Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιταξε αυτο που βλεπω οτι πρεπει να εβλεπες αλλα ματς του γκαλη αλλιως δεν εξηγουνται αυτα που περιγραφεις.φυσικα και μπορεις να γραφεις οτι γουσταρεις .να και εγω θα πω κατι ποιος τζορνταν μωρε .....ο ευθυνοφοβος οταν το ματς ηταν στο τελος τα εκανε πανω του......και δεν επερνε τη επιθεση.παρολαυτα πηρε δυο ματς τιτλου στο τελευταιο σουτ αλλλα ηταν χεστης :2funny:
μπέιμπι λίνος ήταν το παρατσούκλι του.
ααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχααχα ρε κάτι νούμεραααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
κάρβουνο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ημιτελικός του '87 με τους Γιούγκους με -10 στο ημίχρονο και όλο το β'δικό του..
Προημιτελικός Κόρατς με Βαρέζε κι ο Νικόλας παραλίγο να πάρει την πρόκριση με σπασμένο δάχτυλο.

Τι να κάνουμε? Δεν ήσαν και πολλά τα παίγνια που χρειάστηκε να πάρει στα τελευταία λεπτά ο Νικόλας γιατί συνήθως τα καθάριζε νωρίς..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ενταξει τοσο ηξερε τοσο εγραψε το παληκαρι,δεν κραταμε κακια...
Καποιοι αθλητες εχουν δειξει δειγματα γραφης και ετσι περασανε στο συλλογικο υποσυνειδητο ως Μεγαλοι...
Το θεμα ειναι οτι ο Μεγαλος Νικ,ο δικος μας,της καρδιας μας,δεν χρειαζεται την γνωμη μας για το αν ηταν η οχι χεστης στην τελικη προσπαθεια....Το μονο ευκολο ειναι τα λογια και ο Νικολας εκανε μονο πραξεις,ακομα και τωρα ειναι μακρια απο τις πολυλογιες και τα φωτα της δημοσιοτητας....
Αλλωστε καποιος που πηδαγε μπροστα στον Τσατσενκο και εβαζε καλαθι μονο χεστη δεν μπορεις να τον πεις....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο Γκαλης ηταν ο πιο ακεραιος σοβαρος επαγγελματιας που εχει περασει μεχρι τωρα απο τα μπασκετικα. και ενας σοβαρος επαγγελματιας δε μπορει παρα να ειναι φαινομενο, οχι επειδη ειναι ο πιο τεχνιτης στο μπαλονι, αλλα επειδη ειχε πιο πολυ μυαλο και απο τους δεκα στο γηπεδο. γιαυτο και τους εκανε χαζους.
Και αυτο αποδεικνυεται και απο τη καριερα του σαν επιχειρηματιας μετεπειτα, και απο τις σπανιες εμφανισεις του και απο την αποχη του απο σελεμπριτοαρχιδιες. μπορουσε μεχρι σημερα να ειναι καθε μερα πρωτοσελιδο και τηλεοραση.

σεβασμος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Γκαλης ηταν ο πιο ακεραιος σοβαρος επαγγελματιας που εχει περασει μεχρι τωρα απο τα μπασκετικα. και ενας σοβαρος επαγγελματιας δε μπορει παρα να ειναι φαινομενο, οχι επειδη ειναι ο πιο τεχνιτης στο μπαλονι, αλλα επειδη ειχε πιο πολυ μυαλο και απο τους δεκα στο γηπεδο. γιαυτο και τους εκανε χαζους.
Και αυτο αποδεικνυεται και απο τη καριερα του σαν επιχειρηματιας μετεπειτα, και απο τις σπανιες εμφανισεις του και απο την αποχη του απο σελεμπριτοαρχιδιες. μπορουσε μεχρι σημερα να ειναι καθε μερα πρωτοσελιδο και τηλεοραση.

σεβασμος.

