st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.479
- Πόντοι
- 366
αν ειναι να περνεις πρωταθλημα, μπαινεις μεσα και τους αλλαζεις τα φωτασκέψου τελευταία αγωνιστική να ήμαστε στο +2 και τα γιάννενα να καίγονται για παραμονή :S
αν ειναι να περνεις πρωταθλημα, μπαινεις μεσα και τους αλλαζεις τα φωτασκέψου τελευταία αγωνιστική να ήμαστε στο +2 και τα γιάννενα να καίγονται για παραμονή :S
αν ειναι να περνεις πρωταθλημα, μπαινεις μεσα και τους αλλαζεις τα φωτα
ετσι...απλα...Εάν ο βάζελος παίζει κούπα στους Ζωσιμάδες απλά τα Γιάννινα θα έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες χωρίς καν να γίνει το παίγνιο.
τα γιάννινα πρέπει να έχουν τελειώσει το θέμα παραμονής μέχρι της 29η αγωνιστική.
Εάν ο βάζελος παίζει κούπα στους Ζωσιμάδες απλά τα Γιάννινα θα έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες χωρίς καν να γίνει το παίγνιο.
αν ειναι να περνεις πρωταθλημα, μπαινεις μεσα και τους αλλαζεις τα φωτα
αν δεν το παρουμε και φετος καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζακιμακάρι,αλλά θυμάμαι πολλά πρωταθλήματα να έχουν χαθεί από μικρομεσαίες ομάδες τελευταίες αγωνιστικές που καιγόμασταν για νίκη(βλ.Παναχαϊκή,Γιάννενα,Ηρακλή κλπ κλπ)
Την Κυριακή θα νικήσεις στην Τρίπολη να φύγεις 5 μπροστά??
αν δεν το παρουμε και φετος καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζακι
συμφωνωείναι η πρώτη φορά που δε φοβάμαι καθόλου τον Αστέρα.
Θέλουν να κάνουν συνένωση με άλλη ομάδα και να μεταφέρουν την έδρα του,δεν έχει λεφτά πια ο πρόεδρος,δεν τον θέλουν και αν ήταν στο χέρι τους θα τον έριχναν κατηγορία για να γίνει πιο εύκολα η συγχώνευση.
από τα 5 το πιο εύκολο είναι με τον Αστέρα σε αυτή τη συγκυρία.
Την Κυριακή θα νικήσεις στην Τρίπολη να φύγεις 5 μπροστά??
εγώ θέλω το γάβρο. τα αλλα δε με ενδιαφέρουν.
ηδη οι προσκειμενες κοκκινες φυλλαδες εχουνε ετοιμα αρθρακια στο πισι, απωλεια φυσικης καταστασης και ροστερ λογω τραυματιων ο γαβρος κτλ κτλ κτλ δε μας πονεσε τοσο κτλ κτλ κτλ
τα γιάννινα πρέπει να έχουν τελειώσει το θέμα παραμονής μέχρι της 29η αγωνιστική.
Εάν ο βάζελος παίζει κούπα στους Ζωσιμάδες απλά τα Γιάννινα θα έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες χωρίς καν να γίνει το παίγνιο.
η νίκη απέναντι στον οσφπ δεν είναι πλέον θέμα γοήτρου,αλλά και θέμα διατήρησης ασφαλούς διαφοράς από τον πάοκ.
μακάρι να συνδυαστεί νίκη με καλή εμφάνιση και πολλά γκολ γιατί είναι πολλά τα χρωστούμενα και κάποτε πρέπει να γυρίσει ο τροχός που από το '96 και μετά γυρνάει προς την άλλη φορά συνέχεια :o
Ζω και αναπνεω για το παιχνιδι αυτο!!!!!!!!!!!Θα τουςη νίκη απέναντι στον οσφπ δεν είναι πλέον θέμα γοήτρου,αλλά και θέμα διατήρησης ασφαλούς διαφοράς από τον πάοκ.
μακάρι να συνδυαστεί νίκη με καλή εμφάνιση και πολλά γκολ γιατί είναι πολλά τα χρωστούμενα και κάποτε πρέπει να γυρίσει ο τροχός που από το '96 και μετά γυρνάει προς την άλλη φορά συνέχεια :o
οπως εχει η κατασταση,εχεις την ευκαιρια να του κανεις ενα ξεβρακωμα ανευ προηγουμενου...εγώ θέλω το γάβρο. τα αλλα δε με ενδιαφέρουν.
Τι συμπαθείς από τη Ξάνθη? Ομάδα του ΤΙΠΟΤΑ, 22 χρονια πιάνει μια θέση στην Α', μόνο για να βγαζει ανακοινώσεις ο Πανόπουλος. ΔΕΝ έχει κόσμο, δεν προσπαθεί να βελτιωθεί, μόνο αν βγάλει κανένα καλό παίκτη από τις καραβιές που κάθε τόσο φέρνει στα port baggage των Σκούντα κοιτάει να τον σπρώξει στα γρήγορα. Ουστ και στ ανάθεμα, στη Β και με το καλό στη ΓΜακάρι να έχει τελειώσει να πάμε με τα δεύτερα μπας και νικήσει ο μουστάκιας να ξεβρωμίσει ο τόπος από τίποτε Λεβαδειακούς, Ξάνθες κτλ. Όχι ότι έχω τίποτε με τις ομάδες και την Ξάνθη τη συμπαθώ πάρα πολύ. Σέβομαι αυτό που έκανε αλλά πώς να το κάνουμε, είναι παραρτήματα. Sorry κιόλας...
εγώ θέλω το γάβρο. τα αλλα δε με ενδιαφέρουν.
Η γαμημενη η μπουγατσα να δω τι θα κανει..