Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εννοείται. Ο Σπανούλης είναι από τους καλύτερους περιφερειακούς στην Ευρώπη.
Αν αργήσει πάλι η μεταγραφή play maker, βλέπω να τα σκάμε και μάλιστα χοντρά στον Σάρας.

Τι θα κάνουμε; Θα τα σκάσουμε χοντρά για ένα παίκτη που έχει πατήσει, τα πόσα(;), 35; Φίλε, δεν παίζει προσφορά πάνω από 1 μύριο. Άντε με τις διαπραγματεύσεις να καθίσει κάπου στο 1.2εκ.€. Ο Σπανούλης είναι όντως εξαιρετικός play maker και ο Σάρας δεν έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει ένα παίκτη που είχε μ.ο κοντά στα 20 λεπτά. Ο Λιθουανός είναι για κανένα δεκάλεπτο πλέον. Που 'ναι τα χρόνια..

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να κάνω μια, χαζή, ερώτηση:
Αυτός ο Τζιόλης, που στα 2 μέχρι τώρα ματς στο Μουντιάλ πιθανόν νά ναι ο πιο καλός συνολικά Έλληνας παίκτης, είναι ο ίδιος που ο "υπέροχος λαός" μας, ο "αιώνια πιστός", σκυλόβριζε και του κρέμασε και χυδαίο πανώ για να τον εξαναγκάσει να φύγει?
Υποθέτω, όλοι αυτοί βλέπουν χρόνια μπάλλα....
Ενώ εγώ είμαι άμπαλλος...

Την παλεύεις ρε φίλε; Πες μου ειλικρινά.. Τι θα γίνει επιτέλους με τα τζιγγεροειδή.. Ποιος παίκτης ρε, του λέει η ομάδα του πήγαινε Campionato (Atalanta) με 2 μύρια για την ομάδα και 1 μύριο στον ίδιο και το ποζέρι το παίζει βαρύ πεπόνι, απορρίπτει την πρόταση, δεν δείχνει συμμετοχή στις προπονήσεις με σκοπό να υπάρξει λύση συμβολαίου από τον Παναθηναϊκό και να πάει ΔΩΡΕΑΝ σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα; Τότε έφαγε εξέδρα οριστικά και ΜΟΝΟ τότε. Πιο πριν απλώς δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή και απλώς προπονούταν και έπαιζε που και που.

Κομήτες είστε; Παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον σύλλογο ή βλέπετε μία φορά μπάλλα στα δέκα χρόνια και εκφράζετε περισπούδαστες απόψεις σαν τον Διακογιάννη;

Υπάρχουν τόσα και τόσα παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια, που το αρχίδι δεν λέρωνε καν τη φανέλα. Δεν υπήρχε αυτό ρε, δεν έκανε ούτε ένα τάκλιν το μουνί! Γαμώ τους Τζιωλομάντζιους μου από το Πανιωνάκι και τον Βέλιτς μαζί. Ο τύπος ήταν λίγο καλύτερος από Κονσεσάο και Μπίτσκσαν, αυτό τα λέει όλα. Ήταν ικανός να παίζει επί 90 λεπτά και να μην έχει ακουμπήσει μπάλλα. Και στην τελική, ποιον προτιμάς, Ζιλμπέρτο ή Τζιώλης; Ακόμα και ο Μάτος ήταν απείρως καλύτερός του. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παιχνίδι που ο Τζιώλης έπαξε καλά, ήταν τo 4-1 επί της ΑΕΚ στην Λεωφόρο για τα play-off.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Την παλεύεις ρε φίλε; Πες μου ειλικρινά.. Τι θα γίνει επιτέλους με τα τζιγγεροειδή.. Ποιος παίκτης ρε, του λέει η ομάδα του πήγαινε Campionato (Atalanta) με 2 μύρια για την ομάδα και 1 μύριο στον ίδιο και το ποζέρι το παίζει βαρύ πεπόνι, απορρίπτει την πρόταση, δεν δείχνει συμμετοχή στις προπονήσεις με σκοπό να υπάρξει λύση συμβολαίου από τον Παναθηναϊκό και να πάει ΔΩΡΕΑΝ σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα; Τότε έφαγε εξέδρα οριστικά και ΜΟΝΟ τότε. Πιο πριν απλώς δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή και απλώς προπονούταν και έπαιζε που και που.

Κομήτες είστε; Παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον σύλλογο ή βλέπετε μία φορά μπάλλα στα δέκα χρόνια και εκφράζετε περισπούδαστες απόψεις σαν τον Διακογιάννη;

Υπάρχουν τόσα και τόσα παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια, που το αρχίδι δεν λέρωνε καν τη φανέλα. Δεν υπήρχε αυτό ρε, δεν έκανε ούτε ένα τάκλιν το μουνί! Γαμώ τους Τζιωλομάντζιους μου από το Πανιωνάκι και τον Βέλιτς μαζί. Ο τύπος ήταν λίγο καλύτερος από Κονσεσάο και Μπίτσκσαν, αυτό τα λέει όλα. Ήταν ικανός να παίζει επί 90 λεπτά και να μην έχει ακουμπήσει μπάλλα. Και στην τελική, ποιον προτιμάς, Ζιλμπέρτο ή Τζιώλης; Ακόμα και ο Μάτος ήταν απείρως καλύτερός του. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παιχνίδι που ο Τζιώλης έπαξε καλά, ήταν τo 4-1 επί της ΑΕΚ στην Λεωφόρο για τα play-off.
Ενώ με τη Βέρντερ σερνότανε ε?
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με Ζιλμπέρτο, φυσικά, ούτε και με Μάτος. Ατυχή παραδείγματα και τα δύο.
Αλλά, για πες μου, παρακολουθούσες από κοντά τις προπονήσεις και ξέρεις ότι δεν έδειχνε διάθεση?
Ο Κατσουράνης, που δεν κάνει τάκλιν είναι μουνί η παικταράς? Εγώ λέω το δεύτερο.
Ο Βέλιτς τι φταίει πάλι? Καλύτερος ο Αντωνίου να υποθέσω? Αλλά, ποιός εισηγήθηκε να φύγει ο αγορασμένος με 5μυρια Μάτος δανεικός στη Βραζιλία? Ο Βέλιτς?

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ με τη Βέρντερ σερνότανε ε?
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με Ζιλμπέρτο, φυσικά, ούτε και με Μάτος. Ατυχή παραδείγματα και τα δύο.
Αλλά, για πες μου, παρακολουθούσες από κοντά τις προπονήσεις και ξέρεις ότι δεν έδειχνε διάθεση?
Ο Κατσουράνης, που δεν κάνει τάκλιν είναι μουνί η παικταράς? Εγώ λέω το δεύτερο.
Ο Βέλιτς τι φταίει πάλι? Καλύτερος ο Αντωνίου να υποθέσω? Αλλά, ποιός εισηγήθηκε να φύγει ο αγορασμένος με 5μυρια Μάτος δανεικός στη Βραζιλία? Ο Βέλιτς?

Εμ, εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι ρε φίλε, με την Βέρντερ. Τους καλάρεσε, άρεσε και στον τσολιά αλλά ο γερμανικός σύλλογος δεν ήθελε να πληρώσει την ρήτρα (κάπου στα 1.6 εκ. € αν θυμάμαι καλά). Επιστρέφει ο Τζιώλης και αρχίζει η μανούρα: Ο Τζιώλης ήθελε να φύγει, ο Παναθηναϊκός το ίδιο, η Βέρντερ τον ήθελε αλλά χωρίς να πληρώσει το ποσό της ρήτρας. Του βρίσκουμε άλλη ομάδα και αρχίζει τις μανούρες. Δεν ήμουν στην προπόνση αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, το τσογλάνι έκανε ναζάκια με σκοπό την λύση συμβολαίου για να την κοπανήσει προς Γερμανία τζάμπα, στις πλάτες του μαλάκα. Όταν πήρε σουτ στο γρασίδι της Παιανίας όμως άρχισε την κλάψα και τώρα βρίσκεται στη Σιένα της Β' Εθνικής Ιταλίας. Δηλάδή, εσύ θεωρείς, ότι από τον πρόεδρο της ΠΑΕ έως τον προπονητή έλαγαν ΌΛΟΙ ψέμματα;

Ο Τζιώλης, προ Βέρντερ, δεν υπήρχε στον αγωνιστκό χώρο, period.

Ο Βέλιτς ήταν αυτός που μας φόρτωσε όλους αυτούς τους αχάριστους κωλοπαδαράδες (χώρια τα παλτά τύπου Μίτου), θυμάσαι τον Μάντζιο να λέει στο Ελ. Βεν. "Δεν θέλω να επιστρέψω;". Παίχτες που έγιναν γνωστοί με την φανέλα του Παναθηναϊκού και κατάφεραν να χάσουν Κύπελλο ως και από την Λάρισσα! Φυσικά με μπάτζετ τύπου αχρηστοανίκανου τότε. Ο Τζιώλης, ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που πλήγωσε το ευρωπαϊκού προφίλ του συλλόγου σε παιχνίδια που δεν θέλω να φέρω στη μνήμη μου.

Ο Αντωνίου έκανε τεράστια λάθη, σκόρπισε αφειδώς χρήματα ΑΛΛΑ έφερε Λέτο, Ζιλμπέρτο και Σισέ.

Ο Μάτος κόστισε 2.4 εκ.€. Τα 5 εκ. € είναι μαζί με την απόκτηση του Ίβανσιτς. Η επιλογή απόκτησης έγινε από τον Αντωνίου όταν δεν είχαμε ακόμα τεχνικό. Αργότερα δεν άρεσαν στον 10Κάτε. Και οι δύο παίχτες υπερ-χρήσιμοι imo.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Αλλού διαφωνώ, αλλού συμφωνώ μαζί σου. Επειδή λόγω ηλικίας έχω δει πολύ μεγάλους παίκτες να φοράνε το τριφύλλι και με μερικούς, λόγω συγκυριών, είμαστε παραπάνω από γνωστοί έχω να σου πω τα εξής:
Ο Τζιώλης, καλός η κακός παίκτης, δεν άξιζε αυτή την αντιμετώπιση από τον κόσμο που-υποτίθεται- είναι εκεί για να ενθαρρύνει ΟΛΟΥΣ τους παίκτες όταν μπαίνουν στο χορτάρι, κι όχι όσους μόνο επιλέγουν οι επικεφαλής των συνδέσμων. Στο κάτω κάτω, ας αποθεώνουν τους αρεστούς κι ας μην συντρίβουν ψυχολογικά τους μη αρεστούς. Από τη στιγμή που ο προπονητής επιλέγει κάποιον για να παίξει, είναι αδικο για την ίδια σου την ομάδα να παίζεις με παίκτη λιγότερο αποδοκιμάζοντας κάθε ενέργεια του "στόχου". Μόνο σε μια περίπτωση υπήρχε δίκιο για τέτοια συμπεριφορά, με τον Μητρόπουλο, αλλά αν υποθέσω  ότι το '83 στο νικ σου είναι το έτος γέννησης σου δεν μπορεί να θυμάσαι.
Για να μαθαίνεις δε πως γίνονται μερικά πράγματα, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα όσα πιθανόν να ξέρεις (πάντως όχι από πρώτο χέρι) οι μεταγραφές ελεύθερων παικτών (όρα περίπτωση Ζιλμπέρτο) είναι περισσότερο αποτέλεσμα ικανών μάνατζερ παρά ικανών τεχνικών διευθυντών, διευθυντών ποδοσφαίρου, η όπως αλλοιώς βαφτίζονται στην υπανάπτυκτη ποδοσφαιρικά Ελλάδα. Απόδειξη γι αυτό, το ότι με αποκορύφωμα τον Νιλμάρ για τον οποίο ο 'Ινδιάνος" έσκιζε τα ρούχα του να τον φέρουμε με 2εκ (όπως και άλλους παίκτες από 'κει κάτω) τώρα διαπ΄ρεπει, ενώ ο Παναθηναικός αγόραζε τον ανεκδιήγητο Σόουζα με εισήγηση κολλητού και "υμέτερου" μάνατζερ.
Ο Αντωνίου, πιθανότατα, όπως κι ο Τεν Κάτε, επίσης πιθανότατα, εκτελούσε (η συμφωνούσε για) καθ υπόδειξη μεταγραφές. Αναμφισβήτητα χειρίστηκε καλά ένα μόνο θέμα, του Λέτο. Ο Σισέ, περισσότερο απ όλα, είναι επιτυχία του ίδιου του Πατέρα. Να σου θυμίσω δε, ότι πριν πάρουμε τον Σισέ (στον οποίο υποκλίνομαι με σεβασμό), το νταραβέρι γινόταν για να πάρουμε τον Κρουζ, ελεύθερο και με κλειστό διετές με αμοιβή 3 εκ το χρόνο (μισά μισά με τον Έλληνα μάνατζερ απ ότι αποδείχθηκε). Η υπόθεση χάλασε επειδή ήθελε τριετές και τελικά κατέληξε παγκίτης στη Λάτσια με σκάρτο 1 εκ και στο τέλος της σαιζόν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.
Παραδοσιακά, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναικός τρώει τις σάρκες του, ειδικά στις σχέσεις με τους οπαδούς του. Είναι θλιβερό κι έχει κοστίσει παραπάνω από τίτλους και παίκτες που "κάηκαν" επειδή δεν έγιναν αποδεκτοί από κάποιους στην κερκίδα. Δε θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες, καταλαβαίνεις την γενική ιδέα.
Επειδή είναι ώρα για ψαρομεζέ και ουζάκι- και χάζι στα κορμιά που λιάζονται στην παραλία, τα λέμε πάλι....

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αλλού διαφωνώ, αλλού συμφωνώ μαζί σου. Επειδή λόγω ηλικίας έχω δει πολύ μεγάλους παίκτες να φοράνε το τριφύλλι και με μερικούς, λόγω συγκυριών, είμαστε παραπάνω από γνωστοί έχω να σου πω τα εξής:
Ο Τζιώλης, καλός η κακός παίκτης, δεν άξιζε αυτή την αντιμετώπιση από τον κόσμο που-υποτίθεται- είναι εκεί για να ενθαρρύνει ΟΛΟΥΣ τους παίκτες όταν μπαίνουν στο χορτάρι, κι όχι όσους μόνο επιλέγουν οι επικεφαλής των συνδέσμων. Στο κάτω κάτω, ας αποθεώνουν τους αρεστούς κι ας μην συντρίβουν ψυχολογικά τους μη αρεστούς. Από τη στιγμή που ο προπονητής επιλέγει κάποιον για να παίξει, είναι αδικο για την ίδια σου την ομάδα να παίζεις με παίκτη λιγότερο αποδοκιμάζοντας κάθε ενέργεια του "στόχου". Μόνο σε μια περίπτωση υπήρχε δίκιο για τέτοια συμπεριφορά, με τον Μητρόπουλο, αλλά αν υποθέσω  ότι το '83 στο νικ σου είναι το έτος γέννησης σου δεν μπορεί να θυμάσαι.
Για να μαθαίνεις δε πως γίνονται μερικά πράγματα, χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα όσα πιθανόν να ξέρεις (πάντως όχι από πρώτο χέρι) οι μεταγραφές ελεύθερων παικτών (όρα περίπτωση Ζιλμπέρτο) είναι περισσότερο αποτέλεσμα ικανών μάνατζερ παρά ικανών τεχνικών διευθυντών, διευθυντών ποδοσφαίρου, η όπως αλλοιώς βαφτίζονται στην υπανάπτυκτη ποδοσφαιρικά Ελλάδα. Απόδειξη γι αυτό, το ότι με αποκορύφωμα τον Νιλμάρ για τον οποίο ο 'Ινδιάνος" έσκιζε τα ρούχα του να τον φέρουμε με 2εκ (όπως και άλλους παίκτες από 'κει κάτω) τώρα διαπ΄ρεπει, ενώ ο Παναθηναικός αγόραζε τον ανεκδιήγητο Σόουζα με εισήγηση κολλητού και "υμέτερου" μάνατζερ.
Ο Αντωνίου, πιθανότατα, όπως κι ο Τεν Κάτε, επίσης πιθανότατα, εκτελούσε (η συμφωνούσε για) καθ υπόδειξη μεταγραφές. Αναμφισβήτητα χειρίστηκε καλά ένα μόνο θέμα, του Λέτο. Ο Σισέ, περισσότερο απ όλα, είναι επιτυχία του ίδιου του Πατέρα. Να σου θυμίσω δε, ότι πριν πάρουμε τον Σισέ (στον οποίο υποκλίνομαι με σεβασμό), το νταραβέρι γινόταν για να πάρουμε τον Κρουζ, ελεύθερο και με κλειστό διετές με αμοιβή 3 εκ το χρόνο (μισά μισά με τον Έλληνα μάνατζερ απ ότι αποδείχθηκε). Η υπόθεση χάλασε επειδή ήθελε τριετές και τελικά κατέληξε παγκίτης στη Λάτσια με σκάρτο 1 εκ και στο τέλος της σαιζόν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.
Παραδοσιακά, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναικός τρώει τις σάρκες του, ειδικά στις σχέσεις με τους οπαδούς του. Είναι θλιβερό κι έχει κοστίσει παραπάνω από τίτλους και παίκτες που "κάηκαν" επειδή δεν έγιναν αποδεκτοί από κάποιους στην κερκίδα. Δε θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες, καταλαβαίνεις την γενική ιδέα.
Επειδή είναι ώρα για ψαρομεζέ και ουζάκι- και χάζι στα κορμιά που λιάζονται στην παραλία, τα λέμε πάλι....

Παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό εντός από το '94, συνδεσμίτης και οργανωμένος μετά την ενηλικίωση και παρακολούθηση και των εκτός έδρας. Για τα προηγούμενα χρόνια έχω ενημερωθεί από διάφορες πηγές χωρίς να συμμερίζομαι πάντα τις απόψεις τους. Όσον αφορά τον Τζιώλη, ο παίκτης στον Παναθηναϊκό ήταν ΚΑΚΙΣΤΟΣ. Αποτελεί το ύψιστο παράδειγμα μία γενιάς σταρχιδισμού και δημοσιουπαλληλισμού μαζί με τον Μάντζιο. Πέρα από το ματς που σου ανέφερα δεν θυμάμαι σε κανένα άλλο να παίζει αρεστό ποδόσφαιρο. Παίζει στην Εθνική ελέω γύμνιας στα χαφ. Ο συγκεκριμένος παίκτης γνώρισε την μήνη της κερκίδας (όχι μόνο από την 13) καθότι έβαλε τον εαυτό του ΠΑΝΩ από την ομάδα στην περίπτωση της μεταγραφής που συζητήσαμε παραπάνω. Αυτό είναι που εξόργισε περισσότερο, η πρότερη συμπεριφορά του, και όχι τόσο η χαμηλή παικτική του αξία. Δεν θεωρούσε τον εαυτό του μέλος της ομάδας. Χρησιμοποιήθηκε σε λίγα παιχνίδια καθότι ο κανονισμός της FIFA αναφέρει πως ένας παίκτης αποδεσμεύεται αυτομάτως όταν συμμετάχει σε λιγότερα του 10% των επίσημων παιχνιδιών της ομάδας (άσχετα αν παίξει 90 λεπτά ή 90 δευτερόλεπτα ανά ματς).

Εδώ βλέπουμε τον Βύντρα και οι περισσότεροι λέμε ότι αυτός ο παίκτης ΔΕΝ κάνει, ωστόσο, όσο παίζει σαν σκυλί όπως την τελευταία χρονιά, του βγάζουμε το καπέλο. Βύντρα και Τζιώλης είναι κακοί παίκτες αλλά με εντελώς αντίθετη νοοτροπία. Ο Βύντρα κέρδισε τον σεβασμό και την συγγνώμη της κερκίδας με την μαγκιά του. Το άλλο το αρχιδάκι, μπορεί να πάει να γαμηθεί. Προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω άτεχνους παίκτες αλλά αυτό που ζητάω είναι τα δίνουν όλα, να βάζουν το σύνολο πάνω από τον εαυτό τους. Ο Μαντζιώλης δεν το έκανε και πήραν αμφότεροι πόδι.

Αναμφισβήτητα συμφωνώ με την εσωστρέφεια που δημιουργείται στην ΠΑΕ. Σε αυτό όμως έχει ευθύνη η διοίκηση και όχι ο κόσμος. Ο κόσμος μας, έχει ανεχτεί τα πάντα, από τον Ραγκουέλ για αντικαταστάση μίας εκπληκτικής σεζόν του Γιούρκα, ως την αποδέσμευση του παικταρά Μινχ και από αποδέσμευση του Λύμπε έως την απόκτηση του Τόργκελε. Άλλο σταρχιδισμό δεν αντέχουμε. Όποιος μπαίνει, να ματώνει την φανέλα. Ο Σάλπι ας πούμε δεν έκανε για την συγκεκριμένη θέση (δεξί εξτρέμ), το βλέπαμε, αλλά η συμπεριφορά του ήταν 200% επαγγελματική ακι συνεισέφερε τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μας ενόχλησε ποτέ που είχε στην καρδιά του άλλον σύλλογο. Δεν τον πικάραμε, δεν τον γιουχάραμε και τον ευχαριστούμε για όσα μας έδωσε.

Κοίτα, δεν μπορεί αν μην είχε συνεισφορά ο Αντωνίου στις μεταγραφές των μεγάλων ονομάτων. Αυτό που του χρέωνεται δικαίως είναι τα παλτά που κόστισαν όσο 1.5 ακόμα Σισέ.

Υ.Γ Ευτυχώς που δεν ήρθε ο Κρουζ, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Φιλικούς χαιρετισμούς και καλό μεζεδάκι μαν.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
μια από τις αξέχαστες στιγμές που μας έχει χαρίσει αυτή η ομάδα!
για κάτι τέτοιες βραδιές,χαλάλι όλα
είναι στο dna της ομάδας η αυτοκαταστροφή και η υποτίμηση των ικανοτήτων της,είναι όμως στο ίδιο dna και κάτι ξεσπάσματα σαν κι αυτό,ουκ ολίγα ;)

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μια από τις αξέχαστες στιγμές που μας έχει χαρίσει αυτή η ομάδα!
για κάτι τέτοιες βραδιές,χαλάλι όλα
είναι στο dna της ομάδας η αυτοκαταστροφή και η υποτίμηση των ικανοτήτων της,είναι όμως στο ίδιο dna και κάτι ξεσπάσματα σαν κι αυτό,ουκ ολίγα ;)

Θυμάσε τι έγινε μετά; Τότε που ζητούσαμε δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης και ΕΠΟ μας έστειλε να παίζουμε στα Γιάννενα;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Στην Άρτα υπάρχει θέμα. καλό θα ήταν να σταματήσει αυτός ο συμμοριτοπόλεμος.

Να σταματησει σαφως αλλα....
  Και αυτος μεσα στην Αρτα-Πρεβεζα με φανελλα του Ολυμπιακου;
  Εξαλλου τον στειλανε να μαζεψει κοπριες για τα μαρουλια του κηπου του

χαχαχαχ

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Θυμάσε τι έγινε μετά; Τότε που ζητούσαμε δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης και ΕΠΟ μας έστειλε να παίζουμε στα Γιάννενα;
θυμάμαι χάθηκε ένα πρωτάθλημα και μία πιθανότητα ευρωπαϊκής διάκρισης

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1

χαχαχαχ

'νταξ' μπορεί να γελάμε αλλά δεν παεύει να υπάρχει θέμα στην συγκεκριμένη περιοχή. Θυμάμαι στο μέρος που μεγάλωσα και ζω ακόμα, εδώ στην Αθήνα, δεκαετία 90 ήταν γκέτο από Πανθηναϊκούς. Δεν είναι σωστό να χειροδικείς εναντίον του άλλου επειδή απλώς υποστηρίζει την Τρούμπα. Τον αποκαλείς αρχιμαλάκα και συνεχίζεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

χαχαχαχ
στην Αρτα πρέβεζα ρε μαλάκες δεν χρειάζεται το ποδόσφαιρο...
είναι κάτι σαν βαρκελώνη μαδρίτη ενα πράμα....
αααααααααααααααααααχχαχαχααχαχχααχαα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
στην Αρτα πρέβεζα ρε μαλάκες δεν χρειάζεται το ποδόσφαιρο...
είναι κάτι σαν βαρκελώνη μαδρίτη ενα πράμα....
αααααααααααααααααααχχαχαχααχαχχααχαα
  Ναι
  ενα αιτημα αυτονομιας τους λειπει μονο
  ειναι και το Σουλι διπλα
  εχουν και σημαια ετοιμη

131561-%C3%9C%C3%A3%C3%A9%C3%AF%C3%B2%C3%A3%C3%A5%C3%BE%C3%B1%C3%A3%C3%A9%C3%AF%C3%B2.jpg

τι φυτο ειναι η πρασιναδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom