Ο Μπετσίροβιτς ήταν πάντα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας αλλά και όλων των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ακόμα και μετά την αποχώρησή του από το «τριφύλλι». Ο Σάνι δεν έχασε την ευκαιρία χθες να μιλήσει με τους παλιούς του γνώριμους στο ΟΑΚΑ, έχοντας μια φιλική συνομιλία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο.
Ύστερα από την συνομιλία των τριών ανδρών, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ερωτηθείς για το τι ειπώθηκε με τον Σλοβένο γκάρντ είπε:
«Τον Σάνι τον αγαπάω πολύ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεγάλο παιχνίδι που είχε κάνει στον τελικό του Final 4 της Αθήνας και πόσο μας βοήθησε να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό. Αν ρωτάτε εμένα, δεν σας κρύβω πως θα τον ήθελα στην ομάδα. Αλλά δεν είναι η δουλεία μου αυτή» και να συμπληρώνει: «Ό,τι πει ο Μάνος».
Εκτός από τον 29χρονο παίκτη, τον Θανάση Γιαννακόπουλο πλησίασε και ο Σταύρος Ελληνιάδης λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Τι θα γίνει, θα μας δώσετε τον Σερμαντίνι;» με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να του απαντάει χαριτολογώντας: «Σταύρο, αφού ξέρεις ότι σε αγαπάω. Πάρ΄ τον τώρα αλλά δεν το αποφασίζω εγώ, ό,τι πει ο προπονητής».