georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αυτό είναι το πρόβλημα. στα λόγια τρομερός, στις πράξεις για τον πούτσοπαντως καλα τα λεει σε γενικες γραμμες..
αυτό είναι το πρόβλημα. στα λόγια τρομερός, στις πράξεις για τον πούτσοπαντως καλα τα λεει σε γενικες γραμμες..
θυμασε ρε τυπε που ειχε παει να μας τρελανειαυτό είναι το πρόβλημα. στα λόγια τρομερός, στις πράξεις για τον πούτσο
μην το λες αυτο..αυτό είναι το πρόβλημα. στα λόγια τρομερός, στις πράξεις για τον πούτσο
μαλακιες τυπεΤο μόνο καλό με το μαλάκα τον τεντά ήταν η κόρη.
μην το λες αυτο..
το περιβαλλον στον παο ειναι αρκετα νοσηρο,οπως βλεπεις και απο τα γεγονοτα της τελευταιας εβδομαδας...
αν το κλιμα ηταν καλυτερο και δεν καθαριζονταν καποιοι παικτες μονο και μονο επειδη ηταν του τζιγκερ,θα'χε καλυτερα αποτελεσματα...
ολο αυτο το ξεκατινιασμα που γινεται τωρα ειναι η κορφη του παγοβουνου..φαντασου τι γινεται 2 χρονια..
υ.γ.ο παο ηταν μακραν η πιο φιτ ομαδα στην ελλαδα φετος..κατι λεει και αυτο για τη δουλεια του τιμ..
υ.γ.1.προπονητης που εχει δουλεψει σε τσελσυ,μπαρτσα,αγιαξ ειναι αστειο να τυγχανει τετοιας περιφρονησης στο ελλαδισταν..
συνελθετε..
τυπε δεν ηταν καλος σε κοουτσαρισμα και σε ψυχολογιαστη φυσική κατάσταση έκανε καλή δουλειά. στο θέμα κοουτσαρίσματος, για δες σε τι θέσεις έβαζε τους παίχτες και μετά πες μου για τσέλσυ και μπαρτσα
ο τεν κατε ειναι καλος προπονητης οτι και να λεμε...στη φυσική κατάσταση έκανε καλή δουλειά. στο θέμα κοουτσαρίσματος, για δες σε τι θέσεις έβαζε τους παίχτες και μετά πες μου για τσέλσυ και μπαρτσα
ο τεν κατε ειναι καλος προπονητης οτι και να λεμε...
και στο κοουτσαρισμα που λες,ηταν αυτος που εφερε το νινη στον αξονα απο το πλαι,
και που με το τεχνασμα του να φερει τον κατσουρ πισω απο σισε πηρες καμια 10αρα τεμαχια απο το αργοκαραβο...
με εξαιρεση μια φορα που'χε βαλει τον ιβ αριστερο μπακ,δε μπορω να θυμηθω αλλη κραχτη μαλακια του..
απο κατι νιοπλιες ειναι σκααααλες ανωτερος...
ξερω...στο Καραϊσκάκη φέτος, ποιον είχε βάλει αριστερό χαφ, ξέρεις;
τοτε ηταν που ειχε δωσει εντολη ο αριστερος χαφ μας να μην γυρνα να βοηθα τον σπυροπουλο γιατι οπως ειχε πει αποκει δεν υπαρχει κινδυνοςστο Καραϊσκάκη φέτος, ποιον είχε βάλει αριστερό χαφ, ξέρεις;
ξερω...
υ.γ.ο λετο ηταν τραυματιας αν θυμασαι και δε μπορουσε να βγαλει 90λεπτο...
κι όταν ένας είναι τραυματίας, βάζουμε όποιον βρούμε; πότε έχει ξαναπαίξει ο γκάμπριελ εκεί; στην Τρίτη Δημοτικού;
ηταν λαθος!!δεν λεει κανεις το αντιθετο...κι όταν ένας είναι τραυματίας, βάζουμε όποιον βρούμε; πότε έχει ξαναπαίξει ο γκάμπριελ εκεί; στην Τρίτη Δημοτικού;
ηταν λαθος!!δεν λεει κανεις το αντιθετο...
αλλα δεν εχεις αλλον αριστεροποδαρο στο ροστερ εκτος του σπυροπουλου,λετο!(νομιζω και ο δαρλας τραυματιας ηταν...)
οποτε οποιος και να'παιζε για αλχημεια θα μιλουσαμε..(κανας λαζαρος ας πουμε)
εν πασει περιπτωση,ας μη μενουμε σε ενα ματσ..δες τι εκανες στα ντερμπυ στον α' γυρο,και στα ντερμπυ στο β' γυρο..
μην σου πω και με τον παοκ στην τουμπα τυπεκαι στα 2 ντέρμπυ του β' γύρου ήμουν καλύτερος και έπρεπε να είχα κερδίσει
τον εφαγε το ματι τον κοκαλινο σκελετο τυπε....και στα 2 ντέρμπυ του β' γύρου ήμουν καλύτερος και έπρεπε να είχα κερδίσει