1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και σε συνδυασμό με το άσπρο φόντο το αποτέλεσμα είναι καταστροφικο!
ααααααααχχαχαχαχαχααχαχαα
και σε συνδυασμό με το άσπρο φόντο το αποτέλεσμα είναι καταστροφικο!
μπέιμπι λίνος ήταν το παρατσούκλι του.κοιταξε αυτο που βλεπω οτι πρεπει να εβλεπες αλλα ματς του γκαλη αλλιως δεν εξηγουνται αυτα που περιγραφεις.φυσικα και μπορεις να γραφεις οτι γουσταρεις .να και εγω θα πω κατι ποιος τζορνταν μωρε .....ο ευθυνοφοβος οταν το ματς ηταν στο τελος τα εκανε πανω του......και δεν επερνε τη επιθεση.παρολαυτα πηρε δυο ματς τιτλου στο τελευταιο σουτ αλλλα ηταν χεστης
κάρβουνο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΚότα ο Γκάλης..
Μύρισε καμμένο πάλι..
κάρβουνο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ο Γκαλης ηταν ο πιο ακεραιος σοβαρος επαγγελματιας που εχει περασει μεχρι τωρα απο τα μπασκετικα. και ενας σοβαρος επαγγελματιας δε μπορει παρα να ειναι φαινομενο, οχι επειδη ειναι ο πιο τεχνιτης στο μπαλονι, αλλα επειδη ειχε πιο πολυ μυαλο και απο τους δεκα στο γηπεδο. γιαυτο και τους εκανε χαζους.
Και αυτο αποδεικνυεται και απο τη καριερα του σαν επιχειρηματιας μετεπειτα, και απο τις σπανιες εμφανισεις του και απο την αποχη του απο σελεμπριτοαρχιδιες. μπορουσε μεχρι σημερα να ειναι καθε μερα πρωτοσελιδο και τηλεοραση.
σεβασμος.
του γκάλη του παιξαν πουστιά.
του είχαν τάξει αφορολόγητο μερσεντικό μετά το 89 όταν τα μερσεντικά ήταν μια ολόκληρη μονοκατοικία...
μετά το παίζανε κινέζοι.
τα πήρε κράνα με τα λαμόγια και αποχώρησε απο την εθνική.
και μετά τον λέγανε μπάσταρδο επειδή δεν ήταν γεννημένος στην Ελλάδα.
σκατοράτσα.
ακόμα και το διαμάντι το πασαλείφουν με κάρβουνο και το λερώνουν.
ετσι.στους αντρες μετραει ο λογος, ο γκαλης τιμαγε τα λογια του και τα παντελονια του πανω απο ολα. και οποιον εκρινε μαλακα φυσαρουφα τον εγραφε σταρχιδια του και τον εβαζε μαυρη λιστα. σταρχιδια του και οι μερσεντες και τα συμβολαια, ο γκαλης ηταν απλα αντρας με μπεσα. και οπως καθε αντρας με μπεσα οποιον βλεπει φυσαρουφα τον εκτιμαει σα γοπα στην ασφαλτο. Ας ηταν και εθνικη ας ηταν και θεος. απλα και αντρικα.
ακόμα και το διαμάντι το πασαλείφουν με κάρβουνο και το λερώνουν.
το διαμαντι και με σκατα να το καλυψεις,δεν κολλανε πανω του για πολυ....και παραμενει παντα ενα
διαμαντι.....αυτη ειναι η διαφορα με τα δηθεν κακεκτυπα
Εγω προσωπικα θα εχω θεση παντα στην καρδια μου για αυτον τον παικταρα που δυστυχως μενει αναξιοποιητος για το ελληνικο μπασκετ!
απτον μαρτιο ειχε ακουστει οτι θα πηγαινε ολυμπιακο παντως