Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
προσπαθώ να καταλάβω γιατι ο μαλάκας ο έλληνας μονίμως θέλει να κάνει κακό στον άλλο έλληνα.
να ψωφησει η κατσικα του γειτονα ...  ;) :2funny:

Υ.Γ.
ποτέ στο εξωτερικό δεν έχω υποστηρίξει ξένη ομάδα (πλην της μπάρτσα που ακόμα και με το βάζελα είναι πρώτη μου ομάδα).
εεεεεεεεεεεετς
milanathens.jpg

Liverpool+Super+Logo.JPG

στους μεταξυ τους τελικους , ειλικρινα στα παπαρια μου ποια θα κερδισει ...
μονος ενδοιασμος , ισως , να παρει κανα δυο ακομη η ROSSONERA , να φτάσει τα χτυπητά αυγα σε τσου λου , και μετα να παιζουν μεταξυ τους .

μιζερια καμαμε και το τοπακι ρε γαμωτο ...
το χαμε λιγο παρηγορια μια εποχη , σκατα στα μουτρα μας
οι απο δω γαμαμε τους απο κει το καταντησμαε  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  .....οι οποιοι Καταλανοι κερδισαν τους Ολλανδους,παιζοντας Ολλανδικα!!!!!

ποτέ οι ολλανδοί δεν έπαιξαν καταλανικά.
όταν αποχώρησε ο Κρόιφ οι ολλανδοί έπαψαν να βγάζουν ποδοσφαιριστές.
είναι πούστρες με κορώνα.
εχουν και ένα πουστάκο πρίγκηπα με πορτοκαλί κασώλ που περίμενε να τον γαμήσει στο τέλος ο γκουαρντιόλα.

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1
ποτέ οι ολλανδοί δεν έπαιξαν καταλανικά.
όταν αποχώρησε ο Κρόιφ οι ολλανδοί έπαψαν να βγάζουν ποδοσφαιριστές.
είναι πούστρες με κορώνα.
εχουν και ένα πουστάκο πρίγκηπα με πορτοκαλί κασώλ που περίμενε να τον γαμήσει στο τέλος ο γκουαρντιόλα.

ρε μαλαξ κανα θρεντακι αλλο δε παμε να τα πουμε ;;;

μενα στο Παπάρη μου , χάνουμος είμαι , αλλά γαμάμε του ζέλου το μαγαζάκι

πστ ... ειδες πολλους ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ να παιζουν μπαλλιτσα τα τελευταια χρονια ;;;
ξες ... η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ειναι η χωρα πουναι πανω απο το βελγιο και κατω απο την θαλασσα... αντε ... σου ρε ναμ ην γαμησω τιποτις ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε μαλαξ κανα θρεντακι αλλο δε παμε να τα πουμε ;;;

μενα στο Παπάρη μου , χάνουμος είμαι , αλλά γαμάμε του ζέλου το μαγαζάκι

πστ ... ειδες πολλους ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ να παιζουν μπαλλιτσα τα τελευταια χρονια ;;;
ξες ... η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ειναι η χωρα πουναι πανω απο το βελγιο και κατω απο την θαλασσα... αντε ... σου ρε ναμ ην γαμησω τιποτις ...

προς στιγμήν δεν πίστεψες ότι ποστάρει ο αλεκος;
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Αρτέμης...

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
1

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
προσπαθώ να καταλάβω γιατι ο μαλάκας ο έλληνας μονίμως θέλει να κάνει κακό στον άλλο έλληνα.
μανούρα για το γήπεδο τα νιόνια.
μανούρα για ημερομηνίες τα αρειάνια.
μανούρα ο ένας μανούρα ο άλλος.
ο βάζελας κάποτε έπαιζε ημιτελικά ΟΥέφα και ζήτησε αναβολή με ΠΑΣ από Πέμπτη Κυριακή. Τελικά έγινε της πουτάνας, ο βάζελας έχασε και τα ημιτελικά και το πρωτάθλημα.
Κάβλα. Ενδεχομένως εάν δεν είμασταν ως ράτσα τόσο μαλάκες εάν ο βάζελας έπαιρνε το Ουέφα τώρα να μη χρειαζόταν να παίζεις Ιούλη με καστανάδες......
τεσπα.
μια ζωή μαλάκες.
στην τελική η μπάλλα είναι διασκέδαση και μεις την έχουμε αναγάγει στο ποιός την έχει πιό μεγάλη στην ΕΠΟ, στην Αστυνομία, στον τσαμπουκά και στις μανούρες.
ΟΚ.
τι είχες γιάννη τι είχα πάντα.

Υ.Γ.
ποτέ στο εξωτερικό δεν έχω υποστηρίξει ξένη ομάδα (πλην της μπάρτσα που ακόμα και με το βάζελα είναι πρώτη μου ομάδα).
Τα ως ανω λεγομενα σου βρυθουν απο λογικη,αληθεια, μετρο και αποτελουν ενα χτυπημα στο σαθρο δογματικο ελληνικο ποδοσφαιρο αλλα ξεχασες να λογαριασεις μερικους ασταθμιτους παραγοντες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βάρεσε διάλυση το «πράσινο» βόλεϊ!
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2010 19:01

Εικόνες εγκατάλειψης και διάλυσης αντίκρισε όποιος παραβρέθηκε στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού. Σίγουρα πάντως δεν ήταν οι πλέον ενδιαφερόμενοι, αφού παίκτες και τεχνικό τιμ δεν μπήκαν καν στον κόπο...

Η εικόνα που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία ήταν αυτή που κυριαρχούσε στην κατά τα άλλα πρώτη συγκέντρωση των πρασίνων, εν όψει της νέας περιόδου. Άπαντες… απόντες, σε ό,τι αφορά τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, με τους εκπροσώπους τους Τύπου να δίνουν το παρών για να μιλήσουν σε… κανένα!

Η δύσκολες στιγμές που περνά το τριφύλλι έφερε τα παραπάνω αποτελέσματα και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής. Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Δεκέμβριο και έπραξαν αυτό ακριβώς που είχαν πει… Να απέχουν σε περίπτωση που δεν τους καταβληθούν τουλάχιστον τα δεδουλευμένα δύο μηνών. Ποσά που από φέτος αναμένεται να είναι «κάτω» κατά 40% μετά τις μειώσεις που έγιναν βάσει του υπάρχοντος μπάτζετ.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι καιρό τώρα, όμως φως στο τούνελ, δυστυχώς, δεν υπάρχει… Τη δεδομένη στιγμή, οι μόνοι παίκτες που έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συμβόλαια συνεργασίας είναι οι Πετρέας, Μηνούδης, Ψάρας και Παπαδημητρίου, ενώ οι Ντονάς, Λάππας, Πανταλέων, Γκενς και Κόβατς ενώ έχουν συμφωνήσει μπορούν όποτε το θελήσουν να ψάξουν για άλλη ομάδα, κάτι που ισχύει και για το προπονητικό τιμ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κόβατς δεν μπήκε καν στον κόπο να έρθει στην Αθήνα, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη το σπίτι που θα μείνει. Υπήρχε η σκέψη να εγκατασταθεί στο σπίτι του Ζαγκούμνι, αλλά ακόμη και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι «πράσινοι» είναι χρεωμένοι, καθώς χρωστάνε στον ιδιοκτήτη. Συν τοις άλλοις υπάρχει και ένα χρέος της τάξης των 25000 ευρώ για γήπεδο της Γλυφάδας.

