απο εδω και περα ΟΛΑ τα γηπεδα θα γινονται ΚΟΛΑΣΗ.....καλυτερα εκει παρα στους δρομους......ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ....ξερετε που σας εχουν γραμενους ο φαρμακεμπορας και ο χαλυβουργος?
δηλαδή από τον [size=15pt]1[/size]ο;
υπολογίζω ότι σε [size=15pt]1[/size] μήνα από τώρα θα έχεις φτάσει τα [size=15pt]888[/size] μηνύματα.
όλο μαζί; [size=15pt]11 888[/size].
Εγω λυπαμαι τους Αγγελοπουλους.....ηθικοι ανθρωποι , με αγαπη για την ομαδα τους , καμια σχεση με το σκουληκι τον πρακτωρα της Σταζι..........κριμα που εχουνε να κανουνε με κτηνη.....
υπολογίζω ότι σε [size=15pt]1[/size] μήνα από τώρα θα έχεις φτάσει τα [size=15pt]888[/size] μηνύματα.
οταν αποφασισουν να διωξουν ολους τους πρεζακιδες απο τα γηπεδα τοτε ισως μπορεσουμε να μιλησουμε.
χεστηκα αμα χασω και αμα χασω το πρωταθλημα ετσι. εχουμε διοικηση παραδειγμα που δε το αμφισβιτει κανεις και εχουμε 300 πουτανας γιους και κανουν ολο αυτο το σκηνικο
δε παμε να γαμηθουμε λεω γω καλυτερα
ευκολη απαντηση.....μαρουσι,πανελληνιος,λαρισα,καβαλα,τρικαλα,κολοσσος,περιστερι εχουν κανει τετοια? ας ριξουν τους πρωτεργατες της μαλακιας και σου λεω εγω πως γινονται αρνακια οι υπολοιποι....
η διακοπή έγινε όταν η ώρα ήταν [size=10pt]11[/size]και κάτι, ο ΠΑΟ ήταν [size=10pt]8[/size] πόντους μπροστά, έτσι όπως πάει η δουλειά με τους πελάτες θα φτάσουμε τους [size=10pt]88[/size] τίτλους
όλο μαζί [size=10pt]11 8 88[/size]
ΤΥΧΑΙΟ;δε νομίζω
ευκολη απαντηση.....μαρουσι,πανελληνιος,λαρισα,καβαλα,τρικαλα,κολοσσος,περιστερι εχουν κανει τετοια? ας ριξουν τους πρωτεργατες της μαλακιας και σου λεω εγω πως γινονται αρνακια οι υπολοιποι....
εχουμε διοικηση παραδειγμα που δε το αμφισβιτει κανεις και εχουμε 300 πουτανας γιους και κανουν ολο αυτο το σκηνικο
δε παμε να γαμηθουμε λεω γω καλυτερα
η διακοπή έγινε όταν η ώρα ήταν [size=10pt]11[/size]και κάτι, ο ΠΑΟ ήταν [size=10pt]8[/size] πόντους μπροστά, έτσι όπως πάει η δουλειά με τους πελάτες θα φτάσουμε τους [size=10pt]88[/size] τίτλους
όλο μαζί [size=10pt]11 8 88[/size]
ΤΥΧΑΙΟ;δε νομίζω
....τα εχουμε πει ξανα....η Αγγλια ειχε χουλιγκαν-εγκληματιες , και οχι το καθε ελληνοπουλο σπυριαρικο μαλακισμενιο που την παιζει και πεταει καπνογονο μεσα στο γηπεδο...κι ομως βαλανε μια ταξη και δεν κουνιεται φυλλο......ενα παιδι παραπανω ειπε μια αληθεια....βολευει τους πολιτικους η εκτονωση να γινεται στα γηπεδα και οχι στους δρομους υπο τις παρουσες οικονομικες συγκυριες.....
....τα εχουμε πει ξανα....η Αγγλια ειχε χουλιγκαν-εγκληματιες , και οχι το καθε ελληνοπουλο σπυριαρικο μαλακισμενιο που την παιζει και πεταει καπνογονο μεσα στο γηπεδο...κι ομως βαλανε μια ταξη και δεν κουνιεται φυλλο......ενα παιδι παραπανω ειπε μια αληθεια....βολευει τους πολιτικους η εκτονωση να γινεται στα γηπεδα και οχι στους δρομους υπο τις παρουσες οικονομικες συγκυριες.....