Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

Επισκέπτης
Ρε παπάρες περσόνα και μοαϊκανέ,ασχολείστε με το κλωνάρι ρε??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν υπάρχει ρε μαλάκες αυτός!!!!

Κλώνεεεεεεεεεεεεεεεεεε

[move][size=25pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ!![/size][/move]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λες τα ίδια για την ομάδα σου?Ότι θα έπρεπε να μην έχει πάρει αρκετά πρωταθλήματα αν ίσχυαν οι "νόμοι"?Ή απλά ασχολούμαστε με τον μπάοκ επειδή τόλμησε να σηκώσει κεφάλι?
φίλε μου, λέω τα ίδια για ΟΛΕΣ τισ ομάδες που αντί να είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως μας τα πρήζουνε, τις πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι.
Στα συχτήρια μου όλοι.
Αλλά αν θέλεις να σου απαντήσω ακόμα πιο σοβαρά, η ΑΕΚ μπήκε σε κάποιο νόμο και "τυπικά" διακονόνησε χρέη. Ο Ολυμπιακός διακανόνησε χρέη του Κοσκωτά και τα πλήρωσε έστω διακανονισμένα ο Κόκκαλης, έστω "τυπικά" σωστός.
Ο ΠΑΟΚ δεν τηρεί ούτε το τυπικά σωστό.
παίζει στη λίγκα με ΜΗ διακανονισμένα χρέη. αντιλαβού;

όσο σαν μαλάκες κάθεστε και μαλλώνετε για ανθρώπους που ζούνε σε βάρος όλων μας των φορολογούμενων....τόσο θα σας ανεβοκατεβάζω ΟΛΟΥΣ
.... ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Σε ένα ευνομούμενο κράτος αυτές οι ομάδες (ΟΛΕΣ) δεν θα υπήρχανε στο ποδοσφαιρικό χάρτη.
Θα βλέπαμε Πανθρακικό και Ξάνθη μόνο...κατάλαβες;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καθαρά ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο λάθος με την ΑΕΚ του Ντέμη.
στον τρίτο χρόνο βλέπει να είναι κοντά στο πρωτάθλημα και ξαφνικά αδημονεί, πιστεύει πως το έχει, σηκώνει το λαιμό του σαν στρουθοκάμηλος. Και θα το χάσει και μετά θα κλαίει γοερά.
Έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα μαζί με τον ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ θα φτάσει για πλάκα το +6 στο τέλος.

Για το τσουλου βέβαια εγώ τον θεωρώ φαβορί μετά. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός φέτος άμα βγει ΟΥΕΦΑ να είναι και ευτυχής.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
φίλε μου, λέω τα ίδια για ΟΛΕΣ τισ ομάδες που αντί να είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως μας τα πρήζουνε, τις πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι.
Στα συχτήρια μου όλοι.
Αλλά αν θέλεις να σου απαντήσω ακόμα πιο σοβαρά, η ΑΕΚ μπήκε σε κάποιο νόμο και "τυπικά" διακονόνησε χρέη. Ο Ολυμπιακός διακανόνησε χρέη του Κοσκωτά και τα πλήρωσε έστω διακανονισμένα ο Κόκκαλης, έστω "τυπικά" σωστός.
Ο ΠΑΟΚ δεν τηρεί ούτε το τυπικά σωστό.
παίζει στη λίγκα με ΜΗ διακανονισμένα χρέη. αντιλαβού;

όσο σαν μαλάκες κάθεστε και μαλλώνετε για ανθρώπους που ζούνε σε βάρος όλων μας των φορολογούμενων....τόσο θα σας ανεβοκατεβάζω ΟΛΟΥΣ
.... ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Σε ένα ευνομούμενο κράτος αυτές οι ομάδες (ΟΛΕΣ) δεν θα υπήρχανε στο ποδοσφαιρικό χάρτη.
Θα βλέπαμε Πανθρακικό και Ξάνθη μόνο...κατάλαβες;;
OXI δεν κατάλαβα!
Πρώτα θα απαιτήσεις να φτιαχτεί ένα πλαίσιο και να τηρείται, μετά θα απαιτήσεις να τιμωρούνται φυσικά πρόσωπα για τυχόν ατασθαλίες και στο τέλος θα ζητήσεις την τιμωρία της οποιασδήποτε Παέ...και όχι βέβαια επιλεκτικά!
Τους ραγιαδισμους ,τις φορολογίες και τα λοιπά άσχετα άστα απέξω...δεν θα φορτώσουμε το φούντο του Ελληνικού κράτους στις Παέ!!!Από την μια προσκυνάτε τα λαμόγια που κυβερνάνε τοσα χρόνια και από την άλλη το παίζετε νοικοκύρηδες του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
καθαρά ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο λάθος με την ΑΕΚ του Ντέμη.
στον τρίτο χρόνο βλέπει να είναι κοντά στο πρωτάθλημα και ξαφνικά αδημονεί, πιστεύει πως το έχει, σηκώνει το λαιμό του σαν στρουθοκάμηλος. Και θα το χάσει και μετά θα κλαίει γοερά.
Έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα μαζί με τον ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ θα φτάσει για πλάκα το +6 στο τέλος.