Θολό το τοπίο για την ομάδα του τριφυλλιού, που μέχρι πριν από λίγους μήνες πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ έφτασε να διεκδικεί και το πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά ενώ οι παίκτες έπαιζαν απλήρωτοι. Και τώρα σκέφτονται ακόμη να μην «κατέβει» η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι τα ευρώ στη μέση, καθώς ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο 142.000 ευρώ και να τιμωρηθεί για τρία χρόνια. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

Συνημμένα

• afd579df912b5ebd93c670af3cb3e64c_L.jpg
    afd579df912b5ebd93c670af3cb3e64c_L.jpg
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 17

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν και δεν παρακολουθω βολλευ εχω να πω:
ξεφτιλα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ξεφτιλα

To σούπερ καπ θα γίνει τελικά; :think:
Το τελευταίο που σας απασχολεί βέβαια στην παρούσα φάση... :S

στην τελική η μπάλλα είναι διασκέδαση και μεις την έχουμε αναγάγει στο ποιός την έχει πιό μεγάλη στην ΕΠΟ, στην Αστυνομία, στον τσαμπουκά και στις μανούρες.
ΟΚ.
Τι να κάνουμε ρε περσόνα;;
Αφού και στο CAS μας τα κλάσανε!! :bigdick: :badair:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Βάρεσε διάλυση το «πράσινο» βόλεϊ!
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2010 19:01

Εικόνες εγκατάλειψης και διάλυσης αντίκρισε όποιος παραβρέθηκε στην «πρώτη» του Παναθηναϊκού. Σίγουρα πάντως δεν ήταν οι πλέον ενδιαφερόμενοι, αφού παίκτες και τεχνικό τιμ δεν μπήκαν καν στον κόπο...

Η εικόνα που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία ήταν αυτή που κυριαρχούσε στην κατά τα άλλα πρώτη συγκέντρωση των πρασίνων, εν όψει της νέας περιόδου. Άπαντες… απόντες, σε ό,τι αφορά τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, με τους εκπροσώπους τους Τύπου να δίνουν το παρών για να μιλήσουν σε… κανένα!

Η δύσκολες στιγμές που περνά το τριφύλλι έφερε τα παραπάνω αποτελέσματα και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής. Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Δεκέμβριο και έπραξαν αυτό ακριβώς που είχαν πει… Να απέχουν σε περίπτωση που δεν τους καταβληθούν τουλάχιστον τα δεδουλευμένα δύο μηνών. Ποσά που από φέτος αναμένεται να είναι «κάτω» κατά 40% μετά τις μειώσεις που έγιναν βάσει του υπάρχοντος μπάτζετ.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι καιρό τώρα, όμως φως στο τούνελ, δυστυχώς, δεν υπάρχει… Τη δεδομένη στιγμή, οι μόνοι παίκτες που έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συμβόλαια συνεργασίας είναι οι Πετρέας, Μηνούδης, Ψάρας και Παπαδημητρίου, ενώ οι Ντονάς, Λάππας, Πανταλέων, Γκενς και Κόβατς ενώ έχουν συμφωνήσει μπορούν όποτε το θελήσουν να ψάξουν για άλλη ομάδα, κάτι που ισχύει και για το προπονητικό τιμ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κόβατς δεν μπήκε καν στον κόπο να έρθει στην Αθήνα, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη το σπίτι που θα μείνει. Υπήρχε η σκέψη να εγκατασταθεί στο σπίτι του Ζαγκούμνι, αλλά ακόμη και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι «πράσινοι» είναι χρεωμένοι, καθώς χρωστάνε στον ιδιοκτήτη. Συν τοις άλλοις υπάρχει και ένα χρέος της τάξης των 25000 ευρώ για γήπεδο της Γλυφάδας.

Θολό το τοπίο για την ομάδα του τριφυλλιού, που μέχρι πριν από λίγους μήνες πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ έφτασε να διεκδικεί και το πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά ενώ οι παίκτες έπαιζαν απλήρωτοι. Και τώρα σκέφτονται ακόμη να μην «κατέβει» η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι τα ευρώ στη μέση, καθώς ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο 142.000 ευρώ και να τιμωρηθεί για τρία χρόνια. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

....εκεινο  το  λαμογιο  απο  το  Ντουμπαι  που  ελεγε  οτι  θα  βαλει  1  εκ €   στον  Ερασιτεχνη  που  εχει  εξαφανιστει ?   Καλα  μου  ελεγαν  οτι  θυμιζαν  Κοσκωτα οι τυχοδιωκτικες κινησεις του........και  ειχα  πιστεψει ο μαλακας ο Καρλος  οτι  αποτελουσε  εναλλακτικη  λυση  στον Καβουρογιαννη  και ετρεχα  στα  συλαλλητηρια......τελικα καταφερε να μας κανει να πιστεψουμε   οτι ο Καβουρας  ειναι -  αν μη τι αλλο -  γυφτος μεν , αξιοπιστος και  φερεγγυος δε.....  

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ξεφτιλα
Όχι μόνο στο βόλλεϋ.

Κάπου τα μπέρδεψε ο Χατζηθεοδώρου

-“Κύριε Χατζηθεοδώρου για πείτε μας. Πώς έγινε το σκηνικό;”

-“Τι να σας πω ρε παιδιά…”
“Πάω στην προπόνηση και μου λέει ο μάνατζερ, ‘θα σου γίνει μείωση κατά 55%’”
“Αρχίζω εγώ να τα υπολογίζω, και του λέω:…”.
“Πάτε καλά ρε; Δηλαδή 12,15; Πώς θα γίνει αυτό;”
“Και μου λέει, ‘τι 12,15′;”
“Του λέω ‘κούπες, τι άλλο’;”
“Και μου λέει, ‘τι κούπες ρε; Πας καλά; Εγώ για τα λεφτά σου λέω’“.
“…”
“‘Ποια λεφτά;’ του λέω”.
“Και μου λέει, ‘τα λεφτά του συμβολαίου σου’…”
“Ε, εκεί του είπα, ‘συγνώμη μεγάλε, εγώ κατάλαβα λάθος’…”
“…βλέπετε, [size=12pt]τρία χρόνια απλήρωτος[/size], είχα συνηθίσει να μετράω μόνο κούπες. Πού να πάει το μυαλό μου στα λεφτά…”

1-x-13.jpg

Ο κορυφαίος πολίστας να μένει απλήρωτος και το τελευταίο παλτό στο ποδόσφαιρο να παίρνει τα 5πλάσια. :headbang:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Η   πρωτη  προπονηση   της  ομαδαρας
Με κέφι και όρεξη για δουλειά συγκεντρώθηκαν, το πρωί της Τετάρτης (1/9), οι παίκτες του Παναθηναϊκού,   ενόψει της νέας σεζόν, έστω και με πολλές ελλείψεις.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στις δηλώσεις του, έστειλε το μήνυμα τονίζοντας ότι «δεν ασχολούμαι με τους άλλους», αναφερόμενος στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό.
    «Δεν θέλω να ασχοληθώ με το τι λένε οι αντίπαλοι μας για εμάς. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου. Σέβομαι τον κύριο Ίβκοβιτς, όπως έχω αποδείξει ότι σέβομαι όλους τους αντιπάλους μας», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε:

«Μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά. Έχουμε απουσίες, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τα παιδιά που έχουμε στη διάθεση μας. Στο πρώτο στάδιο θα ρίξουμε το βάρος μας στη φυσική κατάσταση».

Όσο για τη μη απόκτηση γκαρντ, ανέφερε: «Ποιος λέει ότι έχουμε πρόβλημα στην περιφέρεια; Ο κόσμος; Όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν την άποψη τους πάνω σε ένα θέμα. Αφήστε όμως να γνωρίζουμε καλύτερα εμείς που βρισκόμαστε μέσα στην ομάδα και τη ζούμε καθημερινά».

Συνημμένα

• zots - Bogris.jpg
    zots - Bogris.jpg
    61 KB · Εμφανίσεις: 17

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0