Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
όλα τα λεφτά προχθές στο ματς με την Καλαμαριά ήταν που μετά την λήξη του ματς πανηγύριζαν οι παίχτες σας ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου,λες κ είχαν αποκλείσει την Ρεάλ.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
E ρε Dark όταν σκέφτεσαι ότι αν στράβωνε το ματς, θα τους περίμεναν με κορνέδες στο αεροδρόμιο, να τους φτύσουν, να τους βρίσουν τις μάνες, τις γυναίκες, τα παιδιά, να τους πλακώσουν στις μάπες, να τους σπάσουν τα αυτοκίνητα, να πάνε σε ξενοδοχείο για ύπνο πάλι, να ακούνε ότι θα την βγάλουν σε νοσοκομείο τη γιορτή κλπ κλπ δεν θα πανηγυρίσουν με ένα τεράστιο "ουφ"?
Αφού κυριαρχεί τρομοκρατία και συντηρείται κιόλας, αρρώστεια σκέτη... τι να λέμε τώρα.
Ποιος μπορεί να συγκεντρωθεί με αυτές τις συνθήκες?
Όσο για τον Σουμ, εν μέρει συμφωνώ αλλά η μιζέρια είχε ήδη σκεπάσει την ομάδα. Αρχίζω και σκέφτομαι αν τελικά το πέρασμα του Αναστασιάδη άφησε πολλά περισσότερα κουσούρια από όσα νομίσαμε.

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ρε κιτρινιαρη με ποιον επαιζες προχθες????????

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιχταρά μου με κανέναν γιατί με απέκλεισε δίκαια το Χαϊδάρι αν δεν το έμαθες.Αλλά αν απέκλεια την Καλαμαριά με αυτόν τον τρόπο κ πανηγύριζαν οι παίχτες μου λες κ απέκλεισαν την Ρεάλ,θα αισθανόμουνα κάπως...μικρός(ως ομάδα).Αυτά...

Εσύ πώς αισθάνεσαι;

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Παιχταρά μου με κανέναν γιατί με απέκλεισε δίκαια το Χαϊδάρι αν δεν το έμαθες.Αλλά αν απέκλεια την Καλαμαριά με αυτόν τον τρόπο κ πανηγύριζαν οι παίχτες μου λες κ απέκλεισαν την Ρεάλ,θα αισθανόμουνα κάπως...μικρός(ως ομάδα).Αυτά...

Εσύ πώς αισθάνεσαι;
ο καθενας την ομαδα του και τις αποψεις του.
για κυπελλο μιλαμε οχι για καποια σπουδαια διοργανωση

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
εσυ ρε κιτρινιαρη με ποιον επαιζες προχθες????????
Ελα για χαλαρααααααα! Μη φερεσαι σαν γαυρος. Μια αποψη ειπε ο ανθρωπος & σε γενικες γραμμες-ΑΝ διαβασες & αλλα που γραφει ειναι ψιλοσωστος-

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλα μη τσιμπατε ρε...κι εγω πλακιτσα εκανα !
αλλωστε το αεκακι ειναι συμπαθες σωματειο....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι σε τιμαω. Αφου μια χαρα παλληκαρι φαινεσαι απο τα γραφομενα σου & χωρις να σε διακατεχουν τα γνωστα (γαβρομαριδιωτικα) συνδρομα!!!

Κ είμαι κ Πασαλιμανιώτης.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
εγγυουμαι εγω για τον νταρκ  ;) ...ειναι σωστο ατομακι!!!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Κ είμαι κ Πασαλιμανιώτης.
Ξερω αλλους που εχουν κανει χειροτερα & ειναι ατιμωρητοι! Δε πειραζει ολοι κανουμε λαθη! αν & παντα ειχα την αποψη οτι το Πασαλιμανι δεν ειναι κοκκινο! (ξεπλυμενο κοκκινο , προς το ροζ μαλλον...)

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
"Καλημερα" μαγκες!Ρε παιδια ξερετε τι γινεται με τα εισιτηρια του Final four?Βγηκε το πρωτο πακετο και εξαντληθηκε σε 34 ωρες.Τωρα λενε θα βγει δευτερο πακετο,συντομα.Εχει παρει κανεις η' το ψαχνει να δωσει πληροφορηση?Δεν κρατιεμαι,θελω εισιτηριο τωρα  :boobies:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Στο Γκρατς πηγαμε και το 1999 για το ουεφα με την GAK εκει χασαμε 2-1 το γκολ ο Σιμπνιεφσκι και εδω κερδισαμε 1-0 το γκολ με πεναλτυ ο Πφλιπσεν στο 90+

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
KARALIAKOURA , εγω καπαρωσα μια προσκληση :dancing:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Μια βρωμα-επαναλαμβανω: βρωμα- βγηκε οτι αυριο θα διατεθουν εισητηριοι. Η λυση (οχι παντα, βεβαια) ειναι καποιος συλλογος η αν εισαι κ....φαρδος οπως ο monimosex προσκλησουλα.... Α,ρε Παναθαααααα....

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Στο Γκρατς πηγαμε και το 1999 για το ουεφα με την GAK εκει χασαμε 2-1 το γκολ ο Σιμπνιεφσκι και εδω κερδισαμε 1-0 το γκολ με πεναλτυ ο Πφλιπσεν στο 90+
ναι φιλε μου το θυμηθηκα.προπονητης της αντιπαλης ομαδας ηταν ο αουγκενταλερ που ειπε με τον πφλιπσεν κατι γαλλικα στο τελος...οκ.πρωτη χρονια του κυραστα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Aρκετα  πια  με  την  μιζερια  του  ποδοσφαιρου...Υπαρχει    και  το  μπασκετ  οπου    η  αυτοκρατορια  των  Ζοτς-Παυλου  γαμαει    οποιον  βρει  μπροστα  της    σε  ολη  την    Ευρωπη....79-69  μεσα  στην  Ρωμη  και    απιστευτη  ατμοσφαιρα    απο  τους    Ελληνες  οπαδους  που  αποθεωσαν    τον  Dejan-one of us-Bodiroga...Σας  ευχαριστουμε  ρε  μαγκες.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Aρκετα   πια   με  την  μιζερια   του   ποδοσφαιρου...Υπαρχει    και   το   μπασκετ   οπου    η   αυτοκρατορια   των  Ζοτς-Παυλου   γαμαει    οποιον   βρει   μπροστα  της    σε  ολη  την    Ευρωπη....79-69  μεσα  στην   Ρωμη   και    απιστευτη  ατμοσφαιρα    απο  τους    Ελληνες  οπαδους  που   αποθεωσαν    τον  Dejan-one of us-Bodiroga...Σας   ευχαριστουμε  ρε   μαγκες.
Για κοίτα μη γελάσεις από το ποδόσφαιρο στο τέλος , και στο μπάσκετ πικραθείς. Ο ΠΑΟ θυμίζει την ΤΣ.Σ.Κ.Α. Μόσχας του 2005 , με το παγκόσμιο ρεκόρ 42-0 σε Ρωσία-Ευρώπη στο μπάσκετ (17-0 στην Ευρωλιγκα) , στο ποδόσφαιρο έχασε τον τίτλο από τη Λοκομοτίβ, αλλά τον Μάιο το μπάσκετ τον ήπιε εντός έδρας και το ποδόσφαιρο σήκωσε το Ευρωπαϊκό !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom