talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
κόνεξ τουβού....που το βλεπεις ρε θειο;;;....
κόνεξ τουβού....που το βλεπεις ρε θειο;;;....
καλά ρε τραυματίσατε τον σισσέ?
Ρε τρελλοκομείο, είπαμε δε σπας δε χαλάς, αλλά να αλλάζεις ιχώρ.γαμώ τον χερσότοπο που φτιάξανε και την σωφεραντζα μαζί.........θα μείνουμε με μισή ομάδα απο τους τραυματισμούς........ΦΥΓΕ ΠΟΥΣΤΗ ...ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ......
Κοίτα τώρα να δείς, θα μας πούμε ότι άλλο επιθετικό δεν θα πάρουμε κι ότι μια χαρά θα τα πάει ο Πετρόπουλος εν τη απουσία του Σισέ.όχι ρε μαλάκα...το ξέρω...αλλά τα μπινελίκια στον πούστη πάνε με ότι γράφεται....όπως η κόκα κόλα......
ρε αρχιδι γαυρος δεν το επαιζες απο εκει;;;τι ειδους δερφη εισαι;;;να πα να γαμηθεις εσυ ρε σκατογαβρε! Που τολμας και μιλας εσυ για σκανδαλα. Διορισμενε ψευοτοπρωταθλητη
Κοίτα τώρα να δείς, θα μας πούμε ότι άλλο επιθετικό δεν θα πάρουμε κι ότι μια χαρά θα τα πάει ο Πετρόπουλος εν τη απουσία του Σισέ.
ΥΓ....Η πλάκα είναι ότι όντως μπορεί να τα πάει καλά.
ρε αρχιδι γαυρος δεν το επαιζες απο εκει;;;τι ειδους δερφη εισαι;;;
τι μαλακας εισαι εσυ ρε....γιαυι οταν σου λενε για ευνοια εχεις παντα κατι να πεις;;;νάτος ο κουβαρντάς.....ενώ το τηγάνι.......καμμιά χάρη...ούτε τα χρέη......χρηστίδη...κάντε ακόμα άλλες 15 μεταγραφές μπας και δούμε μπάλλα φέτος.......άντε τον παλιόπουστα τον καβούρια έχετε αντίπαλο.....αφού δεν είναι ο πατέρας να σας πηδήξει ασάλιωτα χαρείτε...έχετε ελπίδες......
Το εύχομαι...και για το χαρακίρι (ελπίζω) και γιατί έτσι όπως το πάτε είναι θέμα χρόνου να αρχίσουνε να τρώγονται μεταξύ τους οι δικοί σας, αφού απλά δεν μπορούνε να παίξουνε όλοι...Θέλω να πάτε για Σέντερ φορ και να σας τον φάει ο Μαρινάκης.
Θα έχουν μετά την ευθιξία ο Γόντικας-σωφέρ-σοκοφρέιτας να κάνουν χαρακίρι;;;;
ααααααααααααααααααααααα..............μαίσταΡε τρελλοκομείο, είπαμε δε σπας δε χαλάς, αλλά να αλλάζεις ιχώρ.
Η ζημιά είναι θέμα κακοτεχνίας της κατασκευάστριας και του οργανισμού του ΟΑΚΑ που απ ότι λένε στην αναμετάδοση το χουνε αφήσει απότιστο μεσ τη λάβρα για 2 μέρες επειδή έχει χαλάσει το αυτόματο ποτιστικό λέει και δε το είπε κανείς σε κανέναν.
Ο Τζίγγερ περίμενες να πάει να το ποτίσει με το λάστιχο?
Φυσικά και πρέπει!!!ααααααααααααααααααααααα..............μαίστα
δεν προλαβα ουτε να το πω....σας κανει σαμποταζ η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΚΑ.......
αντε γαμηθειτε ρε.......
αρα τωρα πρεπει να σας το ξαναφτιαξουν ετσι;;;;;
ρε πουστη λες και το ηξερα...
Το εύχομαι...και για το χαρακίρι (ελπίζω) και γιατί έτσι όπως το πάτε είναι θέμα χρόνου να αρχίσουνε να τρώγονται μεταξύ τους οι δικοί σας, αφού απλά δεν μπορούνε να παίξουνε όλοι...
Τάσαρο ναι, Ερνέστο, αυτόν που τον σημάδευε με μπάλλες ο Λέτο?Έχουμε Ernesto και Τάσαρο δεν θα είμαστε σκορποχώρι (νομίζω)
ποσο μαλακας εισαι ρε....αντρικια εξηγηση και πηρε και παραπανω ευθυνες απο οσες του αναλογουσαν...μαλλον σε εχει βαρεσει για τα καλα! α, και διαβασε εδω για τον φλωρακο σου που εχεις βαλει στην φωτο. μες στην βαρβατηλα ο τυπος.
www.sport-fm.gr/article/288540]http://www.sport-fm.gr/article/288540[/url]
Τάσαρο ναι, Ερνέστο, αυτόν που τον σημάδευε με μπάλλες ο Λέτο?
ωραιος εισαι ρε....Φυσικά και πρέπει!!!
Μόνο και μόνο για να σε βλέπω να γίνεσαι μπουρλότο και να λύνομαι στα γέλια
ααααααχαχαχαχχαχαχαχα
ωραιος εισαι ρε....
πλακα πλακα μαλακες θα παθω κανενα εγκεφλικο γαμω το μπουρδελα τελεια κομ....
ναι...και που εξαιτιας αυτης της σκοποβολης τωρα ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΔΑΦΝΨΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ... ;) ;)Τάσαρο ναι, Ερνέστο, αυτόν που τον σημάδευε με μπάλλες ο Λέτο?
ναι...ταρχιδια μου εχω...χαπια για την πιεση παιρνω ο μαλακας και με κουρδιζουν και αυτα τα διαρχι....ακόμα;;;;; έχεις γερή κράση εσύ!