Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εδω ειμαστε....και θα το δεις...
παρεπιπτοντως αυτο το κινεζακι στο αβαταρ σου πολυ θαθελα να το πιπωνα
οσο αναφορα το πρωτο η διαφορα σε αυτ απου λεω εγω και εσυ ειναι οτι εγω λεω νομιζω καλυτερα ανεκδοτα. στο δευτερο σκελος εγω να δεις

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
περαν της πλακας.εγω θεωρω οτι αν εισαι παοκ με το μυαλο μεσα στο κεφαλι θα πρεπει να αναγνωριζεις οτι η ομαδα σου φετος εχει ξεπερασει και τον εαυτο της αλλα και της ''θεωριτικες'' δυνατοτητες που εχει και απο εκει και περα οτι κατσει απλα ξαφνικα δεν αλλαζουν ετσι τα πραματα.σκεψου το πολυ απλα κανοντας μια αναδρομη στον παοκ προ 3-4 ετων

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
περαν της πλακας.εγω θεωρω οτι αν εισαι παοκ με το μυαλο μεσα στο κεφαλι θα πρεπει να αναγνωριζεις οτι η ομαδα σου φετος εχει ξεπερασει και τον εαυτο της αλλα και της ''θεωριτικες'' δυνατοτητες που εχει και απο εκει και περα οτι κατσει απλα ξαφνικα δεν αλλαζουν ετσι τα πραματα.σκεψου το πολυ απλα κανοντας μια αναδρομη στον παοκ προ 3-4 ετων

τον φετινο και τον περσινο παοκ σκεφτομαι μονο.ΔΕΝ ειμαι τυχαια εκει που βρισκομαι το αξιζω.και μετα και το χθεσινο του βρωμοβαζελου...διαπιστωσα οτι τελικα ΦΟΥΣΚΑ ηταν η νικη επι της ρομας.ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ,ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΟΜΑΔΑ.ΑΞΙΖΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τον φετινο και τον περσινο παοκ σκεφτομαι μονο.ΔΕΝ ειμαι τυχαια εκει που βρισκομαι το αξιζω.και μετα και το χθεσινο του βρωμοβαζελου...διαπιστωσα οτι τελικα ΦΟΥΣΚΑ ηταν η νικη της ρομας.ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ,ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΟΜΑΔΑ.ΑΞΙΖΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ
σου ξαναλεω. βεβαια και το αξιζεις το οτι εισαι στη 3αδα. φετος μετα την 3αδα το χαος.
ΑΛΛΑ για να παρεις ενα πρωταθλημα το οποιο (ειδικα το φετινο)θα εχει τρομερα κερδη χρειαζεσαι ΠΟΛΥ περοσοτερα απο μια αμυνα.πρεπει πρωτα απολα να πας και να κερδισεις αυριο και μετα να ξαναμιλησουμε. φανταζομαι ξερεις οτι αυριο δεν θα συνατησεις τον αρη αλλα μια ομαδα που καλυτερα ν πεθανουνε παρα να σου δωσουν πιθανοτητες για κουπα.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σου ξαναλεω. βεβαια και το αξιζεις το οτι εισαι στη 3αδα. φετος μετα την 3αδα το χαος.
ΑΛΛΑ για να παρεις ενα πρωταθλημα το οποιο (ειδικα το φετινο)θα εχει τρομερα κερδη χρειαζεσαι ΠΟΛΥ περοσοτερα απο μια αμυνα.πρεπει πρωτα απολα να πας και να κερδισεις αυριο και μετα να ξαναμιλησουμε. φανταζομαι ξερεις οτι αυριο δεν θα συνατησεις τον αρη αλλα μια ομαδα που καλυτερα ν πεθανουνε παρα να σου δωσουν πιθανοτητες για κουπα.

το ξερω καλα αυτο π μου λες φιλε.ξερω τι κομπεξαρες ειναι.ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ.Γιατι ειμαι ΠΑΟΚ.ΑΠΛΑ ΓΙΑΥΤΟ.

6570_116704994876_84001789876_2352978_1299206_n.jpg

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το ξερω καλα αυτο π μου λες φιλε.ξερω τι κομπεξαρες ειναι.ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΩ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ.Γιατι ειμαι ΠΑΟΚ.ΑΠΛΑ ΓΙΑΥΤΟ.
αυριο παλι.οσο για το κομπλεξ το θεωρω περα για περα λογικο γιατι μετα θα γινουν κανονικα σκουληκια αμα ο παοκ παρει κουπα. στο χωμα.ειναι σαν τον οσφπ-παο που δεν το γουσταρω σαν ολυμπιακος αν θυμασαι τον ολυμπιακο που εκατσε να χασει απο την αεκ για να μην το παρει ο παο

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυριο παλι.οσο για το κομπλεξ το θεωρω περα για περα λογικο γιατι μετα θα γινουν κανονικα σκουληκια αμα ο παοκ παρει κουπα. στο χωμα.ειναι σαν τον οσφπ-παο που δεν το γουσταρω σαν ολυμπιακος αν θυμασαι τον ολυμπιακο που εκατσε να χασει απο την αεκ για να μην το παρει ο παο

ναι το θυμαμαι..αλλα προτιμουν οι στηστες του γαυρου...να παρει πρωταθλημα οποισδηποτε αλλος εκτος απο τον παοκ.τετοιοι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.γιατι απλα παντα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΗΤΑΝ.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε αυτο το κινεζακι που το βρηκες? ΜΕ  εχει παρει τα μυαλλα λεμε  :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι το θυμαμαι..αλλα προτιμουν οι στηστες του γαυρου...να παρει πρωταθλημα οποισδηποτε αλλος εκτος απο τον παοκ.τετοιοι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.γιατι απλα παντα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΗΤΑΝ.
εγω φιλε μου θελω να το παρει η ομαδα μου και μονο .αν δεν ειμαι ικανος χεστηκα.το ιδιο θα με πονεσει ειτε το παρει ο βαζελος ειτε εσυ ειτε η δοξα βυρωνα
το κινεζακι ηταν μια κομμενη διαφημηση γαι ipod

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ?

εε???? καταρχας να σε καλωσορισω. ΚΑΛΩΣ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 2. ποια πρωταθληματα ρε αμπαλε πηρε ο αρησ κ δεν το ξερω? και σ πα να ξυριστεις μου την σπαει αφανταστα το βρωμοαβαταρ σου.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
3 Πρωταθλήματα Ελλάδος (1928,1932,1946)
1 Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής (1998)
1 Κύπελλο Ελλάδας : 1970

[size=10pt]ΑΜΠΑΛΕ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ.ΜΟΥΣΑΤΗ ΜΥΓΑ[/size] :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εε???? καταρχας να σε καλωσορισω. ΚΑΛΩΣ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 2. ποια πρωταθληματα ρε αμπαλε πηρε ο αρησ κ δεν το ξερω?

ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ

και σ πα να ξυριστεις μου την σπαει αφανταστα το βρωμοαβαταρ σου.

την επόμενη φορά που θα μου τα γλείψεις θα είμαι γουλί.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ

την επόμενη φορά που θα μου τα γλείψεις θα είμαι γουλί.
να υποθέσω πως πιστεύεις πως είμαι ο ίδιος?μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου.άλλη δουλειά δεν είχα να μπαίνω με άλλο νικ για να σου γράφω παπαριές

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
1personanongrata  ακομα σε ποναει η μαυροασπρη ψωλια μου???? :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΤΙ ΜΛΚΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ :2funny: :2funny: :2funny: ΜΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κ ΓΡΑΨΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΟΡΓΙΟ :2funny: ΑΜΠΑΛΕ

ΠΑΜΕ ΗΛΙΘΙΕ...

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. 1928 - 2009
ΑΡΗΣ 3 1928, 1932, 1946
ΠΑΟΚ 2 1976, 1985

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΔΛΔ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
πρωταθλήματα λέμε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ.
ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
δεν ξέρεις να διαβάζεις.
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Stories

Νέο!