του γκάλη του παιξαν πουστιά.
του είχαν τάξει αφορολόγητο μερσεντικό μετά το 89 όταν τα μερσεντικά ήταν μια ολόκληρη μονοκατοικία...
μετά το παίζανε κινέζοι.
τα πήρε κράνα με τα λαμόγια και αποχώρησε απο την εθνική.
και μετά τον λέγανε μπάσταρδο επειδή δεν ήταν γεννημένος στην Ελλάδα.
σκατοράτσα.
ακόμα και το διαμάντι το πασαλείφουν με κάρβουνο και το λερώνουν.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Περσονακο, οι Κυπριοι ειναι καλυτεροι ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
του γκάλη του παιξαν πουστιά.
του είχαν τάξει αφορολόγητο μερσεντικό μετά το 89 όταν τα μερσεντικά ήταν μια ολόκληρη μονοκατοικία...
μετά το παίζανε κινέζοι.
τα πήρε κράνα με τα λαμόγια και αποχώρησε απο την εθνική.
και μετά τον λέγανε μπάσταρδο επειδή δεν ήταν γεννημένος στην Ελλάδα.
σκατοράτσα.

στους αντρες μετραει ο λογος, ο γκαλης τιμαγε τα λογια του και τα παντελονια του πανω απο ολα. και οποιον εκρινε μαλακα φυσαρουφα τον εγραφε σταρχιδια του και τον εβαζε μαυρη λιστα. σταρχιδια του και οι μερσεντες και τα συμβολαια, ο γκαλης ηταν απλα αντρας με μπεσα. και οπως καθε αντρας με μπεσα οποιον βλεπει φυσαρουφα τον εκτιμαει σα γοπα στην ασφαλτο. Ας ηταν και εθνικη ας ηταν και θεος. απλα και αντρικα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο γκάλης πήγαινε πάντα πρώτος στην προπόνηση και μετα καθόταν μόνος του άλλες δυό ώρες μόνο για βολές και σουτ.

ακόμα και στις μεγάλες επιτυχίες ένοιωθε απίστευτα άβολα με τη δημοσιότητα.
αυτό που είχε κάνει τότε η εθνική του γκάλη και του γιαννάκη με μεγαθήρια όπως η ΕΣΣΔ η ενωμένη Γιουγκοσλαβία και η τεράστια Ιταλία δεν είχε προηγούμενο ούτε και θα ξαναέχει επανάληψη.

Καμμιά σχέση δεν έχει το γιούρο στο ποδόσφαιρο με αυτό που έκαναν το 87 οι γκαλογιαννάκηδες.
μια χώρα με 9 μύρια και μέσο όρο ύψους τότε το 1.70 νίκησε στα ΙΣΑ και χωρίς διαιτησίες και λοιπές παπαριές μια χώρα 250 εκατομμυρίων και μια χώρα Κολοσσό στο μπάσκετ με ελίτ παικτών που οι απόγονοί τους παίρνουν κούπα με 5-6 διαφορετικές εθνικές σήμερα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στους αντρες μετραει ο λογος, ο γκαλης τιμαγε τα λογια του και τα παντελονια του πανω απο ολα. και οποιον εκρινε μαλακα φυσαρουφα τον εγραφε σταρχιδια του και τον εβαζε μαυρη λιστα. σταρχιδια του και οι μερσεντες και τα συμβολαια, ο γκαλης ηταν απλα αντρας με μπεσα. και οπως καθε αντρας με μπεσα οποιον βλεπει φυσαρουφα τον εκτιμαει σα γοπα στην ασφαλτο. Ας ηταν και εθνικη ας ηταν και θεος. απλα και αντρικα.
ετσι.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

το διαμαντι και με σκατα να το καλυψεις,δεν κολλανε πανω του για πολυ....και παραμενει παντα ενα
διαμαντι.....αυτη ειναι η διαφορα με τα δηθεν κακεκτυπα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  το διαμαντι και με σκατα να το καλυψεις,δεν κολλανε πανω του για πολυ....και παραμενει παντα ενα
διαμαντι.....αυτη ειναι η διαφορα με τα δηθεν κακεκτυπα

ουτε λιγο δε κολλανε. καποιοι προσπαθησαν και ειδαν το αποτελεσμα. το Εκτοπισμα δημιουργει αορατη ασπιδα που δε χρειαζεται ουτε λογο να πει να απαντησει.

Γκαλης.

