Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπα οχι ακομα τυπε
τι σκυλι ρε δικε μου
αν δεν εχεις τον πογκατετζ στην αμυνα τι να λεμε τωρα :2funny:
ακου που σου λεω...σκυλος ειναι ...τον εχω δει πολλες φορες με σαλκε και ειναι απο τους παιχτες που μου εμειναν...(για την συγκεκριμενη θεση παντα λεμε )

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ακου που σου λεω...σκυλος ειναι ...τον εχω δει πολλες φορες με σαλκε και ειναι απο τους παιχτες που μου εμειναν...(για την συγκεκριμενη θεση παντα λεμε )
χτυπαει η παιζει καθαρα τυπε?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και την κουβαλαει  αμα λαχει...μακαρι να μην τον παρετε ...κατι σε ντε μικελις style...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δεν τον ξέρω σαν παίκτη αλλά ο τρόπος που μιλάει στην gazetta δείχνει επαγγελματία

«Είναι μια σούπερ προοπτική για μένα ο Παναθηναϊκός. Ομάδα με εξαιρετική παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, προέρχεται από μια μεγάλη σεζόν στην Ελλάδα και φυσικά με τιμά το γεγονός να ενδιαφέρεται για μένα» και πρόσθεσε:
«Είναι πρόκληση για μένα να βρεθώ σε μια μεγάλη ομάδα, όπου θα αγωνίζομαι τίτλους. Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισέ».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε πως απαιτείται... λίγο υπομονή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη Σάλκε. «Γνωρίζω το μεγάλο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όμως ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι παίκτης της Σάλκε, και για να γίνει οτιδήποτε θα πρέπει πρώτα να συζητήσω με την ομάδα μου και εφόσον πάνε όλα καλά θα μπορώ να μιλήσω με τον Παναθηναϊκό. Σε λίγες ημέρες θα υπάρξει ραντεβού με τη Σάλκε και θα έχω νεότερα».

Όσο για το αν η παρουσία του Γκοβού στο «τριφύλλι» τον... φέρνει πιο κοντά στην Παιανία, ο Μπαρντόν σχολίασε χαμογελώντας: «Τώρα το μαθαίνω, και κάτι τέτοιο είναι πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη. Οποιοσδήποτε παίκτης θέλει να συνεργαστεί μαζί, όμως εγώ θα απαντήσω αφού πρώτα μιλήσω με τη Σάλκε»

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μια ωραια παρεουλα....
ο υπουργος αθλητισμου ,ο προεδρος της επο και ο προεδρος του παναθηναικου αθλητικου ομιλου την χρονια που ο παο κατεκτησε το πρωταθλημα....
αφιερωμενο σε αυτους που ποσταριζαν την φωτο του γκαγκα με τον πρακτορα στις σουιτες....
πουτανα που εισαι ζωη με αυτους που ειναι ψευτες και γκαιμπελισκοι  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 150533.jpg
    150533.jpg
    14 KB · Εμφανίσεις: 19

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Πάμε για "δίαιτα" στο μπάσκετ φέτος, όπως φαίνεται.  :sunglasses:

Συνδυασμός ύφεσης και (ΚΥΡΙΩΣ ΙΜΗΟ) εμπλοκής Αφών με ΠΑΕ.

Το τελευταίο είναι ΔΙΠΛΟ ΛΑΘΟΣ: αποδυνάμωση μπάσκετ και άλλοθι σε α/α.  :tickedoff:

....μεγαλη  κριση  στο  φαρμακο , μαγκα......ΒΙΑΝΕΞ , ΠΑΕ , ΚΑΕ  ειναι  πολλα  καρπουζια  για  να  χωρεσουν  στην ιδια  μασχαλη.......απλα δεν γινεται......το  οτι ο Ζοτς  σταματα  εσπευσμενα τις διακοπες του  και ερχεται  Αθηνα  μαρτυρα  οτι  τα  πραγματα δεν  ειναι οπως τις προηγουμενες χρονιες.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Aναμενόμενο.

Ο παίκτης θα πήγαινε ΝΒΑ. Το γνωρίζαμε από τότε που ήρθε. Το πολύ να έμενε ένα χρόνο ακόμα.

Τώρα χρειαζόμαστε ΚΑΙ 5άρι.
Συμφώνησε με Τίμπεργουλβς ο Πέκοβιτς

1/7/2010 9:28:08 πμ

Η μεταγραφική περίοδος στο ΝΒΑ ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και μία από τις πρώτες συμφωνίες, σύμφωνα με το ESPN, είναι αυτή ανάμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τον Νίκολα Πέκοβιτς.

Η ιστοσελίδα του ESPN αναφέρει συγκεκριμένα πως ο μαυροβούνιος σέντερ του Παναθηναϊκού ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Μινεσότα για συμβόλαιο τριών ετών, το οποίο θα του αποφέρει 13 εκατομμύρια δολάρια.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Πέκοβιτς αποφάσισε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Τίμπεργουλβς. Η συμφωνία του με την ομάδα της Μινεσότα είναι προφορική και αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 5 Ιουλίου.

Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, τότε στον Παναθηναϊκό προστίθεται ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα, καθώς οι πράσινοι θα μείνουν χωρίς σέντερ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του, ώστε να θωρακίσει τη ρακέτα της ομάδας του.

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μια ωραια παρεουλα....
ο υπουργος αθλητισμου ,ο προεδρος της επο και ο προεδρος του παναθηναικου αθλητικου ομιλου την χρονια που ο παο κατεκτησε το πρωταθλημα....
αφιερωμενο σε αυτους που ποσταριζαν την φωτο του γκαγκα με τον πρακτορα στις σουιτες....
πουτανα που εισαι ζωη με αυτους που ειναι ψευτες και γκαιμπελισκοι  :2funny: :2funny: :2funny:

Δώσε ημερομηνία της φωτογραφίας. Είναι από τη φιέστα ή σε ματς της κανονικής σεζόν; Τις φωτό του πράκτορα με τον Γκαγκάτση εγώ της πόσταρα. Μήπως να σου ποστάρω και την ευχαριστήρια επιστολή του κρόκους όταν αποσύρθηκε από την ενεργό μάχη; Μήπως να σου ποστάρω το transcript του κερατούκλη που ζητούσε από τον κρόκους να τον βάλει στην SL μαζί με τον Γκαγκάτση για να του πάρει το φετινό πρωτάθλημα σε μία εβδομάδα; Γουστάρεις πρωτοσέλιδα που εκλιπαρούσαν τον πράκτορα να δώσει πόστο της Τρούμπας στον Γκαγκάτση; Τράβα πίσω και ξανάλα.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
249
Πόντοι
281
Το 2006 πήρε τη θέση του Σισέ στο Μουντιάλ ενώ το 2010 θα γίνουν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. Το gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον Γκοβού.

2. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο σχολείο, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Στις ακαδημίες της Λυών εντάχθηκε το 1996 και είχε όνειρο να παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΟΝΕΙΡΟ (ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ)

9. Πριν μερικούς μήνες συνελήφθη να οδηγάει υπό την επήρεια αλκοόλ και πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο. Στο αλκοτέστ βρέθηκαν 2,6 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο στην αναπνοή του, τη στιγμή που το όριο είναι στο 0,5. Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μετακινείτο με ταξί!

ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΗΣ??? ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΛΑ

10. Ήταν ένας από τους τρεις παίκτες (Ριμπερί και Μπενζεμά οι άλλοι δύο) που μπλέχτηκαν στο σκάνδαλο με την ανήλικη πόρνη στο Παρίσι. Ο Σίντνεϊ Γκοβού δεν είναι τόσο πολύ μπλεγμένος ενώ οι έρευνες θα εξελιχθούν τώρα που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δικός μας ο Γκοβού. Μήπως να ρίχναμε τίποτε πιπίνια να σκάσει μύτη και ο Ριμπερί?????????????????????????

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
249
Πόντοι
281
Δώσε ημερομηνία της φωτογραφίας. Είναι από τη φιέστα ή σε ματς της κανονικής σεζόν; Τις φωτό του πράκτορα με τον Γκαγκάτση εγώ της πόσταρα. Μήπως να σου ποστάρω και την ευχαριστήρια επιστολή του κρόκους όταν αποσύρθηκε από την ενεργό μάχη; Μήπως να σου ποστάρω το transcript του κερατούκλη που ζητούσε από τον κρόκους να τον βάλει στην SL μαζί με τον Γκαγκάτση για να του πάρει το φετινό πρωτάθλημα σε μία εβδομάδα; Γουστάρεις πρωτοσέλιδα που εκλιπαρούσαν τον πράκτορα να δώσει πόστο της Τρούμπας στον Γκαγκάτση; Τράβα πίσω και ξανάλα.

Στέφανε μην ασχολείσαι με μαλακίες. Ας είναι όποτε θέλει η φωτό. Στα @@ μας τα δυο. Χάσανε τα κακομαθημένα ένα πρωτάθλημα στα ίσια επειδή δεν περνάγανε τα οφ σαιντς και οι βουτιές, (έβγαινε και ο Μίχος και έλεγε ΝΑΙ οφ σαϊντ είναι αλλά δεν τα σφυράνε στην Ευρώπη, μπας και μας ψήσει) και μοιράζουν φωτός.

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στέφανε μην ασχολείσαι με μαλακίες. Ας είναι όποτε θέλει η φωτό. Στα @@ μας τα δυο. Χάσανε τα κακομαθημένα ένα πρωτάθλημα στα ίσια επειδή δεν περνάγανε τα οφ σαιντς και οι βουτιές, (έβγαινε και ο Μίχος και έλεγε ΝΑΙ οφ σαϊντ είναι αλλά δεν τα σφυράνε στην Ευρώπη, μπας και μας ψήσει) και μοιράζουν φωτός.

Τίποτα κάτω φίλε. Τους αφήνεις να ποστάρουν μία φωτογραφία και δημιουργούν εντυπώσεις με ακατάληπτες κατηγορίες. Τέσπα, μετά από τον Σάρας, πήραν και τον Γκοβού.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
249
Πόντοι
281
Τίποτα κάτω φίλε. Τους αφήνεις να ποστάρουν μία φωτογραφία και δημιουργούν εντυπώσεις με ακατάληπτες κατηγορίες. Τέσπα, μετά από τον Σάρας, πήραν και τον Γκοβού.

Κλείνουν τον ΝΕΝΕ. Ή μήπως τον ΟΧΙΟΧΙ???????? ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
η μπέσα έμαθα ενισχύθηκε με δεξί εξτρέμ-τσοπάνη
αληθεύει?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσυ ποσταρες εκεινη και εκλαιγες και εγω σου ποσταρω αυτη....
η διαφορα ειναι οτι εγω δεν κλαιω και το θεωρω ενα φυσιολογικο γεγονος να συμβαινει αυτο (αυτη ηταν και η αποψη μου και τοτε με την φωτο με τον γκαγκα ;) ;)) ο προεδρος της επο να πηγαινει στα γηπεδα και να καθεται με τους προεδρους και αλλους επισημους ....
καταλαβες μαγκιτη την διαφορα μας;;;;
αυτο που ελεγα λεω και τωρα ενω εσυ αναγκαζεσαι να κανεις κυβιολισθηση μιας και ειχες δαιμονοποιησει το να καθονται μαζι ....
κανε κωλοτουμπες τωρα ....δικαιολογησε τα αδικαιολογητα....
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι γελιο βγαζετε ρε......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

χαχαχαχαχαχαχαχ ωραιος ρε παιχτη....και ποιοι ειναι οι αξιοπιστοι;;;εσεις;;;;
που δεν ξερετε ουτε ποτε ιδρυθηκατε;;;;καλο ρε .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom