκερ: «Ηταν μια πολύ φιλική τηλεφωνική συνομιλία. Εκτός απροόπτου γιατί πάντοτε πρέπει να βάζουμε μια μικρή επιφύλαξη τα μηνύματα είναι θετικά. Ανεξάρτητα απο το έαν έχουμε καταλάβει καλά την πρόταση και τι θα συμβεί μιλάμε για μια καινούρια μέρα στον Παναθηναϊκό σε κλίμα ομόνοιας και συνεργασίας. Εκ πρώτης όψεως είναι θετικά τα μηνύματα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν μιλήσουμε.

Για την ερμηνεία που δίνει στην κίνηση του Τζίγκερ: «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω το γεγονός πως την δίνει χωρίς χρήματα. Είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού να πάμε με θετική διάθεση στην συνάντηση. Προέχει το καλό της ομάδας. Οτιδήποτε κι αν κρύβεται πίσω από την πρόταση θα πρέπει να γίνει για το καλό της ομάδας. Εχουμε περάσει μια περίοδο, όπου η επικοινωνία ήταν παραπάνω από την ουσία. Ελπίζω η επιστολή Βαρδινογιάννη να έχει στόχο την ουσία. Αυτό που έχει σημασία είναι η ενότητα, δεν μιλάμε για θέματα προσωπικά, οικογενειακά κτλ. Ο,τι έγινε έγινε. Πρέπει να μπούμε όλοι μαζί στη νέα εποχή».

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω απορω που δεν ειχε πηδηξει νωριτερα απο το καραβι..
το γηπεδικο στασιμο,ο μαριδακης γκαβλωμενος,και να χει καποιους να το βριζουν βρεξει χιονισει...
ααααααντε γειααααααα...

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
για όποιον κατάλαβε  ;)

σιγα ρε μαγκες ο μοναδικος που εχει λεφτα για να συντηρησει μια ομαδα ειναι ο σοφερ; Βαλτε το καλα στο μυαλο σας. Ο παναθηναικος και ο ολυμπιακος δεν χανοντε ποτε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom