....ο κυνισμος στο μεγαλειο του.......φαινεται οτι και 100 φορες να τα γραψουμε , καποιοι δεν θα θελησουν να καταλαβουν.......ο ΠΑΟ του δινει 2 εκ Ε και την δυνατοτητα να σπασει το ρεκορ της Ρεαλ σε Κυπελλα Πρωταθλητριων μενοντας στην ιστορια του παγκοσμιου μπασκετ και ο αλλος μιλαει για ιδεες και ρομαντισμους.........λες και η υστεροφημια ειναι αμελητεα εννοια ή το να εισαι μελος της πιο πετυχημενης ομαδας ολων των εποχων σε συλλογικο επιπεδο.......... οσο κι αν ο αθλητισμος εχει εμπορευματοποιηθει , στην συλλογικη συνειδηση του φιλαθλου κοσμου θα μενουν αθλητες συμβολα οπως ο Ντελ Πιερο , ο Φρανκι και οχι ο Φιγκο κι ο Νικος Οικονομου......
φίλε μου υπάρχουν διάφορα είδη ανθρώπων.. άνθρωποι που τους νοιάζει η υστεροφημία... άνθρωποι που τους νοιάζουν μόνο τα ζεστά λεφτά... άνθρωποι που δεν τους νοιάζει τίποτα από τα προηγούμενα.... και άλλοι και άλλοι.. σεβαστοί όλοι οι χαρακτήρες αρκεί να μην παραβιάζουν την ελευθερία μας.... από εκεί και πέρα το θεωρώ λάθος να κρίνει κανείς τις κινήσεις κάποιου άλλου με βάση τα δικά του θέλω στη ζωή .....
ΥΓ 1: είμαι βάζελος από μικρό παιδί.... αλλά δεν τρελλαίνομαι που θα φύγει μάλλον ο σπανούλης
ΥΓ 2: οι γαύροι κάνουν ένα μεγάλο λάθος ... λένε π.χ. ότι αν δεν είχαν αφήσει να τους πάρουμε τον διαμαντίδη τότε στο ξεκίνημά του θα είχε γραφτεί αλλιώς η ιστορία.... αλλά κάνουν λάθος .... ο διαμαντίδης στον γαύρο το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα... το ίδιο πιθανόν ισχύει και για τον σπανούλη... μπορεί και όχι όμως ...θα δούμε σε περίπου 9 με 10 μήνες (ΑΝ τελικά πάει ο σπανούλης στον γαύρο)