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στον τεραστιο ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ πρεπει να αναβουν μια λαμπαδα καθε μερα ολοι του αθληματος μετα απο αυτον γιατι εξαιτιας του παιρνουν αυτα που παιρνουν για να μην πω πρεπει να του δινουν ποσοστα απο τα μηνιατικα τους!Αντι-σταρ σε ολη του την ζωη πραγματικος σταρ μεσα στο γηπεδο!Σπουδαζα Θεσσαλονικη και το Πολυτεχνειο ηταν απεναντι απο το Αλεξανδρειο και ετσι εβλεπα πολυ συχνα προπονησεις του Αρη τοτε για δυο λογους.1.ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΚΑ 2.Χ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(για οσους τον θυμουντε απιστευτο σουτ)!Νικος Γκαλης Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!Τελος ο Δημητρης Διαμαντιδης εχει πολλα απο τα στοιχεια του τεραστιου ΝΙΚΟΛΑ απλα στο σημερινο μπασκετ ο Διαμαντιδης ειναι πιο ολοκληρωμενος παικτης(πολλες δουλιες μεσα στο γηπεδο)!Εγω προσωπικα θα εχω θεση παντα στην καρδια μου για αυτον τον παικταρα που δυστυχως μενει αναξιοποιητος για το ελληνικο μπασκετ!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω προσωπικα θα εχω θεση παντα στην καρδια μου για αυτον τον παικταρα που δυστυχως μενει αναξιοποιητος για το ελληνικο μπασκετ!

σιγα μην ασχολιοταν με τα φυραματα ο τιτανας. για να ειναι υπαλληλακος του καθε μαλακα και να πρεπει να λεει φιδια? οποιος εχει μπεσα και δεν εχει και αναγκη τρεχει μακρια και κανει τα κουμαντα τα δικα του.

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οπως και ναναι παραμενει αναξιοποιητος για το ελληνικο μπασκετ σε επιπεδο παραγωγης νεων παιδιων!Βεβαια σημαντικο ρολο εχει παιξει και ο απομακρος χαρακτηρας του!Εγω δεν φανταζομουν σχεση υπαλληλικη για μια τετοια προσωπικοτητα!Εδω δεν εμφανιζεται στα γηπεδα!Δεν ξερω με ποιο κινητρο θα ξεκινουσε να κανει κατι σε επιπεδο μικρων εθνικων ομαδων?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
απτον μαρτιο ειχε ακουστει οτι θα πηγαινε ολυμπιακο παντως

....μπορει να βριζουμε τους τσατσους τους δημοσιοκαφρους  αλλα μερικες φορες καπνος  χωρις  φωτια  δεν βγαινει......το εχα ακουσει κι εγω  και τοτε δεν εδωσα  βαση.......ειναι  ξεφτιλα  παντως για τον Σπανουλη  σε  μια  εποχη που  η  χωρα  καταρρεει οικονομικα , σε μια  σκατοκοινωνια  που   ξεφτιλιζει  την υγεια και την εκπαιδευση  :headbang: υποαμοιβοντας   γιατρους και καθηγητες,  ο  ανθρωπος  που  δεν   ξερει  να  αρθρωσει μια προταση στα ελληνικα ,  να  εχει  προταση απο το ΠΑΟ  2 εκ €  , απο τον ΟΣΦΠ 2,3 και   να  ζηταει - συμφωνα με το ρεπορταζ - κι  αλλα  100.000 € απο τους  Αγγελοπουλους.......η  προσωπικη  μου  αποψη  ειναι  οτι δεν θα παιξει ποτε το  μπασκετ  που επαιξε  στον ΠΑΟ......οπως  και κανενας παικτης  που  αλλαξε στρατοπεδο αιωνιων......θα ειναι  τετοια  η  φορτιση  και ο φανατισμος στο  γηπεδο  που θα τα   χασει.......θα  μου  πεις  "οπα  ρε  Καρλος  , η διαφορα  ειναι μεγαλη , εσυ τι θα εκανες  στην θεση του?" .........και  σας  απαντω........εαν  με  επαιρνε  στο τηλεφωνο  ο  Ζοτς ,οι  Γιαννακοπουλοι  που  , ας μην ξεχναμε , καποτε ο Βασιλακης  ειπε  οτι του σταθηκαν σαν γονεις του , μου  εδιναν  2 εκ €  και  ειχα την ευκαιρια να παιξω  στην  ομαδα  που  απειλει  το  ρεκορ της  Ρεαλ Μαδριτης  των περισσοτερων ευρωπαικων στο Πρωταθλητριων  ,  ΟΧΙ  ΔΕΝ ΘΑ  ΕΦΕΥΓΑ  με  κινδυνο  να καταντησω  ενας  νεος  Νικος Οικονομου.......θα  εμενα  για να  τελειωσω την καριερα μου  σαν  Φραγκισκος Αλβερτης........αλλα  εγω δεν ειμαι  Βασιλακης  να  με  σερνει  η  Ολυμπια  πισω  απο τα φουστανια  της......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom