Επισκέπτης
κανονικό το γκόλ του ΟΣΦΠ εκεί ο τερματοφύλακας δεν την χαϊδεύει την μπάλα γροθιά και μακρυά.
Δεν ήταν πέτσινο ΄... πούτσικο ήταν αραποπούτσικο εσείς νοιώσατε την πέτσαοταν βαλατε το πετσινο γιατι δεν μιλησες να πεις οτι ηταν αουτ?
κατσε να δεις τι σας περιμενει στο δευτερο ημιχρονο......
δεν μου λετε ρε παιδια σοβαρα....
Οταν ενας παιχτης καθετε και πεσει ο τερματοφυλακας πανω του ειναι φαουλ?σοβαρα?αυτο ξερετε απ τους κανονισμους?
επειδη ειστε προκλητικοι δειτε τι εγραψα πριν λιγο οταν βαλατε το γκολ αουτ....ουτε εβρισα,ουτε στημενα ειπα ουτε με κανεναν τα εβαλα...το δεχτηκα σαν απλα ενα λαθος ενω εσεις φαγατε ενα γκολ κι αμμεσως βγηκατε να πειτε για φαουλ.....
αυτη ειναι η διαφορα μας μαγκες....
εσεις παντου βλεπετε φαντασματα!
μαλλον εσυ τα βλεπεις ολα πρασινα φιλε μου......Πεντακαθαρη ισοφαριση,ε ψαχνω??Ο μαλαρτζ παρεμποδιζεται και δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερει να παει στη μπαλα απο το φραγμα και ο τοροσ.απλα καθεται με τα χερια ψηλα και παρακαλαει να βρεξει?Ανακεφαλαιωση.Οριακα ναι αουτ που εγω σιγουρευτηκα μονο σε ενα συγκεκριμενο ριπλει πολυ οριακο δηλαδη,εμμεσο ναι,καρτα σε αυτον που εριξε το σιμαο επρεπε ναι,καρτα στον γκουμα και δικαιη καρτα στον μενδρ.Α μην ξεχασουμε και την πετσινη ισοφαριση.Δε λεω οτι παιζει υπερ καμιας πλευρας ο ρεφερι,αλλα μην τα βλεπετε τοσο κοκκινα.
συμφωνω σε ολα.Το γκολ του γαύρου για μένα είναι κανονικό.Του βάζελου οχι.Γενικά παίζει καλύτερα ο βάζελος.Αν λήξει τόσο θα είναι για μας τα χανουμια μια χαρά.
αφου παει να προχωρησειο μεσα στη μικρη του περιοχη και ο αλλος σηκωνεται και βαζει κοντρα για να μην καταφερει να πλησιασει ο μαλαρτζ.Σχεδον καθε επαφη μεσα στη μικρη...ειναι φαουλ και αυτο σιγουρα ειναι αλλά ...παμε για αλλα.