apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι ειναι δυσκολο ρε τυπεπολύ άπιστος Θωμάς είσαι
επισης ακουσα και αλλα ονοματα
πετζα
γκαρνετ
γιατι ειναι δυσκολο ρε τυπεπολύ άπιστος Θωμάς είσαι
γιατι ειναι δυσκολο ρε τυπε
επισης ακουσα και αλλα ονοματα
πετζα
γκαρνετ
Δακτυλος των κόκκινων αντμιν.......Δεν ξέρω ποιος μαλάκας παπαρίδης έχει φτιάξει το thread, αλλά ρε ξεφτίλα - το όνομα της ομάδας με μικρό?
Δεν ξέρω ποιος μαλάκας παπαρίδης έχει φτιάξει το thread, αλλά ρε ξεφτίλα - το όνομα της ομάδας με μικρό?
και κλακέτες υπάρχουν ρε...ενας ειναι ο επιστημονας...
ακου δεν υπαρχουν πλαγια βηματα στο μπασκετ...
πιουρ μαλακια....100%,ανρειτιντ.
Τρομερό????FIXED!
επειδη φαινεται πως εισαι ασχετος με το αθλημα,δε συνεχιζω...κλακετες,ρουμπα,σαμπα,σαλσα οτι θες...και κλακέτες υπάρχουν ρε...
και μάλιστα η ταχύτητα στο μπάσκετ βασίζεται στα πλάγια βήματα και στις κλακέτες.
αααααααααααχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχα ρε μαλάκες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΛΕΜΕ.
επειδη φαινεται πως εισαι ασχετος με το αθλημα,δε συνεχιζω...κλακετες,ρουμπα,σαμπα,σαλσα οτι θες...
υ.γ.η αμυνα βασιζεται εν πολλοις στα πρωτα πλαγια βηματα,
ειδικα στις περιπτωσεις που κοντος παει για ντραιβ κοντρα σε ψηλοτερο παικτη ή σε αμυνες ζωνης...
αλλα τι να λεμε τωρα...ειπαμε,κλακετες!
ο σχορτσιανιτης ξεκουραστος στον αιφνιδιασμο παει πιο γρογορα απο τους κοντους, στα πικ εν ρολ μαρκαρισματα κλεβει τις πιο πολλες μπαλες.......ειδικα χθες γιατι ημουν μεσα ο μπουρουσης ηταν σλοου μοσιον....
άμα μπαίνεις σφήνα στην κουβέντα χωρίς να έχεις διαβάσει τι έχει γραφεί πριν, δύσκολο είναι να έχεις δίκιο.
διάβασε λοιπόν πώς έγινε η αρχή και μετά πήγαινε κάνε αιφνιδιασμούς με... πλάγια βήματα.
για ξαναπες μας την γνωμη σου για τον κουκοτς...άμα μπαίνεις σφήνα στην κουβέντα χωρίς να έχεις διαβάσει τι έχει γραφεί πριν, δύσκολο είναι να έχεις δίκιο.
διάβασε λοιπόν πώς έγινε η αρχή και μετά πήγαινε κάνε αιφνιδιασμούς με... πλάγια βήματα.
Ντιρκ Νοβίτσκι
για ξαναπες μας την γνωμη σου για τον κουκοτς...
Θα σου στείλω PM να πάμε παρέα - κερνάω βρώμικο μετά. ;)Ελπίζω να είναι μούφα. :o
Θα πάω γήπεδο να τον δω αν έρθει, παρότι θα μας τον φερμάρει.
Άρα του Ντιρκ θα είναι πλυμμένο τουλάχιστον.Θα σου στείλω PM να πάμε παρέα - κερνάω βρώμικο μετά. ;)
αυτο που παρεθεσες δεν εχει να κανει με αυτο που ειπα εγω αρχικα για το σοφο..άμα μπαίνεις σφήνα στην κουβέντα χωρίς να έχεις διαβάσει τι έχει γραφεί πριν, δύσκολο είναι να έχεις δίκιο.
αυτο που παρεθεσες δεν εχει να κανει με αυτο που ειπα εγω αρχικα για το σοφο..
τοτε ο πανεπιστημονας,με μαστερ παπαρολογιας στα ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ,
εσπευσε να με ειρωνευτει,εχοντας ομως πληρη αγνοια επι του αντικειμενου...
μετα αρχισε να γραφει τις συνηθεις ασυναρτησιες του,για κλακετες κλπ.....
ας ειναι...να'ταν το βιολι πουλι,θα το'παιζανε πολλοι.....