κανένα θέμα
μεγάλη νίκη
αλλά αν θελετε να αναγνωρίζει κάποιος τις δικές σας, πρέπει και εσείς να μην μειώνετε τις δικές του. Όπως πέρσι με τη Λάτσιο.
Ή που θα θεωρήσουμε πως έχουμε ευρωπαϊκές ομάδες αναγνωρίσιμες (ΟΣΦΠ και ΠΑΟ) ή που θα αναγνωρίσουμε πως είναι φτωχομπινέδες της Ευρώπης και χαίρονται αμέσως μόλις κάνουνε μια νίκη
άσχετο και χωρίς καμία διάθεση να σας μειώσω τη νίκη.
αυτός ο Ρανιέρι...εμένα γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι ρε γμτ;
παπάρας προπονητής μου φαίνεται, σε όποια ομάδα έχει πάει, φτιάχνει ένα σύνολο άοσμο, άγευστο, χωρίς ταυτότητα...
κάνω τόσο λάθος;;
άσχετο και χωρίς καμία διάθεση να σας μειώσω τη νίκη.
αυτός ο Ρανιέρι...εμένα γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι ρε γμτ;
παπάρας προπονητής μου φαίνεται, σε όποια ομάδα έχει πάει, φτιάχνει ένα σύνολο άοσμο, άγευστο, χωρίς ταυτότητα...
κάνω τόσο λάθος;;
Επεισόδιο μεταξύ Βούτσινιτς και Νίνη υπήρξε στο «Ολίμπικο» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη-πρόκριση με 3-2 του «τριφυλλιού». Ο Μαυροβούνιος πήγε να δώσει το χέρι του στον Έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος όμως αρνήθηκε. Ο Βούτσινιτς ζήτησε τον λόγο από τον νεαρό στη φισούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια, αλλά εκεί «καθάρισε» με κεφαλοκλείδωμα ο Σισέ.
Επεισόδιο μεταξύ Βούτσινιτς και Νίνη υπήρξε στο «Ολίμπικο» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη-πρόκριση με 3-2 του «τριφυλλιού». Ο Μαυροβούνιος πήγε να δώσει το χέρι του στον Έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος όμως αρνήθηκε. Ο Βούτσινιτς ζήτησε τον λόγο από τον νεαρό στη φισούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια, αλλά εκεί «καθάρισε» με κεφαλοκλείδωμα ο Σισέ.
Mεγάλο αρχίδι καθόλου δεν τον πάω αυτόν και τον Leto!!!
Σαλπιγκίδι,Κατσουράνη πάω με 1000 και Καραγκούνη για τις άπειρες στιγμές γέλιου με τις βουτιές του!!!
Mεγάλο αρχίδι καθόλου δεν τον πάω αυτόν και τον Leto!!!
Σαλπιγκίδι και Κατσουράνη πάω με 1000 και Καραγκούνη για τις άπειρες στιγμές γέλιου με τις βουτιές του!!!
Λιγό ψωνάκι μου κάνει και για αυτό όχι τόσο!!!
Πάντως τα μεγαλύτερα αρχίδια που έχουν περάσει από Ελληνικό πρωτάθλημα τελευταία είναι:
Σισέ,Τσιρίλο,Γκαρσία,Καστίγιο(είχε και τσαμπουκά ο τάπας),Ανατολάκης(πήγε και στο Λαος βουλευτής ο μπουχέσας) και Letos,ξερατό λέμεεε!!!