Για το τσουλου βέβαια εγώ τον θεωρώ φαβορί μετά. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός φέτος άμα βγει ΟΥΕΦΑ να είναι και ευτυχής.
Και τι θες να κάνει?Να βγάλει κι αυτός μπλουζάκια "Δεν πάμε για πρωτάθλημα"?Εδώ που έφτασε το νορμάλ είναι να το κυνηγησει με όλες του τις δυνάμεις!!!
Άλλο αν δεν θα τον αφήσει ο φίλος μου ο Νάτσο! :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=30pt]Γαμμμμμμιέται ή 7 .................[/size]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
Νά είσαστε εύγενης άγαπητέ μου !!!!!!!!!!! :grin:
ρήμα
:think: :think:Το ρήμα έχει πολλές σημασίες σήμερα, είτε στην ένεργητική,
ή στην παθητική του μορφή..................
Επίσης χρησιμοποείται καί ώς επίρρημα ή αποτελεί αφορμή,
για πάμπολλες ύβριστικές ή μή εκφράσεις..........!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
ρήμα
:think: :think:Το ρήμα έχει πολλές σημασίες σήμερα, είτε στην ένεργητική,
ή στην παθητική του μορφή..................
Επίσης χρησιμοποείται καί ώς επίρρημα ή αποτελεί αφορμή,
για πάμπολλες ύβριστικές ή μή εκφράσεις..........!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)
:tooth: :tooth: :tooth: :s&m_3:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
OXI δεν κατάλαβα!
Πρώτα θα απαιτήσεις να φτιαχτεί ένα πλαίσιο και να τηρείται, μετά θα απαιτήσεις να τιμωρούνται φυσικά πρόσωπα για τυχόν ατασθαλίες και στο τέλος θα ζητήσεις την τιμωρία της οποιασδήποτε Παέ...και όχι βέβαια επιλεκτικά!
Τους ραγιαδισμους ,τις φορολογίες και τα λοιπά άσχετα άστα απέξω...δεν θα φορτώσουμε το φούντο του Ελληνικού κράτους στις Παέ!!!Από την μια προσκυνάτε τα λαμόγια που κυβερνάνε τοσα χρόνια και από την άλλη το παίζετε νοικοκύρηδες του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!
όταν θα μιλάς με εμένα να μου μιλάς για τις δικές μου τις απόψεις και όχι για ό,τι νομίζεις πως λένε οι άλλοι.
Εδώ μιλάμε για αθλητικά.
και στα αθλητικά λοιπόν είναι τουλάχιστον ραγιαδισμός να εξυψώνεις τον Κάθε Κόκκαλη, Πατέρα, Ντέμη, κλπ κλπ κλπ..(είναι πολλοί οι πούστηδες που τρώνε τα λεφτά του Κράτους από αυτές τις ιστορίες) και να μην βλέπεις πως ΟΛΟΙ τους (από ΟΣΦΠ, μέχρι ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΆΡΗ) φτιάχνουνε γήπεδα με δικά μας λεφτά και όχι με λεφτά των επενδυτών τους, φτιάχνουνε ομάδες με τα δικά μας λεφτά και όχι με τα δικά του κοκ.
Σε χώρες που οι κυβερνήσεις έχουνε αρχίδια, οι ομάδες φτιάχνουνε γηπεδα και κάνουνε επενδύσεις με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ λεφτά. και είναι εισηγμένες σε χρηματιστήρια και λειτουργούν σαν κανονικές ανώνυμες εταιρίες.

Εσύ ασχολείσαι με το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα
εγώ δεν ασχολούμαι. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ για το πανηγύρι. Δεν θα αλλάξει η ζωή μου είτε το πάρει ο ΠΑΟ είτε ο Ολυμπιακός είτε ο ΠΑΟΚ.
Δεν εξαρτώμαι από αυτό ούτε καν ψυχολογικά. Και το βράδυ μια χαρά θα γαμήσω και το πρωί μια χαρά θα δουλέψω.
Η λογική πως η ζωή τυ έλληνα εξαρτάται από το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, από το ποιος θα πάει στη Γιουροβίζιον και από το αν η Τζούλια το ένιωσε χοντρό ή κοντό απλά μας κάνει φυτά.

Δεν λέω πως δεν βλέπω ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα κλείνω τα μάτια μου στην πραγματικότητα.

Για ποιο πλαίσιο μιλάς; Για το πλαίσιο στο ποδόσφαιρο, στην πολιτική ζωή, στα νομικά; Για ποιο πλαίσιο; Τι λειτουργεί στην Ελλάδα;

Φάτε φεεεεεεεεεεετα και γυρίστε πλευρό.
Ασχοληθείτε πάλι με κάτι άλλο από αυτό που μας καίει.
Και όταν του χρόνου δεν θα ξέρετε πού θα βρείτε δουλειά και πού θα πάτε να βρείτε καλύτερο μέλλον, θα στέλνετε μηνύματα στον περσόνα να σας πει πώς πάει το αεροπλάνο Κύπρο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
όταν θα μιλάς με εμένα να μου μιλάς για τις δικές μου τις απόψεις και όχι για ό,τι νομίζεις πως λένε οι άλλοι.
Εδώ μιλάμε για αθλητικά.
και στα αθλητικά λοιπόν είναι τουλάχιστον ραγιαδισμός να εξυψώνεις τον Κάθε Κόκκαλη, Πατέρα, Ντέμη, κλπ κλπ κλπ..(είναι πολλοί οι πούστηδες που τρώνε τα λεφτά του Κράτους από αυτές τις ιστορίες) και να μην βλέπεις πως ΟΛΟΙ τους (από ΟΣΦΠ, μέχρι ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΆΡΗ) φτιάχνουνε γήπεδα με δικά μας λεφτά και όχι με λεφτά των επενδυτών τους, φτιάχνουνε ομάδες με τα δικά μας λεφτά και όχι με τα δικά του κοκ.
Σε χώρες που οι κυβερνήσεις έχουνε αρχίδια, οι ομάδες φτιάχνουνε γηπεδα και κάνουνε επενδύσεις με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ λεφτά. και είναι εισηγμένες σε χρηματιστήρια και λειτουργούν σαν κανονικές ανώνυμες εταιρίες.

Εσύ ασχολείσαι με το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα
εγώ δεν ασχολούμαι. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ για το πανηγύρι. Δεν θα αλλάξει η ζωή μου είτε το πάρει ο ΠΑΟ είτε ο Ολυμπιακός είτε ο ΠΑΟΚ.
Δεν εξαρτώμαι από αυτό ούτε καν ψυχολογικά. Και το βράδυ μια χαρά θα γαμήσω και το πρωί μια χαρά θα δουλέψω.
Η λογική πως η ζωή τυ έλληνα εξαρτάται από το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, από το ποιος θα πάει στη Γιουροβίζιον και από το αν η Τζούλια το ένιωσε χοντρό ή κοντό απλά μας κάνει φυτά.

Δεν λέω πως δεν βλέπω ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα κλείνω τα μάτια μου στην πραγματικότητα.

Για ποιο πλαίσιο μιλάς; Για το πλαίσιο στο ποδόσφαιρο, στην πολιτική ζωή, στα νομικά; Για ποιο πλαίσιο; Τι λειτουργεί στην Ελλάδα;

Φάτε φεεεεεεεεεεετα και γυρίστε πλευρό.
Ασχοληθείτε πάλι με κάτι άλλο από αυτό που μας καίει.
Και όταν του χρόνου δεν θα ξέρετε πού θα βρείτε δουλειά και πού θα πάτε να βρείτε καλύτερο μέλλον, θα στέλνετε μηνύματα στον περσόνα να σας πει πώς πάει το αεροπλάνο Κύπρο.
ελεος :jerking: :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και τι θες να κάνει?Να βγάλει κι αυτός μπλουζάκια "Δεν πάμε για πρωτάθλημα"?Εδώ που έφτασε το νορμάλ είναι να το κυνηγησει με όλες του τις δυνάμεις!!!
Άλλο αν δεν θα τον αφήσει ο φίλος μου ο Νάτσο! :grin:
άλλο να το κυνηγήσει και άλλο να βγάλει γλώσσα.
Ας το κυνηγήσει χωρις πολλά πολλά λόγια.
Δεν έγινε ξαφνικά ομάδα πια τόσο ατρόμητη.
όλα στο γήπεδο φυσικά αποδεικνύονται, αλλά και το να βάλεις λίγη σεμνότητα δεν κάνει κακό στο χαρακτήρα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
άλλο να το κυνηγήσει και άλλο να βγάλει γλώσσα.
Ας το κυνηγήσει χωρις πολλά πολλά λόγια.
Δεν έγινε ξαφνικά ομάδα πια τόσο ατρόμητη.
όλα στο γήπεδο φυσικά αποδεικνύονται, αλλά και το να βάλεις λίγη σεμνότητα δεν κάνει κακό στο χαρακτήρα...
Ε διψάνε για τίτλο...τι θες να κάνουμε τώρα?Εδώ ο δικός σου μιλούσε για τελικό Τσου Λου το 2007!!!Έτσι είναι η μπάλα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
οκ
άλλη μια κλασική περίπτωση φέεεεεεεεετας.
οκ
Άλλη μια κλασσική περίπτωση ΜΑΛΑΚΑ!
Ρίξτε τον ζμπάογκ ρε να σωθεί η Ελλάδα!Που θα τολμήσει να διεκδικήσει τίτλο...  :jerking:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
οκ
Άλλη μια κλασσική περίπτωση ΜΑΛΑΚΑ!
Ρίξτε τον ζμπάογκ ρε να σωθεί η Ελλάδα!Που θα τολμήσει να διεκδικήσει τίτλο...  :jerking:
Και εσένα στην Δ, φτωχοκερατά που χρωστάς της Μιχαλούς  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
στην ω καργιόληδες

Stories

Νέο!

Stories